در سال 1375 با کمک و کوشش ده نفر از اساتید دانشگاه اصفهان دانشگاهی به نام دانشگاه شیخ بهایی تاسیس شد. این دانشگاه در شهر جدید بهارستان و تحت قانون تاسیس موسسات آموزش عالی و دانشگاه های غیر دولتی قرار گرفت.
در ابتدای تاسیس این دانشگاه تنها چهار رشته ی تحصیلی و صد نفر دانشجو داشت. اکنون اما این دانشگاه در مقطع کارشناسی دوازده رشته، در مقطع کارشناسی ارشد 16 رشته و در مقطع دکتری یک رشته را دارد.
مدارک کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه از طرف وزارت شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر خواهد شد. قوانین این دانشگاه نیز تابع مقررات آموزشی مصوب شورای مذکور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.
دانشگاه شیخ بهایی اصفهان در حال حاضر دارای 34 عضو هیئت علمی در مراتب مختلف است. در دورنما و اهداف دانشگاه آمده است که دانشگاه شیخ بهایی در راستای توسعه های دراز مدت قصد دارد یک گام بنیادی در جهت توسعه ی فضای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بردارد.
دانشگاه این طرح را در زمینی به مساحت بیش از ده هکتار در ضلع جنوب غربی بهارستان آغاز کرده است. در این طرح چهار دانشکده مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و تحصیلات تکمیلی با کلیه فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، رفاهی و فوق برنامه تا سقف ٥٠٠٠ دانشجو پیش بينی شده است.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
لیست رشته های دانشگاه شیخ بهایی اصفهان
این دانشگاه دارای 5 دانشکده است که هرکدام از این دانشکده ها رشته هایی در مقاطع کارشناسی و ارشد دارند. این دانشکده ها عبارتند از: دانشکده ی فنی و مهندسی، دانشکده ی دروس عمومی، دانشکده ی زبان های خارجی، دانشکده ی علوم ریاضی و کامپیوتر و دانشکده ی مدیریت.
رشته های دانشگاه شیخ بهایی بر اساس هر دانشکده عبارتند از:
دانشکده ی فنی و مهندسی
- رشته ی کامپیوتر و نرم افزار (کارشناسی، کارشناسی ارشد)
- رشته ی کامپیوتر سخت افزار (کارشناسی)
- رشته ی برق مخابرات (کارشناسی، کارشناسی ارشد)
- رشته ی فناوری اطلاعات (کارشناسی)
- رشته ی مهندسی پزشکی (کارشناسی)
- رشته ی مهندسی صنایع (کارشناسی)
- رشته ی شهرسازی (کارشناسی)
- رشته ی معماری (کارشناسی)
- رشته ی کامپیوتر نرم افزار (کارشناسی ارشد)
- رشته ی هوش مصنوعی (کارشناسی ارشد)
- رشته ی کامپیوتر معماری (کارشناسی ارشد)
- رشته ی طراحی شهری (کارشناسی ارشد)
- رشته ی شبکه های کامپیوتری (کارشناسی ارشد)
- رشته ی برق الکترونیک (کارشناسی ارشد)
دانشکده ی دروس عمومی
- رشته ی فیزیک (کارشناسی)
- رشته ی معارف (کارشناسی)
- رشته ی تربیت بدنی (کارشناسی)
- رشته ی دروس عمومی (کارشناسی)
- رشته ی ریاضی (کارشناسی)
دانشکده ی زبان های خارجی
- رشته ی آموزش زبان انگلیسی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری)
- رشته ی مترجمی (کارشناسی ارشد، کارشناسی)
- رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی (کارشناسی)
علوم ریاضی و کامپیوتر
- رشته ی علوم کامپیوتر (کارشناسی)
- رشته ی ریاضیات و کاربردها (کارشناسی)
- رشته ی آمار (کارشناسی)
دانشکده ی مدیریت
- رشته ی مدیریت بازرگانی (کارشناسی، کارشناسی ارشد)
- رشته ی مدیریت صنعتی (کارشناسی)
- رشته ی مدیریت جهان گردی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)
- رشته ی مدیریت هتلداری (کارشناسی)
نحوه ی ثبت نام در دانشگاه شیخ بهایی
پذیرش دانشجو در دانشگاه شیخ بهایی مانند سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط سازمان سنجش آموزش کشور و از طریق آزمون سراسری صورت می گیرد.
کسانی که پذیرفته می شوند از مرحله ثبت نام تا مرحله فراغت از تحصیل از کلیه جهات آموزشی، دانشجویی، انضباطی، پرداخت شهریه و بقیه ی موارد تابع مقررات مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند.
دانشگاه شیخ بهایی معمولا برای تکمیل ظرفیت از بین واجدین شرایط با شرط معدل برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.
شرایط پذیرش به این صورت است:
احراز شرایط مندرج در آئین نامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری در رابطه با موضوع فوق
پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان صرفا جهت کد رشته محل هایی امکانپذیر خواهد بود که دوره های مذکور از طریق آزمون پذیرش با آزمون شده باشند.
ظرفیت پذیرش دانشجویان ممتاز مازاد بر ظرفیت رسمی پذیرش دانشجو در دانشگاه شیخ بهائی می باشد.
پذیرش نهائی داوطلبان دوره دکتری مشروط به کسب امتیازات مورد نظر در جلسه مصاحبه علمی که توسط گروه تخصصی مربوطه برگزار خواهد شد، می باشد.
برای ثبت نام نیز به مدارک زیر هم نیاز خواهید داشت:
مدارک اصلی شامل
- درخواست کتبی با تاریخ و مشخصات کامل
- مدارک شناسایی مورد نیاز شامل شناسنامه، کارت ملی و کارت دانشجویی و یک برگ کپی از تمام صفحات شناسنامه و پشت و روی کارت ملی
دیگر مدارک
- کپی گواهی موقت یا دانشنامه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
- ارائه ریز نمرات مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی، با تأیید دانشگاه یا مؤسسه محل تحصیل
- ارائه مستندات سوابق علمی و پژوهشی
- ارائه یک جلد کامل صحافی شده پایان نامه کارشناسی ارشد در تاریخ مصاحبه
- گواهی نحوه پذیرش در هر یک از مقاطع تحصیلی قبلی، اعم از دانشگاه يا مؤسسه در مقاطع قبلی
- ارائه چکیده پایان نامه
رشته های بدون کنکور این دانشگاه عبارتند از:
- آموزش زبان انگلیسی
- زبان و ادبیات انگلیسی
- مدیریت جهانگردی
- مدیریت هتلداری
رتبه علمی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان
دانشگاه شیخ بهایی تا به حال ۵۴۷ مقاله ی علمی در نشریات و همایش های داخلی منتشر کرده است. این دانشگاه تا کنون ۱۳ مقاله ی معتبر بین المللی استخراج کرده است.
برگزاری رویدادها و همایشهای علمی، یکی از معیارهای اصلی بررسی جایگاه و سطح فعالیت هر مرکز علمی است و همچنین تا به حال چهار همایش توسط این دانشگاه برگزار شده است.
یکی از معتبرترین منابع برای نشر آخرین دستاوردهای علمی، نشریات و مجلات علمی تخصصی هستند که در دانشگاه ها به چاپ می رسند.
سوالات متداول
امکانات دانشگاه شیخ بهایی اصفهان چیست؟
صندوق رفاه، ستاد شاهد، انجمن ها و نشریات، فعالیت های فوق برنامه و سایر امور (سایر امور شامل مناسبت های مذهبی، سخنرانی ها، جشنواره و مراسم جشن ها، مرکز مشاوره دانشگاه) و امکانات سیاحتی رفاهی (شامل معاونت دانشجویی و فرهنگی در ساختار دانشگاه به نوعی نماینده دانشجویان و تأمین کننده خواسته های خدماتی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان در قالب قوانین و مقررات دانشگاه می باشد).
مقررات دانشگاه را چه کسی تعیین می کند؟
پذیرفته شدگان از مرحله ثبت نام تا مرحله فراغت از تحصیل از کلیه جهات آموزشی، دانشجویی، انضباطی، پرداخت شهریه و… تابع مقررات مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند.
سطح دانشگاه شیخ بهایی اصفهان در بین دانشگاه های دیگر چگونه است؟
در بین کل موسسات غیر انتفاعی ایران دانشگاه شیخ بهایی در سطح اول و در رتبه ی هفتم می باشد.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
معرفی دانشگاه شیخ بهایی
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام باچه رتبه ای مهندسی کامپیوتراین دانشگاه قبول میشیم
دانشگاه خوبیه و اساتید با تجربه و خوبی داره من دو ترمه دانشجوی این دانشگاه هستم راضیم علی الخصوص تدریس استاد یاوری عزیز که به تموم دنیا می ارزه هرچند اساتید سخت گیری داره ولی ارزشش و داشت من اگر دکترا هم بگذارم ترجیح میدم این دانشگاه باشه چون خیلی از اساتید واقعا با تجربه هستن و بسیار دلسوز ممنونم از همه کادر زحمت کش این دانشگاه و گروه مدیریت بازرگانی و خانم پرورش عزیز و دوست داشتنی
با سلام سالها پیش دانشجوی دانشگاه اصفهان بخش دانشکده زبانهای خارجی افتخار شاگردی استاد بی نظیر و فرهیخته جناب آقای دکتر تحریریان را داشتم که اکنون ریاست دانشکده زبان این دانشگاه را برعهده دارند آرزو میکنم یک بار دیگر بتوانم در محضر چنان استادبی بدیل دانشجو باشم با آرزوی سلامتی برای ایشان و همه اساتید خوب و دلسوز و متعهد سرزمینم
من اینجا بودم عمرتون را تلف نکنید ، افتضاحه
بله موافقم
چرا؟
سلام وقت بخیر
من افتخار داشتم ۳ ترم دانشجو این دانشگاه بودم و بی شک یکی از بهترین تجربیات خودم را داشتم و از نظر سواد علمی اساتید هیچ جای بحثی نیست و واقعا دلسوز و با معلومات تدریس میکنند و علاوه بر اینکه اساتید عضو هیئت علمی از همه نظر عالی هستند بقیه اساتید هم از نظر تدریس و اخلاق و سواد علمی و… بینظیر هستند و کم دانشجو نمیگذارند.
حتی در شرایط سخت کرونا که کلاس ها مجازی برگزار شد هیچ تداخلی در ارائه مطالب به دانشجو وجود نداشت و به خوبی مباحث و مطالب را متناسب با شرایط آنلاین به دانشجو منتقل میکنند. که بنظرمن از روی تسلط و درک متقابل اساتید بوده و هست.
باتشکر