اخذ وام برای تاسیس مهد کودک چگونه است؟

اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

اخذ وام برای تاسیس مهد کودک یکی از راه های کمک کننده برای تامین بودجه و هزینه ی لازم برای تاسیس مهد کودک است. برای راه اندازی هر کاری اولین و مهم ترین مسئله منابع مالی و برآورد هزینه ها است.

گاهی ممکن است متقاضی تمام مراحل مربوط به اخذ موافقت نامه را پشت سر بگذارد، اما نتواند از پس هزینه های لازم برای تجهیز مهد کودک برآید. در این مرحله وام های اشتغال زایی به منظور افزایش فرصت های شغلی و کمک به چرخ اقتصاد کشور در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. از جمله سازمان هایی که تسهیلاتی تحت عنوان وام اشتغال زایی را برای متقاضیان ارائه می دهند میتوان به سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی و برخی از بانک ها اشاره کرد. که علاقه مندان می توانند به منظور اخذ وام برای تاسیس مهد کودک از این تسهیلات کمک بگیرند.

اخذ وام برای تاسیس مهد کودک از هر سازمان و ارگانی شرایط و ضوابط خاص خود را دارد. با توجه به اینکه ساماندهی و مدیریت مهد کودک ها زیر نظر سازمان بهزیستی است، لذا موقعیت لازم اخذ وام برای تاسیس مهد کودک از این سازمان برای مدد جویانی که تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و همچنین موسسین مهد های کودک فراهم شده است.

درباره اخذ وام برای تاسیس مهد کودک سوالات بسیار زیادی از جمله میزان و درصد سود این وام ها، سقف هر وام و شرایط و قوانین مربوط به دریافت وام مطرح است. به منظور دست یافتن به پاسخ سوالاتتان دربارهاخذ وام برای تاسیس مهد کودک و همچنین اطلاع از مراحل و شرایط دریافت وام شما را به مطالعه ادامه این مطلب دعوت می کنیم.


بیشتر بخوانید: اخذ مجوز مهد کودک چگونه است؟


شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک همانند شرایط سایر وام های اشتغال زایی است. به طور کلی داشتن شرایط عمومی اخذ وام، برای دریافت وام تاسیس مهد کودک الزامی است. به عنوان مثال از مهم ترین شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک میتوان به نداشتن هیچگونه چک برگشتی و همچنین نداشتن وام های معوق قبلی اشاره کرد.

چنانچه متقاضی دریافت وام از طریق یکی از ارگان های بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی برای دریافت وام اشتغالزایی اقدام کند، پس یکی از شرایط اخذ وام داشتن معرفی نامه از سوی این سازمان ها است.

از دیگر شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک ارائه مجوز تاسیس مهد کودک به بانک ها است در واقع متقاضی تاسیس مهد کودک بعد از دریافت مجوز های لازم برای فعالیت، باید به بانک ها مراجعه کند.

از دیگر شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک میتوان به این نکته اشاره کرد که موسس مهد کودک باید سرپرست خانوار باشد و یا ثابت شود که هزینه های زندگی را برعهده دارد. در غیر این صورت وام تاسیس مهد کودک به فرد تعلق نمی گیرد. اما یکی از مهم ترین شرایط برای اخذ هر وامی معرفی فرد یا افرادی به عنوان ضامن به بانک است که وام تاسیس مهد کودک نیز از این امر مستثنی نیست و معرفی ضامن معتبر امر لازم و ضروری برای دریافت وام تاسیس مهد کودک است.


بیشتر بخوانید: اجاره مجوز مهد کودک چگونه است؟


شرایط اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

مراحل اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

این مراحل شامل مواردی است که متقاضی باید تمام این مراحل را طی کند. با توجه به اینکه متقاضی از سوی سازمان بهزیستی و یا کمیته امداد به بانک معرفی شود مدارک موردنیاز برای دریافت وام اندکی متفاوت است. با توجه به اینکه سازمان بهزیستی برای مددجویان خود وام اشتغالزایی در نظر میگیرد، آن دسته از مددجویان که قصد تاسیس مهد کودک دارند می توانند با در دست داشتن معرفی نامه سازمان بهزیستی برای اخذ وام تاسیس مهد کودک به بانک ها مراجعه نمایند.

اگر متقاضی جز مددجویان سازمان بهزیستی نباشد برای اخذ وام باید مستقیما به بانک ها مراجعه نماید.

یکی دیگر از مراحل اخذ وام برای تاسیس مهد کودک ارائه مجوز و پروانه فعالیت به بانک است. بانک بعد از بررسی مجوز و پروانه فعالیت، درخواست وام داوطلبان را ثبت می کند.

البته باید تاکید کرد که از دیگر مراحل اخذ وام برای تاسیس مهد کودک تعیین سقف وام مورد نیاز از سوی متقاضی است. که در این مرحله با توجه به نیاز مالی و میزان هزینه ها یاید اقدام به تعیین سقف وام کرد. همچنین مانند تمام وام های دیگر متقاضی باید فرد یا افرادی را به عنوان ضامن به بانک معرفی کند.

سپس با انجام بررسی های نهایی موافقت و یا عدم موافقت با وام تاسیس مهد کودک به متقاضیان اعلام می شود.


بیشتر بخوانید: نحوه گرفتن کارت مربیگری مهد کودک چگونه است؟


مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

چگونگی اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

همانطور که میدانید بانک ها و موسسات مختلف تسهیلات و وام های ویژه ای برای اشتغال زایی و کمک به چرخه تولید و اقتصاد کشور دارند. حال فردی که قصد تاسیس مهد کودک و اخذ وام برای این کار را دارد باید بر اساس آیین نامه ها و قوانینی که از سوی بانک ها اعلام می شود گام بردارد.

با توجه به نکاتی که در مورد مراحل اخذ وام گفته شد می توان به این نکته پی برد که پیش از هر کاری داشتن شرایط لازم برای اخذ مجوز فعالیت مهد کودک امر لازم و ضروری است. چرا که یکی از اصلی ترین مراحل ارائه مجوز به بانک ها است.

همچنین از دیگر مواردی که درباره چگونگی اخذ وام برای تاسیس مهد کودک اهمیت دارد، توجه به میزان سود سالانه و شرایط بازپرداخت وام است و متقاضی دریافت وام باید با توجه به توان مالی و احتساب میزان سوددهی مهد کودک سقف وام را تعیین کند تا در آینده برای باز پرداخت وام به مشکل بر نخورد.


بیشتر بخوانید: شرایط تاسیس مهد کودک چگونه است؟


چگونگی اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

نکات مهم اخذ وام برای تاسیس مهد کودک

اولین کاری که فرد متقاضی وام باید انجام دهد احتساب هزینه های لازم برای تهیه امکانات و تجهیزات مهد کودک است. تا براساس این برآورد سقف وام دریافتی خود را تعیین کند . از جمله دیگر نکات مهم اخذ وام برای تاسیس مهد کودک میتوان به میزان سود پایین این وام ها اشاره کرد، چرا که وام تاسیس مهد کودک در زمره وام های اشتغال زایی قرار می گیرد و به طور کلی سود کمتری برای این وام ها در نظر گرفته شده است. متقاضیان باید در نظر داشته باشند که بسیاری بانک ها، تسهیلات لازم برای تاسیس مجوز مهد کودک را تنها به سرپرستان خانوار اختصاص می دهند، لذا موسس مهد کودک باید سرپرست خانواده باشد.


بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای مجوز مهد کودک چیست؟


سوالات متداول

هزینه اولیه برای تاسیس مهد کودک چقدر است؟

با توجه به مکانی که مهد کودک در آنجا تاسیس می شود و همچنین نوع و تنوع وسایل بازی و یادگیری هزینه لازم متفاوت است اما به طور کلی حداقل سرمایه اولیه 200 میلیون تومان مورد نیاز است.

سود تاسیس مهد کودک چقدر است ؟

معمولا با افزایش تبلیغات و معرفی بیشتر مهد کودک سود دهی نیز بیشتر می شود. به طور معمول هر مهد کودک با کسر هزینه های جاری 15 تا 20 میلیون تومان در ماه سود دارد.

شرایط تاسیس مهد کودک خصوصی چیست؟

موسس و مدیر مهد کودک باید خانم باشد، در زمان مقرر باید مهد کودک تجهیز شود، سن مربیان و مدیر مهد کودک نباید بیشتر از 60 سال باشد و داشتن سابقه از شرایط تاسیس مهد کودک است.

لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

اخذ وام برای تاسیس مهد کودک چگونه است؟

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/9/2

شنبه

1403/9/3

یکشنبه

1403/9/4

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید