تماس از تلفن ثابت
9099071985

انتخاب رشته دکتری – جامع ترین راهنمای انتخاب رشته دکتری 1402 + مشاوره

انتخاب رشته دکتری - جامع ترین راهنمای انتخاب رشته دکتری 1402 + مشاوره

آزمون دکتری سراسری هر ساله به منظور سنجش افراد داوطلبان که متقاضی شرکت در مقطع تحصیلی دکتری می باشند، برگزار می گردد تا افراد متقاضی که موفق به کسب حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی شده اند، قادر باشند نسبت به گزینش رشته محل های مورد نظر خود اقدام کنند.

در دفترچه انتخاب رشته و رقابت بالا در میان افراد داوطلب با در نظر گرفتن ظرفیت پایین رشته محل های معرفی شده انتخاب رشته آزمون دکتری مرحله ای سرنوشت ساز برای داوطلبان این مقطع تحصیلی به حساب می آید.

شایان ذکر است که انتخاب رشته مقاطع کارشناسی و ارشد کاملا با انتخاب رشته دکتری متفاوت می باشد و گزینش رشته اشتباه و نامناسب سبب به عدم پذیرش در دوره دکتری حتی با رتبه های بسیار خوب می گردد. با توجه به اهمیت این کار در ادامه این مقاله از آویژه به بررسی شرایط و نحوه انتخاب رشته دکتری پرداخته خواهد شد.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

زمان انتخاب رشته آزمون دکتری

هر ساله انتخاب رشته آزمون دکتری با فاصله اندکی از اعلام نتایج اولیه کنکور دکتری شروع می گردد. در طول فرصت انتخاب رشته دکتری افراد داوطلب توانایی این را دارند که فرم انتخاب رشته خود را کامل و پر کرده و در صورت علاقه به ایجاد تغییر در انتخاب های خود، ویرایش فرم انتخاب رشته دکتری را نیز در این مدت خواهند داشت.

با این که در سال جاری هنوز زمان دقیق انتخاب رشته آزمون دکتری مشخص نشده است، ولی طبق جدول زمان بندی درج شده زمان انتخاب رشته در دفترچه راهنمای ثبت نام در نیمه اول اردیبهشت ماه خواهد بود و افراد داوطلب در این فرصت قادر هستند به انتخاب رشته اقدام کنند. افراد داوطلب بهتر است در روزهای اول این فرصت، انتخاب رشته دکتری خود را انجام نموده و این امر را به روزهای پایانی موکول ننمایند.

افراد داوطلب دارای شرایط استفاده از سهمیه ها در زمان انتخاب رشته دکتری، توانایی این را دارند که نسبت به سایر داوطلبان با استفاده از سهمیه های ارائه شده فرایند قبولی ساده تری داشته باشند.

زمان انتخاب رشته آزمون دکتری

شرایط انتخاب رشته آزمون دکتری

با وجود این که پس از ادغام ثبت نام کنکور دکتری و ثبت نام دانشگاه آزاد مرحله نخست کنکور دکتری یعنی امتحان کتبی به صورت مشترک برای افراد داوطلب این دو دانشگاه برگزار می گردد.

ولی پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری، راه دانشگاه های سراسری و از یکدیگر جدا خواهد شد و هر شخص داوطلبی که برای هر دو دانشگاه حق انتخاب رشته داشته باشد، لازم است به طور مجزا فرم انتخاب رشته دکتری دانشگاه سراسری و آزاد را کامل کند.

برای همه اشخاصی که در ثبت نام آزمون دکتری شرکت نموده اند، گزینش رشته دکتری سراسری و پس از اخذ کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سر جلسه آزمون حضور داشتند و برای آن ها در کارنامه ای که صادر شده، حق انتخاب رشته دارند، امکان پذیر می باشد. داوطلبان می بایست در این زمان با توجه به تاثیر اولویت در انتخاب رشته دکتری، به تکمیل فرم انتخاب رشته اقدام کند.

این که شخص داوطلب در چه دوره هایی حق انتخاب رشته دارد، در ردیفی به اسم وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره تعیین شده است. شخص مجاز با در نظر گرفتن دوره ای که در آن مجاز به انتخاب رشته می باشد، توانایی این را دارد که در زمان مشخص شده نسبت به انتخاب رشته دکتری از طرف سازمان سنجش اقدام کند.

هر شخص داوطلب امکان دارد در چند یا یک دوره مجاز به انتخاب رشته اعلام شده باشد یا کلا در هیچ دوره ای حق انتخاب رشته نداشته باشد. قبل از شروع انتخاب رشته دکتری، داوطلبان لازم است از سایت سازمان سنجش دفترچه راهنمای انتخاب رشته که منتشر می گردد را بررسی و مطالعه کنند.

شرایط انتخاب رشته آزمون دکتری

نحوه انتخاب رشته آزمون دکتری

افراد داوطلبان توانایی این را دارند که با علم به دوره هایی که در آن حق انتخاب رشته دارند و بعد از مطالعه و بررسی دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، اقدام به انتخاب حداکثر 50 کد رشته محل نمایند.

برای دعوت به مصاحبه شدن محدودیتی وجود ندارد و امکان دارد یک شخص داوطلب حد نصاب پذیرش همه در فرم انتخاب رشته دانشگاه هایی که انتخاب کرده است را دریافت کند. بنابراین بهتر است بر اساس علاقه انتخاب ها دسته بندی شوند.

یعنی این که انتخاب هایی که بیشتر مورد علاقه ما می باشد را در اولویت های اول و به ترتیب انتخاب های بعدی به گزینه هایی اختصاص یابد که درجه علاقه ما نسبت به آن ها کمتر شود.

پونزدر ادامه مراحل انتخاب رشته دکتری را برای شما ارائه می دهیم:

  1. وارد سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org شوید.
  2. از منوی سمت راست گزینه دکتری تخصصی را انتخاب کنید.
  3. لینک انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دکتری را انتخاب کنید.
  4. در صفحه بعدی جدول زمانی و نکات مهم را مطالعه و گزینه تائید و ادامه را انتخاب کنید.
  5. لازم است یکی از دو روش موجود (شماره پرونده و شماره داوطلبی و کد ملی یا شماره پیگیری ثبت نام و شماره پرونده) را برگزیده تا به صفحه انتخاب رشته وارد شوید.
  6. لازم است کد رشته محل های مورد نظر خود را در صفحه جدید به ترتیب اولویت در فرم وارد نموده و بعد از آن که از صحت آن ها اطمینان پیدا کردید گزینه ثبت را انتخاب کنید و در آخر رسید انتخاب رشته دکتری را اخذ نمایید.

نحوه انتخاب رشته آزمون دکتری

نتیجه گیری

در این مقاله از آویژه سعی شد تمامی اطلاعات در خصوص شرایط و مراحل انتخاب رشته مقطع تحصیلی دکتری را برای دانشجویان این مقطع تحصیلی ارائه شود. در مراحل انتخاب رشته دکتری اگر دچار ابهام شدید، توانایی این را دارید که برای بهره مندی از خدمات مشاوره تحصیلی آویژه با شماره گیری 09099071985 با مشاوران گروه مشاوره تحصیلی آویژه در ارتباط باشید.

سوالات متداول

سوال علامتزمان انتخاب رشته مقطع دکتری کی می باشد؟

هر ساله انتخاب رشته آزمون دکتری با فاصله اندکی از اعلام نتایج اولیه کنکور دکتری شروع می گردد.

سوال علامتداوطلبان برای انتخاب رشته دکتری پس وارد شدن با سایت سازمان سنجش باید کدام گزینه را انتخاب کنند؟

داوطلبان باید از منوی سمت راست گزینه دکتری تخصصی را انتخاب کنند.


لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

انتخاب رشته دکتری – جامع ترین راهنمای انتخاب رشته دکتری 1402 + مشاوره

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/10/7

شنبه

1403/10/8

یکشنبه

1403/10/9

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید