تماس از تلفن ثابت
9099071985

سیر تا پیاز رشته حقوق– معرفی کامل + بازار کار و آینده شغلی آن

سیر تا پیاز رشته حقوق

موضوع حقوق و علم حقوق، نشأت گرفته از تمام روابط اجتماعی است که آثار حقوقی از آن ایجاد می شود.

🟥 تمام روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد می شود، موضوع علم حقوق قرار می گیرد. این روابط می تواند مربوطه به روابط دولت و مردم باشد که به حقوق عمومی معروف است و یا شامل روابط خصوصی مردم گردد که حقوق خصوصی نامیده می شود.

🟥 به عبارت دیگر حقوق عمومی شامل حقوق قوای سه گانه کشور، حاکمیت و آنچه مربوط به اداره کشور است، می شود و حقوق خصوصی به روابط بین خود مردم می پردازد که مهمترین آنها روابط تجاری است که عامل ایجاد رشته حقوق تجارت شده است و یا مسائل مربوط به حقوق مدنی است که از آن جمله می توان به اموال، مالکیت، قراردادها، مسوولیت هایی که اشخاص در خطاهایی که مرتکب می شوند برایشان به وجود می آید مثل مسوولیت ناشی از حوادث، قواعد مربوط به ارث، وصیت، ولادت، اقامتگاه اشخاص و دهها مورد دیگر اشاره کرد.

🟥 رشته حقوق یکی از محبوب ترین رشته‏ های داوطلبان گروه علوم انسانی است . دامنه گرایش ‏های رشته حقوق گسترده و در کلیه روابط زندگی امروز قابل ملاحظه است . این روابط می‏تواند مربوط به روابط دولت و مردم باشدکه به حقوق عمومی معروف است و یا روابط خصوصی مردم را در برمی‏گیرد که حقوق خصوصی نامیده می ‏شود .

از شما دعوت می کنیم در ادامه این مطلب با مرکز مشاوره آویژه همراه باشید، تا به معرفی رشته حقوق پرداخته و بازار کار و آینده شغلی آن را مورد بررسی قرار دهیم.

توانایی های لازم رشته حقوق

رشته حقوق، مانند بسیاری از رشته های تحصیلی نمی باشد که فرد به صورت خصوصی کار را انجام دهد و نتیجه را ارائه دهد.

فارغ التحصیل رشته حقوق، با افراد مختلفی در ارتباط هست و فردی که این رشته را مطالعه می کند، لازم است که از قدرت بیان بسیار بالایی برخوردار باشد. همچنین بتواند مسائل مورد نظر را استدلال کند؛ خلاقیت ذهنی داشته باشد و جسارت بیان و عملکرد لازم را داشته باشد.

شاید به دست آوردن مدرک لیسانس در رشته حقوق کار چندان مشکلی نباشد، اما حقوقدان شدن و شاغل شدن در این رشته و موفق بودن کار بسیار سختی است؛ زیرا شخصی که حقوقدان می‌شود، باید از بسیاری از علوم در حد کفایت اطلاعات داشته باشد و بتواند به خوبی از پس وظایفی که به او محول می شود، برآید.

همانطور که پیشتر گفتیم، نیاز است فرد استعداد زبان و ادبیات فارسی قوی داشته باشد، تا بتواند مسائلی را که استدلال کرده و به نتیجه رسیده است را به خوبی بیان کند و افراد مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.

ویژگی های منحصر به فرد دانشجوی حقوق

ویژگی های منحصر به فرد دانشجوی حقوق

اگر علاقمند به تحصیل در رشته حقوق هستید، باید بدانید که برای موفقیت در این درس پرطرفدار، لازم است که جسارت کافی، قدرت استدلال، بیان قوی و خوب و همچنین خلاقیت ذهنی داشته باشید.

🔴 شاید گرفتن مدرک لیسانس رشته حقوق کار سختی نباشد، اما حقوقدان شدن مطمئنا کار دشواری است و هر کسی از پس آن بر نخواهد آمد؛ زیرا امروزه علم حقوق با جامعه شناسی، روانشناسی و علوم فلسفی پیوند خورده است و حقوقدان باید در همه این زمینه ها اطلاعات کافی داشته باشد.

🔴 یک دانشجو حقوق باید در زمینه ادبیات و زبان فارسی نیز تسلط کافی داشته باشد، زیرا همانطور که رشته حقوق با منطق ریاضی شباهت زیادی دارد، یک منطق خطابی و اقناعی است؛ پس لازم است به ادبیات و زبان فارسی نیز مسلط باشید.

🔴 ریاضی نیز یکی از مباحثی است که دانشجویان رشته حقوق باید بر آن تسلط کافی داشته باشند. اگر می خواهید در رشته حقوق ادامه تحصیل دهید، باید بدانید که امکان تحصیل تا مقطع دکتری در این رشته، وجود دارد.

“برای کمک گرفتن در انتخاب رشته مناسب با علایق و توانایی‌هایتان، از مشاوره انتخاب رشته بهره مند شوید.

رشته حقوق

رشته حقوق برای چه کسانی مناسب است؟

اولین ویژگی دانشجویان حقوق علاقه است و انتخاب رشته آن باید بر اساس علاقه باشد، نه صرفا به دلیل اینکه رشته برتر گروه آزمایشی علوم انسانی است.

از آنجایی که بسیاری از منابع و اصطلاحات رشته حقوق، به زبان انگلیسی، فرانسوی و یا عربی است، پس دانشجویان رشته حقوق باید به این زبان ها تا حدودی مسلط باشند. همچنین فن بیان و نحوه استدلال برای حقوق دانان و وکلا بسیار مهم است.

یکی دیگر از خصلت های کارشناسان حقوق، داشتن صداقت و امانتداری نسبت به موکل خود است. علاوه بر این موارد، یکی دیگر از توانایی های لازم برای این رشته داشتن حافظه خوب و تسلط و آشنایی کامل در قوانین و امور حقوقی، دقت بالا، و جسارت است.

دروس و واحدهای رشته حقوق

رشته حقوق دارای دروس پایه، دروس اصلی و تخصصی، دروس اختیاری، دروس عمومی و دروس پیش نیاز است. که هر کدام از اینها، شامل واحدهایی می باشد.

در ادامه مطلب لیست واحدهای درسی رشته حقوق به تفکیک تقسیم بندی نوع دروس را مشاهده خواهید کرد.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

دروس پایه

🟦 حقوق جزای عمومی

🟦 مقدمه علم حقوق

🟦 حقوق اساسی

🟦 حقوق مدنی

🟦 مبانی علم اقتصاد

🟦 عربی

🟦 مالیه عمومی

🟦 مبانی جامعه شناسی

دروس اصلی و تخصصی

🟦 آیین دادرسی مدنی

🟦 متون حقوقی

🟦 آیین دادرسی کیفری

🟦 حقوق اساسی

🟦 حقوق جزای عمومی

🟦 حقوق بین المللی عمومی

🟦 حقوق سازمان های بین المللی

🟦 حقوق اداری

🟦 اصول فقه

🟦 متون فقه

🟦 حقوق تجارت

🟦 قواعد فقه

🟦 حقوق تطبیقی

🟦 ادله ثبات دعوی

🟦 حقوق کار

🟦 پزشکی قانونی

🟦 کار تحقیقی

🟦 حقوق بین المللی خصوصی

توانایی های لازم رشته حقوق

دروس اختیاری

🟦 بزهکاری اطفال

🟦 پلیس عدمی

🟦 کیفر شناسی

🟦 حقوق دریایی

🟦 حقوق هوایی

🟦 داوری بین المللی

🟦 اصول روابط بین الملل

🟦 آیات الاحکام

🟦 حقوق ثبت

🟦 حقوق بیمه

🟦 حقوق بانکی

🟦 اصطلاحات حقوقی به زبان عربی

🟦 تامین اجتماعی

🟦 حقوق بشر در اسلام

🟦 احوال شخصیه در فقه عامه

🟦 دادرسی های اختصاصی کیفری

🟦 تاریخ حقوق

🟦 مالکیت معنوی

🟦 فلسفه حقوق

🟦 کارآموزی قضایی

🟦 رویه قضایی

🟦 حقوق و کامپیوتر

🟦 حقوق قضایی

🟦 حقوق ارتباطات

🟦 آمار

🟦 جامعه شناسی حقوق

دروس عمومی

🟦 زبان خارجی

🟦 معارف اسلامی

🟦 تاریخ اسلام

🟦 انقلاب اسلامی

🟦 متون اسلامی

🟦 فارسی

🟦 اخلاق اسلامی

🟦 تربیت بدنی

🟦 تنظیم خانواده

دروس پیش نیاز

🟦 زبان پیش

🟦 فارسی پیش

🟦 عربی پیش

🟦 فلسفه و منطق پیش

🟦 وصیت نامه

🟦 روخوانی قرآن

ثبت نام در رشته محبوب حقوق

دروس و واحدهای تحصیلی در رشته حقوق، بشرح جداول زیر است.

دروس پایه
مقدمه علم حقوقحقوق جزای عمومیحقوق اساسی
مبانی علم اقتصادعربیحقوق مدنی
مالیه عمومیمبانی جامعه شناسی

 

دروس اصلی و تخصصی
آئین دادرسی مدنیمتون حقوقیآئین دادرسی کیفریحقوق اساسی
حقوق جزای عمومیحقوق بین‌المللی عمومیحقوق سازمان های بین‌المللیحقوق اداری
اصول فقهمتون فقهحقوق تجارتقواعد فقه
پزشکی قانونیحقوق کارادله ثبات دعویحقوق تطبیقی
کار تحقیقیحقوق بین‌المللی خصوصی

دروس و واحدهای رشته حقوق

رشته حقوق در مقطع لیسانس

دانشجویان مقطع لیسانس رشته حقوق، در مرحله نخست به مطالعه مقدمه ای از علم حقوق می پردازند؛ از این طریق با کلیات علم حقوق و مبانی نظری و فلسفی این علم آشنا می شوند.

در مرحله بعد با دو بخش اصلی علم حقوق یعنی «حقوق عمومی» و «حقوق خصوصی» (که هر کدام دو شاخه حقوق داخلی و بین‌المللی را شامل می شوند) آشنا می شوند و به مطالعه دروس مرتبط با این موضوعات می پردازند.

دانشجویان این رشته بعد از به پایان رساندن دوره ی کارشناسی، می توانند در آزمون های ورودی مشاغلی همچون وکالت، قضاوت، سردفتری اسناد رسمی و مشاوره ی حقوقی شرکت نموده و پس از گذراندن دوره ی کارآموزی، هرکدام به این مشاغل ورود پیدا کنند.

آشنایی با شاخه های رشته حقوق

علم حقوق به دو بخش کلی حقوق عمومی و حقوق خصوصی و از نظر قلمرو اجرایی به دو بخش حقوق داخلی و حقوق بین الملل تقسیم می شود.

برای تحصیل در رشته حقوق، ابتدا پس از شرکت در کنکور علوم انسانی و انتخاب رشته حقوق، می توانید مدرک لیسانس این رشته را کسب کرده و پس از دریافت لیسانس نیز می توانید در آزمون وکالت و قضاوت، آزمون سر دفتری اسناد رسمی و آزمون کارشناسی ارشد حقوق که دارای چندین گرایش است، شرکت کنید.

طول دوره تحصیل در مقطع لیسانس رشته حقوق

طول دوره کارشناسی رشته حقوق، مطابق آئین نامه آموزشی مصوب شورای عالی برنامه ریزی می باشد؛ کلیه دروس حداکثر در ۸ ترم ارائه می شود.

همچنین طول هر ترم ۱۷ هفته است و زمان آموزش هر واحد درس از نوع نظری هفته ای یک ساعت و دروس عملی نیز ۲ ساعت است.

رشته حقوق در مقطع لیسانس

گرایش های رشته حقوق در دانشگاه

همانطور که در مطالب قبلی اشاره شد، رشته حقوق درباره ارتباطات اجتماعی است و در یک تقسیم بندی کلی به دو قسمت حقوق عمومی و خصوصی تقسیم می شود.

مهم ترین‌ روابط اجتماعی در حقوق خصوصی خلاصه می شود که «روابط تجاری»‌ را شامل می شود. این روابط همچنین زمینه ایجاد رشته «حقوق تجارت»‌ شده است.

همچنین مسائل مربوط به «حقوق مدنی»‌ که بخش گسترده ای از رشته حقوق را شامل می شود. از بخش های حقوق مدنی می توان به انواع قراردادها، مسائل مربوط به اموال یا مسئولیت ‌هایی‌ که افراد در خطاهایی که مرتکب می‌شوند بر عهده دارند، اشاره کرد.

مسئولیت هایی مانند مسئولیت ناشی از حوادث، وصیت، ولادت و… همچنین مسائل مربوط به ارث و موارد بسیار دیگر شامل گرایش های حقوق می شوند. ‌حقوق عمومی شاخه ای دیگر از رشته حقوق است که به روابط بین‌الملل می پردازد.

این شاخه از دو بخش حقوق روابط بین‌الملل عمومی و خصوصی تشکیل می شود. برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص گرایش های رشته حقوق و انتخاب بهترین گرایش، توصیه می کنیم مقاله بهترین گرایش های رشته حقوق را مطالعه بفرمایید.

گرایش های رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد

📌 گرایش های رشته ی حقوق در مقطع کارشناسی ارشد، بشرح جدول زیر است:

گرایش حقوق خصوصیگرایش حقوق ارتباطاتگرایش حقوق ثبت اسناد و املاکگرایش حقوق اسناد و قراردادهای تجاری
گرایش حقوق بین المللگرایش حقوق جزا و جرم شناسیگرایش حقوق کیفری اطفال و نوجوانانگرایش حقوق عمومی
گرایش حقوق نفت و گازگرایش حقوق بشرگرایش حقوق مالکیت فکریگرایش حقوق اقتصادی
گرایش حقوق دادرسی اداریگرایش حقوق محیط زیستگرایش حقوق تجارت بین المللگرایش حقوق خانواده
گرایش حقوق تجاری اقتصادی بین المللیگرایش حقوق شرکت های تجاریگرایش مدیریت دادگستریگرایش مدیریت نظارت و بازرسی
گرایش مدیریت اصلاح و کیفرهای قضاییگرایش حقوق حمل و نقلگرایش حقوق سردفتریگرایش حقوق مالی
گرایش اقتصادیگرایش فقه و حقوق جزاگرایش حقوق تجارت الکترونیکی

شما می توانید جهت آشنایی بیشتر با گرایش های رشته حقوق و انتخاب بهترین گرایش در این فیلد تحصیلی، مقاله بهترین گرایش های رشته حقوق را مطالعه بفرمایید.

گرایش های رشته حقوق در مقطع دکتری

📌 گرایش های رشته حقوق در مقطع دکتری، بشرح جدول زیر است:

گرایش حقوق عمومیگرایش حقوق جزا و جرم شناسیگرایش حقوق بین الملل عمومی
گرایش حقوق خصوصیگرایش حقوق نفت و گازگرایش فقه و حقوق جزا

آشنایی با شاخه های رشته حقوق

رشته حقوق برای زنان

امروزه زنان توانسته اند در بسیاری از جایگاه های شغلی مشغول به کار هستند. یکی از این عرصه ها وکالت است. اگر سری به راهروهای دادگاه بزنید، خواهید دید زنان توانسته اند به خوبی این شغل را تصدی کنند و از پس آن بربیایند.

زنان در پرونده هایی که موکل آنها زن است، با توجه به شناختی که از روحیات خانم ها دارند زنان را بهتر درک می کنند و بهتر می توانند به آنها کمک کنند تا حق و حقوق خود را دریافت کنند.

امروزه افراد بیشتری اعم از زن و مرد، به وکیلان زن اعتماد می کنند و پرونده های حقوقی خود را به آنان می سپارند.

آزمون وکالت چیست؟

آزمون وکالت، یکی از محبوب ترین انتخاب های دانشجویان حقوقی می باشد که به علت همین محبوبیت بالا، هر ساله متقاضیان فراوانی در این آزمون به قصد دریافت پروانه وکالت شرکت می‌کنند.

آزمون وکالت هر ساله از طریق دو نهاد کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضائیه برگزار می شود. دریافت پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری دارای مزیت هایی نسبت به مرکز وکلای قوه قضائیه دارد که باعث می شود، تمایل افراد به دریافت پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری بیشتر باشد.

پونزاین مزیت ها عبارتند از:

  • تفاوت در تعرفه ابطال حق تمبر
  • امکانات رفاهی از قبیل صندوق بیمه تعاون بازنشستگی
  • کمیسیون های رفاهی، علمی، ورزشی
  • حق رای گیری سمینار
  • تعداد بیشتر کانون وکلا در سطح کشور
  • حق‌الوکاله بیشتر

برای شرکت در آزمون وکالت، داشتن مدرک کارشناسی حقوق الزامی بوده و حتی اگر شخص دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق، اما بدون مدرک کارشناسی حقوق باشد، نمی‌تواند در آزمون وکالت شرکت کند.

در صورت پذیرفته شدن شخص در آزمون وکالت، متقاضی باید به مدت دو سال در یک دفتر وکالت به کارآموزی بپردازد.

پذیرش بدون کنکور رشته حقوق

پذیرش بدون کنکور رشته حقوق

پذیرش بدون کنکور در رشته حقوق امکانپذیر است؛ البته بستگی به دانشگاه هدف، مقطع تحصیلی و سطح علمی متقاضی دارد. بعنوان مثال در دانشگاه های روزانه در مقطع کارشناسی، امکان ثبت نام بدون کنکور وجود ندارد و در مقاطع بالاتر این امکان برای استعداد های درخشان امکانپذیر است.

همچنین دانشگاه علمی کاربردی فقط مقاطع کاردانی و کارشناسی حقوق را ارائه می کند و تنها در این مقاطع امکان ثبت نام بدون کنکور وجود دارد.

رشته حقوق در دانشگاه آزاد و پیام نور نیز به صورت بدون کنکور و با آزمون پذیرش می شود.

گرایش های رشته حقوق در مقطع دکتری

رشته حقوق خارج از کشور

گرایش های مختلف حقوق در کشور که شامل حقوق اسلامی و حقوق مدنی است با سایر کشورها کمی تفاوت دارد.

چنان چه قصد شما از ادامه تحصیل رشته حقوق در خارج از کشور، بازگشت به ایران و وکالت است، باید این رشته را در کشور و دانشگاهی بخوانید که گرایش های مرتبط با بازار کار رشته‌ی حقوق در کشور خودمان را داشته باشند؛ تنها در این صورت است که می توانید این قوانین را اعمال کنید.

در کشورهای توسعه یافته در مورد پذیرش رشته حقوق بسیار سختگیرانه عمل می کنند.

بازار کار رشته حقوق در کانادا بسیار عالی است؛ وکلای این کشور دستمزد خوبی از بابت وکالت دریافت می کنند. در کانادا این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تدریس می شود. باید قوانین تحصیلی و شغلی کانادا بسیار شبیه آمریکا است.

رشته حقوق در ترکیه نیز طرفداران زیادی دارد و بسیاری این رشته را برای تحصیل و شغل انتخاب می کنند. شایان ذکر است که تفاوت های اساسی بین قوانین کشورهای مختلف وجود دارد و با توجه به اشتراکات فرهنگی و دینی زیاد مردم ترکیه با کشورمان، بسیاری این رشته را در ترکیه ادامه می دهند.

گذشته از آن هزینه زندگی در ترکیه نیز نسبت به کشورهای اروپایی پایین است و این نیز یکی از دلایل است.

پذیرش بدون کنکور رشته حقوق

بورسیه تحصیلی رشته حقوق

در حال حاضر به جز دانشگاه علوم قضایی، هیچ دانشگاهی در رشته حقوق، بورسیه ندارد.

بورسیه دانشگاه علوم قضایی نیز برای تصدی منصب قضا و بعد از اخذ تعهد خدمت می باشد. تعهد خدمت برای کسانی که کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت دارند، پنج سال و برای مشمولین نظام وظیفه، ده سال است.

بازار کار و آینده شغلی رشته حقوق

اگر شما وکیلی با تجربه، ماهر و یا حداقل در چند دعاوی موفق شده باشید، بازار کار و درآمد خوبی در انتظار شماست؛ برعکس اگر ناموفق باشید، چندان به کسب درآمد بالا دل خوش نکنید.

با وجود این چون در دوره لیسانس مقدمات حقوق خوانده می شود، برای بازار کار خوب در حقوق، ادامه تحصیل تا مقطع کارشناسی ارشد به دانشجویان توصیه می شود.

فارغ التحصیلان رشته حقوق می توانند با شرکت در آزمون های استخدامی به عنوان مشاور حقوقی در سازمان های دولتی مثل شهرداری ها، بخش داری ها، دانشگاه ها، بانک ها، وزارتخانه ها، ادارات ثبت اسناد و املاک، شرکت های خصوصی و… مشغول به کار شوند. در واقع می توان گفت همه واحدهایی که دارای شخصیت حقوقی هستند، نیاز به مشاور حقوقی دارند.

علاوه بر این، آنها می توانند اقدام به تاسیس دفتر اسناد رسمی و دفتر ازدواج و طلاق و یا دفتر وکالت خصوصی خود کنند، یا به عنوان کارمند در این دفترها زیر نظر حقوقدانان فعالیت کنند.

نمی توان درآمد قطعی برای وکلا و حقوقدانان در نظر گرفت. کارمندان دولتی مطابق قانون وزارت کار حقوق می گیرند؛ اما افرادی که در حوزه خصوصی کار می کنند، با توجه به نوع کار می توانند حقوق بالایی دریافت کنند.

ردیف های شغلی رشته حقوق

  • وکالت
  • قضاوت
  • سردفتری
  • کارشناس حقوقی
  • مشاور حقوقی
  • عریضه نویسی
  • موسسه داوری
  • موسسه حقوقی
  • داور حل اختلاف
  • کارشناس حقوقی قضایی
  • قاضی مراجع اداری
  • دستیار حقوقی
  • منشی دادگاه
  • کارشناس رسمی دادگستری

موقعیت شغلی و درآمد رشته حقوق در ایران

وکالت، شغلی خصوصی است و میزان درآمد بسته به عوامل زیادی از جمله توانایی، تحصیلات، نوع پرونده، شهر وکالت و تخصص وکیل بستگی دارد. در حالت کلی پرونده های حوزه وکالت طلاق، وکالت ملکی درآمد بالاتری نسبت به بقیه دارند.

🔴 در حال حاضر به دلیل توسعه این رشته و تعداد زیاد فارغ التحصیلان آن، که از دانشگاههای دولتی و غیر دولتی وارد بازار کار می شوند، یافتن کار مناسب برای فارغ التحصیل لیسانس با دشواری هایی توام است و بخصوص متقاضیانی که علاقه مند به کار خاصی در این رشته هستند، مثل متقاضیان وکالت، با محدودیت هایی مواجه می شوند.

🔴 اما در کل یک دانشجوی خوب و علاقه مند می تواند پس از گواهی لیسانس به شغل های متنوعی مثل وکالت دعاوی دادگستری، مشاور حقوقی بانک ها، شهرداری ها، شرکت ها و وزارتخانه ها و سردفتری دفاتر اسناد رسمی جذب گردد و درآمد مناسبی کسب کند.

رشته حقوق خارج از کشور

سخن آخر

رشته حقوق به دو قسمت روابط بین الملل عمومی و روابط بین الملل خصوصی تقسیم می شود.

در روابط بین الملل عمومی، مسائل بین دولت ها و سازمان ها مطرح است و در روابط بین الملل خصوصی روابط حقوقی بین مردم مطرح می شود.

این رشته در جامعه از این جهت دارای اهمیت است که قواعد و مقرراتی را که بر روابط میان اشخاص حاکم است را بررسی می کند.

دانشجویان این رشته می توانند پس از اتمام دوره کارشناسی در آزمون های ورودی مشاغلی مثل وکالت، قضاوت، سردفتری اسناد رسمی و مشاوره حقوقی شرکت کرده و بعد از گذراندن دوره‌ی کارآموزی، هریک وارد این مشاغل شوند.

در این مقاله تلاش کردیم تا رشته حقوق را معرفی کرده و بازار کار و آینده شغلی آن را مورد بررسی قرار دهیم. چنانچه در زمینه تحصیل رشته حقوق سوالی دارید، یا به دریافت مشاوره تخصصی تحصیلی احتیاج دارید، با کارشناسان ما در مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید تا شما را بصورت دقیق راهنمایی نمایند.

از همراهی شما سپاسگزاریم.

سوالات متداول

سوال علامتشاخه های رشته حقوق به چند بخش تقسیم می شود؟

علم حقوق به دو بخش کلی حقوق عمومی و حقوق خصوصی و از نظر قلمرو اجرایی به دو بخش حقوق داخلی و حقوق بین الملل تقسیم می شود.

سوال علامتآزمون وکالت چیست؟

آزمون وکالت یکی از محبوب ترین انتخاب‌های دانشجویان حقوقی می‌باشد، که به علت همین محبوبیت بالا، هر ساله متقاضیان فراوانی در این آزمون به قصد دریافت پروانه وکالت شرکت می‌کنند.


لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

سیر تا پیاز رشته حقوق– معرفی کامل + بازار کار و آینده شغلی آن

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات
- 2 نظر:
  1. سلام اون دانشگاه هاي كه رشته مباني علم اقتصاد و مباني جامعه شناسي ندارند در واقعه چي بايد اسمشو بذارند و بگويند علم حقوق چي مي باشند و و بهتر نيست دروس ديگرشان را مختصر و خلاصه تر قرار دهند.باتشكر

  2. سلام واقعا بسيار مناسب تر است كه رشته حقوق در دانشگاه هاي دولتي و پيام نور بشوند رشته حقوق بين الملل يا حقوق عمومي اينگونه براي همه دانشجويان اين رشته در اين دانشگاه بهتر است و همچنين دانشگاه هاي خصوصي و دانشگاه آزاد بشوند رشته حقوق خصوصي را در مقطع كارشناسي آموزش دهند.باتشكر از شما

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

جمعه

1403/9/30

شنبه

1403/10/1

یکشنبه

1403/10/2

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید