اگر قصد پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور را دارید ، با 15 گام ضروری اپلای در خارج از کشور آشنا شوید! چگونه می توانید بدون نیاز به موسسات مجاز اعزام دانشجو و با مشاوره تلفنی پذیرش بگیرید؟ در ادامه بخوانید .
پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور
اگر از آن دسته افرادی هستید که قصد اپلای و پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور دارند و می خواهند در این زمینه به راهنمای کاملی دست یابند، در این مطلب با ما همراه باشید. با رعایت این نکات و مشاوره تلفنی ، میتوانید از استفاده از موسسات مجاز اعزام دانشجو نیز بی نیاز شوید.
گام اول: به سراغ کتاب های ارزشیابی وزارت علوم در خصوص دانشگاه های خارج از کشور بروید
اگر تکلیف شما برای تحصیل در کارشناسی یا کارشناسی ارشد در خارج مشخص است، پس از انتخاب دانشگاه و کشور مقصد، اطلاعات دانشگاه مورد نظر خود را در کتاب دانشگاه های ارزشیابی شده وزارت علوم بررسی کنید. ما قبلا به این مورد اشاره کردیم که اگر قصد دارید در خارج از کشور تحصیل کنید، بهتر است در دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم کشورمان درس بخوانید
گام دوم: رزومه نوشتن را بصورت حرفه ای یاد بگیرید
حرفه ای بودن یک روزمه ، بخشی از شانس پذیرش و دریافت بورسیه است. برای نوشتن رزومه خوب، از نمونه رزومه های دانشجویانی که موفق به پذیرش و بورسیه در دانشگاه های معتبر شده اند، الگو بگیرید! آنها را با کمی جستجو در گوگل پیدا می کنید .
گام سوم: مدارک زبان را آماده کنید
گام چهام: کارنامه زبان و ثبت نام آنلاین
گام پنجم: تقویت زبان انگلیسی
گام ششم: شرایط تحصیل در هر کشوری مثل آمریکای شمالی گاها شرایط خاصی دارد! با مشاوران مجرب صحبت کنید
گام هفتم:مدرک دانشگاهی و ریز نمرات خود را ترجمه کنید
اکنون هزینه های ترجمه رسمی مدارک تحصیلی زیاد است و چون دانشجویان برای چند دانشگاه هم زمان اپلای می کنند، این هزینه قابل ملاحظه خواهد بود. روزگاری این هزینه ها پایین بود، اما اکنون هم وزارت امور خارجه و هم وزارت دادگستری برای مهر زدن بر روی مدارک ترجمه شده رسمی، هزینه های حق التمبر خود را افزایش داده که این قضیه، هزینه تمام شده را افزایش می دهد.
گام هشتم:روادید دریافت کنید
اگر قصد تحصیل در اروپا را دارید و پذیرش دریافت کردید، فرآیند بعدی در امر تحصیل شما، اخذ روادید است. مخصوصا روادید شنگن که دریافت آن با سیستم خاصی همراه است و مدارک تکمیلی نیاز دارد.
گام نهم: انگیزش نامه خوب برای پذیرش الزامی است
دانشجویان ارشد و دکترا برای ادامه تحصیل، می بایست انگیزش نامه خوب داشته باشند. انگیزش نامه در ۲ صفحه و در نهایت ۱۵۰۰ کلمه به دانشگاه مقصد میباشد
گام دهم: توصیه نامه ها را جدی تر بگیرید.
گام یازدهم: پروپزال تحقیقاتی به خصوص برای دانشجویان مقطع دکتری مهم است
گام دوازدهم:سابقه مقاله نویسی حرفه ای برای ژورنال های معتبر داشته اید؟!
گام سیزدهم: با منابع علمی بورس و تحصیل آشنا شوید.
گام چهاردهم: جستجوی محل اقامت دانشجویی
گام پانزدهم: شرکت در کنفرانس های بین المللی
برای اطلاع از شرایط تحصیل در خارج از کشور ، کلیک نمایید .
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
مشاوره تلفنی
چنانچه در خصوص اعزام دانشجو به خارج ، پذیرش دانشگاه های خارج از کشور و اپلای نیاز به راهنمایی و مشاوره تلفنی دارید ، همه روزه از ساعت 8 صبح الی 12 شب می توانید از تلفن ثابت و بدون کد با شماره تهران 9099071985 و سایراستانها 9099071985 تماس حاصل فرمایید .
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور – پانزده گام اپلای
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.