اولیاء محترمی که نگران حذف مدارس تیزهوشان بودند توجه فرمایند ؛ دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک و جداسازی دانش آموزان است گفت: پیش بینی ام برای سال 1400 حذف مدارس تیزهوشان نیست اما قطعا این مدارس کنترل و مدیریت خواهند شد و تعداد اندکی از دانش آموزان تیزهوش واقعی خدمات ویژه دریافت خواهند کرد.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
به گزارش ایسنا، مهدی نوید ادهم درباره چالشهای تنوع مدارس در ایران و در پاسخ به اینکه آیا در سال 1400 به هدف کاهش تنوع مدارس دست یافتهایم یا خیر، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک و جداسازی دانشآموزان است و فرض بر این است که دانش آموزان با ویژگی های مختلف در یک کلاس و در یک مدرسه درس بخوانند.
وی افزود: بر این اساس اگر تفکیکی وجود دراد باید در حداقل و همراه با توجیهات کارشناسی باشد به عنوان مثال دانش آموز استثنایی که معلولیت قابل تحمل دارد باید کنار دانش آموز عادی درس بخواند و تنها دانش آموزان با معلولیتهای پیشرفته در مدارس خاص استثنایی تحصیل کنند.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه برای تیزهوشان هم شرایط همینگونه است، عنوان کرد: در اینجا هم اصل بر عدم تفکیک است و اگر مدارس ویژهای وجود دارد باید در حداقل ممکن باشد و تنها کسانی که به مفهوم دقیق کلمه تیزهوش هستند و از بهره هوشی بسیار بالا برخوردارند در این مدارس تحصیل کنند. عدم تفکیک مدارس تیزهوش دارای الزاماتی است که ازجمله آنها میتوان به وجود معلمان توانمند در مدارس عادی اشاره کرد که بتوانند دانشآموزان با هوش بالاتر را هم در مسیر صحیح هدایت کنند.
نوید ادهم ادامه داد: البته از سوی دیگر واقعیتهای موجود جامعه را هم باید مدنظر قرار داد. متاسفانه در سالهای گذشته به دلایل مختلف مدارس را تفکیک کردند که این امر میتواند انسجام اجتماعی و ملی را دچار آسیب کند. باید در راستای اجرای سند این مدارس را با شیب ملایم به هم پیوسته و یکپارچه کنیم که جامعه هم پذیرای آن باشد.
به گفته وی، خوشبختانه اکنون وزارت آموزش و پرورش این استراتژی را انتخاب کرده و در حال حرکت به این سمت است، به عنوان مثال دانش آموزان استثنایی در قالب طرح تلفیقی فراگیر در مدراس عادی ادامه تحصیل میدهند. درباره مدارس تیزهوشان هم اخیرا در شورای عالی مباحثی مطرح شد و سعی کردیم جلوی گسترش بی رویه انها را بگیریم و مدارسی را که واجد شرایط نیستند را به حداقل برسانیم. درباره مدارس شاهد و نمونه دولتی هم سیسات وزارتخانه کاهش با شیب ملایم است
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: پیشبینی من برای سال 1400 حذف مدارس تیزهوشان نیست اما قطعا این مدارس کنترل و مدیریت خواهند شد و تعداد اندکی از دانش آموزان تیزهوش واقعی خدمات ویژه دریافت خواهند کرد.
نویدادهم در خاتمه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه مدارسی چون علوم معارف و ورزش مدارس خاص نیستند بلکه رشته هایی ویژه ای را مورد توجه قرار میدهند و در واقع مدارس تخصصی هستند گفت: مدارس شبانه روزی هم مدارس دولتی عادی اند که در مناطق دورافتاده و صعبالعبور درس خواندن را برای دانش اموزان آسانتر کرده اند و از دستاوردهای خوب انقلاب اند. بنابراین آنطور که گفته میشود 18 نوع مدرسه وجود دارد لزوما اینگونه نیست و این دسته بندی نمیتواند صحیح باشد.
اولیاء دانش آموزان گرامی می توانند جهت رفع سوالات و ابهامات در خصوص مدارس تیزهوشان ، مدارس نمونه دولتی ، غیر انتفاعی و… با مشاوران مجرب ما از طریق ارتباط با شماره تهران 9099071985 و سایراستانها 9099071985تماس حاصل فرمایند .
منبع خبر : ایسنا
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
مدارس تیزهوشان حذف نمیشوند ؛ کنترل و مدیریت می شوند
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام خسته نباشید
نمره آزمون تیزهوشان به تنهایی نمیتونه دلیل تیزهوش بودن دانش آموز باشه
تعداد اندکی از دانش آموزان استعداد برتری نسبت به سایرین دارند بعضی ها بدون داشتن شرایط لازم فقط با تزریق دانش موقت و پول هنگفت و دبیر خصوصی و کلاس های فوق العاده و بدون اینکه تیزهوشی در وجودشان ریشه داشته باشد وارد مدارس تیزهوشان میشوند و خودشان گفتن که خیلی شانسی قبول شدیم یا گفتن که کشش اون مدرسه رو ندارن و باز هم به زور کلاس های فوق العاده در کنار سایر تیزهوش ها اونجا ادامه میدن و بر عکس دانش آموزان باهوشی که انتظار قبولی و حق رفتن به این مدارس را دارند بنا به هر دلیلی در این یک آزمون موفق نمی شوند ولی واقعا تیزهوش هستند و در همه سال های تحصیل و ازمون های مختلف جز بهترینها بودن از ورود به این مدارس محروم می شوند و ضربه روحی زیادی به آنها وارد میشود بایستی در کنار نمره آزمون هوش واقعی بچه ها و سایر سوابق تحصیلی آنها و تشخیص و ارزیابی معلم هم سهم داشته باشه فرزند من همه ساله و در هر آزمونی جز بهترینها و باهوش های کلاس بود طوری که معلمش همیشه می گفت اگه این نره تیزهوشان پس کی بره و به قبولی اون اطمینان صددرصد داشتیم منم خودم مدرس هستم و واقعا به باهوشی و زرنگ بودن فرزندم ایمان دارم ولی متاسفانه دور از انتظار همه قبول نشد (البته در ازمون نمونه در رقابت با همین بچه ها نفر سوم شد)و خیلی در روحیه اش تاثیر بد گذاشت و برعکس کسانی قبول شدن که دور از انتظار معلم و بچه ها بود بچه های که درس ضعیفی داشتن البته در خیلی از مدارس همچین اتفاقی افتاد هم بچه های خوب قبول شدن هم بچه های ضعیف کسانی که خوب بود حقشون بود ولی بچه های ضعیف اصلا حقشون نبود فقط جای بچه های باهوش رو اشغال کردن
به نظر شما الان حق کسانی بود که به این مدارس برن ؟؟؟؟؟