صفر تا صد رشته داروسازی (تاریخچه تا معرفی رشته)

معرفی-رشته-داروسازی

دانش آموزانی که در مقطع نهم انتخاب رشته می کنند و مسیر تحصیلی خودشان را در مقطع دبیرستان مشخص می کنند، برای ورود به دانشگاه نیز رویاهایی را در سر می پرورانند. در بین تمامی رشته های دبیرستان، رشته پر تجربی پر جمعیت ترین رشته ای هست که می توان نام برد!

اغلب دانش آموزانی که به این رشته وارد می شوند، رویای دکتر شدن را دارند؛ اما در این بین، دانش آموزانی نیز هستند که دوست دارند یک داروساز موفق شوند. اگر شما نیز علاقه مند به این رشته و ادامه تحصیل در رشته داروسازی هستید، این مطلب مختص شما است.

تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا هیچ گونه ابهامی در مورد این رشته در ذهنتان باقی نماند. برای آنکه با رشته داروسازی آشنا شوید، ابتدا به تاریخچه این رشته می پردازیم. خواندن تاریخچه این رشته خالی از لطف نیست. حتما برای شما نیز جالب خواهد بود!

تاریخچه رشته داروسازی

داروسازی علم بسیار کهنی محسوب می شود به طوری که رد پای این رشته را می توان در اولین تمدن های بشری پیدا کرد. حتما در مورد تمدن سومری ها در کتاب تاریخ خوانده اید! در تمدن سومر قرص های خشتی کشف شده است و در هندوستان نیز تجویز گیاهان دارویی رواج داشت.

یونان باستان هم که یک تمدن غنی است، کتاب های قدیمی کشف شده است که در مورد خواص دارویی گیاهان نوشته شده است. در چین باستان نیز یک کتاب با عنوان بنکائو جینگ که متعلق به قرن اول میلاد است، کشف شده است که قدمت داروسازی در این کشور را به این کتابچه متعلق می دانند.

در پیشرفت علم داروسازی دانشمندان مسلمان نیز نقش پررنگی داشتند. دانشمندان بسیار معروفی که شما هم حتما آنها را می شناسید؛ محمد بن زکریا رازی، ابوالقاسم الظهوری، صبور ابن سعل، البریونی و… در زمینه داروسازی مطالعات و تحقیقات بسیاری را انجام داده‌اند.

حتما شما هم دوست دارید بدانید که اولین داروخانه چه زمانی به وجود آمد و ابتدا در کجا ظهور کرد! اولین داروخانه در اروپا شکل گرفت و بعد گسترش پیدا کرد؛ آن هم در قرن 12 میلادی!

بعد از گذشت یک دوره سکون در ایران و پس از تاسیس دارالفنون، رشته داروسازی به این مدارس راه پیدا کرد و آموزش علمی این رشته در این مدارس از سر گرفته شد. و در نهایت در سال 1313 که مصادف با تاسیس دانشگاه تهران بود، مدرسه دواسازی به دانشکده داروسازی تبدیل شد و تا هم اکنون مهد رشته داروسازی و پذیرای دانشجویان این رشته است.

اکنون رشته داروسازی تنها به این دانشگاه محدود نمی شود، بلکه در بیشتر دانشگاه های کشور تدریس می شود.

حال که با تاریخچه رشته داروسازی آشنا شدید، حتما برایتان سوال پیش آمده است که هدف از ایجاد رشته داروسازی چیست؟ چرا در تمدن های پیشینیان رد پای رشته داروسازی را مشاهده می کنیم؟ در ادامه به پاسخ این سوال شما می پردازیم.

تاریخچه رشته داروسازی

هدف از رشته داروسازی

رشته داروسازی علم بسیار پیچیده و جامعی محسوب می شود.

این رشته در برنامه ریزی برای حل کردن مسائل و مشکلاتی که با دارو و سلامت در سطح ملی، پیشگیری از سمی بودن و عوارض جانبی داروها و حتی آگاه سازی مردم در مورد داروها، شناختن کامل خصوصیات دارو های موجود در فارماکوپه دارویی و حتی راهنمایی بیماران و مشاوره پزشکان در استفاده درست از داروها و دیگر موارد مرتبط با داروها و درمان نیز نقش دارد.

حال که کشورمان در زمینه دسترسی دارویی نیز به علت تحریم ها در مشکل است، داروسازان می توانند به هم نوعان و هموطنان خود کمک کنند.

با بهره گیری از توانایی و استعداد افرادی که در رشته داروسازی تحصیل کرده اند، تا حد بسیار زیادی واردات دارو با قیمت های سنگین را کاهش داد و به یک استقلال و خودکفایی در این زمینه دست پیدا کرد.

علاوه بر تمامی این موارد با توجه به صدور مجوز و فراهم کردن امکاناتی از سمت سازمان های مربوطه و امکان صادر کردن دارو، امکان بهبود چرخه اقتصادی نیز به وجود آمده است.

تمامی مواردی که در بالا ذکر کردیم، می تواند دلیلی برای به وجود آمدن موقعیت های شغلی مناسب برای فارغ‌التحصیلان این رشته باشد که بازار این رشته را بهتر از قبل کرده است. اما این ها تنها هدف های رشته داروسازی نیست!

پونزتعدادی دیگر از هدف های این رشته، بشرح زیر است:

آشنایی با تحقیقات علمی و عملی در ارتباط به علوم دارویی

تشخیص نیاز های عمومی آموزشی و پژوهشی به جهت آگاه کردن دیگران در مورد علم داروسازی و عوامل مربوط به آن

تقویت دانش و توانایی ها در زمینه های مختلف مانند تولید لوازم آرایشی، لوازم بهداشتی، توانایی اداره داروخانه ها، ساخت داروها و حتی کنترل کمی و کیفی محصولات و …

تحصیل در رشته داروسازی

معرفی رشته داروسازی

واژه داروسازی گویای این رشته است؛ همانطور که خودتان هم می دانید، این رشته نقش پررنگی در رابطه با ساخت و تولید داروها دارد.

علاوه براین داروسازی به بررسی وضعیت دارو در بدن انسان و موجودات زنده و همینطور میزان تاثیر دارو در سلامت جامعه و کم کردن بحران های بیماری زا ایفا می کند.

در وظایف یک دکتر داروساز، واژه فرموله را بسیار شنیده ایم؛ اما معنی این واژه چیست؟ فرموله کردن یعنی تبدیل یک ماده به قرص، کپسول، شربت و … به صورتی که برای بیماران قابل مصرف باشد.

تحصیل در رشته داروسازی

طول دوره تحصیل برای دانشجویان داروسازی بین 5/5 تا 6 سال است که در ابتدا وارد مقطع دکتری عمومی می شوند.

درس های این رشته مانند رشته های پزشکی و دندانپزشکی است؛ به طوری که از دو بخش علوم پایه و درس های اصلی و تخصصی تشکیل می شود.

دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته باید پس از گذشت تقریبا دو سال و گذراندن واحد های درسی مربوطه، در آزمونی که تحت عنوان آزمون علوم پایه برگزار می شود، شرکت کنند.

معرفی گرایش های رشته داروسازی

علوم پایه هر سال در دو نوبت از سمت سازمان سنجش و آموزش پزشکی کشور برگزار می شود. قبول شدن در آزمون علوم پایه داروسازی به معنی کسب اجازه برای ورود به مراحل بعدی و فراگیری دروس اصلی و تخصصی این رشته است.

اما این تمام ماجرا نیست! بلکه دانشجویانی که در رشته داروسازی تحصیل می کنند، برای ورود به دوره کارورزی خود نیز ملزم به شرکت در آزمون پیش کارورزی هستند، که تنها با کسب حد نصاب نمره مجاز به گذراندن دوره کار ورزی خود هستند. اگر فکر کرده اید که پایان قصه این جاست باید بگوییم نه!

دانشجویان داروسازی باید به مدت دو سال دوره طرح نیروی انسانی خود را بگذرانند و بعد از آن بسته به خواسته خودشان در دوره آزمون دکتری تخصصی شرکت کنند.

شرکت در آزمون های مختلف و مطالعه درس های سخت این رشته دلیل روشنی است که علاقه مندان به این رشته برای رسیدن به اهداف خود راه سختی را در پیش دارند و تلاش و اراده در این مسیر فاکتور مهمی در موفقیت و اشتغال در این رشته محبوب و پر طرفدار می شود.

ما دروس این رشته در جدول زیر برایتان آورده ایم، که شما با مطالعه جدول زیر می توانید بفهمید که قرار است در این رشته چه دروسی تدریس شود و شما پس از فارغ التحصیلی چه مهارت هایی خواهید داشت.

در نظر داشته باشید که دروسی که در جدول زیر برایتان آورده ایم، همراه با آزمایشگاه ارائه می شوند.

واحدهای درسی رشته داروسازی
دروس علوم پایهدروس تخصصی
بیولوژی نظری، فیزیک نظری، ریاضیات پایه و مقدمات آمار، شیمی عمومی، شیمی آلی، تشریح، اصول خدمات بهداشتی، آمار حیاتی، بیوشیمی، شیمی تجزیه، کامپیوتر، میکروب شناسی نظری و عملی، فیزیولوژی، انگل شناسی و قارچ شناسی، ایمونولوژی، کمک ‌های اولیهبیوفارماسی، گیاه شناسی دارویی، تغذیه و رژیم درمانی، اشکال دارویی، مدیریت در داروسازی، درمان شناسی، اطلاعات دارویی، شیمی دارویی، فارموکولوژی، مفردات پزشکی ،گیاه ‌شناسی داروسازی، فرآورده های دارویی بیولوژیکی، فیزیکال فارماسی‌، روش های دستگاهی، سم ‌شناسی‌، داروسازی صنعتی، کنترل میکروبی دارویی، کارآموزی صنعت، مواد خوراکی نظری، زبان تخصصی، مقدمات داروسازی، کارآموزی داروخانه

تاریخچه رشته داروسازی

معرفی گرایش های رشته داروسازی

رشته داروسازی بر خلاف تصور عموم، گرایش های بسیاری را دارد. هر دکترای عمومی داروسازی پس از کسب مدرک کارشناسی داروسازی و پذیرش در‌ آزمون تخصص می تواند در آن ادامه تحصیل دهد.

در ادامه به گرایش های رشته داروسازی اشاره می کنیم.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

1- شیمی دارویی

این گرایش رشته داروسازی تا مقطع دکترا در دانشگاه های جهان تدریس می شود و یکی از پایه ای ترین گرایش های تخصصی این رشته است.

کسانی که از این گرایش داروسازی فارغ ‌التحصیل می شوند، تلاش می کنند تا با شناخت ساختار شیمیایی داروها و تجزیه و تحلیل واکنش های شیمیایی داروها و تاثیرات داروها بر بیولوژیک بدن انسان نسبت به طراحی، ترکیب، استخراج و شناسایی مواد موثر دارویی بپردازند.

2- فارماکوگنوزی

هدفی که می توان برای گرایش این رشته تعریف کرد، تربیت متخصصان آگاه به خواص مواد موثر با منشا طبیعی دارویی در گیاهان دارویی است که بتوانند به کشف و استخراج بپردازند.

3- سم شناسی

دانشجویان این رشته با عناصر و ترکیبات غیر دارویی و سمی و با مسمومیت ناشی از ترکیبات دارویی آشنا می شوند.

4- داروشناسی

این رشته و رشته سم شناسی شباهت ها و نکات اشتراکی فراوانی با یک دیگر دارند، اما تفاوت های آنها در این است که رشته داروسازی به بررسی اثرات و عوارض دارو‌ها متمرکز است.

5- فارماسیوتیکس

دانشجویان این گرایش داروسازی یاد می گیرند که مواد موثر و درمانی را برای مصرف های دارویی به شکل قابل مصرف برای انسا‌ن‌ ها تبدیل کنند. رشته فارماسیوتیکس جایگاه ویژه ای در صنعت داروسازی دارد.

آینده شغلی رشته داروسازی

6- داروسازی بالینی

یکی از گرایش های نوظهور در ایران، گرایش داروسازی بالینی است. دانشجویان این رشته دروسی را می‌ گذرانند که با پزشکی مرتبط است؛ مثلا فیزیوپاتولوژی، سم شناسی بالینی و … را مطالعه می کنند.

فارغ التحصیلان این رشته در کنار پزشکان در بیمارستان ها و مراکز درمانی به ارائه مشاوره و خدمات و مراقبت های دارویی به بیماران مشغول می‌ شوند.

7- بیوتکنولوژي دارویی

گرایشی بسیار هیجان انگیز و جذاب! در گرایش بیوتکنولوژی دارویی برای ساخت و تولید انبوه مواد دارویی به دانشجویان دانش و مهارت لازم برای بهره برداری از علوم سلولی – مولکولی، میکروبیولوژی، میکرو ارگانیسم‌ها و ژنتیک آموخته می‌ شود.

8- داروسازی هسته ای یا رادیو فارماسی

دانشجویان گرایش داروسازی هسته ای یا رادیوفارماسی با رادیو داروها، روش های شناسایی و سنجش، روش تولید رادیو داروها و کاربرد رادیو در تشخیص و درمان و پیشگیری آشنا می‌ شوند و مهارت های استفاده از آنها را نیز کسب می‌‌ کنند.

9- اقتصاد و مدیریت دارو

هدفی که این گرایش رشته داروسازی دارد، ایجاد کردن توانمندی های مدیریتی در شناساندن و حل مشکلات نظام دارویی کشور و ارتقا سطح خدمات نظام سلامت با مدیریت صحیح منابع مالی است.

10- نانو فناوری دارو

یکی دیگر از گرایش های نوظهور در ایران گرایش نانو فناوری دارویی است. دانشجویان این رشته شناخت و تولید محصولات نانوزیست فناوری را یاد می گیرند.

11- کنترل دارو

هدفی که از ایجاد این گرایش داروسازی وجود دارد، تربیت متخصصانی است که بر کیفیت انواع مواد اولیه و فرآورده های دارویی، بهداشتی و آرایشی، آزمایشگاه های کنترل کیفیت فراورده های دارویی نظارت و کنترل داشته باشند.

بازار کار رشته داروسازی

مزایا و معایب رشته داروسازی

مانند هر شغل دیگر، داروسازی نیز می تواند امتیازات و سختی هایی داشته باشد که در ادامه به آن می پردازیم.

مزایای داروسازی

پونزبرخی از مزایای شغلی این رشته تحصیلی، عبارتند از:

  • حقوق بالا

این شغل درآمد بالایی دارد و بسته به پیشرفت فرد، حقوقش می تواند افزایش یابد.

  • گزینه های شغلی خلاق

برای یک داروساز موقعیت های شغلی مختلفی از جمله کار کردن در آزمایشگاه ها و یا شرکت های مختلف وجود دارد.

  • شغل مستقل

افرادی که مجوز تاسیس داروخانه را بگیرند، می توانند به صورت مستقل کار کنند و ساعات کاری خود را خودشان تنظیم کنند.

  • فضای کاری تمیز

محیط یک داروخانه نسبت به بیمارستان تمیزتر و بهداشتی تر است.

معایب رشته داروسازی

پونزداروساز بودن سختی های خود را دارد، که برخی از آنها بشرح زیر است:

  • آموزش طولانی

فرد برای تبدیل شدن به یک داروساز، باید زمان زیادی درس بخواند.

  • رقابت بالا

برای موفقیت رقابت زیادی ما بین داروخانه ها وجود دارد.

  • سرپا ماندن زیاد

افرادی که در داروخانه کار می کنند، بیشتر اوقات سرپا هستند و کمتر می توانند بنشینند و این می تواند آنها را به پادرد، درد عضلات یا بقیه مشکلات جسمی مبتلا کند.

  • کار کم ارزش

افراد این شغل را به صورت فروشگاهی می بینند و نمی توانند حساسیت های شغلی آن را درک کنند و این باعث عدم قدردانی از سطح بالای آموزش شود.

  • کار با حساسیت و مسئولیت بالا

در این کار حساسیت بالا است به طوری که اگر داروی اشتباه به بیمار بدهید، می تواند سلامتی او را به خطر بیندازد و این چیزی نیست که با عذرخواهی بتوان حل کرد.

مزایا و معایب رشته داروسازی

وظایف یک داروساز

پونزاگر یک داروساز در داروخانه کار کند، وظایف محوله او به شرح زیر است:

پذیرش نسخه بیماران و دادن داروهای تجویز شده

نظارت بر موجودی و تاریخ داروها

آگاهی دادن به بیماران در مورد نحوه مصرف داروها

نظارت بر وضعیت داروخانه

افرادی که در بیمارستان ها یا آزمایشگاه ها کار می کنند، وظایفی بیش از این دارند!

درآمد داروسازی

افرادی که در ارگان های دولتی مانند بیمارستان ها کار می کنند، حقوقی مطابق با مدیریت کشوری دارند. اما افرادی که داروخانه تاسیس می کنند، نسبت به محل داروخانه می توانند در آمد متفاوتی داشته باشند.

در حالت کلی درآمد یک داروساز حداقل 10 میلیون تومان در ماه است.

بازار کار رشته داروسازی

دانشجویانی که در رشته داروسازی تحصیل می کنند، این امکان برایشان فراهم است که پس از گذراندن 4 سال از دوره تحصیل خود که در حدود 140 واحد درسی است و نیز با داشتن معدل بالای 14، کارت و شماره انجمن داروسازان را دریافت کنند.

در صورت دریافت کارت و شماره انجمن داروسازان، می توانند در جایگاه قائم مقام مسئول فنی مشغول به کار شوند.

دانشجویان رشته داروسازی پس از پایان دوره کارشناسی، می توانند در داروخانه ها و بیمارستان ها و نیز درمانگاه ها یا حتی در کلیه مراکز درمانی خصوصی و دولتی به کار مشغول شوند. همچنین فارغ ‌التحصیلان رشته داروسازی پس از گذراندن دوره دکترای عمومی خود، حتی می توانند داروخانه خصوصی خود را نیز تاسیس کنند.

یکی دیگر از مراکزی که فارغ ‌التحصیلان رشته داروسازی می توانند مشغول به کار شوند و تخصص خود را به کار بگیرند، بخش کیفی کارخانه های داروسازی و لوازم آرایشی و بهداشتی است.

با وجود مخالفت های وزارت بهداشت با فعالیت های استارتاپی و کار آفرینی فارغ التحصیلان داروسازی، این افراد می توانند در صورت داشتن سرمایه اولیه برای تاسیس کارخانه ها و شرکت های داروسازی اقدام کنند.

بازار کار رشته داروسازی

توصیه مشاوران آویژه

رشته داروسازی رشته بسیار گسترده و البته شیرینی است و اگر شما جزو علاقه مندان این رشته هستید، می توانید با مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید و بهترین برنامه ریزی را برای قبولی در کنکور در رشته داروسازی را از آنان که منحصر به فرد و با توجه به سطح علمی شماست، دریافت کنید.

مشاوران ما در آویژه با تخصص و تجربه کافی، تا موفقیتتان همراه شما هستند. برای بهره گیری از خدمات مشاوره تخصصی تحصیلی، با شماره 9099071985 تماس بگیرید

سوالات متداول

سوال علامتمدت زمان تحصیل رشته داروسازی چند سال است؟

افرادی که در کنکور تجربی شرکت کرده و در داروسازی پذیرفته می شوند، باید 6 سال درس بخوانند و 2 سال طرح اجباری را بگذرانند تا داروساز عمومی شوند.

سوال علامتداروسازی مناسب چه افرادی است؟

داروسازی مرتبط با زیست شناسی و شیمی است. افرادی که این رشته را می خوانند باید حفظیات قوی داشته باشند. باید وضعیت زبان انگلیسی آنها خوب باشد تا بتوانند اصطلاحات زیاد دارویی را حفظ کنند. همچنین حوصله 6 سال درس خواندن و 2 سال طرح در مناطق محروم را داشته باشند.


لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

صفر تا صد رشته داروسازی (تاریخچه تا معرفی رشته)

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات
- 3 نظر:
  1. آیا برای مصرف دارویی خاص که بتونه کمک براترک اعتیادباشه انجام میده ازشون بخوای

  2. سلام وعرض ادب .من ارشد زبان انگلیسی بارزومه ی غنی هستم .ودارای ملاکهای استعدادهای درخشان ودرددست داشتن اختراعی که اتفاقا در راستای پزشکی می باشد وحتی مقاله های من که کد ارسید را گرفتم دراین حیطه می باشد من هممه عمرم صرف درس خواندن وپژوش شده که پشیمان هم نیستم ولی پدرم که یک سرهنگ ارتشی بسیار سختگیر بودند وهستند درانتخاب رشته ی من دست بردند وسختیگیری دیگری که چون این قسمت ستاره دار نیست نمیشود گفت که من من از انتخاب رشته موردعلاقه که میتوانستم برای کشورم مثمرثم باشم داروسازی را صادقانه بگویم همه عمرمن صرف درس خواندن وتحقیق شدکه هرگز پشیمان نیستم پدرم با اینکه می دیدند هم کلاسی های جهت یادگیری دروس عمومی وتخصصی نزد من می امدند ولی با این کارشون تقدیر من را عوض نمودند من هم دختر سرکشی نبودم که روی حرف ایشان حرفی بزنم باور کنید من فقط دوساعت بعد از اینکه به یزقان اضطرابی گرفتم درسال چهارم به سفارش دبیران به من درس دادند نمره من 18/5شدونمره ایشان ۱۵/۵ درس شیمی را که خیلی دوست داشتم چه شیمی معدنی وچه شیمی آلی که هنوز فرمولهای ان یادم مانده است تنهاتقصیر من شرایط وطرزتفکر پدرم بود قانون اکثرجاها بی رحم است ولی انسانیت از قانون والاتر وپیروز است استدعا می کنم شرایط منو درک نمایید وبا درخواست من جهت ثبت نام در رشته داروسازی بدون کنکور موافقت بفرماییدقول میدهم پشیمان نخواهید شد وباورکنید من دسترسی به تلفن ثابت ندارم ولی هیچ کذبی به خداقسم درگفته هایم نیست.دعاگوی شما هستم ومن الله التوفیق

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

پنجشنبه

1403/6/22

جمعه

1403/6/23

شنبه

1403/6/24

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید