شرایط اختصاصی و عمومی معافیت کفالت خواهر

معافیت کفالت خواهر چه شرایطی دارد؟

شروط اصلی معافیت کفالت خواهر مجرد یا معلول چیست ؟

۱- رسیدن به سن ۱۸ سال تمام در هنگام طرح پرونده در هیئت رسیدگی
۲- عدم غیبت سربازی
۳- یگانه مراقب یا نگهدارنده (سرپرست) بودن

شرایط معافیت کفالت خواهر

شرایط معافیت کفالت خواهر مانند دیگر انواع کفالت به دسته ی اصلی تقسیم میشود:

  • شرایط عمومی که برای همه ی انواع معافیت های کفالت در نظر گرفته شده است
  • شرایط اختصاصی مربوط به معافیت کفالت برای خواهر
مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره در زمینه شرایط اختصاصی و عمومی معافیت کفالت خواهر با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۸:۳۰ صبح الی ۱۲ شب ایام تعطیل ۱۰ صبح تا ۱۰ شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

شرایط اختصاصی و عمومی کفالت خواهر

مشمولان باید این دو گروه شرایط را به طور همزمان داشته باشند تا بتوانند کفالت خواهر خود را بر عهده گیرند و به سبب آن از خدمت معاف شوند. اما یکی از شرایط عمومی که برای متقاضیان این طرح در نظر گرفته شده است شامل، نداشتن غیبت بعد از رسیدن به سن مشمولیت، میباشد. افرادی که به دلایل موجه و مورد تایید سازمان وظیفه غیبت کرده اند از این شرط مستثنا هستند. شرط دیگر همان رسیدن به سن مشمولیت است که طبق آن افرادی که تمام شرایط لازم را هم داشته باشند تنها بعد از سن قانونی میتوانند اقدامات لازمه را انجام دهند. مورد دیگر این است که فرد مشمول باید تنها فردی باشد که صلاحیت نگهداری مکفول را بر عهده دارد.

اما تعدادی شرایط دیگر برای برعهده گرفتن کفالت خواهر در نظر گرفته شده است که تنها اختصاصی این نوع معافیت میباشد و به ترتیب زیر میباشند:

  • یکی از این شرایط فوت پدر مکفول میباشد.
  • فرد متقاضی اخذ کفالت برادر سالم بالای ۱۸ سال نداشته باشد. لازم به ذکر است که داشتن برادر ناتنی بالای ۱۸ سال مانع اخذ کفالت خواهر نمیباشد.
  • خواهر فاقد همسر باشد یعنی فوت کرده یا طلاق گرفته باشد.
  • شرط دیگری که برای متقاضیان کفالت خواهر در نظر گرفته شده است این است که خواهر نباید فرزند پسر با سن بالای ۱۸ داشته باشد.

ممکن است این سوال مطرح شود که آیا مشمولانی که پدر شان در حبس است از این معافیت برخوردار هستند یا خیر؟ طبق قوانین نظام وظیفه تنها فوت پدر میتواند دلیل بر اخذ کفالت و سرپرستی خواهر باشد.


بیشتر بخوانید: معافیت کفالت برادر



بیشتر بخوانید: معافیت کفالت پدر



بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت مادر


نحوه اخذ معافیت کفالت خواهر چگونه است؟

نحوه اخذ معافیت کفالت خواهر و اطلاع از مراحل آن برای افرادی که تمام شرایط لازم برای اخذ این معافیت را دارند امری مهم و ضروری است. مرحله ی اولی که مشمولان باید برای دریافت معافیت کفالت خواهر اقدام کنند مراجعه به دفاتر پلیس الکترونیک است تا دفترچه راهنمای خدمت سربازی را دریافت کنند. مشمول باید فرم های موجود در این دفترچه را تکمیل کند و دیگر مدارک مورد نیاز را گردآوری کند. بعد از تکمیل مدارک نوبت به تحویل آنها به سازمان وظیفه کشور میرسد. این مرحله نیز در دفاتر پلیس +۱۰ انجام میگیرد. بعد از اینکه تمام مدارک در اختیار سازمان وظیفه قرار گرفت این سازمان بررسی های لازم را انجام میدهد و با دریافت استعلاماتی صحت و سقم مدارک را مورد سنجش قرار میدهد. سپس در پایان مراحل مربوط به نحوه اخذ معافیت کفالت برای خواهر افراد واجد شرایط کارت معافیت دائم از خدمت سربازی صادر میشود.

معافیت کفالت خواهر معلول چگونه است؟

معافیت کفالت خواهر معلول یکی از اقسام معافیت های کفالت است که برای مشمولان واجد شرایط در نظر گرفته شده است. افرادی که پدرشان فوت کرده باشد و دارای خواهر معلول باشند بعد از اخذ تاییدیه های پزشکی مبنی بر بیماری و معلولیت خواهر، فرد متقاضی به عنوان مشمول معافیت کفالت شناخته میشوند. لازم به ذکر است که در این نوع معافیت نیز مشمولان دارای برادر تنی بالای ۱۸ سال از دریافت معافیت منع خواهند شد مگر اینکه برادر نیز دارای معلولیت باشد. گاهی مشمولان این موضوع را مطرح میکنند که آیا داشتن مادر مانع اخذ معافیت کفالت خواهر معلول است؟ طبق قوانین نظام وظیفه مادر نمیتواند به عنوان کفیل در نظر گرفته شود به همین دلیل در این شرایط نیز کفالت خواهر بر عهده ی برادر تنی قرار میگیرد. لازم به ذکر است که واگذاری سرپرستی خواهر معلول به دیگر ارگان ها مانند بهزیستی و… مانع اخذ معافیت میباشد.

چگونه معافیت کفالت خواهر بگیریم؟

قانون معافیت کفالت خواهر معلول

قانون معافیت کفالت خواهر معلول می تواند برای مشمولین معافیت به صورت موقت یا دائم را به همراه داشته باشد . همه ی این موارد به شرایطی که مشمول در آن قرار دارد بستگی دارد . برای استفاده از قانون معافیت کفالت خواهر معلول ، پدر مشمول نباید در قید حیات باشد . این مسئله یکی از مهم ترین نکاتی است که مشمولین باید به آن دقت کنند . البته باید در نظر داشت که معافیت های کفالت خواهر در صورت های مختلف امکان پذیر است . داشتن خواهر معلول ، خواهر مطلقه ، خواهر صغیر ، داشتن سه خواهر  و شرایط دیگر می تواند به مشمولین کمک کند تا برای گرفتن معافیت کفالت اقدام کرده و کارت معافیت دریافت کنند .

هر کدام از این نوع معافیت های شرایط خاص خود را دارد . مشمولین عزیز باید اطلاعات کافی در همه ی زمینه های انواع معافیت کفالت خواهر بدست آورند تا بتوانند برای این نوع معافیت اقدامات لازم را انجام دهند .

مهم ترین شرایط معافیت کفالت خواهر معلول :

  • نداشتن پدر و در قید حیات نبودن پدر مشمول .
  • مجرد بودن خواهر .
  • عضو بودن خانواده در یکی از سازمان های جمایتی مانند کمیته امداد ، بهزیستی و …

چگونگی معافیت کفالت خواهر معلول

چگونگی معافیت کفالت خواهر معلول بر اساس شرایط مشمولین تعیین می شود . مشمولینی که قصد دارند از معافیت کفالت خواهر معلول استفاده کنند . باید علاوه بر داشتن اطلاعات کافی در زمینه ی این نوع معافیت کفالت ، از مدارک لازم برای گرفتن این نوع معافیت نیز مطلع شوند . هم چنین مراحل اخذ هر نوع معافیت کفالت راه آسانی است . برای انجام این مراحل کمک گرفتن از مشاوره های نظام وظیفه در مرکز مشاوره آویژه می تواند کمک بزرگی به مشمولین بکند . تا این عزیزان بتوانند هر چه سریع تر به نتیجه ی مطلوب رسیده و از این نوع معافیت استفاده کنند .

مدارک لازم برای گرفتن کفالت خواهر شامل چه مواردی است؟

مدارک لازم برای گرفتن کفالت خواهر یکی از مهم ترین قسمت هایی است که متقاضیان دریافت این نوع کفالت باید در نظر داشته باشند. لذا دانستن لیست کامل این مدارک امری ضروری است. برخی از این مدارک بدین شرح میباشند: فرم های تکمیل شده مربوط به وضعیت مشمولان موجود در دفترچه راهنمای سربازی و ارائه ی آن ها به سازمان وظیفه یکی از مهم ترین مدارک میباشد. فردی که میخواهد کفالت خواهر خود را بر عهده گیرد باید اثبات کند که شرایط لازم را دارد لذا ارائه ی مدارک نیز باید در همین راستا باشد.

مثلا ارائه ی گواهی فوت پدر دلیلی برای دریافت کفالت خواهر است. تصویر شناسنامه مشمول و مادر و خواهر، ارائه ی عکس سه در چهار از مشمول و خواهر و… از دیگر مدارک لازم برای گرفتن کفالت خواهر میباشد.همچنین فردی که دارای برادر با سن قانونی ولی دارای معلولیت است باید بیماری و معلولیت برادر را نیز اثبات کند. ارائه ی مدارک پزشکی برادر برای همین منظور الزامی است. بعد از ارائه ی همه ی این مدارک استعلاماتی از سوی سازمان وظیفه ی کشور انجام میشود که در صورت تایید مدارک و شواهد معافیت کفالت برای مشمول در نظر گرفته میشود.

نظام وظیفه

مدت زمان معرفی برای آنکه فردی وارد غیبت سربازی نشود ٬ چند ماه است؟

۱ـ افرادی که قبل از سن مشمولیت ترک تحصیل کرده یا انصراف از تحصیل داده اند و یا در دوره متوسطه فارغ التحصیل می شوند پس از رسیدن به ۱۸سالگی تمام ظرف شش ماه می بایست خود را به وظیفه عمومی معرفی نمایند .
۲ـ افرادی که بعد از سن مشمولیت ترک تحصیل ، اخراج ، انصراف داده یا فارغ التحصیل شده اند حداکثر ظرف مدت یکسال از تاریخ انصراف ، اخراج ، ترک تحصیل و یا فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند .

مثال: فرد ذکوری با تاریخ تولد ۷۸/۰۵/۲۰ در سال ۹۳ و قبل از آن در مقطع سوم راهنمایی ترک تحصیل کرده چنانچه ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ۱۳۹۶/۵/۰۱ (ماه ۱۸ سالگی تمام) تا تاریخ ۹۶/۱۱/۰۱ خود را معرفی نکند وارد غیبت شده و به عنوان مشمول غایب تلقی می گردد .

مدارک لازم برای رسیدگی به ادعای کفالت مشمولان یگانه سرپرست و کفالت خواهر مجرد :

۱- گواهی فوت پدر.

۲- تصویر شناسنامه خواهر.

۳- تصویر شناسنامه مادر مشمول و همسر یا همسران دیگر پدر مشمول.

۴- برگ تحقیق وضعیت (این برگ بدوا حسب مورد وسیله حوزه وظیفه عمومی محل صدور شناسنامه یا محل سکونت مشمول و خواهر او تنظیم و جهت تحقیق و تکمیل به کلانتری یا پاسگاه ژاندارمری محل صدور شناسنامه یا محل سکونت مشمول و پدر و مادر و خواهر وی فرستاده میشود. مراجع مذکور پس از بررسی و تحقیق و تکمیل و گواهی و امضاء و مهر رئیس یا فرمانده مربوطه به حوزه وظیفه عمومی ذیربط اعاده خواهند نمود)

۵- پاسخ اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه و محل سکونت مشمول و پدر و مادر او به استعلام حوزه وظیفه عمومی ذیربط در مورد فرزندان آنها.

۶- در صورتیکه به وضع مشمول در خارج از محل صدور شناسنامه رسیدگی شود پاسخ استعلام وضع مشمولیت وی از حوزه یا گروهان و یا بخش وظیفه عمومی محل صدور شناسنامه مشمول.

۷- عکس خواهر مشمول که توسط کلانتری محل اقامت گواهی شده باشد.

۸- درصورتی که پدر مشمول قبلا همسران دیگری داشته است تصویر شناسنامه آنها.

۹- برگ معاینه پزشکی برادر بیش از ۱۸ سال مشمول متضمن نظر شورای پزشکی مبنی بر اینکه بعلت بیماری یا نقص عضو قادر به سرپرستی از خواهر مجرد خود نمیباشد.

۱۰- برگ استشهاد تائید وضعیت و صحت ادعای مشمول به امضاء سه نفر از بستگان مشمول که به تائید مراجع انتظامی محل رسیده باشد.

۱۱- رونوشت مصدق احکام مبنی بر حبس پدر (به نحوی که از تاریخ ارائه آن بیش از یک سال به انقضای حبس باقیمانده باشد).

تبصره ۱:

حضور خواهر مشمول در جلسه هیات رسیدگی ضروری است چنانچه خواهر مشمول قادر به حضور در جلسه هیات رسیدگی نباشد، گواهی مراجع ذیصلاح ذیربط مبنی بر عدم امکان حضور خواهر مشمول در جلسه الزامی است.

تبصره ۲:
مشمولان هر یک از مدارک فوق را به تعداد مورد نیاز به حوزه وظیفه عمومی ذیربط تحویل خواهند داد.

معافیت کفالت خواهر دارای چه شرایطی است؟

سوالات متداول

شرایط لازم برای اخذ معافیت کفالت کدامند؟

نداشتن غیبت و رسیدن به سن مشمولیت از جمله این شرایط است، همچنین مشمول باید تنها فرد زنده ای باشد که صلاحیت نگهداری مکفول را بر عهده دارد.

شرایط اخذ کفالت خواهر کدامند؟

فوت پدر، خواهر فاقد همسر و فرزند پسر باشد همچنین مشمول تنها سرپرست خواهر باشد و برادر تنی که به سن قانونی رسیده، نداشته باشد.

مدارک لازم برای گرفتن کفالت خواهر را نام ببرید؟

گواهی فوت پدر، تصویر شناسنامه مشمول و مادر و خواهر، ارائه ی عکس سه در چهار از مشمول و خواهر و مدارک مربوط به بیماری و معلولیت خواهر معلول را نیز اثبات کند.

شرایط معافیت سربازی کفالت خواهر چگونه است ؟

معافیت سربازی کفالت خواهر از انواع معافیت های کفالت به شمار می رود . این روزها مشمولین زیادی از معافیت سربازی کفالت خواهر بهره مند می شوند . اما سوال این جاست که چرا و چگونه ؟ باید بگوییم افرادی که می خواهند از معافیت سربازی کفالت خواهر استفاده کنند باید از شرایطی بهره مند باشند که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا آن ها  را معرفی و اعلام عمومی کرده است . همانطور که می دانید سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا ضوابط و قوانینی وضع کرده است که بر اساس آن ها مشمولین می توانند از تمامی موارد و شرایط نظام وظیفه بهره مند شوند .

معافیت های اعلام شده از سوی نظام وظیفه :

  • معافیت پزشکی
  • معافیت ایثارگری
  • معافیت نخبگان
  • معافیت سنی
  • معافیت سربازی کفالت برادر
  • معافیت مددجویی
  • معافیت تحصیلی
  • معافیت کفالت پدر
  • معافیت سربازی کفالت خواهر
  • معافیت کفالت مادر
  • و سایر معافیت های کفالت

درباره ی چگونگی استفاده از معافیت سربازی کفالت خواهر و شرایطی که مشمولین برای استفاده از این نوع معافیت باید داشته باشند. 

  • کفالیت مادر بدون زوج
  • کفالیت پدر ناتوان و مریض
  • کفالیت مادربزرگ
  • کفالیت پدربزرگ
  • معافیت سربازی کفالیت خواهر
  • کفالیت برادر کبیر
  • کفالیت فرزند
  • کفالیت برادر صغیر

همه ی این ها زیر شاخه ای از مشهورترین نوع معافیت یعنی همان معافیت کفالت می باشند.

شرایط اصلی بهره مندی از انواع معافیت های کفالت شامل :

  • رسیدن مشمول به سن مشمولیت .
  • وارد نشدن به غیبت .
  • تک پسر بالای ۱۸ سال

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره آویژه

هدف مرکز مشاوره آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات خدمت سربازی و افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره معافیت کفالت به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.

شرایط اختصاصی و عمومی معافیت کفالت خواهر

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره در زمینه شرایط اختصاصی و عمومی معافیت کفالت خواهر

از مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه با تلفن همراه

در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرات
- 25 نظر:
  1. سلام من ۸ ساله که فرار کرده ام و پدرم ۶ساله فوت کرده و مادرم هم ازدواج کرده الان با خاهر ۲۰ ساله ام زندگی میکنم که مجرد است میتونم معافیت خواهرم رو بگیرم ؟ممنون از شما

    1. سلام
      چون سرباز فراری هستید امکان پذیر نیست اما برای بررسی بیشتر و ارعه ی راهکار مناسب با کارشناسان ما تماس بگیرید

  2. سلام ببخشید من پدر مادرم فوت کردن وتمامی برادرانم سربازی رفتن و خونه خودشونن من با خواهرم و برادر کوچیکتر از خودم زندگی میکنم کفالت به من تعلق میگیره

    1. سلام
      در صورتی که غیبت نداشته باشین . احتمال کفالت خواهر وجود دارد اما برای بررسی تمام شرایط شما با کارشناسان ما تماس بگیرید

  3. سلام، بنده یک برادر دو قولو دارم که سربازی رفته و یک خواهر مجرد ۲۶ ساله دارم (پدر و مادرم فوت کرده اند) به هیچ وجه امکان معافیت بنده با کفالت خواهر وجود ندارد؟

  4. سلام بنده پدرم فوت کرده و کفالت خواهرم رو گرفتم(مسئولی که بهش برای گرفتن کفالت مراجعه کردیم گفت برای خواهر رو بگیریم بهتره)میخواستم بدونم فرق کفالت مادر با خواهر چیه؟و اگر خواهرم ازدواج کنه معافیت باطل نمیشه؟

    1. سلام وقت بخیر
      شرایط کفالت مادر متفاوت است برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

  5. سلام من حدود ۱۳ ماه از تاریخ طلاق پدر و مادرم میگذره و من معافیت موقتمو گرفتم پدر بنده هم فوت شدن و برادری ندارم یه خواهر دارم که گفتن می تونی از طریق اون اقدام کنی
    سوالم اینه الان که من کفالت مادرمو گرفتم می تونم نوع کفالتو تغییر بدم به کفالت خواهر که معافیت دائمم زودتر برسه دستم؟

  6. سلام وقت بخیر
    من کفالت مادرمو دریافت کردم دوماه پیش و حدودا ۱۳ ماه از تایم معافیت موقتم میگذره
    پدرمم فوت کرده و یه خواهر دارم برادری هم ندارم
    می خوام بدونم امکان اینو دارم که از طریق خواهرم اقدام کنم واسه معافیت منی که حالا کفالت مادرو گرفتم؟

  7. سلام وقت بخیر بنده ۲۴ سالم هست تنها پسر خانواده مدرکم لیسانسه چندبار مشروط شدم به دلیل‌ مشکلاتی و دو خواهر غیر متاهل دارم سن پدرم ۵۳سالشه دیگه نمیتونه کار کنه مادرم هم مشکل تیروئید داره اگر لطف کنید چه نوع کفالت بگیرم راهنمایی کنید ممنون میشم

    1. سلام
      احتمال گرفتن کفالت وجود دارد اما باید شرایط خانوادگی شما دقیق تر بررسی شود لذا با کارشناسان ما تماس بگیرید

  8. با سلام و وقت بخیر
    ببخشید من پدرم فوت ‌کرده و برادر های بزرگترم هم ازدواج کردن و جدا زندگی میکنند و یک خواهر دارم که مجرد هست و اینکه پیوند کبد زده است و با من و مادرم زندگی میکند خواستم بدونم امکانش هست من کفالتشو بگیرم

  9. سلام وقت بخیر بنده سی و دو سالمه و از سربازی غیبت دارم .پدرم فوت کرده و یه مادر ناتنی دارم که هفتاد سالشه و مادر خودم پنجا و هشت سالشه. و یه خواهر دارم که سی و پنج سالشه و طلاق گرفته ِو یه برادر دارم که یه سال از خودم کوچیکتره و به دلایلی زندان افتاده اونم از خدمت فرار کرده .خواهشن راهنماییم کنید چجوری میتونم معافیت بگیرم ممنونم

  10. برادر بزرگتر بنده کفالت مادرم را گرفته و خواهرم طلاق گرفته یک دختر خردسال داره که باهاش زندگی میکنه و یک پسر ۱۲ ساله که با پدرش زندگی میکنه
    بنظرتون من میتونم کفالتش رو به عهده بگیرم ؟

    البته برادرم جدا زندگی میکنه و مادرم و خواهرم با من زندگی میکنن

      1. سلام وقت بخیر بنده سی و دو سالمه و یه برادر دارم یه سال از من کوچیکتر و فرار از خدمته و به دلایلی افتاده زندان .پدرم فوت شدن و یه مادر ناتنی دارم که هفتاد سالشه و مادر خودم پنجا و هشت سالشه و یه خواهر سی و پنج ساله دارم که طلاق گرفته .خواهشن راهنماییم کنید چجوری میتونم معافیت بگیرم

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

دوشنبه

1402/3/15

سه شنبه

1402/3/16

چهارشنبه

1402/3/17

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید