مشمولان نظام وظیفه در برخی از شرایط جسمی یا روانی قادر به انجام خدمت نیستند. سازمان نظام وظیفه این افراد را از خدمت مستثنی کرده است که بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید نیز از جمله این بیماری هاست. و شما می توانید برای دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید اقدام نمایید. با توجه به پیچیدگی های شرایط معافیت پزشکی سربازی و آیین نامه معافیت پزشکی مختلف نظام وظیفه پیشنهاد می شود برای اقدام مؤثرتر مشاوره معافیت پزشکی خدمت سربازی انجام شود. اولین گام آشنایی با بیماری است که در ادامه توضیحات اجمالی درباره اختلالات کنترل تکانه شدید ارائه می شود.
اختلال کنترل تکانه (به انگلیسی: Impulse control disorder) ناتوانی برای مقاومت در مقابل یک تکانه یا انگیزه که برای دیگران یا خود خطرناک بوده و با احساس لذت پس از تحقق آن همراه است.
۱- اختلال انفجاری متناوب
۲- وسواس (جنون) دزدی
۳- قماربازی بیمارگونه
۴- جنون آتشافروزی
۵- وسواس کندن مو
۶- NOS
منبع: ویکی پدیا
شرایط دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید چیست؟
در دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید این نکته بسیار حائز اهمیت است که با توجه شدت و نوع بیماری ممکن است معافیتی که به مشمول تعلق می گیرد انواع مختلفی داشته باشد. با توجه به نوع و میزان شدت بیماری، ممکن است سطح توانایی فرد برای انجام کارها متفاوت باشد. به همین دلیل سازمان نظام وظیفه مشمولان خدمت وظیفه عمومی را از نظر وضع مزاجی و استعداد جسمی و روانی به چهار دسته زیر تقسیم کرده است:
- کسانی که از نظر جسمی و روانی سالم و قادر به انجام خدمت هستند.
- کسانی که به علت نقص عضو و یا ابتلا به بیماری از سلامتی کامل برخوردار نبوده اما قادر به انجام خدمت در امور غیر رزمی می باشند.
- کسانی که به علت عدم رشد یا ابتلا به بیماری موقتاً قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نیستند.
- مشمولانی که به علت نقص عضو یا ابتلا به بیماری جسمی و یا روانی به طور دائم قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نیستند.
شما می توانید لیست بیماری های معافیت پزشکی سربازی را با کلیک بر روی لینک مشاهده نمایید. یکی از نکات مهمی که در مورد معافیت پزشکی باید به آن توجه داشته باشید این است که در زمان جنگ یا بسیج همگانی، افرادی که در زمان صلح به علل پزشکی یا تکفل از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند نیز با توجه به نوع بیماری امکان اعزام دارند.
معافیت پزشکی بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید از جمله انواع معافیت پزشکی بیماری های اعصاب و روان است. برای بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید با توجه به شرایط مشمول معافیت به صورت زیر است و مشمول می تواند با توجه به شرایطی که دارد، برای معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید اقدام نماید.
دسته بیماری | نام بیماری | شرایط بیماری | نوع معافیت | امکان بررسی معافیت حین تحصیل |
---|---|---|---|---|
بیماری های اعصاب و روان | اختلالات کنترل تکانه شدید | شرایط خاصی ذکر نشده است | معاف دائم | خیر |
منظور از معافیت دائم پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید چیست؟
معافیت دائم، معافیتی است که در آن فرد هم از دوران آموزشی رزمی و هم دوران خدمت سربازی معاف می شود. به همین دلیل سوالی که برای بسیاری از مشمولان سربازی مطرح است این است که آیا می توانند از معافیت دائم بیماری های نظام وظیفه استفاده کنند یا خیر؟ طبق قوانین نظام وظیفه افرادی که به عنوان مشمولین معافیت دائم پزشکی در نظر گرفته می شوند بایستی دارای بیماری روانی و یا جسمی باشند که به سبب این بیماری توانایی های لازم برای انجام فعالیت های سنگین سربازی را از دست داده باشند. با توجه به نوع و درجه سختی بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید، در صورت تایید پزشکان سازمان وظیفه، افراد می توانند معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید را دریافت کنند.
برای دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید از کجا شروع کنم؟
برای دریافت معافیت پزشکی، ابتدا باید بیماری های اعلام شده از طرف نظام وظیفه را یک مرور کلی نمایید. چه بسا شما برای دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید اقدام نمایید و موفق نشوید ولی برای بیماری دیگری اقدام نمایید و بتوانید معاف از خدمت شوید. حال که امکان معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید را می دهید، باید با طی کردن مراحل زیر گامهای لازم برای دریافت کارت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید را بپیمایید.
مراحل دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید
یکی از سوالات اساسی افرادی که برای دریافت معافیت پزشکی اقدام می کنند این است که چه مراحلی را باید طی کنند. اینکه از کجا باید شروع کنند و به ترتیب به کجاها مراجعه کنند. در اینجا قصد داریم تا به صورت کاملاً مفصل درباره مراحل اقدام برای دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید و قوانین معافیت پزشکی توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.
- دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به منظور تنظیم و تکمیل مدارک مورد نیاز دریافت نمایید.
- قبل از مراجعه به پزشک معاینه کننده اولیه، باید ابتدا برگه خود اظهاری سوابق بیماری را که در پشت برگ معاینه اولیه قرار دارد، به دقت تکمیل نمایید تا در هنگام مراجعه به پزشک معاینه کننده آن را به او ارائه نمایند. توجه داشته باشید که مشمولانی که مشکلات پزشکی خود را به هنگام معاینه اولیه بیماری خود عنوان نکنند، چنانچه در دوران آموزش یا خدمت به دلیل اعلام نکردن مشکل پزشکی، دچار حادثه شوند مسئولیت آن بر عهده خود مشمول می باشد .
- به یکی از پزشکان معاین اولیه مراجعه کنید و برگه معاینه اولیه توسط پزشک را تکمیل نمایید. (شما می توانید آدرس پزشکان معاینه کننده را از دفاتر پلیس +10 دریافت کنید.)
- در این مرحله درخواست شما توسط کاربر پلیس +10 در سیستم ثبت می شود. شما باید کلیه مدارک را از کاربر پلیس +10 پس بگیرید. شما باید این مدارک را همراه داشته باشید و به شورای پزشکی ارائه دهید.
- برگ معرفی به بیمارستان از طریق پست به آدرس شما ارسال می گردد. ذکر این نکته ضروری است که مشمولانی که دارای نقص عضو یا بیماریهای قابل مشاهده می باشند نیازی به مراجعه به بیمارستان نخواهند داشت.
- جهت انجام معاینات تخصصی به بیمارستان مراجعه نمایید.
- جوابیه بیمارستان (نظریه تخصصی) به حوزه رسیدگی کننده ارسال می گردد.
- دعوتنامه به آدرس شما جهت حضور در شورای پزشکی ارسال می شود.
- جلسه شورای پزشکی برگزار می گردد.
مراحل تایید بیماری جهت دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید چیست؟
برای اینکه بیماری شما توسط نظام وظیفه تأیید شود، باید طی چند مرحله به پزشکان مورد تأیید نظام وظیفه مراجعه کنید و معاینات مورد نیاز برای دریافت معافیت اختلالات کنترل تکانه شدید را انجام دهید. به طور خلاصه می توانیم مراحل تأیید بیماری جهت دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید را به این صورت بیان کنیم:
مرحله اول: تایید بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید توسط پزشک اولیه
مرحله دوم: تایید بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید توسط شورای پزشکی بیمارستان
مرحله سوم: تایید بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید توسط شورای پزشکی وظیفه عمومی
توجه داشته باشید که به همراه داشتن اصل شناسنامه عکس دار و یا کارت ملی جهت شرکت در شورای پزشکی الزامی است و حتماً شناسنامه یا کارت ملی را به همراه داشته باشید.
طبق قوانین نظام وظیفه مشمولانی که در سیر رسیدگی پزشکی قرار دارند مجاز به انصراف از درخواست پزشکی نیستند و رأی شورای پزشکی در خصوص آنان ملاک عمل می باشد.
اظهار نظر در مورد معافیت پزشکی مشمولین توسط سه نفر پزشک نیروهای مسلح در هر شهرستان صورت میگیرد و رأی اکثریت این پزشکان معتبر است.
اگر زمانی که برای معاینات تخصصی به مراکز مجهز وزارت بهداشت یا بیمارستان های نیروهای مسلح معرفی می شوید ، ظرف مدت یک ماه به این مراکز مراجعه نکنید، پس از تعیین تکلیف به خدمت اعزام می شوید. پس حتماً سعی کنید با پیگیری مناسب سریعاً اقدام نمایید تا به علت کم کاری فرصت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید را از دست ندهید.
افراد مشمولی که غیبت ندارند و درخواست پزشکی خود را ثبت می نمایند و در سیر معافیت پزشکی قرار می گیرند، اگر در مدت رسیدگی به درخواست پزشکی عمداً باعث طولانی شدن مراحل رسیدگی شوند، (مانند عدم مراجعه به موقع به بیمارستان، عدم حضور در جلسات شورای پزشکی و … ) وارد غیبت می گردند.
پس از بررسی و تأیید کمیسیون پزشکی، در صورتی که معاف دائم شناخته شوید، از کارت معافیت برخوردار می شوید. در صورتی که طی بررسی معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید، سرباز یا معاف از رزم شناخته شوید برگ آماده به خدمت برای شما صادر و ارسال می گردد. تعرفه صدور کارت معافیت پزشکی به صورت زیر است.
مقطع تحصیلی | مبلغ |
---|---|
همه مقاطع | 1.300.000 ريال |
چگونه می توانم به رأی صادر شده اعتراض کنم؟
ممکن است از نظر شما رأیی که درباره معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید صادر شده است اشتباه باشد. سازمان نظام وظیفه این امکان را در اختیار مشمولان قرار داده است که بتوانند نسبت به رأی های صادره اعتراض کنند. مراتب اعتراض به رأی کمیسیون های پزشکی، مختلف است. شما در هر مرحله می توانید اعتراض خود را اعلام کنید و در صورتی که از رأی صادر شده توسط این کمیسیون هم راضی نباشید می توانید اعتراض خود را اعلام کنید تا در کمیسیون استان بررسی شود. مراتب اعتراض به ترتیب عبارتند از اعتراض به کمیسیون شهرستان، اعتراض به کمیسیون استان، اعتراض به کمیسیون سازمان و اعتراض به شورای عالی. اعتراض به شورای عالی آخرین شانس شما برای اعتراض نسبت به معافیت اختلالات کنترل تکانه شدید است و رأی آن قطعی و لازم الاجرا است.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
بررسی پرونده در کمیسیون شهرستان
اولین مرحله از اعتراض، اعتراض به رأی کمیسیون شهرستان است. در صورتی که به رأی شورای شهرستان درباره رأی مربوط به معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید اعتراض داشته باشید، باید اعتراض خود را کتباً اعلام نمایید تا مراحل زیر برای ادامه بررسی معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید انجام شود. شورای شهرستان متشکل از سه نفر پزشک نیروهای مسلح است و رأی اکثریت آنان ملاک عمل است .
چنانچه پس از معاینه شما، در شورای شهرستان و قبل از اعزام به خدمت، تغییری در وضع جسمی یا روانی شما حاصل شود و بیماری جدیدی به وجود آید یا بیماری قبلی تشدید شود که به تشخیص سازمان و یا کسب نظر مشورتی پزشک معتمد، قادر به انجام خدمت نباشید، باید مجدداً در شورای شهرستان مربوط مورد معاینه قرار گیرید و نظر اخیر شورای یاد شده ملاک عمل می باشد.
اگر متقاضی معاینه تخصصی برای بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید باشید یا به آرای شورای شهرستان اعتراض داشته باشید، باید هزینه های مربوط به معاینات تخصصی، اعم از بالینی و تشخیصی را پرداخت نمایید. با توجه به شرایطتان میزان هزینه معاینه در جدول زیر آمده است.
نوع معاینه | مبلغ |
---|---|
معاینات تخصصی پزشکی از مشمولان متقاضی معافیت از دوره خدمت (برای بار اول) | 130.000 ریال |
معاینات تخصصی پزشکی از مشمولان متقاضی معافیت (برای نوبت های بعدی) | 195.000 ریال |
اگر در شورای پزشکی شهرستان مربوطه با معاینه بالینی معاف از خدمت تشخیص داده نشوید و به تشخیص این شورا یا رئیس واحد وظیفه عمومی مربوطه یا اعتراض خودتان، نیاز به معاینه تخصصی اختلالات کنترل تکانه شدید داشته باشید، رئیس حوزه موظف است شما را به نزدیکترین مرکز مجهز وزارت بهداشت، یا بیمارستان های نیروهای مسلح معرفی کند. بدین صورت شما جهت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید معاینه می شوید و نتیجه معاینه تخصصی برای تصمیم گیری به شورای پزشکی همان شهرستان ارسال می شود. در صورت اصرار بر اعتراض با تامین هزینه ها از سوی شما نتایج جهت تصمیم گیری به شورای عالی پزشکی متشکل از پزشکان متخصص استان ارسال می گردد.
مراکز مجهز وزرات بهداشت یا بیمارستان های نیروهای مسلح موظفند به وضعیت مشمولین معرفی شده مربوط، خارج از نوبت رسیدگی نمایند و آنان را حداکثر ظرف یک ماه مورد معاینه تخصصی قرار دهند.
بررسی پرونده در کمیسیون استان
در صورت اعتراض به رأی شورای شهرستان، می توانید دوباره برای اعتراض اقدام کنید و اعتراض شما در شورای استان ارجاع داده می شود. اما در صورتی که به رأی کمیسیون (شورای) استان نیز اعتراض داشته باشید، امکان اعتراض وجود دارد. مشمولانی که پرونده آنان به شورای استان یا شورای سازمان ارجاع داده می شود، موظفند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ معرفی نامه، خود را جهت معاینه معرفی نمایند و در صورت عدم حضور، شورای مربوط با حذف مورد، براساس محتویات پرونده تصمیم گیری می نماید.
به منظور رسیدگی به اعتراض مشمول به رأی شورای شهرستان، پس از انجام معاینات تخصصی و تصمیم گیری نهایی، شورای استان، متشکل از سه نفر پزشک متخصص استان تشکیل می گردد. پس از بررسی پرونده، رأی این پزشکان در خصوص معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید شما اعلام می گردد.
بررسی پرونده در شورای سازمان
به منظور رسیدگی به موارد عدم تطابق رأی شورای پزشکی، با قانون و این آیین نامه و پیوست آن، که بنا به تشخیص رئیس سازمان یا نماینده او تعیین می شود، شورای سازمان متشکل از سه نفر پزشک متخصص نیروهای مسلح تشکیل می گردد.
چنانچه رئیس سازمان یا نماینده او اطمینان حاصل نماید که رأی شورای پزشکی مطابق مقررات صادر نشده است، پرونده برای بررسی به شورای عالی پزشکی که از سه پزشک متخصص نیروهای مسلح تشکیل می گردد ارجاع می دهد. نظر این شورا قطعی و لازم الاجرا است.
بررسی پرونده در شورای عالی
اگر چنانچه در شورای پزشکی معاف از خدمت تشخیص داده نشوید، به خدمت اعزام می شوید. در صورتی که به رأی کمیسیون پزشکی اعتراض داشته باشید، پرونده شما در شورای عالی مطرح می شود و رأی کمیسیون عالی قطعی و لازم الاجراست و حق اعتراض ندارید. پس از اینکه رأی شورای عالی صادر شد دیگر به هیچ عنوان حق اعتراض ندارید و به پایان کار رسیده اید و به هر رأیی که صادر شده باشد باید عمل کنید.
آیا در حین انجام خدمت سربازی معافیت از خدمت امکان پذیر است؟
طبق قانون معافیت پزشکی حین خدمت ، در صورتی که مشمولان در حین خدمت دوره ضرورت مبتلا به نقص عضو یا بیماریهایی شوند که پس از اتمام مدت معالجه که کمتر از 6 ماه نباشد و طبق نظر شورای پزشکی بیمارستانهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی که مورد تأیید عقیدتی- سیاسی در نیروی مربوطه هستند قادر به انجام خدمت نباشند از انجام بقیه خدمت دوره ضرورت معاف خواهند بود. دوران معالجه مشمولان موضوع این ماده جزو خدمت دوره ضرورت آنان محسوب میگردد.
چنانچه شورای نیروی مربوط تشخیص دهد که نقص عضو یا بیماری تا پایان خدمت که کمتر از شش ماه نباشد، ترمیم نشده یا بهبود نخواهد یافت ، مراتب را مشروحاً در اوراق معاینه ذکر و با تنظیم صورتجلسه شورا ملصق به عکس مشمول به یگان خدمتی مربوط اعلام می نمایند تا نسبت ترخیص آنان و معرفی به سازمان اقدام شود.
مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی سربازی
توجه داشته باشید که برای دریافت معافیت پزشکی باید مدارکی را به همراه داشته باشید. به همراه داشتن این مدارک برای دریافت معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید الزامیست و در صورتی که هر یک از مدارک ماده نباشد روند گرفتن معافیت با تأخیر مواجه خواهد شد. پس حتماً هنگام اقدام، مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی سربازی را چک کنید که موردی از قلم نیافتد و در هنگام ارائه مدارک با مشکل مواجه نشوید.
مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی :
- تکمیل برگ وضعیت مشمولان (برگه شماره1 ).
- تکمیل برگ معاینه اولیه مشمولان توسط پزشک معاین اولیه (برگه شماره2).
- تکمیل برگ واکسیناسیون ( برگه شماره 5).
- اصل و تصویر کارت ملی مشمول.
- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه عکسدار مشمول.
- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی فراغت از تحصیل.
- افتتاح حساب عابر بانک سپه و درج شماره حساب در برگ شماره یک (ویژه متقاضیان اعزام، معافیت پزشکی و کفالت).
- یک قطعه عکس رنگی 4×3 تمام رخ زمینه سفید مشمول (علاوه بر عکس های الصاقی به برگه ها).
آشنایی با بیماری های دیگر معافیت پزشکی
سازمان نظام وظیفه علاوه بر معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید برای بیماری های دیگر نیز با توجه شرایط بیمار معافیت هایی لحاظ کرده است. به طور کلی بیماری های مشمول معافیت پزشکی در 17 دسته قرار دارند که در جدول زیر شما می توانید لیست آنها را ببینید. برای آشنا شدن با این بیماری ها و شرایط معافیت های گوناگون هر یک از بیماری ها، می توانید روی هر یک از لینک ها کلیک کنید و اطلاعات بیشتری کسب نمایید. همچنین اگر سوالی در زمینه مشاوره معافیت پزشکی دارید می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید تا بتوانید تصمیم مناسبی در این زمینه بگیرید.
سوالات متداول
آیا می توانم برای معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید در حین تحصیل اقدام کنم؟
خیر. نمی توانید حین تحصیل اقدام نمایید.
برای بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید چه معافیت هایی وجود دارد؟
برای بیماری اختلالات کنترل تکانه شدید با توجه به شرایط بیماری، می توانید برای معافیت دائم، اقدام نمایید.
آیا امکان اعتراض به رأی کمیسیون پزشکی وجود دارد؟
بله. با توجه به مراحلی که توضیح داده شده، می توانید برای اعتراض به رأی کمیسیون پزشکی اقدام کنید.
معافیت پزشکی اختلالات کنترل تکانه شدید
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام بیماری ADHD من پارسال توسط روانپزشک محرز شده بود. واختلال کنترل تکانه شدید هم دارم یعنی به هیچ وجه رو خودم و احساساتم کنترل ندارم.فقط چطوری باید به دکتر نظام وظیفه اثبات کنم؟خودشون متوجه میشن دارم راست میگم؟
سلام من اختلال كنترل تکانه شدید دارم که در واقع یکی از زير مجموعه هاي adhd هست. چجوری میتونم اثباتش کنم به پزشک نظام وظیفه؟
با سلام اختلال كند مو معافيت كامل مي شه !؟
بعد براي گواهينامه مشكل بر نمي خوره!؟
سلام.با پزشک مشورت کردم مشکل مو بهش گفتم گفت از اضطراب متوسط رو به شدیده
بعد دارو برام نوشت .گفتند باید طولانی مدت دارو مصرف کنم گفتند بیماری شما قابل درمان قطعی نیست
تا ۷۰ الی ۸۰ درصد کنترل میشه گفتند ممکنه بعدا هم عود کنه
مدرک تحصیلی م کاردانی ه
به نظرتون امکان معافیت پزشکی دائم هست؟
بعد نسخه ای که دکتر برام نوشته تو کمیسیون تاثیر داره؟
و اینکه چند درصد شانس معافیت دائم هست؟
می توان جهت بیماری اعصاب و روان درخواست معافیت کرد اما باز هم به شدت و نوع آن و نظر کمیسیون پزشکی بستگی دارد اما این نوع معافیت فرد را در آینده ی کاری و زندگی دچار مشکل می کند
سلام من بیماری ADHD دارم .و کاملا عوامل اختلال عدم کنترل تکانه رو هم دارم.فقط چطوری باید اثباتش کنم؟شرایط سختی داره؟چقدر احتمالش هست؟
وقت بخیر مراجعه به روانپزشک
سلام. بیماری اضطراب متوسط روبه شدید دارم میتونم معاف شم؟
تا به حال دکتر نرفتم یعنی هیچ سابقه بیماری ندارم ولی با پزشک مشورت کردم گفت بیماری اضطراب متوسط روبه شدید دارم !!
مدرکم کاردانی ه
سلام خدمت شما اگر اضطراب شما شدید و همچنین نسبت به درمان مقاوم باشد امکان معافیت هست، سعی کنید مراحل پزشکی و درمانی راطی کنید و بعدازتکمیل مدارک اقدام کنید.
سلام. بیماری درماتوفاژی دارم با پزشک مشورت کردم
گفت از نوع اختلال کنترل تکانه شدید ه؛ الان بنده میتونم معاف شم یا خیر؟
سلام. بله در صورت تایید کمسیون معاف دائم خواهید شد اگر کمسیون تشخیص دهد که ممکن است طول درمان ممکن است ۶ ماه باشد برای شما معافیت موقت ۶ ماهه صادر میشود و پس از آن دوباره کمسیون طبق بیماری و درمان درباره وضعیت شما نظر میدهد
سلام. بنده با پزشک مشورت کردم، نوک انگشتان خودم رو میخورم گفت از نوع اختلال کنترل تکانه شدید ه ، گفتم ببینم میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
سلام. بسته به نظر کمیسیون پزشکی اگر اختلالی در فعالیت شما داشته باشد و با توجه به مدرک تحصیلی معافیت بررسی خواهد شد.
سلام. بیماری درماتوفاژی شامل معافیت پزشکی میشود یا خیر ؟ این شماره همراه منه در صورت پاسخ به این شماره پیام دهید ممنون!!
09185657348
سلام بسته به نظر کمسیون پزشکی اگر خللی ادر فعالیت شما ایجاد کند شامل میشود و این بستگی به نظر کمسیون دارد
سلام. بیماری اختلال کنترل تکانه شدید دارم؛ میتونم معاف شم؟
سلام. بیماری درماتوفاژی دارم؛ با پزشک مشورت کردم گفت از نوع اختلال کنترل تکانه شدید است ، گفتم ببینم میتونم معافیت پزشکی بگیرم یا خیر؟
اگه میشه دقیق توضیح بدید بعدا به درد سر نیفتم الکی ؛ ممنون
سلام. بیماری درماتوفاژی دارم امکان معافیت پزشکی هست ؟؟
سلام.با توجه به مدرک تحصیلی و شدت بیماری معافیت بررسی می شود.