خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی یا سایر سفرهای دیگر از جمله مسائل پرطرفدار مربوط به خدمت سربازی میباشد. چرا که این روزها جوانان علاقمند هستند که به دلایل مختلف به کشورهای دیگر سفر کرده و از این کشورها دیدن کنند. اما سوال اصلی اینجا مطرح میشود که آیا جوانان ذکور پس از رسیدن به مشمولیت میتوانند از کشور خارج شوند؟ این سوال بسیاری از متقاضیان و خانواده هایشان است. زیرا خدمت سربازی نظام وظیفه برای جوانان امروزی به یک دغدغه ی انکار ناپذیر تبدیل شده است. پس اهمیت آن بسیار زیاد بوده و باید در مورد آن اطلاعات مناسبی کسب شود.
انواع سفرهای خارجی مشمولین خدمت وظیفه عمومی
- خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی، تفریحی و گردشگری
- خروج از کشور برای سفرهای زیارتی و عتبات عالیات
- خارج شدن از کشور به منظور انجام سفرهای علمی و شرکت در کارگاه های آموزشی
- خروج از کشور کارمندان و متعهدین خدمت
- خارج شدن از کشور برای انجام درمان و مداوای بیماری
- خارج شدن از کشور فرزندان کارمندان دولتی شاغل در سایر کشورها
- خروج از کشور با هدف انجام پژوهش و فرصت مطالعاتی
این انواع سفرهایی است که مشمولین میتوانند از طریق یکی از آن ها مجوز خروج دریافت کنند. به همین منظور مشمولین باید شرایط و ضوابط هر یک از این سفرها را مطالعه کرده و سپس میتوانند با راهنمایی های مرکز مشاوره آویژه به نتیجه مطلوب برسند. اما در این بین سفرهای سیاحتی و گردشگری یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین سفرهایی است که جوانان زیادی هر ساله برای دریافت مجوز برای خروج به سازمان نظام وظیفه مراجعه میکنند. سازمان نظام وظیفه ی عمومی ناجا برای این نوع سفرها قوانین خاصی تعریف و تصویب کرده است.
در این مقاله ما سعی کرده ایم تمام شرایط و مراحل اقدام برای دریافت مجوز خروج از کشور با هدف انجام سفرهای سیاحتی و تفریحی را در اختیار مشمولین و متقاضیان قرار دهیم. شما داوطلبان گرامی میتوانید برای اطلاعات بیشتر با مشاورین آویژه نیز تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
شرایط خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی چگونه است؟
شرایط خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی به مجموعه ضوابطی اطلاق میشود که مشمولین باید برای خارج شدن از کشور آن ها را دارا باشند. بنابراین یکی از بخش های مهم و ضروری که مشمولین و متقاضیان باید به آن دقت داشته باشند. شرایط و ضوابطی است که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا در کشور اعلام کرده و به اطلاع مشمولین خواهد رسید. این شرایط عمومی و اختصاصی برای هر نوع سفر متفاوت میباشد. شرایط خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی به صورت زیر میباشد.
شرایط و ضوابط خروج از کشور به منظور انجام سفرهای گردشگری و سیاحتی
- مشمولان و متقاضیان دریافت مجوز برای خارج شدن از کشور باید مقداری هزینه را به عنوان وثیقه به سازمان نظام وظیفه عمومی کشور بسپارند.
- مشمولین متقاضی دریافت مجوز نباید دارای غیبت باشند. در صورت داشتن غیبت و رسیدن به مشمولیت نمیتوانند از کشور به هیچ عنوان خارج شوند.
- متقاضیان دریافت مجوز باید حتما از معافیت تحصیلی برخوردار باشند. هم چنین در سنوات مجاز تحصیلی میتوانند مجوز خروج دریافت کنند.
- مشمولان و داوطلبان باید فرم خروج از کشور را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت کرده و سپس مراحل اقدام را از سازمان مربوطه پیگیری کنند.
- مشمولان باید در موعد مقرر به کشور بازگردند. در غیر اینصورت غایب به حساب میایند.
- دقت کنید که مدت این سفرها حداقل 20 روز میباشد.
این شرایط اختصاصی برای عزیزانی است که قصد دارند برای تفریح و گردش به کشورهای مختلف سفر کنند. در نظر داشته باشید که شرایط برای سایر سفرها متفاوت نیز میباشد.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
مدارک خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی چیست؟
مدارک خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی مانند سایر سفرها است. این مدارک باید به صورت اینترنتی و اسکن شده از طریق سایت به سازمان نظام وظیفه فرستاده شود. سپس این مدارک بررسی و توسط سازمان مربوطه تایید میشود. پس از تایید مشمولین میتوانند سایر مراحل را طی کرده و برای خروج اقدامات لازم را انجام دهند.
عزیزانی که مدارک خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی خود را آماده کرده اند. میتوانند هرچه سریع تر به دفاتر پلیس + 10 مراجعه کرده و درخواست خود را به ثبت برسانند.
مراحل خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی به چه صورت میباشد؟
مراحل خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی مهم ترین اقدامی است که مشمولان میتوانند برای خارج شدن از کشور انجام دهند. اگرچه این مراحل زیاد سخت نیست. اما از شرایط و ویژگی های خاصی برخوردار است که باید به آن ها دقت کرد. هم چنین تمام اقدامات باید به موقع انجام شود. متقاضیان برای انجام مراحل خروج از کشور باید پس از کسب اطلاعات مناسب و کافی، اقدامات زیر را یک به یک انجام دهند. هم چنین شما عزیزان میتوانید در صورت بروز هرگونه ابهام و مشکل با مشاورین مرکز آویژه تماس گرفته و سوالات خود را با مشاورین نظام وظیفه ی این مرکز درمیان بگذارید.
مراحل خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی
- مرحله اول مراجعه به یکی از نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی است.
- در مرحله ی دوم مشمولین باید از مراکز پلیس + 10 کد سخا درخواست داده و آن را دریافت کنند. زیرا بدون این ک 5 رقمی قادر نخواهید بود که مراحل بعد را انجام دهید.
- در گام سوم مشمولین باید به سایت خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + 10 مراجعه کنند تا بتوانند فرم های مشخص شده را تکمیل کنند.
- در گام چهارم که یکی از اصلی ترین مراحل به حساب میاید. مشمولین باید اطلاعات خود مانند نام و نام خانوادگی، مشخصات فردی و شماره ملی و آدرس محل سکونت خود را وارد کنند. این بخش باید با دقت پر شود. پس در پر کردن این فرم ها دقت لازم به عمل آورید.
- گام پنجم پر کردن فرم های مربوط به سفرهای تفریحی و مشخصات کشوری است که مشمول قصد سفر کردن به آن را دارد.
- گام بعد پر کردن فرم پرداخت اینترنتی است که متقاضیان باید هزینه ی بررسی مدارک خود را پررداخت کنند. تا سازمان نظام وظیفه درخواست آن ها را مورد بررسی قرار دهد.
- گام آخر باید پس از تایید سازمان نظام وظیفه انجام گیرد. در این مرحله مشمول با موافقت سازمان نظام وظیفه باید بانک رفته و وثیقه ی سفر خود را به آنجا بسپارد. دقت داشته باشید که این میزان وثیقه باید به صورت نقدی پرداخت شود.
هزینه خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی چقدر است؟
هزینه خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی و گردشگری از وثیقه ی سایر سفرهای معرفی شده از سوی سازمان نظام وظیفه ی عمومی کشور بیشتر است. کسانی که قصد دارند از کشور خارج شده و به منظور تفریح به دیگر کشورها سفر کنند. باید میزان مشخصی هزینه پرداخت کرده و همچنین این هزینه به صورت نقدی از شخص دریافت خواهد شد.ما در اینجا علاوه بر هزینه خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی، میزان هزینه ی سایر سفرها را نیز بررسی خواهیم کرد.
هزینه ی سفرهای خارج از کشور برای مشمولین
- هزینه ی سفرهای گردشگری و سیاحتی: میزان وثیقه 150 میلیون ریال معادل 15 میلیون تومان است.
- هزینه ی سفرهای علمی و آموزشی: میزان هزینه ی این سفرها 80 میلیون ریال معادل 8 میلیون تومان میباشد.
- هزینه ی سفرهای زیارتی: هزینه ی این سفرها 30 میلیون ریال برابر با 3 میلیون تومان است.
- هزینه سفرها به منظور انجام پژوهش و فرصت های مطالعاتی: این سفرها 80 میلیون ریال است.
هزینه ی سفرهای ورزشی برای ورزشکاران: میزان هزینه در این سفرها 150 میلیون ریال است.
نحوه دریافت خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی چگونه است؟
نحوه دریافت خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی همانطور که در بالا نیز گفتیم از طرف سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا تایید میشود. پس از آن مشمولین میتوانند برای دریافت گذرنامه یا همان پاسپورت خود به دفاتر مربوطه مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. آن دسته از عزیزانی نیز که از نحوه دریافت خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی اطلاعاتی ندارند میتوانند با خواندن مقالات این صفحه و تماس با مشاورین نظام وظیفه اطلاعات لازم را بدست آورند.
سوالات متداول
هزینه ی مورد نیاز متقاضیان دریافت مجوز خروج برای سفرهای گردشگری و سیاحتی چقدر است؟
این میزان هزینه برای این نوع سفرها به مبلغ 150 میلیون ریال می باشد. که معادل 15 میلیون تومان بوده و به صورت نقد دریافت خواهد شد.
مهم ترین شرایط لازم برای دریافت مجوز خروج از کشور برای سفرهای سیاحتی چیست؟
داشتن معافیت های تحصیلی در هر نوع مقطع تحصیلی و نداشتن غیبت از اصلی ترین شرایط برای دریافت این نوع مجوز سفرها میباشد.
انواع سفرهایی که مشمولین برای خروج از کشور به مجوز نیاز دارند کدام است؟
این خروجی ها شامل سفرهای سیاحتی، سفرهای زیارتی، سفرهای ورزشی، سفرهای درمانی، سفرهای علمی و آموزشی و سایر سفرها میباشد.
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره آویژه
هدف مرکز مشاوره آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات خدمت سربازی و افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستامرکز مشاوره آویژه خدمات متنوعی را در زمینه خروج از کشوربه شما هم میهنان عزیز ارائه میده
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
نحوه خروج از کشور به منظور سفرهای سیاحتی
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام من مجوز خروج از کشور سیاحتی گرفتم برای ترکیه میخواستم بدونم آیا میتونم با این گذرنامه از ترکیه به کشور دیگه برم
سلام. از لحاظ گذرنامه برای شما محدودیتی وجود ندارد، اما در مورد مجوز به مشکل برخواهید خورد.
سلام وقتی دانشجو هسم میخوام سیاحتی از کشور خارج بشم
اول باید برم تو سایت درخواست بدم بعد اگه تایید شد
باید وثیقه بزارم پس کلا نیازی نیس از داشنگاه چیزی بگیرم یا گواهی اشتغال به تحصیل به جایی نشون بدم ؟
گواهی اشتغال به تحصیل راباید بگیرید
با سلام – پسرم دیپلم ومشمول است ومیتواند تا سال آینده با وثیقه سیاحتی از کشور خارج شود. اگر با وثیقه سیاحتی در سال 1401 از ایران خارج و در دانشگاهی در خارج کشور مشغول تحصیل شود آیا میتواند پس از سه سال به کشور برگردد. آیا مجددا برای ادامه تحصیل به او مجوز خروج میدهند
سلام. اگر فرد مشمول هست نمیتواند پاسپورت حتی با گذاشتن وثیقه بگیرد.
پسرم.معافیت داره ولی بازم برای خروج از کشور ازش سند خواستن بدای وثیقه میشه اینو ب ای ما توصیح بدین متشکرم