برای قبول کردن دانشجو به گروهی از رشته محل هایی که علاوه بر آزمون سراسری به برگزاری آزمون عملی یا مصاحبه علمی عقیدتی هم اقدام می نمایند، رشته های متمرکز با شرایط خاص نامیده می شود. رشته هایی از جمله: تربیت مربی عقیدتی سیاسی سپاه، فوریت های پزشکی و رشته های دانشگاه شاهد که دانشگاه هایی از قبیل امام باقر، امام صادق و مطهری و… این رشته ها را دارا هستند.
جهت پذیرش در این نوع رشته ها فقط در کنکور دریافت رتبه خوب ملاک نمی باشد، در حالی که افراد داوطلبی که حق انتخاب رشته دارند و برای مصاحبه رشته های دارای شرایط خاص حد نصاب دعوت رو دریافت کرده اند تا چند برابر ظرفیت رشته انتخابی، به مصاحبه دعوت میشوند تا از جنبه های دیگر نیز مورد سنجش قرار گیرند.
در این مقاله از آویژه تصمیم داریم شما را با رشته های متمرکز با شرایط خاص آشنا کنیم تا در این خصوص سوالی در ذهن نداشته باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
منظور از رشته های نیمه متمرکز (متمرکز با شرایط خاص) چیست؟
علاوه بر مرحله انتخاب رشته، در رشته های نیمه متمرکز با شرایط خاص یک مرحله دومی وجود دارد که به صورت آزمون عملی، مصاحبه و یا معاینه پزشکی انجام می شود.
شما پس از وارد کردن رشته نیمه متمرکز، در حالتی که حد نصاب کنکور عملی یا مصاحبه آن رشته محل را دریافت نمایید، به آن دانشگاه برای مصاحبه دعوت می گردید. در ادامه به دانشگاه هایی که رشته های متمرکز با شرایط خاص را دارند را برای شما ارائه داده ایم.
لیست دانشگاه های دارای رشته های متمرکز با شرایط خاص
لیست دانشگاه های دارای رشته های متمرکز با شرایط خاص در جدول زیر ارائه داده شده است. پیشنهاد می کنیم قبل از انجام فرآیند انتخاب رشته از همه ضوابط و شرایط دانشگاه های دارای رشته های متمرکز با شرایط خاص اطلاع داشته باشید و با آگاهی انتخاب رشته خود را انجام دهید.
پذیرش دانشگاه های دارای رشته های متمرکز یا شرایط خاص | |||
دانشگاه شاهد | دانشگاه شهید مطهری | دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری | |
دانشگاه فرهنگیان | دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی | دانشگاه علوم پزشکی و پیراپزشکی ارتش | |
دانشگاه شهید رجایی | دانشگاه امام صادق (ع) | دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله | |
دانشگاه علوم انتظامی امین | دانشگاه امام علی (ع) | دانشگاه مذاهب اسلامی | |
دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران | دانشگاه غیر انتفاعی رفاه |
زمان اعلام نتایج اولیه رشته های متمرکز با شرایط خاص
حدوداً دو هفته بعد از اتمام مهلت انتخاب رشته کنکور سراسری، سازمان سنجش به بررسی فرم انتخاب رشته داوطلبان اقدام کرده و در یک زمان یکسان با اعلام اسامی و دعوت شدگان به مصاحبه نتایج دانشگاه فرهنگیان، ظرفیت کد رشته محل های دارای شرایط خاص کنکور را چند برابر به همراه زمان انجام مصاحبه، در سایت خود منتشر نموده و در اختیار افراد داوطلب قرار می دهد.
دعوت شدگان لازم است در صورت تمایل به کد رشته محل انتخابی با توجه به برنامه زمان بندی این سازمان به موسسه و یا دانشگاه مربوطه مراجعه نموده و مراحل گزینش را به پایان برسانند.
اعلام نتایج نهایی رشته های متمرکز با شرایط خاص
بعد از برگزاری آزمون عملی و یا مرحله مصاحبه، شرکت کنندگان برای دریافت نتایج نهایی خود منتظر می مانند. پس از به پایان رسیدن فرآیند مصاحبه دانشگاه های سراسری شرایط افراد داوطلب را بررسی نموده و امتیازها و اسامی کسب کرده افراد داوطلب را به سازمان سنجش ارائه می دهند.
پس از بررسی های آخر اسامی پذیرفته شدگان را، سازمان سنجش بر روی سایت خود به نشانی sanjesh.org به طور یکپارچه با اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر می کند. افراد داوطلبی که در این مرحله قبول شدند، توانایی این را دارند که در زمان مقرر در دانشگاه محل قبولی، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
نحوه مشاهده نتایج رشته های متمرکز با شرایط خاص-
افراد داوطلب برای دریافت نتایج رشته های متمرکز با شرایط خاص، لازم است به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد شده و از منوی سمت راست سراسری را بر گزینند. پس از وارد شدن در بخش سراسری گزینه اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته کنکور را انتخاب کنید.
محل قبولی یا عدم قبولی افراد داوطلب در اعلام نتایج نهایی مشخص شده و افراد پذیرفته شده نوانایی این را دارند که برای ادامه تحصیل و ثبت نام به دانشگاه محل قبولی مراجعه نمایند.
مراحل مشاهده نتایج رشته های متمرکز با شرایط خاص:
- به سایت سنجش به نشانی sanjesh.org وارد شوید
- گزینه سراسری از منوی سمت راست را انتخاب کنید
- روی لینک مشاهده اطلاعیه نتایج نهایی آزمون سراسری کلیک کنید
- مشاهده اسامی پذیرفته شدگان را انتخاب کنید
- نتایج قابل مشاهده است
نام های قبول شدگان دو نوبت کنکور در رشته های ریاضی، تجربی، و انسانی به طور نهایی و اولیه از طرف سایت سازمان سنجش در اختیار افراد داوطلب قرار می گیرد.
نتیجه گیری
رشته های نیمه متمرکز (متمرکز با شرایط خاص) جز رشته های می باشد که برای قبول شدن در دانشگاه باید علاوه بر کنکور مراحل دیگری را طی نمایند. در غیر این صورت داوطلبان نمی توانند در دانشگاه به تحصیلات خود ادامه دهند.
در این مقاله از آویژه سعی کردیم به صورت مفصل و کامل اطلاعاتی را در خصوص رشته های متمرکز با شرایط خاص را در اختیاز شما قرار دهیم. اگر بعد از مطالعه مقاله سوالی در ذهن دارید که پاسخی برای آن نیافتید، از مرکز مشاوره آویژه با شماره گیری پاسخ آن را دریافت نمایید.
سوالات متداول
منظور از رشته های متمرکز با شرایط خاص چیست؟
به رشته محل هایی که علاوه بر کنکور به برگزاری آزمون عملی یا مصاحبه هم اقدام می نمایند، رشته های متمرکز با شرایط خاص نامیده می شود.
داوطلبان جهت مشاهده نتایج رشته های متمرکز با شرایط خاص باید به چه سایتی مراجعه کنند؟
افراد داوطلب برای دریافت نتایج رشته های متمرکز با شرایط خاص، باید به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد شوند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
رشته های متمرکز با شرایط خاص چیست؟
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
سلام وقت شما بخیر
من رشته های کاردانی بدون آزمون وزارت بهداشت دعوت ب مصاحبه شدم وبهم گفتن مصاحبم خیلی عالی بود و مطمئنم ک پذیرفته میشدم
ولی این رشته دومین اولویت انتخابی من بودش
آیا کارنامه سبز برای این رشته ک با سوابق هستش منتشر میشه چون کنکور ندادم؟
سلام وقتتون بخیر
نتايج رشته های شرایط خاص اعلام شده و ششمین انتخاب من، رشته متمرکز با مصاحبه، هستش که دعوت به مصاحبه شدم! این در حالیه که نتایج کنکور برای رشته های دیگه نیومده که ببینم آیا اولویت های اولم رو قبول شدم یا نه!؟ آیا دعوت به مصاحبه شدن به این معناست که پنج رشته با اولویت بالاتری که انتخاب کردم رو قبول نشدم؟