سربازان برای دریافت مجوز خروج از کشور و صدور پاسپورت در ابتدا باید به یگان خدمتی خود مراجعه کرده و درخواست خروج از کشور را به فرمانده یا معاون فرمانده یگان خدمتی خود منتقل کنند.
🟢 نکته مهم این است که خروج از کشور به قصد سیاحت و سفرهای تفریحی در حین خدمت سربازی امکان پذیر نیست.
🟢 سربازان در حین خدمت صرفا می توانند برای سفرهای زیارتی اعم از عتبات عالیات، کربلا و سایر مقاصد زیارتی 1 بار با تشخیص و تائید فرمانده پادگان از کشور خارج شده و بعد از برگشت به ایران دوران سربازی خود را طی نمایند.
ما در این مقاله به بررسی شرایط خروج مشمولان از کشور، مدارک مورد نیاز خروج از کشور و مراحل دریافت پاسپورت و مجوز خروج از ایران پرداخته ایم. در صورت نیاز به اطلاعات دقیق تر و به روز با مشاوران ما تماس بگیرید.
خروج از کشور سربازان و مشمولین مربوط به شرایط ویژه ای می باشد که ما در این مقاله آویژه به تک تک آن ها به طور مفصل خواهیم پرداخت و توضیحات لازم را در اختیارتان خواهیم گذاشت .
شرایط خروج از کشور سربازان
شرایط خروج از کشور سربازان و مشمولان به دلایل زیادی وابسته است. کسانی که می خواهند بدانند این شرایط خروج از کشور سربازان و مشمولان به چه صورت خواهد بود، باید از قوانین مربوط به این موضوع که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا آن را تصویب کرده است مطلع شوند.
قوانین خروج از کشور مشمولین بسیار گسترده است. به طور کلی شرایط خروج از کشور سربازان و مشمولین و فارغ التحصیلان دارای نکات و موردهای ضروری و مهمی است که باید در نظر گرفته شود . این شرایط مهم عبارتند از :
شرایط خروج از کشور مشمولین و سربازان |
---|
1- نداشتن حتی یک روز سابقه غیبت سربازی یا فرار از خدمت غیر موجه. |
2- فعال بودن معافیت تحصیلی، معافیت موقت سربازی، ارائه برگ آماده به خدمت، اعزام به سربازی یا قرار داشتن در مهلت معرفی به سازمان وظیفه عمومی. |
3- مشخص بودن دلیل خروج از کشور و تاریخ خروج و ورود به کشور. |
4- سپردن وثیقه نقدی یا ضمانتنامه بانکی به ستاد کل نیروهای مسلح. (مبلغ وثیقه خروج از کشور با توجه به نوع سفر مشخص خواهد شد) |
5- برگ تائیدیه از سمت ارگان محل خدمت، نهاد یا دانشگاه محل تحصیل. |
6- مشمولانی که با قصد تحصیل در خارج کشور اقدام به درخواست سفر می نمایند، باید نسبت به ثبت نام در دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم یا بهداشت و ثبت درخواست معافیت تحصیلی نیز اقدام نمایند. |
این مقاله را حتما بخوانید: خروج از کشور بدون کارت پایان خدمت برای چه کسانی امکان پذیر است؟
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
خروج از کشور سربازان برای درمان
خروج از کشور سربازان برای درمان می تواند یکی از دلایل منطقی و مهمی باشد که سازمان نظام وظیفه با آن موافقت خواهد کرد. البته موافقت در این موارد نیز با شروطی همراه است، زیرا بیماری این مشمولین باید توسط شورای پزشکان وزارت بهداشت سازمان وظیفه عمومی ناجا مورد تایید واقع شود.
مدارک و مستندات کامل پزشکی در این موارد به مشمول کمک شایانی خواهد کرد تا مراجل اخذ مجوز خروج او به سرعت آماده و صادر شود .
شروط اصلی برای خروج از کشور سربازان برای درمان این است که افراد مدارک موثقی برای اثبات بیماری خود داشته باشند و همچنین نظام وظیفه عمومی به این اثبات برسد که درمان سرباز صرفا در کشور خاصی قابل انجام و پیگیری است.
مشمولین و سربازان پس از تایید این مدارک می توانند باقی اقدامات را انجام داده و مراحل لازم را پشت سر بگذارند .
هم چنین مشمولینی که از شرایط بالا برخوردارند. می توانند برای خارج شدن به صورت قانونی از کشور اقدام کنند. این افراد با در دست داشتن مدارک معتبر و انجام مراحل و اقدامات مورد نیاز قادر خواهند بود اجازه ی خروج را از سازمان نظام وظیفه عمومی گرفته و برای گرفتن پاسپورت اقدام کنند.
افرادی که می خواهند به خارج از کشور سفر کنند باید از نظر مالی قدرت پرداخت وثیقه خروج از کشور خود را داشته باشند؛ زیرا این وثیقه های مالی به صورت نقدی از مشمولین دریافت خواهد شد .
انواع خروج از کشور سربازان
قانون خروج از کشور سربازان در سفرهای گوناگون متفاوت خواهد بود. پس در نظر داشته باشید که قبل از هر چیزی باید دلیل و نوع سفر خود را مشخص نموده و همچنین تاریخ خروج از کشور و ورود به کشور را نیز به سازمان وظیفه عمومی ابلاغ نمایید.
در واقع باید بدانید که نوع سفر یکی از مهم ترین مسائلی است که باید در نظر گرفته شود. ما برای راهنمایی شما همراهان لیستی از انواع سفرهای مورد تائید نظام وظیفه را در ادامه آورده ایم. همچنین شما می توانید برای مشخص کردن نوع سفر و ثبت درخواست خروج از کشور توسط متخصصان نظام وظیفه با ما تماس بگیرید.
انواع سفرها برای خروج مشمولان و سربازان :
سفر های زیارتی | سفر های سیاحتی و تفریحی | سفر های ورزشی | سفر به منظور درمان و بررسی شرایط جسمانی |
سفر به قصد استفاده از فرصت مطالعاتی | سفرهای فرزندان مامورین شاغل در خارج از ایران | سفرهای مشمولین متعهد خدمت در سازمان های دولتی | سفرهایی به قصد ادامه تحصیل در دانشگاه |
براساس جدول بالا مشمولان می توانند به 7 طریق از کشور خارج شده و به انجام سفر یا ماموریت های خود بپردازند. البته نکته حائز اهمیت در خروج از کشور مشمولان این است که تمام مشمولان برای دریافت مجوز خروج از کشور باید میزان وثیقه تعیین شده توسط ستاد کل نیروهای مسلح را به صورت نقدی پرداخت نمایند.
🛑 مگر در شرایط استثنا که نظام وظیفه عمومی ضمانت نامه بانکی را برای خروج از کشور تائید نماید.
🛑 سربازان در حین خدمت به نسبت مشمولان از محدودیت های بیشتری برای خروج از کشور برخوردارند.
🛑 با توجه به اینکه سربازان در حین خدمت زیر مجموعه پادگان و ارگان خاصی فعالیت می کنند، پس مجوز خروج از کشور این افراد هم باید در ابتدا به تائید ارگان محل خدمت و فرمانده پادگان برسد.
🛑 قانون خروج از کشور سربازان در حین خدمت عنوان کرده است که سربازان بدون عذر موجه و دلایل خاص امکان خروج از کشور را تا زمان ترخیص از پادگان ندارند.
🛑 صرفا سربازان می توانند یک بار و برای انجام سفر زیارتی با تائید فرمانده یگان از کشور خارج شده و مجدد به محل خدمت خود بازگردند. از این رو برای کسب اطلاع دقیق از مراحل خروج سربازان از کشور با مشاوران ما تماس بگیرید.
این مقاله را از دست ندهید: خروج از کشور با وثیقه و عدم بازگشت
خروج از کشور سربازان در حین خدمت برای سفر زیارتی
طبق پیش بینی سازمان و ستاد کل نیروهای مسلح انجام سفر برای سربازانی که در حین خدمت هستند امکان پذیر نیست. به طور کلی سربازان در حین خدمت تا زمانی که از سربازی و پادگان ترخیص نشوند نمی توانند از کشور خارج شوند.
البته گاهی اوقات و به صورت استثنا اگر سربازان دلایل موجهی برای خروج از کشور خود به سازمان وظیفه عمومی ارائه دهند می توانند با مجوز مستقیم نظام وظیفه عمومی از کشور خارج شده و بعد از اتمام سفر برای ادامه سربازی خود به یگان خدمتی مراجعه کنند.
یکی از دلایل قابل قبول خروج سربازان از کشور، سفرهای زیارتی در بازه زمانی اول محرم تا اربعین می باشد. سربازان در این مدت می توانند با ثبت درخواست و تائید فرمانده خدمتی به صورت موقت از کشور خارج شده و از حضور در امکان مذهبی بهره مند شوند.
خوب است بدانید که سربازان می توانند در حین خدمت برای دریافت و صدور پاسپورت یا تمدید مهلت پاسپورت خود نیز اقدام کنند، فقط امکان و اجازه خروج از کشور به دلیل سفرهای سیاحتی، تفریحی و… را نخواهند داشت.
سوالات متداول
آیا در حین خدمت میشود پاسپورت گرفت؟
بله مشمولان و سربازان در حال خدمت می توانند برای تمدید، صدور و دریافت پاسپورت از طریق مراکز پلیس +10 اقدام کنند و صرف یک الی دو ماه پاسپورت خود را دریافت نمایند.
شرایط خروج از کشور مشمولین برای سفرهای درمانی؟
برای خروج افراد مشمولی که دارای بیماری هستند و می خواهند برای درمان از کشور خارج شوند نیز قوانین خاصی وجود دارد . این افراد نیز مانند سایر مشمولین برای سفرهای دیگر باید فاقد غیبت سربازی باشند.
هم چنین این افراد باید مدارک پزشکی خود را برای شورای پزشکی فرستاده تا نوع بیماری و شدت آن در کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه ناجا تایید شود. سپس مجوز خروج آن ها صادر خواهد شد .
شرایط خروج از کشور مشمولین برای سفرهای تفریحی به چه صورتی است؟
براساس جدید ترین آیین نامه خروج از کشور مشمولین، پسران در حین تحصیل می توانند برای سفرهای سیاحتی (تفریحی) و زیارتی به مدت حداکثر 1 ماه از کشور خارج شده و مجدد به ایران برگردند. البته خروج از کشور مشمولان در حین تحصیل یا مشمولانی که در مهلت معرفی به سر می برند صرفا با پرداخت وثیقه خروج از کشور مقدور است.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
قوانین خروج از کشور سربازان در حین خدمت ۱۴۰۳
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.