یکی از رشته های پیراپزشکی پرطرفدار رشته تجربی، رشته شنوایی سنجی است. دانش آموزان زیادی در مقطع دبیرستان برای این رشته برنامه ریزی می کنند.
این رشته تحصیلی به علت کمتر بودن سهمیه پذیرش در کنکور سراسری و نبود این رشته در دانشگاه آزاد، دارای بازار کاری نسبتا مناسبی است. لذا با برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی به طور صحیح میتوانید با خیال آسوده راه قبولی در این رشته را طی کنید و به موفقیت بیشتر نزدیک شوید.
اگر شما هم دوست دارید تا در این رشته به ادامه تحصیل بپردازید، توصیه می کنیم این مطلب را از دست ندهید؛ مشاوران ما در این مطلب اطلاعات جامع و کاملی در رابطه با شنوایی شناسی و برنامه ریزی برای قبولی در شنوایی سنجی، برای شما تهیه کرده اند. پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی سال 1400
برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی 1400 از اهداف داوطلبان سال جدید میباشد. اغلب شرکت کنندگان کنکور هر سال، افراد پشت کنکوری هستند که تجربه قبلی از کنکور قبلی دارند و آمادگی بیشتری نسبت به افرادی که سال اول کنکورشان است دارند. پس اگر قصد قبولی در این رشته را دارید باید به طور صحیح برنامه ریزی برای قبولی در کنکور داشته باشید و با هدف گذاری صحیح به چیزی که در ذهنتان است، برسید.
در مرحله اول باید ابتدا رقبای خود را بشناسید و بدانید که برای قبولی در این رشته با چه افرادی در رقابت هستید.
این رشته جزء رشته های پرطرفدار کنکور تجربی است به همین دلیل رقابت در این رشته بالاست و برنامه ریزی کنکور برای قبولی در رشته شنوایی سنجی به شرط تمایل به قبولی قطعی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
گام های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی
گام های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی پس از شناسایی رقبای خود و آگاهی به اینکه تراز متوسط قبولی در این رشته در حدود 9000 میباشد،با دانستن این نکته می توانید بهتر برنامه ریزی کنید.
گام بعدی که باید به آن توجه داشته باشید، نحوه مطالعه کنکوری میباشد. الزاما کسی که بیشتر درس میخواند، موفق نیست! بارها در اطرافیان خود شنیده اید که کسی با ساعت مطالعه خیلی پایینتر از شما نتیجه بهتری گرفته است. شاید نیاز باشد کمی در نحوه مطالعه خود تغییر رویه بدهید و راه های اصولی را در بر بگیرید.
برای مثال یکی از این راه ها داشتن زمان استراحت کافی بین ساعات مطالعه میباشد. از دیگر گام های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی دانستن میزان علاقه خود به این رشته میباشد. هر چقدر بیشتر علاقمند باشید، بیشتر رویای رسیدن و تلاش کافی برای قبولی را انجام میدهید.
نکات برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی
نکات برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی را در پارگراف های قبلی به طور اجمالی توضیح دادیم. اما دیگر نکاتی که شاید گفتن آنها کمکی در روند قبولی شما بکند را برایتان در این بند ذکر می کنیم.
تاکنون به نحوه تغذیه خود در دوران کنکور فکر کرده اید؟ اغلبتان بیشتر غذاهای با ارزش غذایی پایین را روزانه مصرف میکنید و از مغز خود انتظار دارید هر چیزی را که یکبار خواندید در مغزتان کامل تثبیت شود! مثل ماشینی که با سوخت پر از ناخالصی بخواهد راه چند روزه را طی کند بدون هیچ خرابی دقت کنید.
حتما در نحوه تغذیه خود تجدیدنظر کنید و موادی چون آجیل و میوه و … را بیشتر در برنامه غذایی خود داشته باشید. شاید این از مهمترین نکات برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی و یا هر رشته دیگری باشد که نیاز به روحیه و سلامتی چند ماهه تا کنکور دارد.
زمان بندی برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی
همانطور که میدانید به علت پرطرفدار بودن این رشته، کمی بیشتر مورد نقد است و باید بیشتر برای قبولیتان وقت بگذارید. پیشنهاد میکنم از نزدیک کار افراد این رشته را ببینید، زیاد وقتتان را نمی گیرد اما انگیزه طوفانی در شما برای پیمودن باقی راه قبولی ایجاد میکند.
برای زمان بندی برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی میتوانید از دوستان یا آشنایان موفق در این مسیر یا مشاوران کار بلد راهنمایی بگیرید. زیرا گاهی یک راهنمایی از یک فرد باتجربه میتواند مسیر تفکر و موفقیت تان را دگرگون و هموار سازد.
روش های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی
روش های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی را میتوان به صورت کلی اینگونه ذکر کرد:
- کشف علاقه خود و اطمینان از آن.
- نوشتن یک برنامه مناسب بسته به توانایی خود و در صورت نیاز کمک از یک مشاور برای این کار.
- شرکت در آزمون های ماهانه و برنامه ریزی صحیح برای هر ماه.
- ایمان به خود و تحمل سختی های مسیر قبولی.
این روش های برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی به طور اجمالی بیان شد که البته هر کدام نیاز به بررسی دقیق تری دارد.
سهم بندی دروس برای کنکور شنوایی سنجی
همانطور که میدانید این رشته جزء رشته های زیر گروه یک میباشد و در زیر گروه یک نیز درس زیست شناسی از اهمیت بالاتری از دروس دیگر برخوردار است. لذا باید با برنامه ریزی صحیح برای مطالعه این درس با استفاده از کتاب های کمک آموزشی خوب و در صورت نیاز با کلاس های عمومی یا خصوصی در این درس به بهبود درصد های خود بپردازید.
در اولویت دیگر دروس شیمی سپس ریاضی و فیزیک و نهایتا دروس عمومی میباشد. این سهم بندی دروس برای کنکور شنوایی سنجی میباشد که در رشته های دیگر کمی متفاوت میباشد.
سخن آخر
اگر قصد دارید تا در این رشته جذاب شرکت کنید، توصیه می کنیم حتما با برنامه ریزی پیش بروید تا در میانه راه دچار سردرگمی و اضطراب نشوید. شما می توانید برای دریافت برنامه ریزی با مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید. مشاوران ما در این زمینه شما را به خوبی راهنمایی می کنند و تا رسیدن شما به موفقیت در کنار شما هستند.
سوالات متداول
قبولی در رشته شنوایی سنجی بدون کنکور امکان پذیر است؟
قبولی در این رشته با آزمون بوده و حتما باید در کنکور تجربی شرکت کنید.
میانگین تراز قبولی در رشته شنوایی سنجی چند میباشد؟
به طور میانگین تراز قبولی در این رشته حدود 9300 میباشد و البته هر سال متغیر میباشد.
بازار کار رشته شنوایی سنجی چگونه میباشد؟
بازار کار این رشته به علت پذیرش محدود هر ساله نسبتا مناسب بوده و اغلب فارغ التحصیلان امکان اشتغال را دارند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
برنامه ریزی برای کنکور شنوایی سنجی
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.