تماس از تلفن ثابت
9099071985

معافیت افسردگی / مزایا و معایب + شرایط و قوانین 1403

معافیت افسردگی

همه چیز درباره معافیت پزشکی بیماری افسردگی؛ آیا برای افسردگی می‌توان معافیت گرفت؟

🟣 سازمان نظام وظیفه برای گروهی از مشمولان که به دلیل بیماری‌های جسمی و روانی قادر به انجام امور سربازی نباشند، معافیت از خدمت را در نظر گرفته است.

🟣 این معافیت‌ها بنا به شدت مشکل و بیماری فرد می‌توانند به صورت دائم، موقت و یا معافیت از خدمات رزمی باشند.

دسته‌ای از بیماری‌هایی که ممکن است باعث معافیت مشمولان شوند، بیماری‌های اعصاب و روان هستند. افسردگی یکی از بیماری‌هایی است که مبتلایان به آن با شرایطی خاص از سربازی معاف می‌شوند. اما معافیت پزشکی افسردگی به چه مشمولانی داده می‌شود؟ آیا افسردگی باعث معافیت سربازی می شود؟ در ادامه این مقاله از مرکز مشاوره آویژه با شرایط و مراحل اخذ معافیت سربازی افسردگی آشنا می‌شویم.

شرایط و قوانین اخذ معافیت پزشکی افسردگی

معافیت بیماری افسردگی، از جمله انواع معافیت پزشکی اعصاب و روان است. مشمولانی که به بیماری افسردگی مبتلا هستند و مدارک و مستندات بیماری آنان به صورت کامل وجود دارد، می‌توانند برای اخذ معافیت اقدام کنند.

اما سوال این است که آیا همه بیماران مبتلا به این بیماری می‌توانند از معافیت افسردگی بهره مند شوند؟ شرایط و نوع معافیت مشمولان دچار این بیماری چگونه است.

در پاسخ به این سوال باید گفت که نوع معافیت پزشکی افراد با توجه به شدت و نوع افسردگی آنان تعیین می‌شود. برخی از بیماران مشمول تنها معافیت از رزم می‌گیرند و برخی دیگر می‌توانند معافیت دائم دریافت کنند. در ادامه سه نوع معافیت مربوط به بیماری افسردگی را شرح می دهیم:

انواع معافیت افسردگی
1- معافیت از خدمات رزمی:

این نوع از معافیت به مشمولانی تعلق می گیرد که دچار علائم خفیف افسردگی هستند. در دو حالت افراد شامل دریافت معافیت از رزم افسردگی خواهند شد: 1- حداقل 6 ماه از افسردگی و علائم افسردگی در فرد بگذرد و فرد هیچ گونه علامتی نداشته باشد. 2- مشمول دچار دیس تایمی یا سایکلو تایمی باشد و بیماری وی با مصرف دارو تحت کنترل قرار بگیرد.

در این حالت مشمولان باید دوران 21 ماه سربازی را به صورت کامل طی کنند ولی از انجام خدمات سنگین معاف خواهند شد.
2- معافیت موقت برای درمان:
در معافیت موقت مشمولان می توانند تحت درمان قرار گرفته و زیر نظر متخصصین نیروهای مسلح معاینه شوند. مدت زمان معافیت موقت معمولا یک دوره 6 ماهه است که در صورت صلاحدید پزشک تا دو دوره نیز قابل تمدید است.
3- معافیت دائم افسردگی:
اگر فردی به هر دلیلی دچار بیماری افسردگی از نوع اساسی و شدید آن باشد، می‌تواند برای گرفتن معافیت دائم از سربازی اقدام کند. در این شرایط فرد بیمار، نمی‌تواند امور رزمی و عادی مربوط به خود در دوران سربازی را انجام دهد. چنین فردی ممکن است در طول دوره سربازی و با توجه به دسترسی به مهمات یگان محل خدمت، خود و دیگران را دچار مخاطره کند. به همین دلیل سازمان نظام وظیفه، مشمولان دچار بیماری افسردگی شدید و اساسی را به صورت کلی از انجام خدمت وظیفه عمومی معاف می‌کند.

🟣 مشمولان مبتلا به افسردگی از نوع حاد و مزمن توسط پزشکان معتمد نظام وظیفه معاینه شده و سوابق پزشکی آنان مانند سابقه بستری در بیمارستان، سابقه خودکشی و یا مصرف انواع داروها مورد بررسی قرار می گیرد و تصمیم‌گیری نهایی توسط کمیسیون پزشکی گرفته می‌شود. توجه به این نکته مهم است که مشمولانی که معاف دائم می‌شوند، هم از گذراندن دوره آموزشی سربازی و هم خدمت در یگان‌ها، معاف می‌شوند.

شرایط و قوانین اخذ معافیت پزشکی افسردگی 

🟣 اگر فرد مشمول دچار انواع اختلال افسردگی خفیف از نوع دیس تایمی و سایکلو تایمی باشد، در صورتی که بیماری او با دارو تحت کنترل بوده و فرد تهدید کننده خود و اطرافیان نباشد، می‌تواند معافیت از رزم دریافت کند. تشخیص این دو حالت با توجه به معاینات پزشکان و روانپزشکان بیمارستان نیروهای مسلح و سابقه قبلی بیماری مشمول و سوابق بستری وی در بیمارستان های روانپزشکی انجام می‌شود. تشخیص نهایی نوع معافیت نیز بر عهده کمیسیون پزشکی خواهد بود.

در جدول زیر می‌توانید خلاصه‌ای از شرایط و مقررات سازمان نظام وظیفه در مورد معافیت پزشکی بیماری افسردگی را مشاهده نمایید:

دسته بیماری افسردگیشرایط بیمارینوع معافیتامکان بررسی معافیت حین تحصیل
بیماری‌های اعصاب و رواندر صورتی که حداقل شش ماه از اولین حمله حاد مانیا و افسردگی گذشته باشد و هیچ گونه علامتی نداشته باشدمعاف از خدمات رزمیخیر
بیماری‌های اعصاب و روانافسردگی اساسیمعاف دائمخیر
بیماری‌های اعصاب و روانانواع اختلال خلقی افسردگی خفیف (دیس تایمی و سایکلو تایمی) در صورتی که با دارو تحت کنترل بوده و یا تهدید کننده خود و اطرافیان نباشد.معاف از خدمات رزمیخیر
مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی افسردگی

برای اخذ معافیت پزشکی افسردگی باید مدارک لازم را آماده کرده و به دفاتر پلیس+10 تحویل دهید. در ادامه فهرستی از مدارک مورد نیاز برای اخذ معافیت افسردگی را مشاهده می‌کنید:

مدارک مورد نیاز مشمول
1- 3 قطعه عکس 3 در 4 زمینه سفید تمام رخ از مشمول
2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه مشمول
3- اصل و کپی کارت ملی هوشمند مشمول به صورت پشت و رو
4- تکمیل فرم اطلاعات اولیه (هویتی) مشمول
5- تکمیل فرم واکسن دوگانه سربازی
6- تکمیل برگ خود اظهاری بیماری
7- گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمول یا گواهی فراغت از تحصیل
8- مدارک و سوابق پزشکی اعم از نسخه های دارویی، گواهی پزشکی افسردگی، برگ بستری در بیمارستان و…
9- افتتاح حساب در بانک سپه و ثبت شماره حساب در فرم اعزام به خدمت سربازی

 

مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی افسردگی

مراحل دریافت معافیت پزشکی افسردگی

یکی از سوالات اساسی افرادی که برای دریافت معافیت پزشکی اقدام می‌کنند این است که چه مراحلی را باید برای اخذ معافیت پزشکی، طی کنند. در اینجا قصد داریم تا به صورت مفصل درباره مراحل اقدام برای دریافت معافیت پزشکی افسردگی توضیح دهیم.

📌 در مرحله اول، باید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به منظور تنظیم و تکمیل مدارک مورد نیاز دریافت نمایید.

📌 قبل از مراجعه به پزشک معاینه کننده اولیه، باید ابتدا برگه خود اظهاری سوابق بیماری را که در پشت برگ معاینه اولیه قرار دارد، به دقت تکمیل نمایید تا در هنگام مراجعه به پزشک معاینه کننده آن را به ایشان ارائه کنید. توجه داشته باشید که مشمولانی که مشکلات پزشکی خود را به هنگام معاینه اولیه بیماری خود عنوان نکنند، چنان چه در دوران آموزشی یا یگان اصلی خدمت به دلیل اعلام نکردن مشکل پزشکی، دچار حادثه شوند مسئولیت آن بر عهده خود مشمول خواهد بود.

📌 در مرحله بعدی، باید به یکی از پزشکان معاینه کننده اولیه مراجعه کنید. برگه معاینه اولیه توسط پزشک تکمیل می‌شود. (شما می توانید آدرس پزشکان معاینه کننده را از دفاتر پلیس +10 دریافت کنید.)

📌 در مرحله بعدی درخواست معافیت شما توسط کاربر پلیس +‌10 در سیستم ثبت می‌شود. شما باید کلیه مدارک را از کاربر پلیس +10 پس گرفته و در ادامه مراحل، این مدارک را همراه داشته باشید و به شورای پزشکی ارائه دهید.

📌 در مرحله بعدی، پیامکی مبنی بر زمان و مکان مراجعه به بیمارستان نیروهای مسلح به شخص ارسال می‌شود. فرد باید به بیمارستان مراجعه کند تا پزشکان معاینات و آزمایشات تخصصی را برای او انجام دهند. ذکر این نکته ضروری است که مشمولانی که دارای نقص عضو یا بیماریهای قابل مشاهده می باشند نیازی به مراجعه به بیمارستان نخواهند داشت.

📌 در مرحله بعدی، جوابیه بیمارستان (‌نظریه تخصصی) به حوزه رسیدگی کننده ارسال می‌گردد.

📌 حال پیامکی برای شرکت در جلسه کمیسیون پزشکی برای فرد ارسال می‌شود. مشمول باید با در دست داشتن تمامی مدارک خود در این جلسه شرکت کند.

📌 جلسه شورای پزشکی برگزار می گردد. در این جلسه سوالاتی در مورد بیماری و دوره درمان از فرد مشمول پرسیده می‌شود.

📌 در پایان کمیسیون پزشکی با توجه به شرایط فرد مشمول، نظر نهایی خود در مورد معافیت و یا عدم معافیت را به اطلاع فرد خواهد رساند.

🫵🫵 در ادامه حتما این مقاله را بخوانید:لیست بیماری های معافیت پزشکی

چگونه می‌توانم به رأی صادر شده از کمیسیون پزشکی در مورد معافیت سربازی اعتراض کنم؟

ممکن است از نظر شما رأیی که درباره معافیت پزشکی افسردگی صادر شده است اشتباه باشد. سازمان نظام وظیفه این امکان را در اختیار مشمولان قرار داده است که بتوانند نسبت به رأی‌های صادره اعتراض کنند. مراتب اعتراض به رأی کمیسیون های پزشکی، مختلف است. شما در هر مرحله می‌توانید اعتراض خود را اعلام کنید و در صورتی که از رأی صادر شده توسط این کمیسیون هم راضی نباشید می‌توانید اعتراض خود را مجددا اعلام کنید تا در کمیسیون استان بررسی شود.

مراتب اعتراض به ترتیب عبارت است از اعتراض به کمیسیون شهرستان، اعتراض به کمیسیون استان، اعتراض به کمیسیون سازمان و اعتراض به شورای عالی. اعتراض به شورای عالی آخرین شانس شما برای اعتراض نسبت به معافیت افسردگی است و رأی آن قطعی و لازم الاجرا است.

نکته مهم: توجه داشته باشید که افراد مشمول می‌توانند حداکثر ظرف مدت 10 روز از ابلاغ رای نسبت به آن اعتراض نمایند. این اعتراض باید در دفاتر پلیس+10 و یا مراکز نظام وظیفه به ثبت برسد.

بررسی‌های کمیسیون پزشکی برای معافیت سربازی افسردگی

کمیسیون پزشکی بررسی‌های جامعی در مورد سابقه پزشکی افراد انجام می‌دهد. در مورد ابتلا به بیماری افسردگی، معمولا سابقه پزشکی و روانپزشکی افراد اهمیت بسیار زیادی دارد. در این مورد سابقه خودکشی در افراد که توسط اورژانس یا آتش‌نشانی ثبت شده باشد، سابقه خودزنی، سابقه بستری در بیمارستان‌های روانپزشکی و سابقه تجویز داروهای روانپزشکی توسط پزشک، بیشتر از موارد دیگر اهمیت پیدا می‌کند.

در مورد اخذ معافیت برای بیماری‌هایی مانند افسردگی معمولا ابتدا به فرد یک معافیت موقت 6 ماهه داده می‌شود. در مدت این 6 ماه، فرد موظف است هر ماه یک بار برای بررسی وضعیت خود به پزشک معتمد مراجعه کند. کمیسیون پس از گذشت دوره 6 ماهه دوباره جلسه تشکیل می‌دهد و در مورد معافیت دائم فرد تصمیم‌گیری خواهد کرد.

معافیت افسردگی حین خدمت به چه افرادی داده می‌شود؟

در قوانین سازمان نظام وظیفه ذکر شده است که افراد اگر در دوران خدمت دچار بیماری افسردگی شوند و یا بیماری آنان تشدید شود، می‌توانند برای اخذ معافیت افسردگی حین خدمت اقدام کنند. این افراد ممکن است در ابتدای اقدام برای ورود به دوره سربازی، بیماری خود را پنهان کرده باشند و یا از آن اطلاع نداشته باشند. در هر صورت اگر نشانه‌های حاد بیماری افسردگی در سربازان دیده شود، توسط یگان خدمتی به مسئولان معرفی خواهند شد.

ابتدا این افراد به بیمارستان فرستاده می‌شوند و سپس کمیسیون پزشکی برای آنان تشکیل می‌شود و سوابق آنان بررسی می‌شود. در ادامه ممکن است چند روز مرخصی استعلاجی برای بررسی بیشتر به سرباز داده شود یا سرباز برای بستری در بیمارستان اعزام شود. در ابتدا ممکن است یک معافیت موقت 6 ماهه به فرد سرباز تعلق گرفته و یا در صورت شدت بیماری، معافیت دائم شامل حال سرباز شود.

🫵🫵 برای اطلاع از 0 تا ۱۰۰ شرایط و مراحل معافیت بیماری وسواس فکری سربازی حتما مقاله معافیت پزشکی وسواسرا بخوانید.

مراحل دریافت معافیت پزشکی افسردگی

آیا در صورت اخذ معافیت بیماری افسردگی، محدودیت‌هایی شامل فرد می‌شود؟

برای بسیاری از افرادی که قصد دارند برای اخذ معافیت سربازی افسردگی اقدام کنند، این سوال پیش می‌آید که آیا پس از دریافت این نوع از معافیت، می‌توانند مانند یک فرد عادی در جامعه زندگی کنند و یا محدودیت‌هایی در استفاده از خدمات اجتماعی متوجه آن‌ها می‌شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که بله، محدودیت‌هایی شامل این افراد می‌شود که ممکن است قابل برگشت نباشد. از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

🟠 افرادی که به واسطه بیماری‌های روانی، معافیت دائم دریافت می‌کنند، ممکن است نتوانند گواهینامه رانندگی بگیرند و یا گواهینامه آنان تمدید نخواهد شد.

🟠 این افراد نمی‌توانند در ارگان‌های دولتی و یا نظامی در ایران استخدام شوند.

🟠 پروانه کار در برخی از مشاغل حساس مانند پزشکی، پیراپزشکی و روانپزشکی به این افراد داده نخواهد شد.

نکات مهمی که در هنگام اخذ معافیت پزشکی افسردگی باید به آن ها توجه داشته باشید

اگر دچار افسردگی هستید و قصد دارید برای این نوع از معافیت اقدام کنید، نکات زیر را به یاد داشته باشید:

✳️ افرادی که معافیت سربازی افسردگی دریافت می‌کنند، می‌توانند پاسپورت دریافت کنند، ادامه تحصیل دهند و پروانه کسب دریافت کنند.

✳️ در کارت پایان خدمت این افراد، بند و ماده معافیت ذکر می‌شود اما نام بیماری ذکر نمی‌شود.

✳️ افراد در صورت عدم محجوریت، می‌توانند نقل و انتقال اسناد مورد نیاز خود را انجام دهند.

✳️ مراحل و کلیات دریافت معافیت افسردگی قبل و در حین خدمت یکسان است.

✳️ افراد می‌توانند برای پیگیری دوره درمان خود، چند دوره معافیت موقت 6 ماهه دریافت کنند.

✳️ امکان ابطال کارت معافیت از سربازی برای افرادی که به دلیل افسردگی معافیت دریافت کرده‌اند، وجود ندارد.

✳️ افرادی که در اصطلاح در گروه ب قرار می‌گیرند و به دلیل بیماری‌هایی مانند افسردگی، معاف از رزم می‌شوند، از نگهبانی دادن بر روی برجک معاف می‌شوند. این افراد باید در آسایشگاه سربازان، نگهبانی بدهند. این افراد همچنین می‌توانند در شهر خود خدمت کنند و دوره آموزشی کوتاه‌ تری هم خواهند داشت.

سخنی از مشاوران آویژه

افسردگی یکی از بیماری‌هایی است که ممکن است منجر به مشکلاتی در طول دوره سربازی شود. به همین دلیل سازمان نظام وظیفه، معافیت‌هایی را برای شکل شدید این بیماری در نظر گرفته است. افراد مبتلا به نوع شدید این بیماری، معافیت دائم دریافت می‌کنند. همچنین افرادی که افسردگی خفیف همراه با مصرف دارو دارند و یا بیماران با سابقه افسردگی که در حال حاضر علامتی ندارند، معاف از خدمات رزمی خواهند شد. البته افرادی که معافیت پزشکی افسردگی دریافت می‌کنند، دچار محدودیت‌هایی در استخدام در مراکز نظامی و دولتی خواهند بود و محدودیت‌هایی بر روی گرفتن گواهینامه هم خواهند داشت.

اگر در مورد مراحل گرفتن معافیت سربازی افسردگی نیاز به مشاوره دارید، می‌توانید با کارشناسان ما در بخش مشاوره نظام وظیفه آویژه ارتباط بگیرید.

سوالات متداول

آیا افسردگی باعث معافیت سربازی می شود؟

بله. افراد مبتلا به نوع شدید این بیماری، معافیت دائم دریافت می‌کنند. همچنین افرادی که افسردگی خفیف همراه با مصرف دارو دارند و یا بیماران با سابقه افسردگی که در حال حاضر علامتی ندارند، معاف از خدمات رزمی خواهند شد.

در اخذ معافیت افسردگی به چه سوابقی توجه می‌شود؟

سابقه مصرف داروهای روانپزشکی زیر نظر روانپزشک، سابقه بستری در بیمارستان به دلیل بیماری‌های اعصاب و روان، سابقه خودکشی یا خود زنی و حتی داشتن تتو روی بدن این افراد بررسی خواهد شد.

افرادی که معافیت به دلیل روانپزشکی دریافت می‌کنند، ممکن است با محدودیت‌هایی در استخدام و رانندگی روبه‌رو شوند؟

بله. بسیاری از این افراد دچار محدودیت‌هایی در استخدام در مراکز نظامی و دولتی خواهند بود و نمی‌توانند گواهینامه گرفته یا آن را تمدید کنند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

معافیت افسردگی / مزایا و معایب + شرایط و قوانین 1403

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات
- 20 نظر:
  1. سلام
    وقت بخیر
    من دچار افسردگی و بیش فعالی و واسواس فکری هستم و تحت درمان هستم و نزدیک به ۶ سال است که درگیر هستم
    و به جز این موارد دچار آسم و حساسیت هستم ایا میتونم برای معافیت اقدام کنم

    1. سلام وقتتون بخیر
      اگر مدارک پزشکی مورد تایید داشته و بیماری که اشاره کردید قابل درمان نباشد بله میتونید
      اما اگر قابل درمان باشد ممکنه طول درمان بگیرید تا به سلامتی برسید.

  2. سلام لطفا جواب بدید با توجه به اینکه دفترچه باید پست بشه اگر معافیت افسردگی نگیریم غایب محسوب میشیم با فراری؟ و اگر معافیت دائم نخوریم حتما اعزام میشیم سربازی و فراری محسوب میشیم یا غایب؟

    1. با سلام و احترام وقت شما بخیر سیری هستم فراری محسوب میشوید و بله اعزام میشوید

  3. سلام ، من لیسانس کامپیوتر دارم، الان دارم خدمت میکنم تو ارتش ، دچار افسردگی شدید و افزایش ضربان قلب شدم، طوری که یک سری افتادم و منو بردن بیمارستان ارتش، افسردگی دارم و تمایل به ذکر زنی یا خود زنی نداشتم ، معاف میشم ؟ اگه معاف بشم ؟ میشم معاف اعصاب و روان ؟ خیلی سخته خواهشن کمک کنید

    1. با سلام و احترام وقت شما بخیر سیری هستم بله اگر معاف اعصاب و روان شوید کارت قرمز تعلق میگیرد

  4. سلام بنده از سال ۹۷ پرونده پزشکی دارم و۳نوع دارو مصرف میکنم.استرس اضطراب بالایی دارم به طوری ک موقع انجام کاری حالم بهم میخوره.و طی سال و اسیر دلتنگیم.و توان خدمت ندارم.امکان معافیت داعم دارم یان ؟ممنون میشم اگر پاسخگو باشید

    1. باسلام باتوجه به شرایط گفته شده امکانش هست معاف بشید اما نوع معافیت عصاب و روان و به اصطلاح کارت قرمزی محسوب خواهید شدکه مشکلاتی در پی خواهد داشت

  5. سلام
    بنده از سال 97پرونده پزشکی دارم. 3نوع دارو مصرف میکنم. استرس اصطراب شدید دارم.به طوری ک موقع انجام کاری حالم بهم میخوره. وطی نصف سال و اسیر دلتنگیم. توان خدمت و ندارم. امکان معافیت داعم دارم؟ ممنون میشم اگر پاسخگو باشین

    1. باسلام باتوجه به شراییطی که گفتید درصورت تایید روانشناس روانپزشک نظام وظیفه امکانش وجود دارد اما شما کارت عصاب و روان دریافت خواهید کرد که به اصطلاح بهش کارت قرمزی گفته میشود و مشکلاتی در پی دارد‌

  6. سلام ببخشید من یه سوال داشتم،من الان سابقه خودکشی دارم،دکتر هم رفتم گفتن افسرده‌ای،و الان تحت نظر بهزیستی و روان پزشک هستم.کف دستم بعضی وقتا خیلی کم یا خیلی زیاد عرق میکنه،صبح تا شب تو خونه‌م و حوصله بیرون و اجتماع رو ندارم،این اواخر بر اثر فکر و استرس نه تمرکز دارم و میتونم بعضی از کلمات رو درست تلفظ کنم،الان هفته دیگه پیش یه روانشناس خوب وقت ویزیت دارم،
    بنظرتون تکلیفم واسه خدمت چیه؟
    ۲۰ سالمه.

    باتشکر

    1. با سلام میتوانید برای معافیت اعصاب و روان اقدام کنید

  7. سلام
    برای معافیت افسردگی باید حتما سابقه پزشکی داشته باشیم؟

    1. سلام اگر مدارک و سوابق درمانی باشد کمک بیشتری میکند در معافیت، اما الزامی نیست و باید طبق علائم و نظر پزشک اولیه اقدام کرد.

  8. سلام من بخاطر افسردگی شدیدی که دارم توان خدمت نداشتم و فرار کردم ولی تا بحال پیش مشاور یا دکتری نرفتم طبق تستهای انجام شده انلاین فهمیدم که افسردگی شدیدی دارم
    منی که فرار کردم میتونم اقدام کنم برام معافیت؟جدا از گرفتن معافیت میترسم خدایی نکرده اونجا ب کسی اسیب برسانم یا خودم رو بکشم چون من نصف روز رو به خودکشی فکر میکنم ولی توان انجامش رو ندارم

    1. سلام بله میتوانید اقدام کنید، البته داشتن رزومه پزشکی و درمان نیز ضروری است حتما قبل از معافیت به روانشناس مراجعه کرده و پرونده پزشکی داشته باشید.

  9. سلام. من پنج سال دچار افسردگی شدید و اضطراب شده ام و از ۱۶ سالگی ترک تحصیل کردم و خانه نشین شدم کارم به دارو و بستری و شوک درمانی رسید قبل از اعزام ۶ ماه معاف موقت شدم تلاش چندانی برای معافی نکردم و گفتم که به خدمت می روم معاف از رزم شدم در حین خدمت با تشدید بیماری و حمله عصبی برای معافی اقدام کردم و به مدت ۶ ماه معاف موقت شدم و امروز دوباره در شورای پزشکی میدان سپاه ۶ ماه معاف موقت و به من گفته شد تا ده روز آینده به بیمارستان امام سجاد بروم(ظاهرا قرار است نامه ای بدهند)
    امکان معافی دارم؟
    آیا می توانم اعتراض بزنم به معاف موقت تا معاف دائم شوم؟
    تا چه زمانی فرصت اعتراض دارم و برای اعتراض باید به کجا بروم؟
    آیا امکان معاف دائم در شورای عالی دارم یا اوضاع بدتر می شود؟
    آیا امکان بستری در بیمارستان اما سجاد هست؟

    خواهشا کمک کنید

    1. سلام. اگر حین خدمت دچار عصبی شده آید احتمال معافیت دائم شما زیاد است . بله میتوانید به معافیت موقت اعتراض داشته باشید و مراحل اعتراض را از طریق دفاتر پلیس +10ثبت کنید .

  10. سلام. میشه یک نامه گرفت که روز برگ باشیم وهیچ گونه نگهبانی ندیم حتی بدون اسلحه و اماده باش

    1. سلام دوست عزیز
      در صورت داشتن منع نظامی میتوانید از حفاظت اقدام کنید

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

شنبه

1403/10/1

یکشنبه

1403/10/2

دوشنبه

1403/10/3

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید