تسهیلات به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی پرداخت میشود
دانشگاه علمی کاربردی با همکاری وزارت علوم و تحقیقات کشور و همچنین مجلس شورای اسلامی طرحی را در نظر گرفته است که طی آن تسهیلات مختلفی به دانشجویان این دانشگاه تعلق میگیرد. یکی از دلایل تخصیص این تسهیلات، کمک به دانشجویان برای پرداخت شهریه میباشد. پرداخت شهریه های دانشگاه علمی کاربردی برای بسیاری از افراد سنگین میباشد. لذا این دانشگاه سعی کرده تسهیلاتی را در اختیار این افراد قرار دهد تا برای پرداخت شهریه و دیگر هزینه های تحصیل دچار مشکل نشوند. باز پرداخت این وام ها و تسهیلات نیز به بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان موکول شده است. پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در صورت ایجاد اشتغال و کارآفرینی نیز انجام خواهد گرفت. دانشگاه علمی کاربردی همواره سعی داشته تا دانشی که در اختیار دانشجویان قرار میدهد در محیط کاری مورد استفاده قرار گیرد. پرداخت این تسهیلات نیز به همین منظور انجام میشود.
طبق قوانین و مقررات دانشگاه های علمی کاربردی اخذ این تسهیلات بسته به نوع آن شرایطی دارد که افراد دارای آن شرایط بایستی مدارک مربوطه را به دانشگاه ارائه دهند تا بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی برای شهریه
مسئولان دانشگاه علمی کاربردی سعی دارند با پرداخت تسهیلات دانشجویی مشکلات و دغدغه های دانشجویان در زمینه پرداخت شهریه را بر طرف کنند. همانطور که میدانیم یکی از دغدغه های دانشجویان در هر ترم پرداخت شهریه ها و هزینه های مختلف تحصیلی میباشد. بنابراین برای رفع این مشکل دانشگاه تصمیم گرفته که از طریق صندوق رفاه دانشجویی در هر ترم مبلغی را به عنوان وام شهریه در اختیار متقاضیان قرار دهد. متقاضیان باید درخواست حود را به صنوق رفاه دانشجویی ارائه دهند و مدارک مورد نیاز را نیز تحویل دهند. مبلغ این وام در حال حاضر 500 هزار تومان میباشد که میتواند کمکی برای دانشجو باشد. دانشجویان مجاز هستند تا پایان دوره تحصیل خود و فارغ التحصیلی برای بازپرداخت وام صبر کنند. اما بعد از آن باید مبلغ وام را برگردانند در غیر این صورت مدرک تحصیلیشان به آنها داده نمیشود.
پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در راستای تحقق اهداف این دانشگاه
از مهم ترین اهداف دانشگاه های علمی کاربردی اشتغال تمام دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه میباشد. لذا اقدامات مختلفی را در این زمینه انجام داده اند. مثلا یکی دیگر از انواع تسهیلات این دانشگاه برای دانشجویان پرداخت وام مربوط به کار آفرینی است. سیستم آموزشی دانشگاه های علمی کاربردی مهارت محور است و این موضوع از مهم ترنی مسائل روز کشور است. بنابراین فارغ التحصیلان این دانشگاه با کسب مهارت ها و دانش لازم برای راه اندازی یک شغل و حرفه، میتوانند کارآفرینی کنند دانشگاه نیز حامی این افراد است. میزان تسهیلات مربوط به دانشجویان کارآفرین مبلغ قابل ملاحظه ای میباشد. برای هر دانشجو 50 میلیون تومان در نظر گرفته شده که با ارائه ی مدارک مورد نیاز میتواند از آن بهره مند شود. نکته ی مهمی که وجود دارد این است که کارمزد ین وام ها بسیا پایین است و این امر نیز میتواند کمک دیگری به دانشجویان باشد.
اهدف رشته های دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه جامع علمی کاربردی در دسته دانشگاه های نیمه دولتی قرار می گیرد. مراکز آموزشی علمی کاربردی وابسته به علوم، تحقیقات و فناوری می باشند. هدف از راه اندازی این مراکز آموزشی ارتقاء سطح دانش و مهارت های شغلی افراد می باشد. یکی از اهداف مهم دانشگاه علمی کاربردی مشارکت دادن سازمان ها و شرکت هایی است که افراد با قرار گرفتن در محیط کاری آنها بهتر می توانند، توانمندی شغلی خود را به دست آورند و در جهت بهبود و ارتقاء آنها تلاش کنند. از طرفی خود این سازمان ها و نهادهای ذیربط که در آموزش نیروهای متخصص نیز درگیر می شوند، می توانند از این افراد در سطوح مختلف جایگاه های شغلی بهره بگیرند. در کل ماهیت شکل گیری دانشگاه علمی کاربردی فعال سازی بخش های خصوصی و دولتی در زمینه دانش و کار می باشد.
شرایط ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی
باید توجه داشته باشید که زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی توسط سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام می شود. به صورت کلی شروع ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی در دو نوبت که در اواسط مرداد و اوایل بهمن ماه هر سال می باشد صورت می گیرد. پذیرش و ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی در دو مقطع صورت می گیرد:
- کاردانی
- کاردانی به کارشناسی
شرایط ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی به صورت بدون کنکور است. ورود به مقطع کاردانی به کارشناسی بر اساس معدل دوره قبل صورت می پذیرد. برای ورود به دانشگاه علمی کاربردی می بایست شرایط ذیل را داشته باشید.
- دارا بودن دیپلم نظام جدید یا نظام قدیم
- برخورداری از حداقل قدرت فیزیکی برای رشته انتخابی توسط دانشجو
- شرایط معافیت نظام وظیفه
- داشتن شرایط اختصاصی هر یک از واحدهای آموزشی دانشگاه علمی کاربردی
باید توجه داشته باشید که در زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی داوطلبان می بایست گواهینامه پایان تحصیلات در مقطع دیپلم خود را به مراکز آموزشی ارائه نمایند؛ در غیر این صورت قبولی فرد مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
سامانه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی (سایت هم آوا)
سامانه دانشگاه علمی کاربردی یا سایت هم آوا سامانه ای است که تمام فعالیت های دانشجویان این دانشگاه در آن صورت می گیرد. به این لحاظ سایت هم آوا مرجع دانشگاه علمی کاربردی می باشد. از جمله عملیات هایی که دانشجویان می توانند در این سامانه انجام دهند می تواند شامل موارد زیر باشد:
- ثبت نام
- انتخاب واحد
- حذف و اضافه
- دریافت معرفی نامه
جالب است بدانید که حتی اگر متقاضی تدریس در دانشگاه علمی کاربردی باشید می بایست در سایت هم آوا مراحل تقاضای خود دنبال کنید. نام قبلی سایت هم آوا سامانه سجاد بود که بعد از بهینه سازی جایگزین سامانه سجاد گردید. برای ورود به سامانه هم آوا باید مراحل زیر را طی کنید:
- کد کاربری
- کلمه عبور
باید بدانید که کد کاربری شما همان کد ملی است و کلمه عبور شماره شناسنامه فرد که البته برای افرادی که شماره شناسنامه آنها با کد ملی شان یکسان می باشد یا شماره شناسنامه ندارند، می توانند از کد ملی استفاده کنند. در صورتی که رمز عبور خود را تغییر بدهید و فراموش کرده باشید می بایست به واحد آموزش خود مراجعه کنید و کلمه عبور جدید را دریافت نمایید.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
ارائه تسهیلات به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شامل چه مواردی میشود؟
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.