شهریه دوره های دانشگاه پردیس خودگردان هر ساله با 10 الی 15 درصد افزایش نسبت به سال قبل همراه می شود که این موضوع، واحدهای دانشگاهی پردیس را به یکی از گرانترین مراکز آموزشی کشور تبدیل کرده است.
جذب دانشجو در این دانشگاه طی سالیان اخیر در تمامی مقاطع تحصیلی انجام شده و داوطلبان به دلیل ظرفیت و همچنین شهریه بالای رشته های این دانشگاه، از شانس خوبی برای تحصیل برخوردار هستند.
از جمله رشته هایی که هر ساله استقبال خوبی توسط داوطلبان از آن می گردد، رشته های گروه ریاضی و مهندسی است، که رقابت بالای این رشته ها در دوره های روزانه مورد توجه دانشجویان قرار می گیرد.
از شما دعوت می کنیم در ادامه مطلب با مرکز مشاوره آویژه همراه باشید تا به بررسی شهریه پردیس خودگردان رشته های مهندسی در دوره تحصیلی 1401 – 1402 بپردازیم.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
نحوه پذیرش رشته های مهندسی پردیس خودگردان
پذیرش رشته های گروه مهندسی در واحد های دانشگاهی خودگردان، بر اساس قوانین و آیین نامه این دانشگاه در دو ترم مهر و بهمن انجام گرفته و داوطلبان برای این منظور می بایست از طریق سازمان سنجش در کنکور ثبت نام کرده باشند.
البته توجه داشته باشید که تحصیل بدون آزمون برخی از رشته ها در نیز در این دانشگاه انجام می گیرد که این امر عموما برای رشته هایی خاص امکان پذیر است. این رشته ها در بازه های مختلف سال در قالب اطلاعیه ای برای علاقه مندان تحصیل در واحدهای دانشگاهی پردیس مشخص شده و اطلاع رسانی می شود.
شهریه پردیس خودگردان رشته های مهندسی 1401 – 1402
همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره کردیم، دوره های دانشگاه پردیس به دلیل امکانات قابل قبول محیط آموزشی، تحصیل در کنار دانشجویان دوره های روزانه و اعتبار بالای مدرک ارائه شده، از شهریه نسبتا بالایی به نسبت سایر دانشگاه ها برخوردار است، که هرساله شاهد افزایش ده الی پانزده درصدی این مقدار نیز هستیم.
پذیرش دانشجو در دوره های مهندسی این دانشگاه از طریق کنکور سراسری انجام گرفته و داوطلبان عمدتا با رتبه های نسبتا پایین نیز در مرحله تکمیل ظرفیت امکان ادامه تحصیل در این دانشگاه را پیدا می کنند.
البته باید اشاره کنیم که دانشگاه های پردیس خودگردان هر ساله پس از اعلام نتایج کنکور سراسری، شهریه سال تحصیلی جدید را در سایت رسمی خود اعلام می کنند.
شهریه دوره های فنی مهندسی دانشگاه پردیس خودگردان 1401 – 1402 | |
مقطع کاردانی | 4 میلیون و 800 هزار تومان الی 6 میلیون و 500 هزار تومان |
مقطع کارشناسی ناپیوسته | 5 میلیون الی 8 میلیون تومان |
مقطع کارشناسی پیوسته | 6 میلیون تومان الی 8 میلیون و 200 هزار تومان |
مقطع کارشناسی ارشد | 8 میلیون و 500 هزار تومان الی 9 میلیون و 800 هزار تومان |
مقطع دکتری | 19 میلیون و 200 هزار تومان الی 22 میلیون تومان |
نکات ویژه تحصیل در دوره های پردیس خودگردان
فعالیت دانشگاه پردیس زیر نظر وزارت علوم بوده و در گواهی نهایی این افراد مهر وزارت علوم همراه با نشان پردیس درج می گردد.
دانشگاه های پردیس خودگردان به دانشجویان خود خوابگاه ارائه نمی کند.
تمامی کلاس های درس این دانشگاه هماهنگ با دوره های روزانه و حضوری برگزار می شود.
پذیرش دانشجو در این دانشگاه، همانند سایر دانشگاه های سراسری و غیرانتفاعی از شرکت داوطلبان در کنکور سراسری امکان پذیر است.
از نظر آموزشی تفاوتی بین داوطلبان دوره روزانه و پردیس خودگردان وجود ندارد.
اعتبار مدرک دانشگاه پردیس خودگردان
دانشگاه های پردیس خودگردان تحت نظارت وزارت علوم می باشند، بنابراین اعتبار مدرک این نوع دانشگاه با دانشگاه های دولتی تفاوتی ندارد و همانطور که اشاره کردیم، به دلیل کیفیت بالای آموزشی و تحصیل در کنار داوطلبان دوره روزانه، می توان این دانشگاه ها را شعبه ای دیگر از دیگر دانشگاه های دولتی معرفی نمود.
مدرک دریافتی دانشجویان در دانشگاه پردیس کاملاً مشابه مدارک دورههای روزانه است که صرفا در بخشی از متن مدرک، عنوان پردیس دانشگاهی در آن درج می شود.
اساتید حاضر در دانشگاه های پردیس، همواره جزء بهترین اساتید هر رشته هستند که رزومه علمی و سابقه تدریس آنها در سایر دانشگاه های دولتی نشانگر این موضوع است.
تفاوت دانشگاه پردیس خودگردان و ظرفیت مازاد
ظرفیت مازاد بعد از اتمام کنکور سراسری و اعلام نتایج اولیه توسط هر واحد دانشگاهی به صورت مجزا اعلام شده و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته کنکور سراسری شده باشند، می توانند در این مرحله شرکت کرده و رشته محل های مورد نظر خود را در یکی از واحدهای دانشگاهی پردیس خودگردان انتخاب کنند.
طبق اعلام سازمان سنجش، داوطلبان علاقه مند به ثبت نام و ادامه تحصیل در دوره های ظرفیت مازاد کنکور پردیس دانشگاهی، می بایست با نام نویسی در کنکور سراسری، از حداقل رتبه لازم برای پذیرش در واحد دانشگاهی مربوطه برخوردار باشند.
محل تحصیل ظرفیت مازاد دانشگاه پردیس خودگردان
لازم به ذکر است، محل تحصیل دانشجویانی که در دوره های ظرفیت مازاد دانشگاه پذیرفته می شوند، توسط دانشگاه تعیین می شود.
معمولا دانشجویان پذیرفته شده در دوره مازاد، در کنار دانشجویان دوره روزانه و بر اساس شرایط و ضوابط اختصاصی پردیس خودگردان به تحصیل می پردازند.
برای دانشجویان دوره های پردیس خودگردان، دانشکده هایی مجزا در نظر گرفته شده است؛ اما دانشجویان دوره های ظرفیت مازاد، در کنار دانشجویان دوره روزانه به تحصیل می پردازند.
سخن آخر
شرکت در دوره های پردیس خود گردان برای داوطلبان رشته های مهندسی، به دلیل رقابت بالا و ظرفیت نسبتا پایین این رشته ها در دانشگاه های دولتی با استقبال خوبی از سوی داوطلبان مواجه شده است.
در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با شهریه رشته های فنی مهندسی در این دانشگاه آشنا کنیم. شما از طریق برقراری ارتباط تلفنی با سامانه مرکز مشاوره آویژه، می توانید از شرایط تحصیل رشته های مهندسی در واحد های مختلف این دانشگاه آشنا شوید.
سوالات متداول
میانگین شهریه دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه پردیس خود گردان چه میزان است؟
اطلاعات مربوط به دوره های مختلف این دانشگاه در مقاله فوق به اطلاع دوستان گرامی رسانده شد.
از مهمترین امتیازات تحصیل در دوره های پردیس خود گردان به چند مورد اشاره کنید؟
اعتبار بالای مدرک – امکان قبولی در رشته های مهندسی و پزشکی – تحصیل در محیط های های آموزشی با کیفیت
هزینه انصراف از دوره های دانشگاه آزاد چه تفاوتی با سایر دانشگاه ها دارد؟
هزینه انصراف از دوره های این دانشگاه در برخی مقاطع تحصیلی شامل شهریه باقی دوره های آن مقطع است.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
شهریه پردیس خودگردان رشته های مهندسی 1401 – 1402
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.