تماس از تلفن ثابت
9099071985

شرایط خروج از کشور کارمندان ارتش

شرایط خروج از کشور کارمندان ارتش

ارتش جمهوری اسلامی ایران به مجموعه ستاد مشترک، نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و سازمانهای وابسته به آنها اطلاق می‌ گردد و هدف آن حفظ استقلال، تمامیت ارضی و امنیت نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد. از منظر نگاه فرماندهی کل قوا، نقش ارتش قوی برای یک کشور حیاتی است. کشور را همیشه سیاستمداران اداره کرده اند اما در سخت ترین شرایط سرداران آن را نجات داده اند.

یکی از مهم ترین مسائلی که ذهن بسیاری از کارمندان شاغل در بخشهای مختلف ارتش را درگیر خود کرده است، موضوع خروج از کشور آن ها می باشد. آیا ارتشی ها ممنوع الخروج هستند؟ آیا کارمندان ارتش می توانند برای سفرهای زیارتی و یا سیاحتی از کشور خارج شوند؟ قوانین خروج از کشور نیروهای مسلح چیست؟

در ادامه با بخش های مختلف ارتش و شرایط خروج از کشور کارمندان ارتش بیشتر آشنا خواهیم شد.

ساختار سازمانی ارتش ایران

ارتش ایران از 4 بخش نیروی زمینی، دریایی، هوایی و پدافند هوایی، و همچنین یک معاونت هماهنگ ‌کننده تشکیل شده است، که این نیروها و کلیه یگان‌ های زیر مجموعه آنها، زیر نظر ستاد فرماندهی کل ارتش فعالیت می‌ کنند.

در ادامه با بخش های مختلف ارتش بیشتر آشنا خواهیم شد:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

ستاد مشترک ارتش (سماجا)

این ستاد مرکز برنامه ‌ریزی و هماهنگی میان 4 نیروی ارتش را برعهده دارد. این نیروها شامل نیروهای زمینی، پدافند هوایی، دریایی و نیروی هوایی می‌ باشند. لزوم هماهنگی و پشتیبانی هر 4 نیرو از یکدیگر در جنگ‌ ها، باعث به وجود آمدن ستاد مشترک شده‌ است.

سرلشکر محمد ولی قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش پس از وقوع انقلاب 1357 ایران بود. در اواخر سال 1386 ستاد مشترک ارتش، به ستاد فرماندهی کل ارتش تغییر یافت و جایگاه ریاست ستاد مشترک ارتش نیز به معاونت هماهنگ ‌کننده ارتش (و رئیس ستاد مشترک ارتش) تبدیل گردید.

نیروی زمینی ارتش (نزاجا)

نیروی زمینی ارتش بزرگ‌ ترین نیروی فعال در نیروهای مسلح ایران است و هم‌ اکنون سرتیپ کیومرث حیدری فرماندهی آن را برعهده دارد.

🫵🫵 این مقاله را حتما بخوانید: استخدام نیروی زمینی ارتش

نیروی دریایی ارتش (نداجا)

نیروی دریایی ارتش مسئولیت حفاظت و صیانت از آب‌ های سرزمینی ایران در شمال و جنوب را برعهده دارد و نیز حافظ منافع ایران در آب‌ های آزاد بین‌ المللی می‌ باشد. هم اکنون فرماندهی نیروی دریایی برعهده دریادار شهرام ایرانی می باشد.

🫵🫵 این مقاله را حتما بخوانید: استخدام نیروی دریایی ارتش

خروج از کشور کارمندان ارتش

نیروی هوایی ارتش (نهاجا)

نیروی هوایی ارتش مسئولیت حفاظت از مرزهای هوایی ایران و پشتیبانی از نیروهای رزمی را برعهده دارد و فرماندهی آن نیز برعهده سرتیپ خلبان حمید واحدی می‌ باشد.

🫵🫵 این مقاله را حتما بخوانید:استخدام نیروی هوایی ارتش

نیروی پدافند هوایی ارتش (نپاجا)

از خردادماه 1398 با تفکیک پدافند هوایی ارتش از قرارگاه پدافند هوایی خاتم ‌الانبیا، این یگان به نیروی پدافند هوایی ارتقاء یافت و به عنوان نیروی چهارم در ارتش به فعالیت خود ادامه داد.
سازمان و بدنه اصلی این نیرو، از نیروی هوایی ارتش گرفته شده‌ است و هم‌ اکنون مسئولیت ایجاد امنیت در آسمان و حفاظت از مرزهای هوایی کشور را با مشارکت نیروی هوایی ارتش، برعهده دارد. در حال حاضر فرماندهی نیروی پدافند هوایی برعهده سرتیپ علیرضا صباحی ‌فرد می باشد.

حال با توجه به چنین مسئولیت خطیری از جانب ارتشیان این سوال مطرح می شود که آیا کارمندان ارتش می توانند مجوز خروج از کشور را دریافت نمایند؟ در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم.

شرایط خروج کارمندان ارتش از کشور

شرایط خروج کارمندان ارتش از کشور

با توجه به اهمیت جایگاه کارکنان ارتش و شرایط شغلی آنها به دلیل مسائل امنیتی چون گروههای معاند با نظام و مترصد تخلیه اطلاعاتی محدودیت هایی برای خروج ارتشیان از کشور وجود دارد.

🟢 این محدودیت ها منجر می شود تا دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور میزبان از زمان مراجعه افراد برای اخذ روادید و مصاحبه در سفارت به آنها به دید تهدید و فرصت بنگرند.

مهم ترین سوال مخاطبان این مقاله این است که آیا نظامی ها می توانند به خارج سفر کنند؟

🟢 به طور کلی برای خروج از کشور کارمندان بخش های مختلف ارتش محدودیت هایی وجود دارد که متاثر از عوامل مختلفی است.

به عنوان مثال، زمان خروج از کشور، پست شغلی کارمند و شرایط امنیتی کشور از جمله عواملی است که بر موافقت یا عدم موافقت یگان ارتش با خروج از کشور کارمند تاثیر می گذارد.

🟢 کارمندانی که قصد دارند تا به منظور سفرهای زیارتی و یا سیاحتی از کشور خارج شوند، پس از تهیه مدارک اولیه (مدارک شناسایی و هویتی و اظهارنامه مبنی بر درخواست خروج از کشور) باید به یگان حفاظت اطلاعات ارتش مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. پس از آن، یگان مربوطه با بررسی همه جانبه شرایط و طی مراحل اداری، رای خود را مبنی بر موافقت با درخواست کارمند و یا مخالفت با وی اعلام می کند.

🫵🫵 این مقاله را حتما بخوانید: شرایط خروج کارکنان سپاه از کشور

خروج کارمندان ارتش از کشور

هدف ارتش چیست؟

  1. حفظ منافع ملی جمهوری اسلامی ایران خارج از قلمرو کشور در دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان، رودخانه‌ ها و معادن.
  2. یاری به ملل مسلمان یا مستضعف غیر معارض با اسلام در جهت دفاع از سرزمین‌ های مورد تهدید یا اشغال نیروهای متجاوز در صورت ‌درخواست ملل مزبور.

نیروهای مسلح تحت فرمان فرماندهی کل قوا (رهبری) بوده و اصل وحدت فرماندهی در تمامی رده‌ های آن حاکم می‌ باشد و فرماندهی در تمامی رده‌ ها بر‌ اساس شایستگی و کارآیی صورت می‌ گیرد. دستور فرمانده در صورتی که مغایر با دستورات مسلم شرع، فرمان های فرماندهی کل و حاکمیت نظام و ‌قوانین جمهوری اسلامی ایران نباشد، لازم‌ الاجرا است.

سخنی از مشاوران آویژه

ارتش، همواره در کنار مردم و در جهت مصالح و آرمان های امت اسلامی انجام وظیفه می‌ نماید و در زمان صلح نیز به درخواست دولت، افراد و‌ تجهیزات فنی خود را در حدی که به آمادگی رزمی آنها آسیبی وارد نکند، در جهت خدمت به مردم در زمینه کارهای امدادی، جهاد‌ سازندگی، آموزشی، تولیدی به کار می‌ گیرد.

کارمندان شاغل در بخش های مختلف ارتش می توانند در صورت تمایل به سفرهای زیارتی و سیاحتی در خواست خود را مبنی بر خروج از کشور در یگان حفاظت اطلاعات ارتش ثبت نمایند. این یگان در صورتی که مشکل خاصی نباشد، می تواند با درخواست کارمند موافقت کند. معمولا عواملی مانند زمان خروج از کشور، پست شغلی کارمند و شرایط امنیتی کشور بر موافقت یا مخالفت با خروج از کشور کارمندان ارتش تاثیر می گذارد.

در این مقاله با ارتش و وظایف و اهداف آن بیشتر آشنا شدیم و به بررسی این موضوع که آیا کارکنان ارتش می توانند از کشور خارج شوند پرداختیم و توضیحات جامعی در این خصوص ارائه کردیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با مشاوران با تجربه مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید.

سوالات متداول

علامت سوالآیا کارمندان ارتش میتوانند از کشور خارج شوند؟

ارتشی ها با توجه به وظیفه سنگین و ملی که بر عهده دارند، برای خروج از کشور با محدودیت هایی روبه رو هستند اما در مواردی با موافقت فرماندهی خود می توانند از کشور خارج شوند که توضیحات کامل در این خصوص در این مقاله درج شده است.

علامت سوالآیا خانواده نظامی ممنوع الخروج هستند؟

در صورتی که کارمئد نظامی بتواند موافقت یگان محل کار خود را برای خروج از کشور به همراه خانواده اش جلب کند، خانواده نظامی می توانند از کشور خارج شوند.

علامت سوالچه عواملی بر موافقت یا مخالفت با خروج از کشور کارمندان ارتش تاثیر می گذارد؟

زمان خروج از کشور، پست شغلی کارمند و شرایط امنیتی کشور از جمله عواملی است که بر موافقت یا عدم موافقت یگان ارتش با خروج از کشور کارمند تاثیر می گذارد.


لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

شرایط خروج از کشور کارمندان ارتش

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

یکشنبه

1403/10/30

دوشنبه

1403/11/1

سه شنبه

1403/11/2

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید