آیا بخاطر عدم علاقه به رشته تحصیلی خود، قصد انصراف از تحصیل دارید؟ آیا از شرایط و نحوه انجام آن اطلاعی ندارید؟ از قوانین نظام وظیفه نسبت به انصراف تحصیلی بی خبرید؟
ما در مرکز مشاوره تخصصی تحصیلی و نظام وظیفه آویژه، قصد داریم تمامی شرایط و روند مربوط به انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را در این مقاله برایتان بازگو کنیم. لطفا ما را همراهی نمایید.
آشنایی با دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه جامع علمی – کاربردی، دانشگاهی نیمهدولتی مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.
این دانشگاه که به منظور افزایش سطح مهارت شاغلین قسمت های گوناگون صنعتی و حرفهای ایجاد شده است، نسبت به برگزاری دورههای علمی کاربردی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اقدام کرده است.
این واحد آموزشی در حال حاضر بیشتر در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای دورههای کاردانی فنی،حرفه ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشجو می پذیرد.
به دلیل دارا بودن شرایط راحت تر ثبت نام و فارغالتحصیلی این دانشگاه، این مرکز آموزشی هر ساله با دانشجویان بیشتری جهت ثبت نام روبه رو می شود.
انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
سالانه تعداد بسیاری دانشجو در دوره و دانشگاه های گوناگون، بخاطر دلایلی چون اعم از عدم علاقه به رشته تحصیلی خود، عدم فارغالتحصیلی در سنوات مجاز تحصیل و …مشاهده می شود که قصد انصراف از تحصیل دارند.
به فرآیندی که در آن دانشجو با اراده خود، تصمیم به عدم ادامه تحصیل داشته باشد را انصراف از تحصیل گفته می شود.
چنانچه دانشجوی واحدهای دانشگاهی علمی کاربردی می باشید، باید بدانید که انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی، شامل شرایطی می باشد. جهت اطلاع از شرایط، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
شرایط انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه علمی کاربردی، دارای واحدهای زیادی در سراسر کشور می باشد؛ ولیکن جهت اداره آن، آئین نامه همه جانبه در خصوص کلیه موارد از جمله انصراف از تحصیل، انتخاب واحد، معرفی به استاد، شرط های مشروطی و … توصیف شده است و همه واحدها وظیفه دارند کلیه شرایط و ضوابطی که بر پایه قوانین ذکر شده در این آئین نامه اشاره شده است را، رعایت کنند.
انصراف از تحصیل با کامل کردن فرم انصراف صورت می گیرد، ولی طبق آیین نامه در صورتی که دانشجو بدون اطلاع دانشگاه اقدام به ترک تحصیل کند، به منظور انصراف از تحصیل می باشد و دانشجوی انصرافی دیگر حق ادامه تحصیل ندارد.
طبق آیین نامه دانشگاه علمی کاربردی، لازم است دانشجوی تقاضا کننده انصراف از تحصیل، درخواست انصراف از تحصیل خود را به صورت اینترنتی و در موسسه جامع آموزشی این دانشگاه ثبت و نیز به صورت کتبی به آموزش مرکز واگذاری کند.
دانشجوی انصرافی دانشگاه علمی کاربرد برای 1 بار و تا 2 ماه از تاریخ ارائه درخواست کتبی خود به واحد آموزش، قادر به لغو درخواست انصراف خود می باشد؛ وگرنه حکم انصراف از تحصیل دانشجو صادر شده و در صورت درخواست بازگشت به تحصیل بعد از تقاضای انصراف، دانشجو باید از طریق شورای آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استان محل تحصیل خود اقدام نماید.
دانشجوی انصرافی وظیفه دارد تمامی تعهد های خود در طول دوره های تحصیلی را به انجام برساند. این تعهدها حاوی تسویه کلیه بدهیها از جمله بدهی های مرتبط با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می باشد.
تقاضای انصراف از تحصیل دانشجو تا پیش از تایید پایانی مرکز قطعی نمی باشد و دانشجو قادر است در هریک از مراحل تقاضای انصراف خود را لغو کند. دانشجو در صورت باز پس گیری تقاضای انصراف خود اگر بیش از سه جلسه از شانزده جلسه ترم جاری را در کلاس ها حضور نداشته باشد، نمی تواند در همان نیم سال به تحصیلات ادامه دهد و نیم سال مربوط به منظور مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات مجاز تحصیل حساب می شود.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
قوانین نظام وظیفه بعد از انصراف (برادران)
بر پایه قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی، برادران بالای هجده سال مجاز به 2 بار انصراف از دانشگاه میباشند؛ ولیکن تنها در انصراف نخست خود حق ادامه تحصیل خواهند داشت. در این صورت، یک سال طول می کشد تا درخواست انصراف دوم خود را به سازمان نظام وظیفه عمومی معرفی کنند.
این افراد در صورت برخورداری از معافیت سربازی چون معافیت پزشکی، معافیت کفالت، و یا اخذ کارت پایان خدمت، حق ادامه تحصیل و شرکت در کنکور سراسری را خواهند داشت.
دانشجوهایی که تصمیم انصراف از تحصیل دارند، باید به این نکته توجه کنند که از دیپلم تا دکتری یک بار بیشتر نمی توانند از انصراف از تحصیل استفاده کنند و از معافیت تحصیلی بهره مند شوند.
نحوه انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
دانشجویان باید در مرحله در تقاضای تقاضا نامه کتبی خود را بر اساس درخواست انصراف از دانشگاه کامل کرده و بعد بقیه مراحل را به صورت اینترنتی و با استفاده از سامانه های مشخص شده به انجام برسانند.
افرادی که شرایط انصراف از دانشگاه علمی کاربردی را شامل می شوند، اول باید به سامانه هم آوا به نشانی edu.uast.ac.ir مراجعه کنند و از منوی اصلی وارد قسمت درخواست ها شده و درخواست انصراف از تحصیل خود را ثبت کنند.
هزینه انصراف از تحصیل دانشگاه علمی کاربردی
همه دانشگاه های کشور به ازای تحصیل دانشجویان، هزینه هایی را اخذ می کنند. دانشگاه علمی کاربردی مانند بقیه دانشگاه ها، هزینه مشخصی را جهت جریمه انصراف برای دانشجوها انصرافی خود در نظر گرفته است.
دانشجویان انصرافی دانشگاه علمی کاربردی وظیفه دارند علاوه بر تسویه حساب همه نیمسال های تحصیلی که مشغول به تحصیل آن بوده اند، هزینه انصراف به اندازه شهریه ثابت و متغیر 1 نیمسال را به دانشگاه بپردازد.
دانشجویان پیش از تمام کردن تمامی مراحل انصراف و تسویه حساب مرکز، توانایی دریافت هیچگونه گواهی از مرکز را ندارند.
نتیجه گیری
در صورت بروز هرگونه سوال و اشکال در رابطه با انصراف از دانشگاه علمی کاربردی، می توانید با مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید.ما ۷روز هفته (حتی روزهای تعطیل) از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستیم.
برای استفاده از خدماتمشاوره تخصصی تحصیلیآویژه، با شماره۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵تماس بگیرید.
سوالات متداول
انصراف از تحصیل به چه معناست؟
به فرآیندی که در آن دانشجو با اراده خود، تصمیم به انصراف از ادامه تحصیل داشته باشد را انصراف از تحصیل گفته می شود.
برای انصراف از دانشگاه علمی کاربردی، هزینه ای به عنوان جریمه انصراف در نظر گرفته شده است؟
بله؛ داوطلبان می بایست 1.5 برابر شهریه ثابت یک ترم را به عنوان جریمه انصراف پرداخت نمایند.
دانشجویان باید در کدام سایت درخواست انصراف خود را ثبت کنند؟
باید در سایت edu.uast.ac.ir در بخش در خواست ها در خواست خود را ثبت کنند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
شرایط و نحوه انصراف از تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی + جریمه آن
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام
من دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم ترم مهر ولی نه شهریه ای پرداخت کردم و نه سر کلاسا رفتم
قبل از شروع شدن کلاسا هم به دانشگاه گفتم که شرایط دانشگاه رفتن رو ندارم
ولی الان که میرم تو سایت زده دانشجوی غیر فعال آیا باید انصراف بدم؟؟
یا مدارکمو بهم پس میدن بدون گرفتن هزینه ای؟؟