معرفی کامل دانشگاه علمی کاربردی + سیر تا پیاز مزایا و معایب دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی چگونه دانشگاهی است؟

برخی از داوطلبان که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند یا افرادی که شاغل هستند به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاهی هستند که بدون کنکور دانشجو می پذیرد.

از جمله مراکز آموزشی که پذیرش دانشجو در آن تنها بر اساس سوابق تحصیلی است، دانشگاه های علمی کاربردی می باشد.

داوطلبان قبل از ورود به هر موسسه آموزشی و تحصیلی بهتر است به طور کامل و دقیق آن را بررسی نمایند تا دانشگاهی مطابق با ملاک های مدنظر خود پیدا کنند.

آشنایی با دانشگاه علمی کاربردی، اطلاعات مفیدی را در اختیار داوطلبان قرار می دهد. داشتن اطلاعات مفید در رابطه با دانشگاه های مختلف باعث می شود که افراد با در نظر گرفتن شرایط خود، مناسب ترین دانشگاه را انتخاب و از تحصیل در آن لذت ببرند.

بررسی همه جوانب، از جمله معایا و مزایا دانشگاه علمی کاربردی داوطلبان را در مسیر درست انتخاب دانشگاه قرار می دهد.

اطلاع از ویژگی های دانشگاه علمی کاربردی باعث می شود تا داوطلبان این دانشگاه را مورد سنجش قرار داده و سپس انتخاب کنند که آیا این دانشگاه برای آنها مناسب است یا خیر.

تنوع رشته ها، شهریه مقرون به صرفه یا فراهم آوردن بستر تحصیل برای افراد شاغل از ویژگی های مثبتی است که داوطلبان را به تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی جذب کرده و داوطلبان مایل هستند پس از کسب اطلاع از صفر تا صد دانشگاه علمی کاربردی در آن ثبت نام کنند.

مشاوران مرکز مشاوره آویژه بعد از تحقیقات و مطالعات بسیار در رابطه با دانشگاه علمی کاربردی، مطالبی در خصوص آشنایی با دانشگاه علمی کاربردی در این مقاله گردآوری نموده اند و در اختیار داوطلبان قرار داده اند.

افرادی که مایل هستند در دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند و به دنبال اطلاعات جامع و کاملی در مورد این دانشگاه هستند با مطالعه این مقاله می توانند در انتخاب دانشگاه مورد نظر خود به درستی تصمیم بگیرند.

آشنایی بیشتر با دانشگاه علمی کاربردی

یکی از دانشگاه های نیمه دولتی که در سال 1373 تاسیس گردید و پذیرش آن تنها بر اساس سوابق تحصیلی می باشد، دانشگاه علمی کاربردی است.

 هدف از تاسیس دانشگاه علمی کاربردی افزایش سطح مهارت شاغلین و همچنین پرورش نیروی انسانی متخصص در بخش های اقتصادی، فرهنگی، صنعتی و … بوده است.

به دلیل اینکه پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی بر اساس سوابق تحصیلی است، تنها اختصاص به دانش آموزان ندارد و شاغلین نیز می توانند به ادامه تحصیل در این دانشگاه بپردازند.

دانشگاه علمی کاربردی از جمله دانشگاه های شهریه پردازی است که با برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلند مدت شمار زیادی از افراد را به خود جذب نموده و افراد می توانند با دارا بودن شرایط تحصیل در این دانشگاه روند تحصیلی خود را آغاز نمایند.

دانشگاه علمی کاربردی مجموعه آموزشی وسیعی است که با تنوع در رشته ها، دایره انتخابی داوطلبان را گستره تر کرده است. شما می توانید تنوع بالای رشته های تدریس شده در این دانشگاه را در دفترچه انتخاب رشته دانشگاه علمی کاربردی مشاهده کرده و متناسب با مهارت ها، علایق و استعداد خود به انتخاب رشته علمی کاربردی بپردازید.

دانشگاه علمی کاربردی با ارئه دروس تئوری و عملی در راستای پرورش نیروی تحصیل کرده دارای مهارت، فعالیت می کند.

دانشگاه علمی کاربردی با 600 مرکز آموزشی در سراسر کشور امکان تحصیل تعداد زیادی از متقاضیان را فراهم نموده است .

به دلیل شمار زیاد واحدهای آموزشی وابسته به دانشگاه علمی کاربردی، علاقمندان به ادامه تحصیل در این دانشگاه از تمامی مناطق می توانند به راحتی به این مراکز دسترسی پیدا کنند.

مدرک تحصیلی که فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی دریافت می کنند، مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری بوده است که در سطح بین المللی نیز دارای اهمیت می باشد.

رتبه علمی دانشگاه علمی کاربردی در بین دیگر دانشگاه های سطح کشور 18 می باشد. سامانه آموزشی و تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی مطابق با روش های آموزشی جهانی می باشد.

دانشگاه علمی کاربردی چه مزیت هایی دارد؟

تمامی افرادی که مایل هستند در دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند، تلاش می کنند تا قبل از ثبت انتخاب های خود این دانشگاه را بررسی کرده و از امتیازهایی که باعث برتری دانشگاه علمی کاربردی در بین دیگر دانشگاه ها می شود مطلع گردند.

انتخاب درست دانشگاه، تاثیر بسیار زیادی در آینده تحصیلی داوطلبان می گذارد. بنابراین لازم است تا همه جوانب آن را بسنجید.

بهتر است داوطلبان قبل از ورود به دانشگاه علمی کاربردی در رابطه تمامی ویژگی های مثبت و حائز اهمیت این دانشگاه اطلاعات کافی کسب نمایند و متناسب با اهداف تحصیلی خود تصمیم به ادامه تحصیل در این دانشگاه بگیرند.

با همراهی ما در مطالعه ادامه مقاله، می توانید از مهم ترین خصیصه های مثبت دانشگاه علمی کاربردی مطلع شوید.

 پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی بر اساس سوابق تحصیلی شرایط لازم را برای آن دسته از افرادی که در کنکور شرکت نکرده اند نیز فراهم نموده است.

از آنجایی که کلاس ها عموما در روزهای پایانی هفته برگذار می شود، افراد شاغل نیز می توانند به سهولت در دوره های این دانشگاه شرکت کرده و با سختی کمتری به کسب دانش و مهارت بپردازند.

شهریه مقرون به صرفه دانشگاه علمی کاربردی یکی دیگر از مزایای این دانشگاه بوده که منجر شده تا شمار زیادی این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند. شهریه این دانشگاه نسبت به دانشگاه های شهریه پرداز دیگر مانند دانشگاه آزاد، غیر انتفاعی و … کمتر است.

یکی از محسنات دانشگاه علمی کاربردی که می توان گفت در بین برخی از دانشگاه ها رشته ها مشترک است، مهلت ثبت نام در دو نیمسال مهر و بهمن ماه است.

دانشگاه علمی کاربردی دو دو نوبت به جذب دانشجو می پردازد. پس داوطلبانی که به هر دلیلی نتوانسته اند در زمان ثبت نام مهر ماه وارد دانشگاه علمی کاربردی شوند این امکان برای آنها فراهم شده تا در ورودی بهمن، ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی را انجام دهند.

ارائه واحدهای عملی و کارورزی در کنار دروس تئوری در دانشگاه های علمی کاربردی با هدف مهارت پروری داشجویان صورت می پذیرد.

گذراندن واحدهای عملی به دانشجویان کمک می کند که راحت تر با حرفه و محیط کاری خود ارتباط بگیرند.

معایب تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی چیست؟

هر کدام از مراکز آموزشی که افراد برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند در کنار مزیت هایش ممکن است دارای نکات منفی نیز باشد. داوطلبان با در نظر گرفتن این نکات منفی می توانند انتخاب آگاهانه تری داشته باشند.

دانشگاه علمی کاربردی معایب زیادی ندارد. اما ممکن است همین نکات منفی برای برخی از داوطلبان مهم بوده و باعث شود از انتخاب خود تجدید نظر کنند. پس مهم است که قبل از پرداخت شهریه ثابت دانشگاه و یا به طور کلی ثبت نام در این دانشگاه از معایب آن نیز اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای ادامه تحصیل خود اخذ کنید. مهم ترین نکات منفی دانشگاه علمی کاربردی عبارت است از:

تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی تنها در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته امکان پذیر است. پس افرادی که به دنبال ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هستند نمی توانند بر روی تحصیل در این دانشگاه حساب کرده و باید برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی، قبولی در سایر دانشگاه ها را به دست بیاورند.

یکی از مواردی که داوطلبان قبل از ورود به دانشگاه علمی کاربردی باید آن را در نظر داشته باشند پرداخت هزینه هر دوره نسبت به دانشگاه های روزانه است.

قبل از اینکه دانشگاه علمی کاربردی را انتخاب نمایید بهتر است تا وضعیت مالی خود را بررسی کنید چرا که با ورود به این دانشگاه باید مبلغ مشخصی را به عنوان شهریه ثابت و متغیر در طول هر ترم به دانشگاه بپردازید.

روند تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی به صورت ناپیوسته می باشد. به این صورت که داوطلب باید ابتدا دوره کاردانی را سپری و پس از آن مجددا در دوره های کارشناسی شرکت نماید. پس برای آن دسته از متقاضیان که می خواهند روند تحصیلی خود را یک پارچه طی کنند، دانشگاه علمی کاربردی گزینه مناسبی نمی باشد.

شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی همانند دیگر دانشگاه ها برای پذیرش دانشجو شرایط اختصاصی و عمومی را وضع نموده که داوطلبان واجد شرایط می توانند در این دانشگاه به تحصیل بپردازند.

🟢 اگر شما به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی هستید باید شرایط عمومی و اختصاصی دانشگاه علمی کاربردی را داشته باشد.

مهمترین شرایط اختصاصی و عمومی دانشگاه علمی کاربردی عبارت است از:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

شرایط عمومی دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد. لازم است داوطلبان متقاضی در هر دوره شرایط عمومی یکسانی از جمله موارد زیر را داشته باشند:

اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان مورد تایید در جمهوری اسلامی ایران

انجام دادن واجبات و دوری ازمحرمات و به طور کلی ملتزم به دین اسلام

نداشتن سابقه عضويت در سازمان هاي غير قانوني

عدم اشتهار به فساد اخلاقی

عدم اعتیاد به مواد مخدر و الکل

⭐ عدم ارتکاب اعمال خلاف شئونات شغلی و تحصیلی

شرایط اختصاصی دانشگاه علمی کاربردی

پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی مطابق با شرایط اختصاصی است که داوطلبان در صورتی می توانند در این مقاطع ثبت نام نمایند که مشمول این شرایط باشند.

شرایط اختصاصی مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی

آخرین مدرک تحصیلی که داوطلبان باید ارائه دهند عبارت است از:

دیپلم سه ساله شاخه های نظری، فنی حرفه ای و کار دانش نظام جدید 3-3-6

دیپلم سه ساله شاخه های نظری، فنی حرفه ای و کار نظام ترمی / سالی واحدی

دیپلم شاخه های نظری، فنی حرفه ای و کار نظام قدیم چهار یا شش ساله نظری و فنی حرفه ای

برخورداری از توانایی جسمی متناسب با رشته مورد نظر کاردانی

داشتن شرایط اختصاصی هر کدام از رشته های انتخابی مقطع کاردانی

داوطلبان مرد باید مشمول قوانین نظام وظیفه که در دفترچه ذکر شده است، باشند.

 

شرایط اختصاصی مقطع کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی

لازمه شرکت در دوره کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی داشتن مدرک تحصیلی کاردانی می باشد.

افرادی که دارای مدارک از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا هستند، می توانند در دوره کارشناسی علمی کاربردی شرکت نموده و در زمان ثبت نام، معدل کل، تاریخ دانش آموختگی و نام رشته را درج نمایند.

داوطلبانی که مدرک کاردانی خود را از سال 86 به بعد کسب نموده اند، صرفا با معدل بالای 12 می توانند در دوره کارشناسی شرکت نمایند.

شرکت کنندگان در مقطع کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی می توانند با مراجعه به دفترچه انتخاب رشته دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته که لینک آنها را در زیر قرار می دهیم از شرایط پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی اطلاعات کامل تری کسب نمایند.

دفترچه انتخاب رشته دانشگاه علمی کابردی در مقطع کاردانی

دفترچه انتخاب رشته دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی ناپیوسته

در دانشگاه علمی کاربردی چه رشته هایی ارائه می شود؟

دانشگاه علمی کاربردی با ارائه چهار گروه از رشته ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، علاقمندان زیادی را به خود جذب نموده است.

هر کدام از چهار گروه رشته های زیر، مجموعه ای متنوع و وسیع از رشته ها را دارند که داوطلبان قبل از انتخاب رشته خود باید آنها مورد بررسی قرار دهند.

علاقمندان به شرکت در دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی باید رشته انتخابی خود را پس از مطالعه دفترچه انتخاب رشته از بین لیست رشته ها برگزینند.

رشته های دانشگاه علمی کاربردی در چهار گروه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی قرار می گیرند.

افرادی که دانشگاه علمی کاربردی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نموده اند در مرحله انتخاب رشته با توجه به مقطع تحصیلی مورد نظر از یک دیگر تفکیک می شوند.

داوطلبان شرکت کننده در هر دوره می توانند به دفترچه انتخاب رشته مراجعه نموده و با مطالعه رشته های هر گروه آموزشی اطلاعات کاملی در رابطه با رشته ها کسب کرده و انتخاب رشته خود به ثبت برسانند.

گروه آموزشی صنعت

تنوع رشته در گروه صنعت بسیار زیاد است و شامل رشته های پرطرفداری است که اولویت داوطلبان در زیر گروه های ریاضی و تجربی می باشد.

برخی از رشته ها مانند مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری مواد، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری هوانوردی و خلبانی و… مختص گروه ریاضی است.

برخی دیگر از رشته های گروه آموزشی صنعت که داوطلبان می توانند با ارائه مدرک تجربی انتخاب نمایند شامل مهندسی فناوری تجهيزات آزمایشگاهی، مهندسي فناوری تجهیزات پزشکی و اتاق عمل می گردد.

رشته هایی که در گروه آموزشی صنعت قرارمی گیرد بیشتر عملی بوده تا داوطلبان پس از سپری نمودن دوره های آموزشی بتوانند به راحتی با توجه به تخصص مشغول به کار شوند.

گروه آموزشی کشاورزی

برخی از شاغلین در بخش کشاورزی بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی در این زمینه فعالیت می کنند. شاید اگر افراد با تجربه در این زمینه تخصص و دانش لازم را داشتند در حیطه کاری خود حرفه ای تر عمل کرده و موفقیت چشم گیری به دست می آوردند.

از آنجایی که هدف دانشگاه علمی کاربردی پرورش نیروی متخصص و با مهارت عملی و علمی بالا است، رشته هایی در حیطه کشاورزی نیز در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود.

از جمله رشته هایی که در زیر گروه کشاورزی قرار می گیرند عبارت است از مهندسی فناوری جنگل بانی، مهندسی باغداری، مهندسی فناوری شیلات، تکثیر و پرورش آبزیان، آبخیزداری، امور اراضی و بسیاری دیگر از رشته ها که داوطلبان می توانند با مراجعه به دفترچه مقطع تحصیلی خود آنها را مشاهده نمایند.

گروه آموزشی فرهنگ و هنر

داوطلبانی که در دوره کاردانش یا فنی و حرفه ای تحصیلات ابتدایی خود را سپری نموده اند، در انتخاب رشته های زیر گروه آموزشی فرهنگ و هنر در اولویت قرار می گیرند.

این رشته ها شامل کارشناس حرفه ای طراح پوشاک، طراحی زیورآلات، طراحی و الگوسازی، کارشناس حرفه ای موسیقی و … می باشند.

رشته های دیگر گروه فرهنگ و هنر که تمامی فارغ التحصیلان می توانند در زمان ثبت نام، آنها را انتخاب نمایند کارشناس حرفه ای مترجمی زبان، کارشناس حرفه ای تربیت مربی و امور کودکان، کارشناس حرفه ای روابط عمومی و … می باشد.

گروه آموزشی مدیریت و خدمات اجتماعی

افرادی که می خواهند با دیپلم علوم انسانی و معارف در ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنند می توانند اکثر رشته های گروه آموزشی و خدمات اجتماعی را در لیست انتخاب های خود ذکر کنند.

مجموعه رشته های گروه آموزشی مدیریت و خدمات اجتماعی شامل رشته هایی مانند کارشناس حرفه ای تربیت بدنی، بازرگانی بین المللی، عملیات روانی، کاردانی حرفه ای مدیریت، کاردانی حرفه ای مدیحه و مرثیه سرایی و…

در این قسمت از مقاله به طور کلی در مورد گروه های آموزشی توضیح داده شده است که شما برای کسب اطلاع بیشتر از زیر مجموعه این گروه ها باید به دفترچه انتخاب رشته مقطع تحصیلی انتخابی خود مراجعه نمایید.

نکات کلی در مورد زمان ثبت نام و شهریه دانشگاه علمی کاربردی

زمان ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در نیمسال های مهر و بهمن دانشجو می پذیرد.

آن دسته از داوطلبانی که مایل هستند در نیمسال اول، یعنی مهر ماه وارد دانشگاه علمی کاربردی شوند، پس از توزیع دفترچه انتخاب رشته از تاریخ 5 تا 11 شهریور ماه فرصت دارند تا ثبت نام خود را نهایی کنند.

تاریخ ثبت نام در مقطع کاردانی تا 17 شهریور ماه و در مقطع کارشناسی تا 15 شهریور تمدید گردید و فرصت مجددی برای ثبت نام برای جاماندگان از انتخاب رشته فراهم گردیده است.

شرکت کنندگانی که نیمسال دوم را برای ورود به دانشگاه مد نظر قرار داده اند، می توانند در اواخر دی ماه پس از انتشار اطلاعیه از سوی سازمان سنجش مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر از زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی می توانید مقاله زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی را مطالعه نمایید.

شهریه پرداختی دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی یکی از دانشگاه هایی است دانشجویان برای سپری نمودن دوران تحصیلی خود در آن ملزم به پرداخت شهریه می باشند.

میزان شهریه در دانشگاه های علمی کاربردی در هر سال تحصیلی متفاوت می باشد و داوطلبان در هر ورودی که هستند باید میزان شهریه تعیین شده همان سال را پرداخت کنند.

شهریه پرداختی پذیرفته شدگان در دانشگاه علمی کاربردی به صورت متغیر و ثابت صورت می پذیرد.

دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی با توجه به نوع دروس و تعداد واحدهای انتخابی خود مبلغ شهریه در نیمسال جاری را به حساب دانشگاه واریز می نمایند.

چنانچه اطلاع از میزان شهریه دانشگاه علمی کاربردی برای شما اهمیت زیادی دارد می توانید مقالهشهریه پرداختی مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی را مطالعه نمایید.

مزایا و معایب دانشگاه علمی کاربردی

سخنی از مشاوران آویژه

گروهی از داوطلبان که نتوانسته اند در کنکور سراسری شرکت نمایند و یا مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های سراسری نشده اند، می توانند شانس قبولی خود را با ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی امتحان کنند.

 دانشگاه علمی کاربردی با ارائه رشته های تحصیلی پرطرفدار و شهریه نسبتا مناسب علاقمندان زیادی را به خود جذب نموده است.

داوطلبان برای تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی به دنبال یافتن اطلاعاتی نظیر زمان ثبت نام، شهریه، شرایط پذیرش و … هستند.

در مجموع دانشگاه علمی کاربردی دارای امتیازات مثبت و منفی است که داوطلبان قبل از ورود و ثبت نام در آن باید منابع مفیدی که حاوی اطلاعاتی از معرفی کامل و جامع دانشگاه علمی کاربردی است، مطالعه نمایند.

این مقاله جهت آشنایی با دانشگاه علمی کاربردی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد، علاقمندان با مطالعه این مطالب می توانند اطلاعات جامع و کاملی از دانشگاه علمی کاربردی به دست بیاورند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

معرفی کامل دانشگاه علمی کاربردی + سیر تا پیاز مزایا و معایب دانشگاه علمی کاربردی

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/1/10

شنبه

1403/1/11

یکشنبه

1403/1/12

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید