❇️ با توجه به مزایای استخدامی قوه قضاییه عده زیادی هر ساله در آزمون استخدامی قوه قضاییه شرکت می کنند و به فکر قبولی در این آزمون هستند. این سازمان با توجه به مقدار مورد نیازش و نحوه پاسخ دهی شرکت کنندگان به سوالات استخدامی قوه قضاییه به جذب نیروهای مورد نظرش می پردازد.
❇️ متقاضیان علاقمند به استخدام در سازمان قوه قضائیه، باید کلیه شرایط شرکت در آزمون استخدامی قوه قضاییه را دارا باشند. شرایط مورد نظر برای استخدام قوه قضاییه می توان به دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی تقسیم کرد.
❇️ افراد با مراجعه به دفترچه آزمون میتوانند به بررسی شرایط عمومی و اختصاصی و مطابقتداشتن رشته تحصیلی خود با عناوین شغلی مورد نیاز بپردازند.
❇️ در نهایت با طیکردن مراحلی مثل معاینات پزشکی استخدامی قوه قضاییه و آزمون استخدام قوه قضائیه می توانید به استخدام قوه قضاییه فکر کنید.
دفترچه آزمون استخدامی قوه قضائیه
قوه قضائیه بهمنظور روشنساختن شرایط و ضوابط آزمون، همزمان با فراخوان آزمون استخدامی خود، دفترچه راهنمای آزمون را نیز منتشر میکند.
متقاضیان برای شرکت در آزمون استخدامی قوه قضائیه، باید شرایط تعیینشده را دارا باشند؛ از اینرو لازم است به دفترچه منتشرشده از سازمان قوه قضائیه مراجعه کنند و به ارزیابی شرایط خود بپردازند.
📌 در این دفترچه علاوهبر شرایط لازم جهت ثبت نام، به موضوعات متعدد دیگری نیز پرداخته میشود که در زیر به آنها اشاره شده است:
🔴 شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان
🔴 مواد آزمون
🔴 امتیازات و سهمیههای قانونی
🔴 نحوه ثبت نام
🔴 مراحل مصاحبه بعد از قبولی
به منظور آشنایی با مدارک و مراحل استخدام شرکت فرودگاههای کشور بهتر است مقاله رو به رو را بخوانید: استخدام فرودگاه
زمانبندی آزمون استخدام قوه قضائیه
🔘 آزمون استخدامی قوه قضائیه هر ساله جهت تکمیل ظرفیت کادر اداری این سازمان برگزار میگردد که از دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه تشکیل میشود.
🔘 متقاضیان بر اساس فراخوان منتشرشده توسط قوه قضائیه برای ثبت نام اقدام میکنند؛ پساز پذیرش در این مرحله به مرحله مصاحبه دعوت میشوند.
🔘 متقاضیان برای اطلاع از تاریخ آزمونهای مذکور، میتوانند به سایت جهاد دانشگاهی مراجعه کنند و از جدیدترین اخبار مربوط به آزمون قوه قضائیه مطلع شوند.
↩ اکنون از زمان دقیق آزمون استخدام قوه قضائیه در سال جاری، اطلاعاتی در دسترس نیست؛ اما زمانبندی مراحل آزمون در دورههای گذشته، به شرح زیر بوده است:
مراحل آزمون | تاریخ برگزاری |
ثبت نام | 18 الی 28 بهمن ماه |
تمدید مهلت ثبت نام | 29 بهمن ماه |
دریافت کارت ورود به جلسه | 17 اسفند ماه |
برگزاری آزمون | 20 اسفند ماه |
نتایج آزمون کتبی | 6 اردیبهشت ماه |
نتایج نهایی | 7 آبان ماه |
شرایط شرکت در آزمون استخدامی قوه قضائیه
متقاضیان برای کسب عناوین شغلی مختلف در قوه قضائیه، باید شرایط تعیینشده توسط این سازمان را دارا باشند.
⬅️ شرایط لازم در این آزمون به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم میشود؛ علاقمندان به شرکت در آزمون باید علاوهبر شرایط عمومی مورد نظر، از شرایط اختصاصی نیز برخوردار باشند.
📌 مواد عمومی و خصوصی در آزمون استخدامی قوه قضائیه به شرح زیر است:
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
شرایط عمومی
🟠 داشتن تابعیت ایرانی
🟠 معتقد به دین اسلام یا یکی از ادیان رسمی قانون اساسی
🟠 التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه
🟠 عدم وابستگی به گروهها و احزاب غیر قانونی
🟠 عدم سوء سابقه کیفری
🟠 حسن شهرت اخلاقی
🟠 عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
🟠 داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (ویژه آقایان)
🟠 داشتن توانایی جسمی و روانی مرتبط با عنوان شغلی مورد نظر
🟠 دارابودن مدارک تحصیلی دانشگاهی و یا مدارک همتراز (برای مشاغلی که مدارک همتراز در شرایط احراز آنها پیشبینیشده است)
🟠 داوطلب نباید جزء نیروهای بازخرید دستگاههای اجرایی باشد.
🟠 داوطلب نباید بازنشسته سازمانهای دولتی باشد.
🟠داوطلبان امکان شرکت در یک شغل و پست سازمانی را دارند.
شرایط اختصاصی
🟠 داشتن حداقل 20 سال و حداکثر سن 35 سال برای مقاطع فوق دیپلم و لیسانس و حداکثر 38 سال برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکتری.
تبصره
1️⃣ جانبازان، آزادگان، فرزندان شهداء، فرزندان جانبازان ۲۵ ٪ و بالاتر، فرزندان آزادگان دارای سابقه یک سال اسارت و بالاتر از شرایط حداکثر سنی مذکور، معاف هستند.
2️⃣ متقاضی با ارائه مدارک و مستندات لازم جهت اثبات مشمول موارد زیر، به حداکثر سن تعیینشده اضافه خواهد شد:
🟤 پدر، مادر، همسر، خواهر و برادر شهید بهمیزان 5 سال
🟤 افرادی که در جبههها بهطور داوطلبانه خدمات ارائه دادهاند، بهمیزان حضور در جبهه و مدتزمان بستریشدن یا استراحت پزشکی، به حداکثر سن تعیینشده آنها اضافه میشود.
🟤 میزان مدت خدمت سربازی، به حداکثر سن تعیینشده، افزوده میشود.
1️⃣تعهد اشتغال پذیرفتهشدگان در منطقه جغرافیایی انتخابی بهمدت حداقل 10 سال، ضروری است.
2️⃣ ملاک عمل در خصوص تاریخ فراغت از تحصیل، تاریخ فارغالتحصیلی در متن دانشنامه یا گواهینامهموقت، کارت پایان خدمت سربازی یا کارت معافیت از خدمت، آخرین روز ثبت نام آزمون استخدامی خواهد بود.
به منظور آگاهی از نحوه ثبت نام و اطلاعات مندرج در دفترچه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی بهتر است مقاله رو به رو را بخوانید: استخدام دستگاه های اجرایی
امتیازات و سهمیههای قانونی
متقاضیان برای موفقیت در آزمون استخدامی قوه قضائیه، علاوهبر مطالعه منابع مورد نظر، میتوانند از امتیازات و سهمیهها قانونی نیز، استفاده کنند.
↩ این امتیازات و سهمیهها، بر اساس تاییدیه مراجع ذیصلاح، قابل اجرا هستند؛ اکنون برای اطلاعات بیشتر در ادامه به معرفی امتیازات و سهمیههای قانونی در استخدام قوه قضائیه میپردازیم.
سهمیه ایثارگران
سهمیه ایثارگران شامل دو نوع سهمیه 25 و 5 درصدی است؛ این سهمیهها، احتمال قبولی و پذیرش متقاضیان مشمول را در سازمان قوه قضائیه افزایش میدهد. افراد مشمول سهمیه ایثارگران 25 درصدی و 5 درصدی را در جداول زیر، مشاهده میکنید.
ایثارگران مشمول سهمیه 25 درصدی
🔘 جانبازان
🔘 آزادگان
🔘 همسر و فرزندان شهدا
🔘 همسر و فرزندان جانبازان 25% و بالاتر
🔘 همسر و فرزندان آزادگان دارای یک سال و بالاتر
🔘 پدر، مادر، خواهر و برادر شهید
ایثارگران مشمول سهمیه 5 درصدی
🔘 رزمندگان با سابقه حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبههها
🔘 همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبههها
🔘 فرزندان جانبازان زیر 25%
🔘 فرزندان آزادگان کمتر از یک سال اسارت
تبصره
📌 متقاضیان مشمول سهمیه ایثارگران 25 درصد و 5 درصد، باید تایید مراجع زیر را بهدست آورند:
🟪 تایید معاونت نیروی انسانی هر یک از ردههای نیروهای مسلح در مورد رزمندگان آن
🟪 تایید معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیروهای مردمی اعم از مستخدمین دولت، صاحبان مشاغل، صنوف آزاد و افراد فاقد شغل
🟪 تایید معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران
⬅️ براساس قوانین و ضوابط تاییدشده، جذب ایثارگران از محل سهمیههای استخدامی از طریق شرکت در آزمون و رقابت بین کلیه داوطلبان ایثارگر و بر اساس نمره مکتسبه در آزمون استخدامی است.
اگر تمایل به دریافت امریه قوه قضاییه دارید بهتر است مقاله رو به رو را بخوانید: شرایط دریافت امریه قوه قضاییه و امریه دادگستری چیست؟
📌 پذیرفتهشدگان با رعایت قوانین زیر، به مصاحبه استخدامی معرفی میشوند.
1️⃣ مراحل جذب و استخدام مشمولین سهمیه 25 درصد ایثارگران، مطابق با ضوابط و مقررات جاری و هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت میپذیرد.
2️⃣ سهمیه استخدامی مربوط به مشمولین سهمیه 5 و 25 درصد ایثارگران در دفترچه آزمون مشخص شده است و از سهمیه سایر داوطلبان مجزا خواهند بود. داوطلبان مشمول این سهمیهها، برای اعمال سهمیه مذکور باید شغل محلهای مشخصشده در سهمیه ایثارگران مذکور را انتخاب کنند؛ در غیر این صورت، باقیمانده سهمیه فوقالذکر به داوطلبان آزاد اختصاص مییابد.
3⃣ آن دسته از فرزندان شاهد، جانبازان ازکارافتاده، آزادگان ازکارافتاده و فرزندان آنان که علاوه بر سهمیه 25 درصد ایثارگران با کسب حد نصاب قبولی در سهمیه آزاد پذیرفته میشوند، مانند فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان از شرط معافیت سنی بهرهمند خواهند شد.
4⃣ استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی ایثارگران، از طریق رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد و در صورت وجود ظرفیت و جنسیت متناسب، در همان شغل محل جنسیت صورت میگیرد.
5⃣ کسب حد نصاب نمره آزمون کتبی برای داوطلبان سهمیه 25 و 5 درصد الزامی نیست.
سهمیه معلولین
🟤 در آزمون استخدام قوه قضائیه، علاوهبر سهمیه ایثارگران، سهمیه 3 درصدی بر اساس قانون حمایت از معلولان برای افراد دارای معلولیت، در نظر گرفته شده است.
🟤 افراد معلول با ارائه معرفینامه از بهزیستی میتوانند از این سهمیه در آزمون مورد نظر استفاده کنند.
🟤 این افراد با شرکت در آزمون فراگیر، برای کسب نمره حد نصاب، به رقابت با سایر داوطلبان معلول میپردازند.
🟤 متقاضیان پساز قبولی به مرحله مصاحبه دعوت میشوند و در صورت موفقیت به استخدام قوه قضائیه در میآیند.
📌 معلولین برای شرکت در آزمون باشد شرایط زیر را دارا باشند:
1️⃣ معلولین باید توانایی لازم جهت انجام فعالیتهای مربوط به شغل مورد نظر را داشته باشند؛ در صورتی که معلولیت افراد، مانع از اجرای بدون نقص ماموریت آنها نشود، استخدام آنها بلامانع است.
2️⃣ افراد معلولی که به رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در همان شغل، محل و جنسیت بهعنوان داوطلب آزاد پرداختهاند، در صورت قبولی، سایر مراحل آزمون را نیز بهعنوان داوطلب سهمیه آزاد ادامه خواهد داد.
سهمیه بومیگزینی
🔴 در تمامی شهرستانها، به جزء تهران و مراکز استانها، اولویت پذیرش در عناوین شغلی مختلف، با افراد بومی آن منطقه خواهد بود.
🔴 این اولویت از طریق نمره افراد در آزمون ورودی اعمال میشود؛ به این صورت که برای تراز و درصد نمره کسبشده داوطلبان بومی، ضریب 1/4 اعمال خواهد شد و این ضریب برای متقاضیان غیر بومی برابر 1 است.
📌 متقاضیان در صورتی میتوانند از این سهمیه استفاده کنند که شرایط زیر را دارا باشند:
⭕ نرخ باروری یا فرزندآوری شهر داوطلب، بالاتر از 2/5 درصد نباشد؛
⭕ افراد متقاضی باید سایر شرایط را نیز دارا باشند و حد نصاب نمرات کتبی را بهدست آورند.
حافظین قرآن
علاوهبر سهمیههای مذکور، 10 درصد امتیاز نیز، به حافظین قرآن تعلق میگیرد. افرادی که درجات 1 تا 3 در حفظ قرآن را کسب کردهاند میتوانند در آزمون استخدامی از آن استفاده کنند.
⚠️ حافظین قرآن، جهت استفاده از سهمیه مربوطه، تنها مجاز به شرکت در رشته شغلی کارشناس حقوقی خواهند بود.
کارکنان شاغل در شورای حل اختلاف
در صورت شرکت اعضاء و کارکنان شوراهای حل اختلاف در آزمون استخدامی از 20 درصد سهمیه استخدام برخوردار خواهند بود. همچنین مدت خدمت آنان با تایید رئیس شورای حل اختلاف استان از حداکثر شرایط سنی کسر میگردد.
📌 تذکر
⚠️ داوطلبان آزاد نمیتوانند در شغلهایی که مختص به سهمیههای ایثارگران و معلولان است، شرکت کنند.
⚠️ آزمون دارای مصاحبه تخصصی است و کسب حد نصاب قبولی در آزمون کتبی ملاک پذیرش قطعی متقاضی نخواهد بود.
به منظور اشنایی با شرایط معلم شدن بدون آزمون استخدامی بهتر است مقاله رو به رو را بخوانید: استخدام معلم بدون آزمون
مواد و منابع آزمون استخدامی قوه قضائیه
متقاضیان برای شرکت در آزمون استخدام قوه قضائیه و کسب نمره حد نصاب قبولی، باید به مطالعه منابع مورد نظر در دفترچه آزمون، بپردازند.
منابع آزمون عموما به 2 بخش عمومی و اختصاصی، تقسیم میشود، بخش اختصاصی این آزمون، بر اساس رشته تحصیلی و عناوین شغلی آن، متفاوت خواهد بود.
☑ از اینرو برای آشنایی با منابع مورد نظر در این آزمون، به بررسی منابع عمومی و تعدادی از رشتههای اختصاصی و عناوین شغلی متناسب با آنها میپردازیم.
☑ برای دیدن کلیه رشتهها و عناوین شغلی مورد نیاز میتوانید به دفترچه راهنما آزمون استخدامی قوه قضائیه مراجعه کنید.
منابع عمومی آزمون
⏺️ فناوری اطلاعات (مهارتهای هفتگانه ICDL )
⏺️ زبان و ادبیات فارسی
⏺️ معارف اسلامی
⏺️ زبان انگلیسی عمومی
⏺️ اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
⏺️ هوش و توانمندیهای عمومی
تبصره
اقلیتهای دینی از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف هستند و نمره این داوطلبان، بر اساس مجموع سایر سوالهای آزمون عمومی محاسبه میگردد.
منابع اختصاصی آزمون
مسئول ابلاغ و اجرا | حقوق اساسی، قانون آیین دادرسی مدنی، قانون احکام مدنی، آیین دادرسی کیفری، حقوق عمومی، حقوق مدنی، قانون مجازات اسلامی |
مسئول خدمات مالی | اصول حسابداری ۱ و ۲، حسابداری دولتی، قانون محاسبات عمومی، مدیریت مالی |
کارشناس شبکه | شبکههای کامپیوتری، امنیت شبکه، کامپیوتر – مدارهای منطقی و الکترونیکی، سیستم عامل |
حسابدار | اصول حسابداری ۱ و۲، حسابداری دولتی و بخش عمومی، بودجه، قانون محاسبات عمومی، مدیریت مالی |
کاردان حراست | حقوق اساسی و اداری، مبانی سازمان و مدیریت، حقوق عمومی، مبانی حفاظت، مبانی پدافند غیر عامل |
کارشناس امور برنامهریزی | آمار و احتمال کاربردی، برنامهریزی استراتژیک، مالیه عمومی و بودجهریزی، برنامهریزی امور فرهنگی، برنامهریزی علوم اجتماعی، اصول مدیریت |
کارشناس تاسیسات | نقشهکشی تاسیسات، برق تاسیسات، تاسیسات حرارتی و کارگاه، مقاومت مصالح، استاتیک |
عناوین شغلی و رشتههای مرتبط
مسئول ابلاغ و اجرا | مدیریت دولتی (کلیه گرایشها)، حقوق، علوم قضائی، معارف اسلامی و حقوق، کارشناسی حرفهای حقوق، دستیاری قضائی در امور کیفری، ارشاد امور کیفری، ارشاد در امور مدنی،کارشناس حرفهای روانشناسی کیفری |
مسئول خدمات مالی | حسابداری (کلیه گرایشها)، حسابداری امور مالی، مدیریت مالی، ریاضی، ریاضی کاربردی، حسابداری دولتی، حسابداری مالیاتی، حسابرسی |
کارشناس شبکه | مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات- امنیت اطلاعات، مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات ICT – ، مهندسی فناوری اطلاعات IT (کلیه گرایشها)، مهندسی امنیت سایبری (کلیه گرایشها) |
حسابدار | حسابداری (کلیه گرایشها)، حسابداری امور مالی، مدیریت مالی، ریاضی (ریاضیات مالی)، ریاضی کاربردی (ریاضی مالی)، کارشناسی حرفهای حسابداری، حسابداری مالی، کارشناسی حرفهای حسابداری، حسابداری دولتی، حسابداری مالیاتی، حسابرسی |
کاردان حراست | اطلاعات و امنیت عمومی، علوم فنی امنیت، پژوهشگری امنیت، کارشناسی مدیریت و فرمانده عملیات در حریق و حوادث، کارشناسی مدیریت بحران در اماکن، علوم انتظامی، مهندسی ایمنی و بازرسی فنی، کارشناسی حفاظت و پیشگیری از حریق و حوادث، کارشناس ایمنی و حفاظت سازمانی، کارشناس پدافند غیر عامل، پدافند غیر عامل (کلیه گرایشها)، کارشناسی ایمنی |
کارشناس تاسیسات | مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی تکنولوژی ساختمان، مدیریت پروژه (ساخت و احداث) |
کارشناس برنامهریزی | مدیریت دولتی(تصمیمگیری و خط مشیگذاری عمومی)، مدیریت سازمانهای دولتی ایران، سیاستگذاری دولتی، مدیریت (مدیریت سیاستگذاری بخش عمومی)، آیندهپژوهی (کلیه گرایشها)، مدیریت راهبردی، مدیریت توسعه |
چنانچه تمایل دارید در سازمان انتقال خون مشغول به کار شوید بهتر است مقاله رو به رو را بخوانید: استخدام سازمان انتقال خون
مدارک لازم جهت شرکت در آزمون استخدامی قوه قضائیه
متقاضیان با مراجعه به دفترچه آزمون میتوانند از مدارک مورد نیاز برای شرکت در آزمون استخدام قوه قضایه مطلع شوند و برای فراهمکردن آنها، اقدامات لازم را انجام دهند.
⬅️ داوطلبین باید در ارائه اطلاعات لازم، دقت کافی داشته باشند؛ زیرا هرگونه عدم هماهنگی و ثبت اشتباه اطلاعات در فرم نام نویسی، بهمنزله عدم پذیرش آنها خواهد بود.
📌 بر این اساس در ادامه برای آشنایی بیشتر به بررسی مدارک لازم برای آزمون استخدامی قوه قضائیه میپردازیم:
🟪 اسکن و بارگذاری عکس 4*3 (فایل عکس با فرمت JPG اسکن شود و حجم نهایی آن بین 15 تا 70 کیلو بایت باشد، واضح، سالم و فاقد منگنه و لک باشد)
🟪 ثبت اطلاعات شخصی (کدملی، تاریخ تولد، نام و نام خانوادگی)
🟪 اسکن و بارگذاری کارت ملی (تصویر واضح و شفاف، فرمت JPG و حجم حداقل 30 و حداکثر 200 کیلوبایت)
مراحل مصاحبه استخدام قوه قضائیه
سازمان قوه قضائیه پساز برگزاری آزمون کتبی، متقاضیانی که موفق به کسب نمره حد نصاب شدهاند را به مصاحبه دعوت میکند.
بهطور معمول، سازمانهای استخدامی دو برابر ظرفیت پذیرش را برای مصاحبه دعوت میکنند تا بتوانند برترین افراد را برای تکمیل کادر خود، جذب کنند.
⬅️ پذیرفتهشدگان برای کسب نمره قبولی در مصاحبه حضوری، مستلزم موفقیت در تمامی مراحل مختلف مصاحبه خواهند بود.
این مراحل به شرح زیر برگزار میشوند:
مصاحبه تخصصی
در این مرحله، متقاضی ملزم به یک معرفی کلی خواهد بود، در این مرحله اطلاعات کامل فردی، تحصیلی و شغلی به مصاحبهکننده ارائه میشود.
در این بخش همچنین به مهارت و تخصص در رشته و شغل انتخابی متقاضی، پرداخته خواهد شد و تسلط و تخصص آنها مورد بررسی قرار میگیرد.
↩ ارائه اطلاعاتی در زمینه سوابق کاری مرتبط با شغل مورد نظر، تاریخ اخذ مدرک تحصیلی، مقطع تحصیلی، نوع دانشگاه و … الزامیست.
مصاحبه روانشناسی
این مرحله از مصاحبه توسط روانشناس مورد تایید سازمان قوه قضائیه، صورت میگیرد. سوالات این بخش حول محور رفتار متقاضیان و ابعاد شخصیتی متقاضیان مطرح میگردد.
↩ علاوهبر این تستهای سرعت، تطابق اشکال هندسی و … بهصورت الکترونیکی، جهت بررسی سطح هوشی متقاضیان انجام خواهد شد.
مصاحبه عقیدتی و سیاسی
سوالات این بخش، مربوط به حوزه احکام و معارف خواهد بود؛ تاریخ اسلام، ولایت فقیه، مباحث سیاسی روز دنیا و … مورد بررسی قرار میگیرد.
↩ اطلاعات متقاضی از وضعیت کنونی سیاست داخلی و خارجی، از اهمیت ویژهای برخوردار است، متقاضیان با کمی مطالعه در این زمینه، میتواند نمره قبولی را در این بخش، کسب کنند.
معاینات پزشکی
زمان برگزاری این مرحله از مصاحبه بر اساس سازمانهای مختلف، ممکن است متفاوت باشد. در برخی سازمانها، این مرحله را به پایان جلسه موکول میکنند و در برخی دیگر، مرحله معاینات پزشکی در اولین مرحله از مصاحبه انجام میشود.
در این مرحله داوطلب جهت سلامت کامل جسمی و روانی، توسط پزشک معتمد سازمان بررسی خواهد شد. در نظر داشته باشید که هرگونه نقص روانی یا جسمی و ناتوانی در انجام کار، بهمنزله عدم پذیرش متقاضی است.
↩ متقاضیان برای گذر از آخرین مرحله، باید تاییدیه سلامت خود را از پزشک گرفته باشند؛ در غیر اینصورت، امکان پذیرش را از دست خواهند داد.
نحوه ثبت نام در آزمون استخدامی قوه قضائیه
در آزمونهای اخیر مراحل ثبت نام آزمون قوه قضائیه، در سایت جهاد دانشگاهی و بهصورت اینترنتی و غیر حضوری صورت میگیرد.
↩ نحوه و زمان ثبت نام این آزمون، با انتشار فراخوانی، به اطلاع داوطلبان میرسد. متقاضیان برای انجام مراحل ثبت نام باید به سامانه استخدام جهاد دانشگاهی، به نشانی hrtc.ir مراجعه و مراحل زیر را بهترتیب انجام دهند.
1️⃣ به سایت استخدام جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه کنید.
2️⃣ گزینه آزمون استخدام قوه قضائیه را انتخاب کنید.
3⃣ گزینه خرید کارت را انتخاب و برای پرداخت هزینه ثبت نام اقدام کنید.
4⃣ هزینه ثبت نام را پرداخت کنید.
5⃣ به صفحه اصلی برگردید و گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.
6⃣ با استفاده از اطلاعات فردی و کارت خریداریشده، وارد سامانه شوید و مدارک را بارگذاری و تقاضانامه را بارگذاری کنید. در نهایت اطلاعات خود را ثبت و کد رهگیری را دریافت نمایید.
سخنی از مشاوران آویژه
⭕ ثبت نام و شرکت در آزمونهای استخدامی بدون آگاهی و اطلاعات لازم، میتواند برای متقاضیان چالشبرانگیز باشد.
⭕ هر سازمانی برای برگزاری آزمون استخدامی خود، شرایط و ضوابط ویژهای را برای جذب نیروی مورد نیاز مجموعه خود، ارائه میدهد.
⭕ متقاضیان با مراجعه به وبسایتهای معتبر میتوانند از نحوه و زمان برگزاری ازمونهای استخدامی، مطلع شوند.
⭕ مرکز مشاوره آویژه، با سالها خدمت و تجربه در این حوزه، میتواند راهنمایی مطمئن برای شما در این مسیر باشد.
⭕ اکنون اگر برای ثبت نام و نحوه ثبت نام، با مشکل روبهرو هستید، با ما تماس بگیرید و از مشاوره حرفهای این مجموعه، بهرهمند شوید.
سوالات متداول
❓ شرط سنی در آزمون استخدامی قوه قضائیه چند سال است؟
داشتن حداقل 20 سال و حداکثر سن 35 سال برای مقاطع فوق دیپلم و لیسانس و حداکثر 38 سال برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکتری.
❓ سهمیهها و امتیازات مورد تایید در آزمون استخدامی قوه قضائیه کدام است؟
سهمیه ایثارگران 5 و 25 درصدی، سهمیه معلولین، سهمیه بومیگزینی، امتیاز حافظین قرآن، امتیاز کارکنان شاغل در شورای حل اختلاف
❓ مراحل مصاحبه حضوری در آزمون استخدامی قوه قضائیه کداماند؟
مصاحبه تخصصی، مصاحبه روانشناسی، مصاحبه عقیدتی و سیاسی، معاینات پزشکی
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
مراحل ثبت نام در آزمون استخدام قوه قضائیه (آزمون 1403)
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.