20 اشتباه رایج در انتخاب رشته کنکور 1402

رایج ترین اشتباهات هنگام انتخاب رشته

انتخاب رشته در کنکور سراسری از اهمیت زیادی برخوردار است و داوطلبان باید دقت لازم را داشته باشند تا بتوانند به درستی رشته خود را انتخاب کنند. در سال های گذشته داوطلبان ، اشتباهات زیادی در انتخاب رشته برایشان صورت می گرفت که باعث می شد نتیجه مناسبی را کسب نکنند. اشتباه در انتخاب رشته می تواند گاهی عواقب جبران ناپذیری مانند یک سال عقب ماندن از دانشگاه و کنکور مجدد را نیز برای دواطلبان به همراه داشته باشد. پس بسیار مهم است که هنگام انتخاب رشته دقت لازم را نسبت به ملاک های انتخاب رشته، اولویت بندی انتخاب رشته و … داشته باشیم.

به دلیل اهمیت بالای انتخاب رشته و دوری از اشتباه در انتخاب رشته، مشاوران مرکز مشاوره آویژه به بررسی اشتباهات رایج در انتخاب رشته پرداخته و 20 مورد از مهم ترین آنها را برای شما عزیزان نگارش کرده اند. دانستن این موارد به شما کمک می کند تا هنگام ثبت انتخاب رشته دچار اشتباه نشده و بتوانید انتخاب رشته درست و مناسبی داشته باشید. پس با ما همراه باشید.

اشتباهات انتخاب رشته

اشتباهات رایج در انتخاب رشته کنکور

اشتباه در انتخاب رشته باعث می شود که فرد هنگام دریافت کارنامه و نتیجه انتخاب رشته، از قبول نشدن در رشته ها و دانشگاه های مورد علاقه خود ناراحت و پریشان شود. اگر فرد در این شرایط دانشگاه روزانه و دولتی قبول شده باشد و بخواهد به دانشگاه نرود یک سال از کنکور دادن محروم خواهد شد. این می تواند بدترین آسیب انتخاب رشته اشتباه باشد. برخی از رایج ترین اشتباهات انتخاب رشته عبارتند از:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

تصمیم گیری خودسرانه و بدون مشورت با خانواده

درست است که مهم ترین موضوع در انتخاب رشته در نظر گرفتن علاقه فرد است. اما مسلما این موضوع به معنای آن نیست که شما بدون کمک، راهنمایی و مشورت گرفتن از خانواده و والدین به انتخاب رشته بپردازید. انتخاب دانشگاه، دور یا نزدیک بودن دانشگاه، مناسب بودن محل تحصیل و … همگی موضوعاتی است که خانواده نیز باید در رابطه با آن نظر بدهند. ممکن است والدین شما اجازه ندهند که شما به دانشگاه در یک شهر دور بروید. اما شما با انتخاب های خودسرانه و بدون مشورت، متاسفانه قبولی در یک دانشگاه دور از محل زندگیتان را کسب می کنید. در این شرایط بین شما و خانواده چالش و درگیری هایی صورت می گیرد. زیرا آنها نمی توانند دوری شما را تحمل کنند و یا از اینکه به شهر دیگری بروید استرس گرفته و پریشان می شوند. پس مهم است که به صورت خودسرانه به انتخاب رشته و دانشگاه نپردازید.

حذف کردن برخی از رشته ها بدون آنکه شناخت کافی داشته باشید

قبل از اینکه 150 کد رشته محل را پر کنید باید در رابطه با رشته های مختلف اطلاعات کامل و درستی کسب کنید. صرفا به تحقیق در رابطه با رشته های مورد علاقه خود نپردازید. شاید شما اطلاعات مناسبی در مورد سایر رشته ها ندارید و ندانسته آنها را از انتخابات خود حذف می کنید. پس بدون مطالعه و شناخت کافی تصمیم نگیرید. حذف گزینه ها باید با آگاهی کامل صورت بگیرد تا انتخاب رشته از اشتباه دور بماند.

مشورت با افراد شکست خورده

ممکن است شما در زمان انتخاب رشته با افرادی روبرو شوید، که در انتخاب رشته خود شکست خورده اند، انتخاب درستی نداشته اند یا نتوانسته اند در رشته مدنظر خود قبول شوند. مشورت برای انتخاب رشته با اینگونه افراد بزرگترین اشتباه رایج در انتخاب رشته است. صحبت کردن با اینگونه افراد می تواند سردرگمی، استرس های شدید، گمراهی و ناامیدی و … را برای شما به همراه داشته باشد. این موضوع را در نظر داشته باشید که افراد شکست خورده در زمان انتخاب رشته خودشان نتوانسته اند انتخاب مناسبی داشته باشند. پس مسلما هرگز نمی توانند برای شما نیز مفید واقع شوند و شما را برای رسیدن به انتخاب مناسب راهنمایی کنند. در نهایت شما را از رشته و دانشگاه مورد علاقه خود دور می کنند.

توجه نداشتن به انتخاب های آخر

این مورد می تواند یکی از بدترین اشتباهات در انتخاب رشته کنکور باشد. برخی از افراد این باور اشتباه را دارند که باید تمام 150 کد رشته محل های انتخاب رشته را پر کنند. به همین دلیل آن ها آخرین انتخاب های خود را به رشته ها و شهرهایی اختصاص می دهند که به آن علاقه نداشته و یا اطلاعات کاملی در مورد آن شهر و رشته ندارند. متاسفانه در برخی از موارد که فرد رتبه مناسبی ندارد، امکان رد شدن انتخاب های اول زیاد است. در نهایت انتخاب های آخر که توجهی به آنها نداشته را قبول می شود. اگر انتخاب های آخر او دانشگاه های روزانه باشد که وضع بدتر نیز می شود. زیرا اگر به دانشگاه نرود به مدت یکسال از شرکت در کنکور محروم خواهد شد.

رعایت نکردن اولویت بندی در انتخاب رشته

یکی از اشتباهات رایج در انتخاب رشته کنکور رعایت نکردن ترتیب اولویت ها است. این یعنی شما در ابتدا رشته ها و دانشگاه هایی که برایتان اولویت اول ندارد را در انتخاب رشته ثبت کنید. سپس به سراغ رشته های مورد علاقه و دانشگاه های ممتاز بروید. با این کار شما در رشته و دانشگاه های ضعیف تر نسبت به رتبه خود قبول می شوید. زیرا به طور کلی سیستم قبولی در دانشگاه این گونه است که سازمان سنجش شروع به بررسی انتخاب های شما به ترتیب می کند. یعنی اگر شما انتخاب چهارم خود را قبول شوید دیگر انتخاب های پنجم، ششم و … بررسی نمی شود.

اگر می خواهید انتخاب رشته اشتباه نداشته باشید بهتر است به ترتیب و اولویت بندی انتخاب رشته خود دقت کنید. شما باید در ابتدا انتخاب های خوش بینانه خود را ثبت کنید. سپس به سراغ انتخاب های واقع بینانه و در نهایت انتخاب های بد بینانه خود بروید. در زیر به طور مختصر این انتخاب ها را توضیح خواهیم داد:

انتخاب های خوش بینانه

به احتمال های خوش بینانه احتمال های رویایی نیز گفته می شود. احتمال قبولی شما در انتخاب های خوش بینانه کمتر از سایر انتخاب ها است. این انتخاب شما شامل رشته ها و دانشگاه های عالی می شود که شما به شدت به آنها علاقه دارید اما احتمال قبولی شما بین 20 تا 30 یا حتی 40 درصد است. مثلا فردی با رتبه 1300 تجربی علاقه زیادی به قبولی در رشته پزشکی دانشگاه تهران دارد. مسلما قبولی در چنین دانشگاه و رشته ای با رتبه 1300 کمی سخت و یا در برخی موارد غیر ممکن خواهد بود. اما به دلیل اینکه این دانشگاه و رشته عالی بوده و فرد علاقه به آن دارد در انتخاب های اول او لحاظ می شود. شاید حتی با احتمال کم توانست در این رشته قبول شود.

انتخاب های واقع بینانه

انتخاب های واقع بینانه شما، باید تناسب بهتری با رتبه و نتایج کسب شده داشته باشد. در این انتخاب درصد قبولی شما بالا می باشد و احتمال آن بین 50 تا 60 درصد است. بعد از انتخاب های خوش بینانه شما باید انتخاب های واقع بینانه خود را قرار دهید. توجه داشته باشید که علاقه را نیز در این انتخاب ها در نظر بگیرید زیرا احتمال قبولی شما در این رشته ها بالاتر است.

انتخاب های بد بینانه

امکان قبولی در انتخاب های بد بینانه بیشتر از سایر انتخاب ها است. رشته و دانشگاه هایی که در این انتخاب قرار می گیرند متناسب با رتبه شما بوده و حتی ممکن است افراد با رتبه های بدتر نیز در این رشته ها قبول شوند. این یعنی شما باید رشته هایی را انتخاب کنید، که دارای کد رشته محل های ضعیف تری هستند. البته در نظر داشته باشید که به دلیل بالا بودن احتمال قبولی در این رشته ها، هرگز رشته هایی که در مورد آنها اطلاعی ندارید و یا علاقه خاصی به آنها ندارید را انتخاب نکنید. همچنین مسافت دانشگاه ها را نیز در نظر گرفته و انتخاب عجولانه نداشته باشید.

رعایت این 3 مورد در انتخاب رشته خیلی تاثیر گذار است و اگر به درستی در کنار هم قرار نگیرند انتخاب رشته با شکست مواجه می شود.

درگیر بودن در تعصب های بیهوده نسبت به رشته ای خاص

برخی از افراد نسبت به رشته و یا دانشگاه خاصی متعصب بوده و می گویند تنها همین رشته یا دانشگاه عالی بوده و موارد دیگر به درد نمی خورند. برخی از افراد نیز از فشارهای زیاد خانواده و تعصب آنها نسبت به برخی رشته ها رنج می برند. در اینصورت شما نمی توانید نتیجه مطلوبی کسب کنید. شما باید اولا در مورد رشته های مختلف مطالعه و تحقیق کافی داشته باشید. دوما باید واقع بینانه و بر مبنای علاقه، شرایط و توان علمی خودتان انتخاب رشته را انجام دهید.

اشتباهات در انتخاب رشته کنکور

انتخاب رشته با هدف اینکه یک سال دیگر پشت کنکور باشم

برخی از افراد رتبه و ترازی را که کسب کرده اند نمی پذیرند و آنچه که فکر می کردند نبوده است. این افراد به دلیل اینکه به انتظارات خود نرسیده اند و یا نمی توانند در رشته ای خاص که مد نظرشان بوده قبول شوند، به طور کلی یا انتخاب رشته نمی کنند و یا با هدف اینکه سال دیگر مجدد کنکور بدهند، انتخاب رشته مناسبی نخواهند داشت. ریسک نکنید. اینکه شما سال بعد چه رتبه ای کسب می کنید معلوم نیست. پس با دقت و امید انتخاب رشته کنید و رشته هایی که به آنها علاقه دارید را در انتخاب رشته خود لحظ کنید. اگر می خواهید یک سال پشت کنکور باشید پس تنها رشته هایی که دوست دارید و در صورت قبولی خوشحال می شوید را بنویسید. اگر این رشته ها را قبول نشدید می توانید در کنکور سال بعد شرکت کنید.

توجه داشته باشید اگر دو مرتبه در کنکور سراسری قبول شوید و در هر مرتبه انصراف دهید مادام العمر از حضور در کنکور محروم خواهید شد.

عدم بررسی دقیق دفترچه

حتما دفترچه انتخاب رشته را به صورت دقیق و کامل مطالعه کنید تا بتوانید انتخاب رشته مناسبی داشته باشید. به این موضوع توجه کنید که برخی از رشته ها ظرفیت های خاصی دارند و همچنین شرایط پذیرش در برخی از دانشگاه ها نیز متفاوت است. ممکن است برخی دانشگاه ها، خوابگاه دانشجویی نداشته باشند که این موضوع در دفترچه ثبت شده است. عدم بررسی دقیق دفترچه می تواند شما را به سمت انتخاب رشته اشتباه بکشاند.

توجه نکردن به بومی گزینی

برخی از عوامل مانند افت تحصیلی در اثر دوری از خانواده، مشکلات رفت و آمد دانشجویان و نبودن خوابگاه، مشکلات اقامتی و اجاره کردن خانه ها در شهرهای دور سبب شد تا سازمان سنجش و آموزش کشور برای دانشجویان سهمیه بومی گزینی را در نظر بگیرد. هر دانشجو با توجه به دانشگاه محل زندگی خود و همچنین رشته محل موجود در دانشگاه شهر خود می تواند نسبت به انتخاب رشته اقدام نماید و در شهر خود و یا شهر های نزدیک و اطراف ادامه تحصیل دهد. بومی گزینی یک امتیاز برای داوطلبان است و احتمال قبولی آنها در دانشگاه های استان، منطقه و محل زندگیشان را افزایش می دهد.

دقت کنید هر دانشگاه بومی گزینی متفاوتی را در نظر گرفته است. حتما دفترچه را خوب مطالعه کنید.

بلند پروازی در انتخاب رشته

یکی از اشتباهات رایج در انتخاب رشته دانشگاه این است که شما شهرهایی را با مسافت زیاد انتخاب می کنید و بر این باور هستید که رفت و آمد آسان است یا دانشگاه های شهریه پرداز را انتخاب می کنید و شرایط مالی را در نظر نمی گیرید. این موارد را می توان بلند پروازی در انتخاب رشته دانست. اینکه شما فکر کنید رفتن به شهرهای دور و دورماندن از خانواده أصلا سخت نیست، یا قبولی در دانشگاه های غیر دولتی که هزینه های زیادی دارند أصلا چالش بدانگیز نیست و … کاملا اشتباه است. سعی کنید هنگام انتخاب رشته بلند پروازی را کنار گذاشته و با بررسی دقیق و منطقی شرایط بهترین تصمیم را بگیرید.

مردد بودن در علاقه مندی ها

گاهی ممکن است شما داوطلبان به علاقه خود شک و تردید داشته باشید. یا نتوانید بین چند رشته مشخص کنید که به کدام یک علاقه مند تر هستید. مردد بودن در علاقه مندی ها می تواند شما را گیج و سردرگم کند. در این موارد شما می توانید از تست های روانشناسی کمک بگیرید. این تست ها به شما کمک می کنند تا به صورت دقیق رشته مورد علاقه خود را که در آن مهارت و استعداد دارید بیابید. همچنین تحقیق و مطالعه بیشتر در رابطه با هر رشته نیز می تواند به شما کمک کند تا رشته مورد علاقه خود را پیدا کنید.

امیدوار بودن به نرم افزار های انتخاب رشته و تصمیم گیری بر اساس آنها

برخی از نرم افزارها هستند که جهت تخمین دانشگاه و رشته با توجه به رتبه شما طراحی شده اند. متاسفانه برخی از این نرم افزارها نمی توانند به شما نتایج مطلوبی نشان دهند. زیرا این نرم افزارها به صورت مکانیکی کار می کنند و احتمالا برای دو نفر با مشخصات و رتبه های نزدیک به هم نتایج یکسانی را نشان می دهند. بررسی این نرم افزارها خوب است به شرط آنکه تنها ملاک شما برای انتخاب رشته قرار نگیرد. همچنین تنها با اتکا به این نرم افزارها انتخاب رشته نکنید.

توجه نکردن به شهریه ها، امکانات رفاهی و … دانشگاه

حواستان باشد که در دانشگاه های دولتی فقط دوره ی روزانه رایگان می باشد و دانشجو در صورت قبولی در این دوره هیچ شهریه ای را پرداخت نمی کند. هزینه های تحصیل دوره روزانه را دولت می پردازد. اما اگر دانشجو به صورت شبانه قبول شود باید هر ترم شهریه پرداخت کند. همچنین دانشگاه های دیگر از جمله دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد اسلامی شامل شهریه می باشند. دانشجویان عزیز باید قبل از انتخاب رشته حتما از شرایط دانشگاه ها اطلاع پیدا کنند، و بعد فرم مربوط به انتخاب رشته را پر کنند. برخی از دانشگاه ها امکانات رفاهی ندارند و یا امکانات رفاهی آنان ضعیف است. مانند نبود خوابگاه، سرویبس حمل و نقل از دانشگاه به خوابگاه و … . هنگام انتخاب دانشگاه به این موارد نیز دقت کافی داشته باشید تا بعد از قبولی پشیمان نشوید.

مهم ترین اشتباه در انتخاب دانشگاه

بی توجهی نسبت به انتخاب شهر محل تحصیل

یکی از اشتباهات داوطلبان هنگام انتخاب رشته توجه نکردن به فاصله و مسافت میان دانشگاه و محل زندگی، توجه نکردن به آب و هوای شهر انتخابی، موقعیت و امنیت شهر و … است. دانشجویان بایستی قبل از انتخاب دانشگاه محل تحصیل، حتما مسافت آن را در نظر بگیرند و با مشورت توسط خانواده خود انتخاب رشته را انجام دهند. مسلما افرادی که در مناطق سردسیر زندگی کرده اند، زندگی در مناطق گرم و کویری برایشان سخت خواهد بود. باید این موارد را در نظر گرفته و بسنجید که آیا شما می توانید شرایط پیش رو را قبول کنید یا خیر.

استفاده نکردن از مشاوران با تجربه هنگام انتخاب رشته

داوطلبان گرامی توجه داشته باشید که بعد از اعلام نتایج کنکور حتما نزد مشاوران با تجربه بروید و از آن ها کمک بگیرید. انتخاب رشته یک مرحله حساس و مهم برای آن دسته از افرادی است که برای رسیدن به رتبه و تراز خوب در کنکور بسیار سعی و تلاش کرده اند. پس با خودسرانه تصمیم گرفتن و یا عجولانه انتخاب کردن، نتایج زحمات خود را هدر ندهید. حتما در زمینه انتخاب رشته از راهنمایی و مشورت با مشاورات تحصیلی استفاده کنید. مسلما تجربه، دانش و اطلاعات مشاوران در رابطه با انتخاب رشته بسیار بیشتر از شما و اطرافیان شما است. آنها می توانند به شما کمک کنند تا از اشتباهات انتخاب رشته دور بمانید.

با عجله تصمیم نگیرید

عجولانه تصمیم گرفتن در مورد انتخاب رشته یک اشتباه محض است. هرگز انتخاب رشته خود را به روزهای پایانی موکول نکنید. این کار باعث می شود که شما مجبور باشید با نهایت عجله و بی دقتی در مورد رشته ها و دانشگاه ها تصمیم بگیرید. همچنین همان روز اول انتخاب رشته نیز به ثبت انتخاب رشته نپردازید. ابتدا تحقیق کنید سپس تصمیم بگیرید. روزهای ابتدایی را به تحقیق و تصمیم گیری منطقی اختصاص دهید و سپس انتخاب رشته خود را ثبت کنید.

مغایرت اطلاعات

از اشتباهاتی که داوطلبان در زمان ثبت نام انجام می دهند، این است که اطلاعات خود شامل معدل مدرک تحصیلی و سال فراغت از تحصیل را در فرم ثبت نام به درستی وارد نمی کنند و هنگامی که سازمان سنجش معدل و اطلاعات داوطلبان را استعلام می کند با اطلاعات ثبت شده مغایرت دارد. این مسئله باعث می شود داوطلبان در انتخاب رشته با مشکل رو به رو شوند.

تحلیل نکردن کارنامه اولیه کنکور

داوطلبان باید پس از منتشر شدن کارنامه اولیه، حتما به صورت دقیق کارنامه را بررسی نمایند. در کارنامه اولیه اطلاعاتی از نظیر رتبه، تراز اکتسابی، تراز علمی و مجاز شدن یا نشدن دانشگاه ها ثبت می شود. تحلیل این موارد می تواند کمک کند تا داوطلب متوجه شود در کدام رشته ها و دانشگاه ها شانس قبولی بالاتری دارد. بررسی و تحلیل کارنامه اولیه به داوطلب کمک می کند تا انتخاب رشته مناسبی داشته باشد.

انتخاب با امید به انتقالی گرفتن

برخی از داوطلبان هنگام انتخاب رشته به دلیل علاقه زیاد به برخی رشته ها دانشگاه هایی را انتخاب می کنند که از شهر محل سکونت آنها بسیار فاصله دارد. آنها به امید اینکه بعد از قبولی می توانند انتقالی بگیرند و به دانشگاه های نزدیک شهر خود بیایند، این دانشگاه ها را انتخاب می کنند. این کار کاملا اشتباه است. انتقالی گرفتن مراحل پیچیده ای دارد و فرایند زمان بری است. هر دانشگاهی قانون انتقالی متفاوت دارد و همچنین انتقالی گرفتن از یک دانشگاه با سطح پایین به دانشگاه با سطح بالا بسیار سخت خواهد بود. پس اولویت اول خود را دانشگاه های نزدیک قرار داده و با امید انتقالی انتخاب رشته نکنید.

انتخاب کد رشته محل به صورت شانسی

عده ای از داوطلبان بدلیل اینکه از مشاوران با تجربه استفاده نمی کنند و یا کارنامه خود را به صورت صحیح بررسی نکرده اند، به شانسی زدن کد رشته محل در فرم انتخاب رشته روی می آورند. تصمیم گیری بر مبنای شانس قبولی بسیار نادرست است. شما ممکن است در دانشگاهی با فاصله زیاد قبول شوید و یا رشته مورد علاقه خود را قبول نشوید. در اینصورت راه انصرافی شما نیز برابر با یک سال محرومیت از کنکور است. پس هرگز بدون مطالعه و کسب اطلاعات دقیق درمورد رشته ها و دانشگاه ها کد محل رشته آنها را در انتخاب رشته استفاده نکنید.

اشتباهات رایج و متداول در انتخاب رشته 1402

سخنی از مشاوران آویژه

اشتباهات رایج در انتخاب رشته متاسفانه داوطلبان را از قبولی در رشته های مورد علاقه و دانشگاه مناسب با رتبه خود دور می کنند. کم نیستند افرادی که به دلیل سهل انگاری، عجولانه تصمیم گرفتن و عدم استفاده از مشاوره نتوانسته اند تلاش های خود را به نتیجه مطلوب برسانند. پس بسیار مهم است که شما انتخاب رشته مناسب، اولویت بندی صحیح و … داشته باشید. برای این منظور می توانید از مشاوره تحلیلی کمک گرفته و به دنبال کسب اطلاعات کامل در مورد انتخاب رشته مناسب و عالی باشید.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

20 اشتباه رایج در انتخاب رشته کنکور 1402

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/9/2

شنبه

1403/9/3

یکشنبه

1403/9/4

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید