شرایط پذیرش سرباز راهنمایی رانندگی

شرایط پذیرش سرباز راهنمایی رانندگی

پیش از آنکه بخواهیم درباره‌ شرایط پذیرش سرباز راهنمایی و رانندگی صحبت کنیم، لازم است تا شما را با این بخش از ارگان نیروی انتظامی آشنا سازیم. باید بدانید که پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در حقیقت با نام راهور شناخته می‌شود و این ارگان انتظامی در زیر مجموعه‌ فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

پلیس راهنمایی رانندگی در واقع از دو بخش پلیس راه کل کشور و همچنین پلیس راهور تشکیل شده که پلیس راه به صورت کاملا مستقل از پلیس راهور و به صورت متمرکز در سطح استان‌ها وظایف خود را انجام می‌دهد اما به صورت کلی و در سطح کشور، زیر مجموعه پلیس راهور قرار دارد.

در این مقاله به اختصار درباره‌ سربازی در پلیس راهور اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه می‌دهیم اما ممکن است سوالات مبهمی در ذهنتان باشد که برای دانستن آن‌ها پیشنهاد می‌کنیم، از مشاوران با تجربه در مرکز مشاوره آویژهکمک بگیرید.

مشاوران این مرکز با آگاهی از آخرین تغییرات و قوانین موجود در حوزه‌ سربازی مشمولان به خدمت در تمامی ارگان‌ها، می‌توانند سوالاتتان را پاسخ داده و راهنمای شما در این مسیر باشند.

سرباز راهور چگونه است؟

تمامی افرادی که با رسیدن به سن 18 سالگی مشمول اعزام به خدمت می‌شوند، ممکن است در این ارگان دوران خدمت خود را سپری کنند. اما اینکه نحوه‌ پذیرش به چه صورت خواهد بود، سوالی است که در این مقاله به آن پاسخ خواهیم داد.

مانند هر ارگان و یا سازمان دولتی دیگر، سربازان و نیروهای فعال در این بخش نیز وظایف خاصی را برعهده دارند که اگر در انجام دادن آن‌ها موفق عمل نکنند، شهر دچار بی نظمی و اختلال خواهد شد.

برخی از این وظایف شامل موارد زیر می‌شود:

🟢 کنترل کردن ترافیک‌‌ ها در معابر برون شهری و درون شهری

🟢 نظارت و کنترل کردن آموزشگاه‌های رانندگی در پایه‌های( یکم، دوم، سوم) و صادر کردن گواهینامه‌ی ملی و بین‌المللی برای پذیرفته‌شدگان

🟢 نظارت و کنترل بر اجرای قوانین مربوط به معاینه فنی خودروها

🟢 صادر کردن دفترچه کار برای خودروهای عمومی

🟢 بررسی و کنترل نمودن تصادفات رانندگی

🟢 رسیدگی کردن به تخلفات رانندگان

🟢 پیشگیری از وقوع تصادفات جاده‌ای

🟢 تدوین، صدور و ابلاغ دستورالعمل های مربوط به بخش حمل‌ و نقل و عبور و مرور جاده‌‌ها

🟢 صادر نمودن سند، ساخت و توزیع و نصب پلاک برای خودروها

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: نحوه پذیرش سربازی در سپاه

نحوه پذیرش سرباز راهنمایی و رانندگی

همانطور که در مطالب فوق بدان اشاره نمودیم، پلیس راهنمایی و رانندگی در زیر مجموعه‌ فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار داشته و در حقیقت یک ارگان انتظامی است.

نیروی انتظامی در قسمت‌های مختلفی از کشور مانند: کلانتری‌، پاسگاه، فرودگاه، راه‌آهن و… که فراجا نامیده می‌شوند، فعالیت کرده و وظیفه‌ تامین امنیت و آرامش شهروندان را برعهده دارد.

با توجه به اینکه این ارگان شامل بخش‌های متعددی است، در نتیجه از تمامی اقشار که مشمول به خدمت هستند نیرو می‌گیرد و این موضوع هیچ ارتباطی به نوع مدرک تحصیلی فرد داوطلب و یا متاهل و مجرد بودن او ندارد.

با توجه به قوانینی که برای دسته‌بندی سربازان وجود دارد، ممکن است مشمولین به خدمت در یکی از بخش‌های موجود در نیروی انتظامی (فراجا) دوران خدمت خود را سپری کنند.

نحوه‌ی پذیرش سربازان در بخش‌های مختلف نیروی انتظامی یا همان فراجا به دو شیوه زیر انجام می‌شود:

🟤 به صورت رندوم (تصادفی)

🟤 درخواست پذیرش

پذیرش سرباز راهنمایی رانندگی

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

پذیرش سربازان به صورت رندوم در نیروی انتظامی

باید بدانید که پذیرش سربازان به صورت تصادفی، با توجه به محل سکونت فرد مشمول (بومی بودن) انجام می‌شود. این حالت معمولا در شهرهایی اتفاق می‌افتد که در آن‌ها ارگان‌های ارتش وجود نداشته باشد و یا فرد مشمول به خدمت برای گرفتن امریه سربازی خود و یا پذیرش گرفتن در سپاه اقدام نکرده باشد.

پذیرش سرباز به صورت رندوم در بخش‌های مختلف نیروی انتظامی معمولا در شهرهای شمالی کشور و یا شهرهایی که بعنوان شهر مرزی تلقی می‌شوند، اتفاق می‌افتد. این موضوع به دلیل وجود یگان مرزبانی در نیروی انتظامی بوده که این یگان در اطراف کشور مستقر شده است.

علاوه بر این مورد، شهرهایی که زندانهای متعددی در آن قرار دارد مانند شهر کرج، در الویت پذیرش به شکل رندوم قرار خواهند گرفت؛ چرا که بدیهی است مشمولین به خدمت برای فعالیت در این محل به کار گرفته خواهند شد.

نکته‌ حائز اهمیت در این بخش آن است که، نیروی انتظامی جزو آن دسته از یگان‌هایی می‌باشد که پذیرش نیرو در آن حتی با مدرک کمتر از کارشناسی نیز صورت می‌گیرد. از این رو با توجه به فعالیت و وظایف این ارگان در پذیرش مشمولین، بسیاری از سربازان دارای مدارک تحصیلی به خدمت در پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) مشغول می‌شوند.

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: پروژه کسری خدمت ناجا

پذیرش سربازان با درخواست پذیرش

در برخی مواقع به دلیل شرایط فرد، مشمولین خواستار گذراندن دوره‌ خدمت خود در یکی از بخش‌های نیروی انتظامی هستند.

در این صورت فرد داوطلب با مراجعه نمودن به فرماندهی انتظامی شهرستان یا محل سکونت خود، درخواست پذیرش خود را اعلام کرده و یا با کمک یک معرف، برای خدمت در این ارگان اقدام می‌نماید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن پذیرش در پلیس راهنمایی و رانندگی

همانطور که می‌دانید برای اینکه بتوان در سازمان‌های مختلف پذیرش گرفته و وارد شد، لازم است مدارک مورد نیاز آن ارگان را جمع‌آوری نموده و ارائه دهید. در این بخش به معرفی مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) خواهیم پرداخت.

این مدارک به شرح زیر می‌باشند:

اصل شناسنامه داوطلب به همراه کپی تمام صفحات آن

اصل و کپی کارت ملی جدید به صورت پشت و رو(در صورت نداشتن کارت ملی جدید رسید پیگیری آن نیز قابل پذیرش است )

6 قطعه عکس 3*4 پرسنلی رنگی زمینه سفید تمام رخ

اصل مدارک تحصیلی داوطلب و کپی برابر اصل مدارک

نکتهی مهم:

✅ لازم به ذکر است که برای گرفتن پذیرش در این ارگان لازم است که اصل مدارک را ارائه داده و به هیچ عنوان ارائه‌ کپی مدارک معتبر نخواهد بود. از این رو از مدارک خود پیش از اقدام برای گرفتن پذیرش، کپی برابر اصل داشته باشید.

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: تاثیر مدرک تحصیلی در خدمت سربازی

شرایط لازم برای پذیرش در یگان پلیس راهنمایی و رانندگی

با توجه به این که ارگان راهنمایی و رانندگی یا همان پلیس راهور دارای بخش‌های مختلفی است، شرایط عمومی و اختصاصی برای داوطلبانی که متقاضی گرفتن پذیرش در این ارگان هستند، وجود دارد.

لازم است تا افراد پیش از اقدام به اخذ پذیرش در این یگان، شرایط عمومی و اختصاصی آن را بررسی نموده و سپس برای ورود اقدام کنند.

شرایط عمومی پذیرش راهنمایی و رانندگی

🟠 نداشتن سابقه‌ی عضویت در گروه‌های ضد جمهوری اسلامی ایران

🟠 داشتن تابعیت ایرانی الزامی است.

🟠 اعتقاد داشتن به قانون اساسی و اصول کشور

🟠 دارا بودن سلامت کامل جسمی و روانی

🟠 عدم اعتیاد به مواد مخدر و مشتقات آن

🟠 نداشتن سوء پیشینه‌ی کیفری

🟠 اعتقاد داشتن به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان پذیرفته شده در قانون اساسی کشور

🟠 اعتقاد داشتن به ولایت فقیه کشور

نحوه پذیرش سرباز راهنمایی و رانندگی

شرایط اختصاصی پذیرش راهنمایی و رانندگی

🟤 تعهد نداشتن به هیچ ارگان دولتی دیگر در زمان گرفتن پذیرش

🟤 داشتن شرایط سنی مورد نظر سازمان با توجه به اطلاعیه‌ پلیس راهور به آدرس: rahvar120.ir

🟤 داشتن حداقل معدل دیپلم 14برای تمامی رشته‌ها

🟤 داشتن حداقل قد 170 برای مردان

🟤 کسب امتیاز لازم در آزمون اولیه سازمان

🟤 شرکت در مصاحبه برای اخذ پذیرش

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: مدارک لازم برای اعزام به خدمت سربازی

ارگانهای موجود در یگان نیروی انتظامی

برای اینکه بتوانید بهتر با یگان نیروی انتظامی آشنا شده و تمامی ارگان‌های زیر نظر این بخش را بشناسید، در این بخش به معرفی انواع دسته‌بندی آن‌ها پرداخته‌ایم. مشمولین به خدمت سربازی با توجه به شرایط، در هر کدام از این دسته‌ها برای خدمت اعزام می‌شوند.

ارگان های خدمتی نیروی انتظامی
فاتبسازمان زندان هااماکن
پلیس راهورپلیس راه آهنسازمان وظیفه عمومی
مرزبانیپلیس فرودگاه هاپلیس گذرنامه

🟢 فاتب

در حقیقت تمامی پاسگاه‌های پلیس و کلانتری‌ها در دسته‌ فاتب قرار گرفته و مشمولین به خدمت در این دسته، به یکی از کلانتری‌ها برای خدمت اعزام خواهند شد.

🟢 پلیس راهور

با توجه به وظایفی که برای این ارگان در بخش‌های بالاتر ذکر نمودیم، باید گفت این ارگان وظیفه‌ ایجاد نظم عمومی میان وسایل نقلیه در شهر و بین شهر را برعهده دارد. مشمولین به خدمت که مدرک تحصیلی آن‌ها حداقل فوق دیپلم است، برای خدمت به این یگان فرستاده خواهند شد.

🟢 مرزبانی

باید گفت که سربازی در مرزهای کشور، قطع به یقین سخت‌ ترین محل برای مشمولین به خدمت می‌باشد. داوطلبانی که در مرزها به خدمت مشغول هستند، کمترین مدت زمان خدمت و بیشترین حقوق و مرخصی را به خود اختصاص داده‌اند.

🟢 سازمان زندانها

مسئولیت و کنترل زندان‌های موجود در سطح کشور بر عهده‌ نیروی انتظامی است؛ از این رو ممکن است مشمولین به خدمت در یکی از زندان‌های موجود در کشور برای خدمت اعزام شوند. سربازی در این محل برخلاف اسم و محیط آن، سختی چندانی ندارد.

🟢 پلیس راه آهن

اگر شما با قطار مسافرت کرده باشید، احتمالا دیده‌اید که سربازان نیروی انتظامی برای برقراری نظم در ایستگاه‌های راه آهن حاضر هستند. باید گفت خدمت در یگان راه آهن یکی از بهترین حالت‌های سربازی برای مشمولین است.

🟢 پلیس فرودگاهها

فرودگاه‌های کشور نیز در گیت ورودی خود از سربازان نیروی انتظامی برای برقراری نظم و کنترل امنیت استفاده می‌کنند که طبیعتا، خدمت در این یگان نیز سختی چندانی نخواهد داشت.

🟢 اماکن

برای انجام فعالیت‌های مختلف صنفی لازم است تا کسبه مجوز لازم از نیروی انتظامی دریافت کنند که وظیفه‌ این امر بر عهده‌ پلیس اماکن می‌باشد. تمامی شهرهای کشور دارای اماکن بوده و با توجه به حجم مراجعین به این یگان، خدمت سربازی در این واحد نیز چندان دشوار نخواهد بود.

🟢 نظام وظیفه عمومی

احتمالا تمامی مشمولین به خدمت با این سازمان آشنایی دارند. سازمان نظام وظیفه‌ عمومی در حقیقت موظف به تقسیم‌بندی سربازان، صدور معافیت‌های سربازی، کنترل و نظارت بر فرآیند اعزام به خدمت مشمولین و از این قبیل وظایف را برعهده دارد.

باید خاطر نشان کرد که اگر جزو سربازانی باشید که در این واحد به خدمت مشغول می‌شوند، سربازی ساده‌ای را تجربه کرده و ساعت کار شما به صورت اداری محاسبه خواهد شد.

نکات بسیار مهم دربارهی ارگانهای سربازی

✅ باید گفت که پذیرش در واحدهای مربوط به نیروی انتظامی در پلیس راهور، زندان‌ها، فاتب و مرزبانی بیشترین اعزام نیرو برای خدمت را دارند.

✅ بعلاوه‌ تمامی موارد نام برده شده لازم به ذکر است که نیروی انتظامی دارای واحدهای دیگری مانند پلیس گذرنامه نیز است اما پذیرش نیرو برای خدمت در آن بسیار کمتر از سایر یگان‌ها می‌باشد.

✅ بسیاری از سربازان مشمول به خدمت نیز برای گذراندن دوره‌ی خدمت خود می‌توانند در بیمارستان‌ها و واحدهای درمانی منتسب به نیروی انتظامی نیز دوران خدمت خود را سپری نمایند.

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: مزایا و معایب رفتن به خدمت سربازی

زمان استخدام پلیس راهور

هر ساله پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) اقدام به جذب نیرو در بخش‌های مختلف خود می‌کند. نیروهای پذیرفته شده باید نسبت به تعهداتی که در بدو ورود به سازمان می‌دهند، پایبند مانده و قانون شکنی نکنند. باید بدانید که سازمان راهور، بسته به نوع خدمات و نیاز خود اقدام به جذب نیرو می‌نماید.

یکی از راه‌های ارتباطی که این سازمان برای اطلاع رسانی به مردم راه‌اندازی نموده است، سامانه‌ی پلیس راهور به آدرس: www.rahvar120.ir می‌باشد. این سازمان تمامی اطلاعیه‌های خود را مربوط به استخدام و دیگر موارد، در این سایت منتشر می‌کند.

بعلاوه این سامانه قابلیت ارائه‌ خدمات الکترونیکی به مردم را داشته و دیگر نیازی به مراجعه حضوری افراد برای رفع مشکلاتشان نیست.

ساعت کاری سربازان در نیروی انتظامی از جمله پلیس راهور

با توجه به قوانینی که برای تقسیم‌بندی سربازان وجود دارد، ممکن است مشمولین به خدمت در یکی از یگان‌های نام برده شده در مطالب فوق برای خدمت اعزام شوند. درباره‌ ساعت کاری سربازان در نیروی انتظامی باید بیان کرد که، خدمت در اکثر یگان‌های مربوط به فراجا به شکل شیفتی بوده و کمتر پیش می‌آید که سربازی به صورت اداری به فعالیت بپردازد.

منظور از خدمت به صورت شیفتی این است که، میزان ساعات و روزهای خدمت برای سربازان از قبل مشخص می‌شود. با توجه به این موضوع احتمال دارد روزی که سرباز باید سر پست خود حاضر شود، روز تعطیل بوده و یا از این قبیل باشد.

به این نکته توجه نمایید که خدمت کردن به شکل شیفتی برای سربازان در نیروی انتظامی به معنی نیست که، مشمولین به خدمت در این ارگان نسبت به دیگر سربازان در ارگان‌های سپاه و یا ارتش باید بیشتر خدمت کنند. ساعت خدمت برای تمام مشمولان سربازی در کل کشور با توجه به قوانین یکسان است.

نیروی انتظامی جزو آن دسته از یگان‌هایی است که خدمت در آن، نیاز به صبر و حوصله‌ بالای مشمولین به خدمت را می‌طلبد؛ چرا که این یگان به خصوص در واحد راهنمایی و رانندگی( راهور ) به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مردم سروکار دارد. از این رو نیاز است تا مشمولین به خدمت از روابط اجتماعی و تعاملات خوبی برخوردار باشند.

سربازانی که در ارتش و یا سپاه برای خدمت اعزام می‌شوند، در اکثر بخش‌های مربوط به این دو ارگان حتی اگر فرد مشمول مدرک تحصیلی بالایی نداشته باشد، خدمت او به صورت اداری خواهد بود؛ یعنی آن که از ساعت حدود 7 صبح مشغول به خدمت شده و تا ساعت 2 ظهر فعالیت خواهد داشت.

با توجه به تمامی این موارد اگر بخواهیم یک مقایسه‌ کلی درباره‌ راحتی خدمت و نحوه‌ آن داشته باشیم، می‌توان گفت خدمت در سپاه، ارتش و در آخر نیروی انتظامی به‌ترتیب الویت راحتی، قرار خواهند گرفت.

لازم به ذکر است که آن دسته از سربازانی که متاهل هستند، غالبا به صورت نیروهای اداری در بخش‌های مختلف یگان مشغول خدمت می‌شوند. این افراد شانس این را دارند که در پایان ساعت اداری یعنی کار به مدت 8 ساعت، محل خدمت خود را ترک کرده و مجددا خود را برای فعالیت در روز بعد آماده کنند.

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید:سربازی در وزارت دفاع

مشکلات سربازان راهور

همانطور که می‌دانید سربازان و نیروهایی که در پلیس راهنمایی و رانندگی یا همان راهور خدمت می‌کنند، لازم است که صبر و حوصله‌ بالایی در برخورد با افراد داشته و تعاملات اجتماعی خوبی داشته باشند. از این رو سربازان با مدرک تحصیلی بالا مانند لیسانس را به کادر اداری نفرستاده و آن‌ها را برای خدمت به خیابان‌ها می‌فرستند.

در حقیقت مدرک تحصیلی برای سربازان مشمول به خدمت در پلیس راهور اهمیت چندانی ندارد. این تنها یکی از مشکلاتی است که سربازان مشمول به خدمت در این واحد با آن روبه رو خواهند شد. در این بخش به بررسی مشکلاتی که سربازان این واحد ممکن است با آن دست به گریبان شوند، می‌پردازیم.

 زمان استخدام پلیس راهور

برخی از این مشکلات به شرح زیر میباشند:

🟡 یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که سربازان راهور با آن مواجه هستند، خدمت کردن در شرایط بد آب و هوایی مانند گرما و سرمای زیاد است. حتما تاکنون در خیابان سربازان و مامورین راهور را در حالی که زیر برف و باران فصل زمستان ایستاده و یا در زیر سایبان‌های کوچک در آفتاب گرم تابستان مشغول برقراری نظم هستند را دیده‌اید. خدمت در چنین شرایطی بدون وجود سرپناه برای سربازان و مامورین بسیار اذیت کننده خواهد بود.

🟡 زمانی که کار سربازان در روز کاریشان تمام می‌شود، با آن‌ها تماس گرفته و برنامه‌ خدمت روز بعد آن‌ها را اعلام می‌کنند. باید بدانید که سربازان مشمول خدمت در این واحد، گاه هیچگونه استراحتی ندارند؛ بویژه اگر مشکل ترافیکی زیاد بوده و آن روز خیابان‌ها بسیار شلوغ باشد.

🟡 در اغلب موارد افراد در مواجه با پلیس و سربازان راهور با آن‌ها بسیار خوب برخورد می‌کنند. اما گاها ممکن است به علت تخلف افراد و جریمه‌هایی که از سوی ماموران راهنمایی و رانندگی برای افراد متخلف صادر می‌شود، با برخورد نامناسب افراد مواجه شوند.

🟡 مشمولان خدمت سربازی در یگان راهنمایی و رانندگی باید بدانند که مدرک تحصیلی هیچگونه اهمیتی برای این واحد نداشته و تمامی افراد با مدارک تحصیلی مختلف، برای خدمت به خیابان‌ها فرستاده خواهند شد.

🟡 سربازان مشمول خدمت در این واحد تنها زمانی می‌توانند استراحت کرده و نفسی تازه کنند که راه‌ها بسته نشده و مشکلی در خیابان‌ها به وجود نیامده باشد. در صورت بروز تصادف، مسدود شدن چهار راه، خرابی چراغ راهنما و مسائلی از این قبیل که سبب برهم خوردن نظم عمومی می‌شود، باید تمام توان خود را در راستای رفع نمودن مشکلات به کار گیرند.

🟡 معمولا سربازان و مامورین در حال خدمت در پلیس راهور، به دلیل ایستادن‌های طولانی مدت به بیماری واریس دچار خواهند شد.

🟡 مامورین و سربازان راهور در زمان عبور شخص مهم و سیاسی کشور از خیابان، باید یک طرف راه را برای عبور شخص سیاسی ببندند. این موضوع ممکن است ناراحتی مردم را در پی داشته و در نهایت موجب دشنام افراد به سربازان و مامورین راهور شود.

🟡 سربازان و نیروهای در حال خدمت در راهنمایی و رانندگی، در روزهای تعطیل مانند جمعه نیز شیفت کاری داشته و باید در محل خدمت خود حاضر شوند.

🟡 این‌ها تنها بخشی از مشکلات موجود برای مشمولین خدمت سربازی در یگان پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) می‌باشد.

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید: استعلام اضافه خدمت سربازی

تقسیمبندی افراد در پلیس راهور با توجه به مدرک تحصیلی

همانطور که در مطالب فوق به آن اشاره نمودیم، مدرک تحصیلی در یگان پلیس راهنمایی و رانندگی یا راهور، اهمیتی ندارد و تمامی افراد مشمول به خدمت در این واحد، فارغ از نوع مدرک تحصیلی خود برای خدمت به خیابان‌ها اعزام می‌شوند.

اما لازم است بدانید که در صورت طبقه‌ بندی افراد با توجه به مدرک تحصیلی در این ارگان، فعالیت به چه شکل خواهد بود. این تقسیم‌بندی به شرح زیر است:

کارشناسی ارشد برای خدمت در کادر اداری

کارشناسی برای نوشتن جریمه‌ افراد متخلف

دیپلم برای ایجاد نظم در ترافیک

با توجه به این مقاله پیشنهاد می کنیم این مطلب را ازدست ندهید:تمدید اعزام به خدمت سربازی

لباس سرباز راهنمایی و رانندگی

همانطور که می‌دانید تمامی ارگان‌های دولتی دارای لباس فرم مخصوص به خود بوده که این نشانه‌ی نظم و یکدستگی در آن واحد به‌شمار می‌رود. نیروها و سربازان مشمول خدمت در پلیس راهنمایی و رانندگی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و دارای لباس فرم مخصوص به خود هستند.

پیراهن فرم مخصوص یگان راهور به رنگ سفید روشن بوده و دارای دو عدد جیب در قسمت سینه‌ها و دو عدد سردوشی در قسمت سرشانه‌ها است که نشان دهنده‌ درجه‌ افراد می‌باشد. لباس سربازی پلیس راهنمایی و رانندگی در سایزهای مختلفی دوخته شده و قابلیت دوخت آرم و شخصی دوزی را دارد.

لازم به ذکر است که لباس نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی دارای یک سری از مولفه‌ها بوده که در ادامه‌ مطلب به صورت موردی به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

همه چیز در مورد لباس سرباز راهور

🔴 یکی از مهم‌ترین موارد که در زمان دوخت لباس پلیس راهور باید به آن توجه شود این است که، بدلیل اینکه لباس در ساعات زیادی برتن ماموران و سربازان بوده و در فصول مختلف سال باید پوشیده شود، لازم است از پارچه‌ مرغوب که هیچ آسیبی به پوست بدن نرسانده و حساسیت‌زا نباشد، برای دوخت لباس استفاده کنند.

🔴 لباس پلیس راهنمایی و رانندگی در دو نوع آستین کوتاه و آستین بلند دوخته می‌شود.

🔴 لباس ماموران و سربازان پلیس راهور شامل کلاه، شلوار، پیراهن و کمربند بوده که رنگ پیراهن آن سفید روشن و رنگ شلوار، سرمه‌ای است.

🔴 بالا بودن کیفیت دوخت و در واقع خوش دوخت بودن لباس، سبب جذب افراد شده و در تن ظاهری زیبا خواهد داشت.

برای خرید لباس نیروهای پلیس راهور به چه مواردی دقت کرد؟

از جمله مهم‌ترین مواردی که به هنگام خرید لباس پلیس راهور باید به آن توجه نمایید این است که، سایز مناسب را انتخاب نموده تا لباس بیش از اندازه گشاد و یا تنگ نباشد.

✅ بدیهی است لباسی که مناسب اندامتان نباشد، بسیار شما را در حین انجام خدمت آزار داده و جلوه‌ خوبی نخواهد داشت.

از این رو شما باید بخش‌های مختلف را نظیر: سرشانه‌ها، دور سینه، قد پیراهن و قد آستین را به طور دقیق اندازه گرفته تا بتوانید سایز مناسب خود را برای خرید لباس پیدا نمایید.

✅ قیمت لباس مربوط به یگان پلیس راهور به مولفه‌های مختلفی مانند سایز فرد، استفاده از علائم، کیفیت پارچه‌ مورد نظر برای دوخت و عوامل دیگر بستگی دارد. شما می‌توانید به صورت اینترنتی و یا به شکل حضوری، لباس این یگان را برای خدمت خود تهیه نمایید.

سخنی از مشاوران آویژه

در این مطلب مشاوره نظام وظیفه اطلاعاتی درباره‌ نحوه‌ پذیرش و ساعات کاری مربوط به سربازان مشمول خدمت در یگان پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور)در اختیارتان قرار گرفت. باید گفت مدرک تحصیلی برای خدمت در یگان نیروی انتظامی هیچ اهمیتی نداشته و شما فارغ از نوع مدرکی که دارید، برای خدمت به هر کدام از واحدهای نام برده شده در این مقاله، فرستاده خواهید شد.

❇️ علاوه بر این موضوع ساعت کاری برای مشمولین خدمت در راهور به صورت اداری نبوده و باید به شکل شیفتی به خدمت مشغول شوند. خدمت به صورت شیفتی اینگونه می‌باشد که ممکن است، حتی در روزهای تعطیل نیز مانند جمعه‌ها برای خدمت در محل مورد نظر حاضر شوید. سپاس از همراهی شما

سوالات متداول

ساعت کاری سربازان متاهل در یگان راهنمایی و رانندگی به چه شکل است؟

محل خدمت سربازانی که متاهل هستند، با توجه به محل سکونت همسر آن‌ها تعیین می‌شود. این افراد معمولا در دسته‌ مشمولان خدمت در کادر اداری قرار گرفته و فرصت این را دارند که بعد از اتمام ساعت کاری خود (8 ساعت) محل خدمت را ترک کرده و مجدد برای کار در روز بعد آماده شوند.

آیا برای خدمت در این ارگان، مدرک تحصیلی خاصی نیاز است؟

خیر. به طور کلی شما برای خدمت در یگان نیروی انتظامی که شامل پلیس راهور می‌باشد، نیازی به مدرک تحصیلی بالایی نداشته و با داشتن مدرک حداقل فوق دیپلم، می‌توانید برای خدمت در این یگان فرستاده شوید.

آیا پذیرش در پلیس راهنمایی و رانندگی نیاز به شرکت در مصاحبه دارد؟

بله کسب امتیاز لازم در مصاحبه جزء یکی از شرایط اختصاصی این پذیرش است.

لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

شرایط پذیرش سرباز راهنمایی رانندگی

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/9/2

شنبه

1403/9/3

یکشنبه

1403/9/4

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید