به منظور شناسایی و ثبت اطلاعات تمامی رزمندگان و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس، ستاد نیرو های مسلح اقدامی در جهت ارائه کارت ایثارگری به این عزیزان نموده است.
کلیه رزمندگان و ایثارگران می توانند با مراجعه به سازمان های ارتش و سپاه جهت پیگیری کارت ایثارگری خود اقدام کنند.
افرادی که با وجود حضورشان در مناطق جنگی و عملیاتی و حتی با داشتن جراحات هیچ اقدامی در جهت پیگیری و تکمیل پرونده خود نکرده اند، می توانند با ارائه مدارک و مستندات لازم نسبت به درخواست کارت ایثارگری خود اقدام کنند.
امروزه بیش از پیش استفاده از مزایای ایثارگری و جانبازی مورد استقبال عموم قرار گرفته است. به همین علت در این مقاله به شما برای پیگیری کارت ایثارگری در صورت برخورداری از شرایط آن کمک خواهیم کرد. پس برای اطلاع از نحوه پیگیری کارت ایثارگری خود در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
کارت ایثار چیست؟
همانطور که می دانیم در دوران ۸ سال دفاع مقدس تعداد بسیار زیادی از هموطنانمان برای حفظ و آبادانی این خاک در مناطق جنگی حضور داشتند. بسیاری از این افراد به درجه شهادت نائل شده و بسیاری دیگر از آنان جانباز، آزاده و ایثارگر هستند.
کارت ایثار به این افراد به منظور شناسایی و رفاه خود و فرزندانشان ارائه می شود. بدین صورت که برای خانواده شهدا کارت شناسایی خانواده شهدا، برای رزمندگان و ایثارگران کارت ایثارگری و برای جانبازان نیز کارت جانبازی صادر می شود.
به بیان کلی تر، کارت ایثارگری مدرکی است دال بر اینکه یک فرد در طول دوران دفاع مقدس در جبهه و مناطق جنگی شرکت کرده و از جان خود برای حفظ آبادانی کشور گذشته است.
از آنجایی که در دوران جنگ تحمیلی افراد در گروه های مختلف و از نهاد های متفاوتی عازم جبهه می شدند، سیستم یکپارچه ای از اطلاعات آنها وجود ندارد. به همین دلیل هر کدام از ارگان ها به صورت جداگانه کارت ایثارگری را برای مشمولان صادر می کنند.
در دوران جنگ تحمیلی اکثر رزمندگان از دو ارگان سپاه و ارتش اعزام می شدند. در همین راستا اکنون کارت ایثارگری سپاه و کارت ایثارگری ارتش به آنان اعطا می شود. در ادامه به بررسی انواع کارت های ایثارگری از نهاد های مختلف و نحوه پیگیری برای دریافت آن پرداخته ایم.
پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی
همانطور که گفتیم به دلیل یکپارچه نبودن اطلاعات رزمندگان در سال های اخیر اقدامی در جهت صدور کارت های ایثارگری برای آنان شده است.
بسیاری از افراد هستند که هنوز موفق به دریافت کارت ایثارگری خود نشده اند؛ به همین علت امکان پیگیری کارت ایثارگری برای اطلاع از آخرین وضعیت کارت آنان فراهم شده است.
برای پیگیری کارت ایثار راه های مختلفی پیش روی داوطلبان قرار دارد. این افراد بسته به ارگان و نهادی که از آن عازم جبهه شده اند. روش پیگیری متفاوتی برای صدور کارت ایثار خود دارند.
یکی از این روش ها پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی می باشد. این روش برای افرادی که از ارتش و سپاه و همچنین نیرو های داوطلبی مردمی به جبهه اعزام شده اند، کاربرد دارد.
بدین ترتیب افرادی که مراحل مقدماتی نام نویسی جهت دریافت کارت ایثارگری را انجام داده اند، برای پیگیری می بایست با دردست داشتن کارت ملی خود به صورت حضوری به شعب مربوطه مراجعه کنند.
برای پیگیری کارت ایثارگری علاوه بر مراجعه حضوری می توان به صورت اینترنتی و غیر حضوری نیز پیگیری های لازم را انجام داد. در ادامه به بررسی انواع این پیگیری ها پرداخته ایم.
پیگیری کارت ایثارگری ناجا
افرادی که در ارگان نیروی انتظامی خدمت کرده و در طول دوران دفاع مقدس توسط این ارگان به مناطق جنگی اعزام شده اند، می توانند جهت پیگیری کارت ایثارگری ژاندارمری یا همان نیروی انتظامی خود اقدام کنند.
این عزیزان می توانند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز از جمله مدارک شناسایی و کارت پایان خدمت به یگان خدمتی خود مراجعه کرده و تاییدیه دریافت کنند.
پس از دریافت تاییدیه بهتر است آن را به صورت حضوری به مرکز ایثارگران تهران جهت دریافت کارت ایثارگری تحویل دهند.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
مدارک لازم جهت دریافت کارت ایثارگری ناجا
- دریافت تاییدیه از یگان خدمتی و تحویل آن به مرکز ایثارگران تهران
- همراه داشتن اصل و کپی از تمام صفحات شناسنامه رزمنده، همسر و فرزندان
- همراه داشتن اصل کارت ملی رزمنده، همسر و فرزندان و کپی از آن ها
- همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت و کپی از آن
- همراه داشتن ۴ قطعه عکس ۴*۳ به صورت تمام رخ با زمینه سفید
پیگیری کارت ایثارگری نیروی انتظامی با کد ملی نیز صورت می گیرد. لازم به ذکر است که پیگیری کارت ایثار ناجا تنها به صورت حضوری بوده و با مراجعه به ستاد فرماندهی نیروی انتظامی یگان خدمتی صورت خواهد گرفت.
پیگیری کارت ایثارگری ارتش
رزمندگانی که از طریق ارگان ارتش به مناطق جنگی اعزام شده اند و ۳ ماه سابقه حضور در جبهه را دارند، می توانند برای پیگیری کارت ایثار به آخرین یگان خدمتی خود مراجعه کنند.
برای پیگیری کارت ایثارگری ارتش علاوه بر مراجعه حضوری به یگان خدمتی می توان به صورت غیر حضوری و با ورود به سایت مربوطه نیز جهت پیگیری و دریافت کارت ایثار اقدام کرد.
نحوه پیگیری کارت ایثارگری ارتش
همانطور که گفتیم برای پیگیری کارت ایثار ارتش می توان به صورت غیر حضوری نیز اقدام کرد. برای انجام این کار باید به سایت آجا مراجعه کرده و اقدام به تکمیل اطلاعات خواسته شده کنید. برای راحتی شما عزیزان نحوه ورود به سایت و مراحل تکمیل اطلاعات در ادامه گفته شده است.
در ابتدا به سایت آجا به نشانی aja.ir مراجعه کنید.
در صفحه باز شده از منوی سمت راست خود گزینه تکمیل اطلاعات ایثارگری آجا را انتخاب کنید.
سپس اطلاعات خواسته شده اعم از کد ملی، شماره کارت ایثار و… را وارد کنید.
پس از تکمیل تمامی اطلاعات خواسته شده گزینه ثبت را انتخاب کرده و تا زمانی که پیامی مبنی بر “ثبت اطلاعات با موفقیت بوده است” را دریافت نکرده اید در صفحه بمانید.
پیگیری کارت ایثارگری ارتش با کد ملی نیز صورت می گیرد. برای این کار تنها باید به سامانه آجا مراجعه کرده و با استفاده از کد رهگیری پایوران یا کد رهگیری نظام وظیفه اقدام به دریافت کارت ایثار آجا کنید.
پیگیری کارت ایثارگری سپاه
همانطور که گفتیم سپاه نیز از جمله ارگان های پیشتاز جهت اعزام رزمندگان به مناطق جنگی بوده است؛ به همین منظور برای تمام افرادی که از طریق سپاه به جبهه اعزام شدند نیز کارت ایثارگری صادر می شود.
سازمان سپاه جمهوری اسلامی برای کلیه رزمندگان و خانواده های ایشان سامانه ای را به منظور پیگیری کارت ایثارگری سپاه راه اندازی کرده است. این افراد می توانند با مراجعه به این سامانه جهت دریافت کارت ایثارگری خود اقدامات لازم را به عمل آورند.
نحوه پیگیری کارت ایثارگری سپاه
نحوه پیگیری کارت ایثارگری سپاه به این صورت است که ابتدا باید رزمندگان و فرزندان آنان به سامانه ایثار به نشانی isaar.ir مراجعه کنند.
پس از مراجعه به سامانه ایثار از منوی سمت چپ گزینه “خدمات پر کاربرد” را انتخاب کنید.
سپس در مرحله بعد روی گزینه “درخواست صدور کارت” کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.
در صورت نداشتن نام کاربری و رمز عبور می توانید، به نزدیکترین دفتر بنیاد ایثار محل زندگی خود مراجعه کنید.
پس از وارد کردن رمز عبور و نام کاربری صفحه مربوط به تکمیل اطلاعات باز می شود که باید تمام خواسته شده را تکمیل کرده و ثبت کنید.
مزایای کارت ایثارگری چیست؟
رزمندگانی که در دوران ۸ سال دفاع مقدس در مناطق جنگی خدمت کرده اند، خود و فرزندانشان می توانند از مزایای کارت ایثارگری سربازی خود استفاده کنند.
این مزایا عبارتند از:
- تاثیر سهمیه ایثارگری در کنکور سراسری
- استفاده از کارت ایثارگری جهت شرکت در آزمون های استخدامی
- دریافت کسری خدمت برای فرزندان
- دریافت سهمیه مسکن
- دریافت بیمه مخصوص ایثارگران
- دارا بودن اولویت برای دریافت وام خود اشتغالی
- بهره مندی از تخفیفات برای ورود به اماکن تفریحی و رفاهی
نتیجه گیری
در زمان جنگ هر یک از ارگان ها سربازانی را برای دفاع از کشور به جبهه اعزام کردند و تمامی رزمندگانی که در دوران ۸ سال دفاع مقدس در مناطق جنگی حضور داشتند، می توانند کارت ایثارگری دریافت کنند.
برای استعلام کارت ایثارگری با کد ملی می توان به سایت های مربوطه ارتش و سپاه مراجعه کرد. صدور کارت ایثارگری علاوه بر یکپارچگی اطلاعات افراد در سامانه مزایای بسیاری نیز برای رزمندگان و خانواده هایشان به دنبال دارد.
اگر شما نیز جزء افرادی هستید که هنوز اقدامی برای دریافت کارت ایثارگری خود نکرده اید؛ بهتر است بعد از مطالعه این مقاله به دنبال پیگیری کارت ایثار خود باشید.
پیشنهاد می کنیم با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید و از خدمات مشاوره تخصصی نظام وظیفه آویژه استفاده کنید. مشاوران ما در آویژه با بیش از چندین سال سابقه مشاوره، آماده یاری رسانی به شما هستند.
سوالات متداول
چگونه می توان برای پیگیری کارت ایثارگری ارتش اقدام کرد؟
برای پیگیری کارت ایثارگری ارتش باید به سامانه آجا به نشانی aja.ir مراجعه کرده و تمامی اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرد.
مدارک لازم جهت پیگیری کارت ایثارگری چیست؟
برای دریافت کارت ایثارگری نیاز به مدارکی اعم از: مدارک شناسایی تمام اعضای خانواده، کارت پایان خدمت و… می باشد. در متن مقاله تمامی مدارک لازم جهت پیگیری شرح داده شده اند.
مزایای دریافت کارت ایثارگری چیست؟
کارت ایثارگری مزایای بسیاری برای رزمندگان و خانواده آنان به همراه دارد. از جمله این مزایا می توان به تاثیر این کارت در سهمیه کنکور سراسری و همچنین تاثیر مثبت آن در آزمون های استخدامی اشاره کرد.
نحوه پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.