شرایط تحصیل در خارج از کشور

به اشتراک بگذارید

برای ادامه تحصیل در خارج از کشور ، چه شرایطی لازم است ؟

شرایط تحصیل در خارج از کشور ، برای همه ی دانشگاه ها یکسان نیست . بعلاوه ، قوانین مهاجرتی و سیاست های دولت ها در آن ها موثر است . پس شما باید با توجه به مقصدتان ، این موضوع را پیگیری کنید .

اما چند مورد کلی و مشترک در اکثر کشور ها وجود دارد . که رعایت و دانستن آنها ، راه شما را هموار می کند .

برای اطلاع از این شرایط تحصیل در خارج از کشور ، با ما همراه باشید .

شرایط تحصیل در خارج از کشور,مشاوره تحصیل در خارج از کشور,اپلای,مهاجرت,مهاجرت تحصیلی

شرایط تحصیل در خارج از کشور مربوط به سن

معمولا منع قطعی برای ادامه تحصیل در سن مختلف وجود ندارد . اما باید به قوانین خاص در رشته ها و دانشگاه های خاص توجه کنید . مثلا در رشته پزشکی ، معمولا شما باید کمتر از ۳۰ سال داشته باشید . یا برای ورود به کالج ، نباید سن شما بیشتر از ۲۵ باشد .

مجدد تاکید میکنم . این قاعده در اکثر دانشگاه ها جاری است . نه در همه آنها . برای اطلاع از جزییات دقیق مربوط به سن در مقصدتان ، با ما تماس بگیرید .

عامل موثر در شرط سنی کشورهای مختلف ، نیازهای آن است . ممکن است کشوری که دچار کمبود نیروی کار باشد ، محدودیت های کمتری اعمال کند . اما در آن صورت ، باز هم بالا رفتن سن ، عامل منفی است . زیرا شما از دوران مفید کاری دور می شوید . هرچند که در هر صورت ، موجودی حساب بانکی ، می تواند افزایش سن را جبران کند !


بیشتر بخوانید : مشاوره تحصیل در خارج از کشور


 

تحصیل زیر ۱۸ سال

در شرایط تحصیل در خارج از کشور برای افراد زیر ۱۸ سال ، دو سیاست عمده وجود دارد . سیاست اول ، اقامت دانش آموز در کنار خانواده های مقیم آن کشور است . در این حالت ، دانش آموز تا سن ۱۸ سالگی تحت حمایت آن خانواده است . این خانواده ها توسط دولت تایید می شوند . بنابراین ، کاملا قابل اعتمادند . این سیاست اصطلاحا هوم استی home stay نامیده میشود . وظایف این خانواده ها عبارتند از :

  • تامین غذا
  • تامین مسکن
  • مراقبت و نگه داری
  • ایجاد محیط امن
  • ایجاد آشنایی با محیط ، خصوصا محیط آموزشی
  • رفت و آمد
  • و…

سیاست دوم ، عبارت است از دادن اقامت به والدین دانش آموز زیر ۱۸ سال . بدین ترتیب ، یکی از والدین یا هر دوی آنها ، اجازه ی همراهی فرزند را دارند . اما این امکان ، امروزه فقط در برخی از کشور های محدود اجرا میشود . استرالیا یکی از این کشورهاست . اما بسیاری از کشورها ، این قوانین را تغییر داده اند . و روند سخت گیرانه تری را دنبال می کنند .

البته در کشورهای مجری این سیاست ، حق اقامت مادام العمر نیست . و والدین فقط تا ۱۸ سالگی دانش آموز ، امکان اقامت دارند . معمولا کودکان و نوجوانان بین ۶ تا ۱۸ سال می توانند از این فرصت استفاده کنند .

شرایط تحصیل در خارج از کشور,مشاوره تحصیل در خارج از کشور,اپلای,مهاجرت,مهاجرت تحصیلی

شرایط تحصیل در خارج از کشور مربوط به مدرک تحصیلی

شرایط تحصیل در خارج از کشور ، با توجه به مدرک تحصیلی ، کمی متفاوت می شود . اگر شما دیپلم دارید ، باید بدانید که مدرک پیش دانشگاه ضروری است . زیرا هیچ جای دنیا ، گرفتن ۱۱ ساله ی دیپلم امکان پذیر نیست . ( به جز ایران ! ) بنابراین ، یا باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید و دیپلم خود را ۱۲ ساله بگیرید . یا در دوره هایی به نام foundation شرکت کنید . این دوره ها معادل مدرک پیش دانشگاهی است و در بسیاری از کشورها ، از جمله انگلستان و آمریکا برگزار می شود .

باید توجه کنید که طبق مصوبات جدید ، آقایانی که وضعیت نظام وظیفه ی آنها تعیین تکلیف نشده ، امکان ادامه تحصیل با مدرک دیپلم و در مقطع لیسانس را در خارج از کشور ندارند . پس قبل از اقدام برای اخذ پذیرش ، حتما این مساله را حل کنید .

برای بررسی چگونگی خروج از کشور برای مشمولین دیپلمه ، با ما تماس بگیرید .


برای مشاوره در زمینه شرایط تحصیل در خارج از کشور

می توانید از سراسر کشور با استفاده از تلفن ثابت از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب حتی در ایام تعطیل

با مشاوران متخصصمرکز مشاوره تلفنیآویژه دانشتماس بگیرید :

تهران ۹۰۹۹۰۷۲۰۶۸ و سایراستانها ۹۰۹۹۰۷۲۰۶۸


 

لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری

شرایط تحصیل در خارج از کشور با مدرک لیسانس و فوق لیسانس ، ساده تر است . از مزیت های درخواست برای تحصیلات تکمیلی ، میتوان به این موارد اشاره کرد :

  1. شانس بالاتر پذیرش
  2. شانس بیشتر برای دریافت بورس تحصیلی
  3. بالاتر رفتن میزان کمک هزینه ها ، با بالا رفتن مقطع
  4. ساده تر شدن تبدیل ویزای دانشجویی به شغلی
  5. ساده تر شدن گرفتن اقامت
  6. و…

مدارک

از شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور ، باید به داشتن مدارک لازم اشاره کرد . برخی از این مدارک عبارتند از :

  • رزومه و سوابق شخصی ، علمی ، شغلی و…
  • مدارک شناسایی و ترجمه رسمی آنها
  • مدرک تحصیلی و ترجمه رسمی آن
  • ترجمه رسمی ریز نمرات
  • پاسپورت
  • ترجمه مقالات ، پایان نامه و تز دکترا
  • توصیه نامه یا letter of recommendation
  • عکس پاسپورتی
  • مدرک زبان
  • و…

برای اطلاع از جزییات بیشتر این مدارک و چگونگی تهیه آنها ، با ما تماس بگیرید . مشاوران ما ، شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور را به طور کامل و به روز در اختیار شما میگذارند .


بیشتر بخوانید: مشاوره تلفنی و حضوری مهاجرت تحصیلی


 

مدرک زبان

داشتن مدرک زبان انگلیسی ، یکی از شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور است . گرفتن مدرک تافل یا آیلتس ، میتواند شانس پذیرش شما را بالا ببرد . حتی برای برخی دانشگاه های دنیا ، جزو شروط اساسی است . بنابراین ، اگر قصد تحصیل در دانشگاه های برتر دنیا را دارید ، پیش از اقدام ، حتما باید مدرک زبان بگیرید . مهم نیست که در آمریکا تحصیل میکنید یا در چین با فرانسه . زبان انگلیسی برای شما ضروری است .

بعلاوه ، دانستن زبان کشور مقصد ، امتیاز ویژه ای به شمار میرود . پس اگر خیالتان از زبان انگلیسی راحت است ، بدنبال یادگیری زبان سوم باشید . یعنی زبان کشور مقصد !

اما در هر صورت ، بعضی از دانشگاه ها و کشور های دنیا ، مدرک زبان را ضروری نمی دانند . ولی در طول دوران تحصیل ، شما ملزم به یادگیری آن هستید . برای اطلاع از لیست و جزییات این دانشگاه ها ، می توانید با مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور آویژه دانش تماس بگیرید .

ویزا

از دیگر شرایط تحصیل در خارج از کشور ، باید به ویزای تحصیلی اشاره کرد . شما برای تحصیل در هر کشور خارجی ، باید ویزای تحصیلی آن را دریافت کنید . معمولا قوانین مرتبط با این نوع ویزا سختگیرانه بوده و پروسه ی صدور آن طولانی است . پس بهتر است از مدت ها قبل برای دریافت آن اقدام کنید . چرا که از سخت ترین شرایط تحصیل در خارج از کشور محسوب میشود . البته کشورهایی مثل چین ، از این قاعده مستثنی هستند .

برخی از شرایط مورد نیاز برای گرفتن ویزای تحصیلی :

  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • داشتن محل اقامت در کشور مقصد
  • گواهی گردش مالی حساب های بانکی
  • آزمایشات نشان دهنده ی سلامت روحی و جسمی
  • قبولی درمصاحبه سفارت کشور مورد نظر
  • ارائه تضمینی در خصوص بازگشت به کشور ( مثل بلیط برگشت )
  • معتبر بودن پاسپورت
  • و …

هر یک از این شرایط تحصیل در خارج از کشور ، جزییات فراوانی دارد . که قابل طرح و بحث در یک مقاله اینترنتی نیست و توصیه میکنم در خصوص این شرایط ، حتما با یک متخصص مشورت کنید . چرا که اشتباه در هر یک از مراحل و شرایط تحصیل در خارج از کشور ، میتواند باعث هدر رفتن هزینه و زمان زیادی شود . پس ریسک نکنید . و کار را با آزمون و خطا پیش نبرید .

شرایط تحصیل در خارج از کشور,مشاوره تحصیل در خارج از کشور,اپلای,مهاجرت,مهاجرت تحصیلی

جمع بندی شرایط تحصیل در خارج از کشور

  • روند قطعی و یکسانی برای شرایط تحصیل در خارج از کشور وجود ندارد .
  • باید با کمک مشاور ، روند مورد نیاز هر مقصد به طور جداگانه بررسی شود .
  • با بالا رفتن سن ، شانس گرفتن پذیرش تحصیلی کم میشود .
  • شرایط تحصیل در خارج از کشور با توجه به مدرک تحصیلی متفاوت است .
  • گرفتن ویزا ، سخت ترین شرط از شرایط تحصیل در خارج از کشور است .
  • استفاده از مشاور در طول مراحل برای جلوگیری از اشتباه ضروری است . شرایط تحصیل در خارج از کشور
 

شرایط تحصیل در خارج از کشور

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره 9099072068 تماس بگیرید.

برای مشاوره در زمینه شرایط تحصیل در خارج از کشور

از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت

در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید

همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 

حتی ایام تعطیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی با تلفن ثابت و بدون پیش شماره

از سراسر ایران 9099072068