برای اینکه کارهای شما طبق روال پیش رود چه می کنید یا برای اینکه بتوانید به همه درس هایتان برسید و نمره عالی کسب کنید چه می کنید؟ مطمئنا جواب اکثر مردم این است برنامه ریزی می کنم!
امروز می خواهیم در این مقاله درباره برنامه ریزی تحصیلی مبانی، اصول و مراحل آن را برای شما توضیح دهیم پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
اکثر دانش آموزان و دانشجویان موفق کسانی هستند که برای موفقیتشان برنامه ریزی کرده اند. این برنامه ممکن از هر شخص به شخص دیگر متفاوت باشد زیرا برنامه ریزی و زمانی که برای آن تعیین می کنید، نسبت به هدف هر شخص متفاوت است ممکن کسی برای کنکور برنامه ریزی کند و کس دیگری برای امتحانات آخر ترم با اطمینان می توان گفت برنامه زمانی این دو نفر با یکدیگر تفاوت خواهد داشت.
برای دریافت مشاوره های حرفه ای تحصیلی میتوانید با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
گام های یک برنامه ریزی درسی هدفمند
برنامه ریزی باید حتما گام به گام و هدفمند پیش رود.
- در گام اول حتما باید هدف خود را مشخص کنید برای مثال فردی که می خواهد برای کنکور خود را آماده کند.
- در گام دوم باید عوامل تاثیرگذار را بررسی کرده (درس ها، زمان لازم و زمان موجود، منابع درسی، آزمون های آزمایشی، کلاس های خارج از مدرسه و …) و تصمیم عاقلانه در این مورد بگیریم.
- گام سوم این است باید برای هر درس منبع مناسبی پیدا کنید.
- گام چهارم باید هر درس را به چند بخش تقسیم کرد و به هر بخش زمان خاصی را اختصاص داد (درس ها باید همزمان با هم پیش بروند).
- گام پنجم یا گام آخر این است که باید بعد از یادگیری و مطالعه هر بخش خود را با آزمون های آزمایشی سنجید تا دید نتیجه مثبت بوده یا منفی.
همینطور این نکته هم فراموش نشود در حین خواندن درس نت برداری یکی از مهم ترین ویژگی ها می باشد.
برنامه ریزی کنکور
برنامه ریزی کنکور به چند بخش تقسیم می شود. نحوه برنامه ریزی کنکور برای آزمون های سراسری، کارشناسی ارشد و دکترا متفاوت است. همچنین با توجه به گروه درسی دانش آموزان (علوم تجربی، علوم انسانی، علوم ریاضی و رشته های هنرستانی) این برنامه ریزی متفاوت می باشد.
برای مثال در گروه آزمایشی علوم تجربی بیشترین آمار شرکت کنندگان را دارد و در نتیجه رقابت در این رشته بیشتر است و سنگین تر! اگر شما بخواهید از رشته های تاپ قبول شوید، باید خیلی تلاش کنید و زحمت زیادی را بکشید تا به خواسته خودتان برسید.
بهترین روش برنامه ریزی درست دانشجویان
بهترین روش برنامه ریزی درست درسی دانشجویان به این صورت است که به دو دسته امتحانات پایان ترم و آزمون ورودی مقطع بعدی می توان تقسیم کرد.
بهترین روش برنامه ریزی درسی خوب دانشجویان برای امتحانات پایان ترم از ابتدای همان ترم اول دانشگاه شروع می شود که دانشجو نباید اجازه دهد درس ها روی هم انباشته شوند چون حجم درسی دانشگاه از نظر محتوایی سنگین است و برای دانشجو شب امتحان آن حجم از دروس واقعا سخت و غیر قابل درک می باشد.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
سخن آخر
در این مطلب در مورد مبانی و اصول و مراحل برنامه ریزی تحصیلی به شما توضیح دادیم.
ما با شما در این مطلب در مورد فواید برنامه ریزی کنکور و بهترین روش های برنامه ریزی گفت و گو کردیم.
برنامه ریزی تحصیلی یک امر تخصصی است و بهتر است به کمک متخصصان این حوزه صورت بگیرد. اگر می خواهید با یک برنامه ریزی درست و صحیح به سمت موفقیت گام بردارید، بهتر است با مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید و از تخصص و دانش آنان در این زمینه استفاده کنید. کافیست با شماره زیر تماس بگیرید.
۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵
سوالات متداول
برنامه ریزی درسی چگونه باید باشد؟
برنامه ریزی باید حتما گام به گام و هدفمند پیش رود. که در این مقاله به شرح آن پرداخته ایم.
بهترین روش برای برنامه ریزی درست دانشجویان کدام است؟
بهترین روش برنامه ریزی درسی دانشجویان را باید به دو دسته امتحانات پایان ترم و آزمون ورودی مقطع بعدی تقسیم کرد که در این مقاله توصیحات تکمیلی را در این خصوص ارائه کردیم.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید
برنامه ریزی تحصیلی چیست؛ مبانی، اصول و مراحل آن
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
مدرک دیپلم مدارس از راه دور اعتبار به اندازه مدارش شبانه یا روزانه را دارد؟
سلام بله