ثبت نام کارت ایثارگری + بخشنامه جدید و سامانه ثبت نام ایثارگران

ثبت نام کارت ایثارگری

تمام رزمندگان و ایثارگرانی که در طول سال های 1359 تا 1367 در مناطق جنگی، عملیاتی و درگیر مشغول انجام سربازی بودند و یا به صورت داوطلبانه به جبهه های جنگ اعزام شده اند می توانند در سامانه ثبت نام کارت ایثارگران وارد شده و برای دریافت کارت اقدام نمایند.

خوشبختانه ایثارگران ارتش و سپاه می توانند بدون مراجعه حضوری و با ثبت نام در سامانه کارت ایثار ملی برای دریافت و پیگیری سوابق جبهه خود اقدام کنند.

🏛 سامانه ثبت درخواست ایثارگری برای ارتش به نشانی aja.ir و سامانه درخواست ایثارگری سپاه به نشانی issar.ir در دسترس متقاضیان می باشد.

🏛 از مهم ترین مزایای کارت ایثارگری می توان به دریافت مستمری ماهانه، تخفیف مراکز خرید زیر نظر بنیاد شهید و نیروهای مسلح، سهمیه اختصاصی مربوط به کنکور و یا آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی و… اشاره کرد.

🏛 طبق بخشنامه جدید کارت ایثارگری تمام جانبازان و ایثارگران باید برای دریافت کارت ایثار ملی (نسخه هوشمند کارت ایثارگری) اقدام کنند. هدف از ارائه کارت ایثار ملی برای متقاضیان، تجمیع تمام سوابق جبهه در ارگان های مختلف و تسریع روند دریافت استعلام از سازمان های ذیربط می باشد.

ما مشاورانآویژهدر ادامه قصد داریم تا شما را با روند گرفتن این کارت در ارگان‌های مختلف آشنا کنیم و مراحل ثبت نام کارت ایثارگری، مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و ورود به سامانه ثبت نام ایثارگران را بررسی نماییم.

همچنین می توانید برای استفاده از مشاوره و انجام ثبت نام کارت ایثارگری توسط مشاوران با مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید.

کارت ایثارگری چیست؟

ایثارگران افرادی هستند که در سال‌های جنگ تحمیلی در جبهه‌های نبرد حضور داشتند و سابقه جبهه در پرونده آن‌ها درج شده است.

در سال‌های گذشته پرونده و سابقه این افراد به صورت یک جا جمع آوری نشده بود و استعلام این سوابق با مشکلات فراوانی همراه بود. اما امروزه با تجمیع این سوابق و مدارک در سامانه ایثارگران، به این افراد کارتی به نام کارت ایثارگری داده شده است.

این کارت‌ها حالت هوشمند دارند و سابقه و مدت زمان حضور در جبهه به همراه اطلاعات هویتی این افراد در این کارت‌ها گنجانده شده است.

ایثارگران امروزه تنها با داشتن این کارت می‌توانند از خدمات و تسهیلاتی که برای آنان در نظر گرفته شده، استفاده کنند. این کارت‌ها دارای بارکد منحصربه فرد هستند و ضریب امنیتی بالایی برای جلوگیری از جعل و سوء استفاده احتمالی دارند.

بخشنامه جدید و سامانه ثبت نام ایثارگران

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

کارت ایثارگری به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مشمولانی که اعضای خانواده آن ها دارای کارت ایثارگری می باشند از تسهیلات ویژه ای مانندکسری خدمت ایثارگری نیز برخوردارند. در نظر داشته باشید، کارت ایثارگری به افرادی که شرایط زیر را دارند، تعلق می گیرد.

⭐ افرادی که بیشتر از 45 روز سابقه حضور در جبهه‌ها و در فاصله زمانی سی و یک شهریور سال 59 تا بیست و هفتم مرداد سال 67 را داشته‌اند و در ارتش و سپاه و نیروی انتظامی (ژاندارمری) خدمت کرده‌اند.

⭐ والدین، همسر و فرزندان شاهد برای ایثارگرانی که در سپاه خدمت کرده‌اند.

⭐ جانبازان 5 درصد به بالا

⭐ همسر جانبازان 70 درصد به بالا

⭐ آزادگانی که بیشتر از 6 ماه در اسارت بوده‌اند

⭐ آزادگان سیاسی با بیشتر از 3 ماه اسارت

⭐ جانبازان 25 درصد به بالا

⭐ و تمام افرادی که بعد از قطعنامه در مناظق عملیاتی و درگیر ایران مشغول خدمت بوده اند.

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری

کلیه ایثارگران و متقاضیان دریافت کارت ایثارگری می توانند به 2 صورت حضوری و غیر حضوری برای دریافت کارت ایثار ملی و فعال سازی مستمری ایثارگران اقدام نمایند. ایثارگران و جانبازان در طی سال های جنگ در یکی از ارگان های ارتش، سپاه و ژاندارمری (نیروی انتظامی) مشغول خدمت به ایران بوده اند.

بر همین اساس نحوه دریافت و پیگیری کارت ایثارگری برای رزمندگان هر یک از ارگان ها متفاوت است. خوب است بدانید که تمام مراحل ثبت نام برای کارت ایثارگری نیروی انتظامی به صورت حضوری انجام می‌شود و رزمندگان ژاندارمری برای دریافت کارت ایثار ملی و استعلام سوابق جبهه باید به صورت حضوری به یکی از نزدیکترین یگان های خدمتی نیروی انتظامی مراجعه نمایند.

اما بخشی از مراحل دریافت کارت ایثارگری سپاه و ارتش به صورت آنلاین و از طریق دو سامانه جداگانه نیز انجام می‌شود که در ادامه مراحل کار را به صورت مرحله به مرحله و تصویری بررسی می‌کنیم:

کارت ایثارگری چیست؟

مراحل ثبت نام و دریافت کارت ایثارگری ارتش

ایثارگرانی که محل خدمت آنان در جبهه‌ها، ارتش بوده است باید برای انجام مراحل دریافت کارت ایثارگری هوشمند خود به سامانه ارتش به آدرس aja.ir مراجعه نمایند.

برای شروع ثبت نام این مراحل باید دنبال شود:

🟣 در صفحه اصلی سایت ارتش و در منوی سمت راست، گزینه «کارت ایثار ملی» را انتخاب کنید.

🟣 در صفحه باز شده شما می‌توانید به اطلاعات کاملی درباره نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز دسترسی داشته باشید.

🟣 ثبت نام کامل برای دریافت کارت ایثارگری ارتش در نزدیک ‌ترین یگان محل سکونت افراد انجام می‌شود. شما باید فرم‌های مربوط به ثبت نام این کارت را از این سامانه دانلود کرده و پر کنید و سپس به یگان محل زندگی خود برای ارائه مدارک مراجعه نمایید.

همچنین شما می‌توانید به فهرست دفاتر پاسخگویی کارت ایثار ملی در سطح کشور به تفکیک استان هم در این صفحه دسترسی داشته باشید. دسترسی به این لیست به ایثارگران کمک می‌کند به مکان درست که در نزدیکی محل سکونت آن‌ها قرار دارد، مراجعه کنند.

در جدول زیر می توانید برخی از دفاتر پاسخگویی کارت ایثارگری ارتش را مشاهده کنید.

1.تهران: لویزان – بزرگراه شهید بابایی – بلوار نیروی زمینی ساختمان الماس طبقه 4 – مدیریت نیروی انسانی – دایره عملیات پرسنلی – پایوران
2.تبریز: جاده مرند- جاده اوغلی- جنب هوا نیرو تیپ25 نیروی مخصوص – دفتر مراجعات تیپ 2
3.خراسان رضوی: پایگاه هوا نیروز مشهد مقدس – دفتر مراجعات پایگاه
4.اصفهان: خانه اصفهان-حد فاصل چهارراه نیروی هوایی و میدان شهید علیخانی، کنار آموزشگاه رانندگی کورش – دفتر مراجعات پدافند مرکزی
5.تهران- رباط کریم- تیپ 123 متحرک هجومی- دفتر مراجعات تیپ 123
6.قزوین: بلوار شهید بهشتی، قرارگاه منطقه ای غرب نزاجا تیپ 116- دفتر مراجعات تیپ 116
7.کرمان: باغ ملی- خیابان سپه- قرارگاه منطقه ای جنوب شرق- دفتر مراجعات قرارگاه
8.کرمانشاه: بلوار شهید بهشتی- فرماندهی آماد و پشتیبانی شهدای پشتیبانی نزاجا- دفتر مراجعات فرماندهی آماد و پشتیبانی شهدای نزاجا
9.خوزستان: اهواز- کمپلو- بلوار ارتش- کنار بیمارستان 578 ارتش- جنب مسجد امیرالمومنین تیپ 192 زرهی مستقل- دفتر مراجعات تیپ 192
10.فارس: شیراز- سیاخ دارنگون- تیپ 37 زرهی شهید سرتیپ عباس عطریان- دفتر مراجعات تیپ 37

برای اطلاع از دفاتر پاسخگویی و نحوه مراجعه حضوری برای دریافت کارت ایثارگری می توانید با مشاوران آویژه تماس بگیرید.

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری سپاه

ایثارگرانی که محل خدمت آنان در دوره دفاع مقدس، سپاه بوده است، باید به سامانه مخصوص سپاه برای دریافت کارت ایثارگری مراجعه نمایند.

🟣 ایثارگران باید به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و ایثارگران سپاه به نشانی issar.ir مراجعه نمایند.

کارت ایثارگری به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

🟣 پس از وارد شدن به سامانه ثبت نام کارت ایثارگری سپاه، گزینه «سامانه ایثار من» در منوی سمت چپ را انتخاب کنید.

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری سپاه

🟣 در صفحه باز شده بر روی ثبت نام کلیک کنید. حالا باید کد ملی خود و عدد تصویر امنیتی را در کادر مربوطه وارد کنید.

مراحل ثبت نام و دریافت کارت ایثارگری ارتش

🟣 حال باید کد ملی خود را مطابق تصویر زیر وارد نمایید.

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری نیروی انتظامی

🟣 در این مرحله سامانه از شما یک شماره تلفن درخواست می‌کند و کدی به شماره تلفن شما ارسال می‌شود.

مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثارگری

با وارد کردن کد، سامانه به شما نام کاربری و رمز عبور تخصیص می‌دهد. در این زمان ثبت نام شما در مرحله اول با موفقیت انجام شده است.

حالا باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد حساب کاربری خود شوید. حالا می‌توانید برای ثبت نام کارت ایثارگری در حساب کاربری خود در سامانه ثبت نام کارت ایثارگری، بقیه مراحل را انجام دهید. پیشنهاد می کنیم حتما مقالهمعافیت ایثارگریرا بخوانید.

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری نیروی انتظامی

در مورد ایثارگرانی که در نیروی انتظامی خدمت کرده‌اند، دریافت این کارت هنوز به روش حضوری انجام می‌شود. افراد عضو نیروی انتظامی، برای دریافت کارت ایثارگری باید مدارک و مستندات خود را به صورت حضوری به مراکز مربوط به نیروی انسانی محل خدمت خود، ارائه دهند.

🟣 ایثارگران پایور ناجا، همکاران وظیفه ناجا و نیروهای رزمنده مردمی تحت اختیار ناجا که در دوران دفاع مقدس در جبهه‌ها و یا مناطق عملیاتی خدمت کرده‌اند، می‌توانند برای دریافت کارت ایثارگری نیروی انتظامی اقدام کنند.

🟣 این افراد باید به معاونت نیروی انسانی فرماندهی انتظامی استان مراجعه کنند و فرم‌های مخصوص کارت ایثارگری را دریافت و تکمیل نمایند. پس از صدور کارت ایثارگری، این کارت به آدرس متقاضیان ارسال خواهد شد.

نمونه کارت ایثارگری نیروی انتظامی، ارتش و سپاه

نمونه کارت ایثارگری نیروی انتظامی، ارتش و سپاه

مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثارگری

دریافت و تکمیل فرم‌های خوداظهاری ۸گانه. در این فرم‌ها مشخصات کامل فردی شخص ایثارگر به همراه خانواده او درج می‌گردد. به علاوه در فرم‌های اختیاری، سابقه حضور فرد در یگان‌های عملیاتی و یا جبهه‌ها نوشته می‌شود. (مخصوص کسانی که در ارتش خدمت کرده اند)

💙 اصل و کپی صفحات شناسنامه ایثارگر و اعضای خانواده

💙 کپی از پشت و روی کارت ملی فرد ایثارگر

💙 کپی آخرین مدرک تحصیلی ایثارگر

💙 کپی از کارت ملی خانواده فرد ایثارگر

💙 3 قطعه عکس 3 در 4 رنگی با لباس عادی

💙 مدارک یگان خدمت برای کارکنان وظیفه (اصل کارت پایان خدمت و کپی کارت پایان خدمت)

💙 کپی از مدارک محل خدمت کارکنان پایور (اختیاری)

💙 کپی از سابقه جبهه و محل خدمت به همراه سوابق شرکت در عملیات، سابقه ایثارگری و مجروحیت (در صورت وجود)

💙 دو قطعه عکس مستند از دوران شرکت در جبهه که می‌توان به صورت فردی و یا گروهی گرفته شده باشد. (در صورت وجود)

💙 آدرس محل سکونت و کد پستی فرد ایثارگر

این مقاله را حتما بخوانید: پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی

مراحل ثبت نام کارت ایثارگری

مزایای کارت ایثارگری چیست؟

دولت و نهادهای گوناگون به پاس خدمات افراد ایثارگر، تسهیلاتی را برای این افراد در نظر گرفته‌اند. به طور کلی با توجه به سابقه جبهه و یا درصد جانبازی این افراد، مستمری برای این افراد و خانوده آنان در نظر گرفته می‌شود.

حقوق کارت ایثارگری در واقع همان مستمری ایثارگری است. به علاوه این کارت‌ها در موارد دیگر نیز مزایا و تسهیلاتی را در اختیار ایثارگران قرار می‌دهد. از جمله این مزایا می‌توان به این موارد اشاره کرد:

❤️ استفاده ازانواع معافیت سربازیو یا کسری خدمت برای فرزندان ایثارگران

❤️ دریافت سهمیه برای ورود به دانشگاه‌ها از طریق کنکور سراسری و یا رشته‌های بدون کنکور برای همسر و فرزندان افراد ایثارگر

❤️ استفاده از خدمات رفاهی گوناگون مانند امکانات ورزشی، تالارها و…

❤️ دارا بودن اولویت برای دریافت وام اشتغال‌زایی در بین افراد واجد شرایط و دریافت وام ازدواج با مبالغ بیشتر نسبت به سایر افراد.

❤️ دریافت تخفیف‌های گوناگون در مراکز خرید مربوط به ایثارگران

❤️ استفاده از اولویت‌هایی برای دریافت وام‌های مسکن

❤️ احراز هویت برای ورود و خروج از مکان‌های نظامی و رفاهی مربوط به سازمان‌های ارتش و سپاه

❤️ پرداخت بخشی از حق بیمه ایثارگران از طرف یگان‌های مربوطه

❤️ دریافت کارت حکمت و فعال سازی مستمری ایثارگران و خانواده های آنان

✍️✍️سخنی از مشاوران آویژه

امروزه به منظور تجمیع سوابق ایثارگران و ارائه بهتر خدمات و تسهیلات به آنان، کارت ایثارگری هوشمند جایگزین دیگر کارت‌ها شده است.

مهم‌ترین مزیت داشتن این کارت‌های هوشمند، انجام مراحل معافیت و کسری خدمت فرزندان، گرفتن تسهیلات بانکی و اخذ سهمیه‌های دانشگاهی است.

اگر درباره مراحل ثبت نام برای کارت ایثارگری و یا بخشنامه جدید کارت ایثارگری نیاز به مشاوره داشتید، می‌توانید ازمشاوره نظام وظیفهمرکز آویژه بهره مند گردید.

سوالات متداول

❓ کارت ایثارگران به چه افرادی تعلق می گیرد؟

کارت ایثار ملی به تمام رزمندگان، جانبازان و ایثارگرانی که در طی سال های 1359 تا 1367 مشغول خدمت در جبهه ها بودند تعلق می گیرد.

❓ افرادی که بعد از قطعنامه در مناطق عملیاتی حضور داشتند شامل کارت ایثارگری می شوند؟

افرادی که حداکثر تا سال 1374 که در مناطق عملیاتی و درگیر مشغول خدمت بوده اند با توجه به نظر و تایید یگان خدمتی خود می توانند از مزایای کارت ایثارگری بهره مند شوند.

❓ کارت ایثار ملی چه مزایایی دارد؟

همانطور که در متن مقاله اشاره کردیم دریافت کارت ایثارگری دارای مزایایی از جمله سهمیه دانشگاه و کنکور، استفاده از وام های ایثارگری، سهمیه در آزمون استخدامی و… می باشد.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

ثبت نام کارت ایثارگری + بخشنامه جدید و سامانه ثبت نام ایثارگران

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/9/2

شنبه

1403/9/3

یکشنبه

1403/9/4

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید