تماس از تلفن ثابت
9099071985

معایب کارت قرمز سربازی + ۱۰ محدودیت معافیت اعصاب و روان

معایب کارت قرمز سربازی

بررسی محدودیت های کارت قرمز سربازی

حضور بیماران اعصاب و روان در پادگان برای خودشان و سایر سربازان خطرناک می باشد. روانپزشکان سازمان نظام وظیفه با انجام تست های مختلف، بیماری مشمولان را بررسی می کنند. با صدور کارت قرمز سربازی، محدودیت هایی برای دارندگان در جامعه به وجود می آید.

محدودیت های کارت قرمز شامل دریافت گواهینامه، صدور پاسپورت، مهاجرت، استخدام در سازمان های دولتی و غیردولتی، ازدواج و ادامه تحصیل می شود. جهت آشنایی با محدودیت های کارت قرمز سربازی ادامه مقاله آویژه را مطالعه کنید.

کارت قرمز سربازی چیست؟

کارت قرمز سربازی، نوعی کارت معافیت سربازی می باشد که به بیماران اعصاب و روان داده می شود. مشمولان خدمت سربازی که دارای اختلالات اعصاب و روان هستند، کارت قرمز سربازی دریافت می کنند. برخی از مشمولان خدمت سربازی با هدف دریافت کارت معافیت نظام وظیفه، استخدام، خروج از کشور و گرفتن مجوز، تظاهر به بیمار بودن، می کنند. گرفتن معافیت پزشکی به این راحتی نیست!

روانپزشکان سازمان نظام وظیفه از مشمولانی که مدعی داشتن اختلالات اعصاب و روان هستند، تست های مختلفی را می گیرند تا بیماری های متقاضیان را بررسی کنند.

🛑 اختلالات اعصاب و روان در مراحل معاینه، مصاحبه های پزشکی و روانشناسی مشخص می شوند. اگر اختلالات اعصاب و روان متقاضی در مراحل معاینه، مصاحبه های پزشکی و روانشناسی تایید شود، از خدمت سربازی معاف می شود.

🛑 بر اساس آیین نامه پزشکی سازمان نظام وظیفه، مشمولانی که دارای اختلالات اعصاب و روان هستند، با هدف جلوگیری از هر گونه اقدامات خطرناک و آسیب رساندن به خود یا دیگر سربازان معاف می شوند.

🛑 روانپزشکان سازمان نظام وظیفه با توجه به نوع و شدت اختلالات اعصاب و روان مشمولان، معافیت پزشکی را صادر می کنند.

🛑 لازم به ذکر است برخی گمان می کنند که کارت قرمز سربازی به رنگ قرمز می باشد! در حالی که “کارت قرمز سربازی” اصطلاحی است که به بیماران اعصاب و روان تعلق می گیرد.

محدودیت معافیت اعصاب و روان

شرایط دریافت کارت قرمز سربازی

پس از پست کردن دفترچه سربازی، سلامت جسمی، روحی و روانی مشمولان مورد بررسی قرار می گیرد. در این مرحله، بیماری مشمولان تشخیص داده می شود! البته، برخی از بیماران با پرونده پزشکی به نظام وظیفه مراجعه می کنند.

🚫 روانپزشکان سازمان نظام وظیفه، مشمولانی که دارای اختلالات اعصاب و روان هستند را تشخیص می دهند و وضعیت مشمولان را بررسی می کنند. حضور بیماران اعصاب و روان در پادگان، خطرناک می باشد.

🚫 با تشکیل کمیسیون پزشکی اعصاب و روان در سازمان نظام وظیفه، در خصوص هر بیمار تصمیم گیری می شود. لزوما به هر بیماری کارت قرمز داده نمی شود! نتیجه شورای پزشکی اعصاب و روان به عوامل زیر بستگی دارد:

1مدت و تعداد دفعات بستری فرد در بیمارستان اعصاب و روان
2مصرف داروهای اعصاب و روان بر اساس نوع و دوز
3اقدام به خودکشی و خودزنی
4رفتارهای ضد اجتماعی و خطرناک
5سوابق پزشکی و شرایط فعلی وی

کمیسیون پزشکی اعصاب و روان سازمان نظام وظیفه با بررسی عوامل فوق و اثبات بیماری مشمول، نوع معافیت وی را تعیین می کند. شورای پزشکی به معافیت دائم، موقت یا معافیت از رزم رای می دهد. مشمولان برای دریافت کارت قرمز سربازی بایستی سه تاییدیه در پرونده خود داشته باشند که به شرح زیر است:

1- پزشک اولیه

2- کمیسیون پزشکی بیمارستان

3- کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی

متاسفانه، در صورتی که مشمولی بیمار باشد و به خدمت مقدس سربازی اعزام شود، بروز هر گونه مشکل و اتفاق ناگواری بر عهده نظام وظیفه می باشد.

عکس کارت قرمز چگونه است؟

فرقی ندارد که کارت پایان خدمت خود را چگونه اخذ کرده اید! کارت پایان خدمت تمام کسانی که عازم سربازی شده اند یا معافیت داشته و یا سربازی را خریده اند، به یک صورت است. تمامی کارت های پایان خدمت، یک شکل و رنگ دارند. تنها تفاوت کارت های پایان خدمت در مشخصات فردی، نوع ارگان خدمتی و یا نوع معافیت می باشد.

مشمولانی که معافیت پزشکی اعصاب و روان گرفته اند، در قسمت نوع معافیت، بخش و بند بیماری وی درج می شود. در اصل، اسم بیماری بر روی کارت پایان خدمت درج نمی شود.

شرایط دریافت کارت قرمز سربازی

معایب کارت قرمز سربازی

محدودیت های کارت قرمز که زندگی دارندگان کارت قرمز سربازی را تحت تاثیر قرار می دهند، به شرح زیر می باشند:

1بروز مشکل در دریافت گواهینامه
2عدم صدور پاسپورت (البته، شامل همه بیماری‌های اعصاب و روان نمی‌شود.)
3عدم مهاجرت به برخی کشورها (بستگی به قوانین کشورها دارد.)
4عدم امکان استخدام در سازمان‌های دولتی
5بروز مشکلاتی در ازدواج
مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

کارت قرمز سربازی و گرفتن پاسپورت

آیا افرادی که کارت قرمز سربازی دارند، می توانند پاسپورت دریافت کنند؟ اخذ پاسپورت برای کسانی که کارت قرمز سربازی دارند، به شرایط آن ها بستگی دارد. در حالت کلی، به افرادی که کارت قرمز دارند، پاسپورت داده می شود، مگر این که شرایط فرد خاص باشد. اگر این افراد برای مداوای بیماری، قصد خروج از کشور داشته باشند، در صورت داشتن قیم به آن ها پاسپورت داده می شود.

در صورتی که بیماری فرد، شدید باشد بایستی وضعیت وی توسط مسئولان ذیربط به صورت کامل بررسی گردد. در برخی شرایط، امکان صدور پاسپورت وجود ندارد.

این مقاله به شما اطلاعات مفیدی می دهید: شرایط خروج از کشور برای مشمولین

کارت قرمز سربازی و مهاجرت

کارت قرمز سربازی و مهاجرت تا حد زیادی به پاسپورت و امکان خروج از کشور شخص بستگی دارد. افرادی که شرایط اخذ پاسپورت را ندارند، قادر به خروج از کشور و مهاجرت نیستند. در عوض، امکان مهاجرت افرادی که دارنده کارت قرمز و پاسپورت هستند، به شرایط کشور مقصد بستگی دارد.

برخی از کشورها، قبل از صدور اجازه ورود به این افراد، از آن ها آزمایشات و تست های پزشکی متعددی می گیرند تا وضعیت اعصاب و روان شان را بررسی کنند. در صورت وجود هر مشکل روحی و روانی جدی، اجازه ورود به این افراد داده نمی شود.

معایب کارت قرمز سربازی

کارت قرمز و استخدام

دارندگان کارت قرمز سربازی در هنگام استخدام هم با محدودیت هایی روبه رو هستند. مراحل استخدام در ارگان های دولتی شامل آزمون کتبی، معاینات پزشکی و تست های روانشناسی می شود. دارندگان کارت قرمز در معاینات پزشکی و تست های روانشناسی با مشکل مواجه می شوند.

پیش تر اشاره شد که در قسمت نوع معافیت کارت پایان خدمت، بخش و بند بیماری درج شده است. ارگان های دولتی با بررسی بند بیماری، نوع و شدت بیماری را درمی یابند. بسته به نوع و شدت بیماری، استخدام متقاضی تایید یا رد می شود. به صورت کلی، امکان استخدام دارندگان کارت قرمز در ارگان های دولتی وجود ندارد. البته، غیر از ارگان های دولتی، دارندگان کارت قرمز سربازی، محدودیتی در استخدام ندارند.

این مقاله را از دست ندهید: شرایط استخدام بدون کارت پایان خدمت

کارت قرمز و ازدواج

دارندگان کارت قرمز سربازی هم می توانند ازدواج کنند ولی نوع و شدت بیماری آن ها اهمیت بالایی دارد. پیش تر اشاره شد که کارت قرمز با هدف جلوگیری از هر گونه اقدامات خطرناک و آسیب رساندن به خود یا دیگر سربازان صادر می شود. ممکن است شدت بیماری شخص در حدی باشد که به همسرش آسیب بزند. برخی از بیماری های اعصاب و روان حتی مبطل عقد هستند.

کارت قرمز و ادامه تحصیل

دارندگان کارت قرمز سربازی نمی توانند در رشته های پزشکی و پیراپزشکی تحصیل کنند. لازم به ذکر است که امکان تحصیل در رشته های دانشگاه های خاص اعم از دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه هایی که معاینات پزشکی دارند، برای دارندگان کارت قرمز سربازی وجود ندارد. به عبارتی، تحصیل در رشته ها و دانشگاه هایی که فرد تعهد خدمت می دهد، امکان پذیر نیست.

زیرا فردی که دارای بیماری اعصاب و روان می باشد امکان تدریس در کلاس های درس بعنوان معلم فرهنگی و یا استخدام در بانک ها و ادارات دولتی را نداشته و ممکن است برای مراجعان خطراتی به همراه داشته باشد.

برای اطاعات بیشتر در مورد ادامه تحصیل این مقاله را حتما بخوانید: شرایط دریافت معافیت تحصیلی

کارت قرمز و استخدام

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت قرمز سربازی

مشمولان خدمت نظام وظیفه که بیماری روحی و روانی دارند، می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز، کارت معافیت پزشکی دریافت کنند. مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت قرمز سربازی به شرح زیر است:

1تکمیل برگه وضعیت مشمولان یا برگه شماره 1
2ارائه فرم تکمیل شده معاینه اولیه توسط پزشک اولیه یا برگه شماره 2
3انجام واکسیناسیون یا برگه شماره 5
4ارائه کارت ملی
5کپی پشت و روی کارت ملی
6ارائه اصل شناسنامه
7کپی تمام صفحات شناسنامه
8ارائه کپی آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی فراغت از تحصیل
9افتتاح حساب در بانک سپه و دریافت سرباز کارت و درج شماره حساب در برگه شماره 1
10ارائه عکس 4×3

مراحل دریافت کارت قرمز سربازی

مراحل دریافت کارت قرمز سربازی به شرح زیر است:

1- تکمیل فرم های مربوطهمشمولان خدمت نظام وظیفه که بیماری روحی و روانی دارند، می بایست به دفاتر خدماتی پلیس 10+ مراجعه کنند و فرم های مربوطه را دریافت و پر نمایند.
2- واریز هزینهمتقاضی بایستی مبلغ تعیین شده را واریز کند. فیش واریزی را به همراه فرم های مربوطه و مدارک فوق به سازمان نظام وظیفه تحویل دهید.
3- مراجعه به بیمارستان مورد تایید سازمان نظام وظیفهپس از بررسی مدارک ارسال شده توسط متقاضی، سازمان نظام وظیفه، نامه ای را به منظور معاینه وی صادر می کند. متقاضی بایستی نامه را به بیمارستان مورد تایید سازمان نظام وظیفه تحویل دهد تا معاینات مربوطه انجام گردد. نتیجه آزمایشات و معاینات متقاضی، پس از 2 تا 3 هفته به سازمان نظام وظیفه ارسال می شود.
4- تشکیل کمیسیون پزشکی سربازیسازمان نظام وظیفه پس از دریافت نتیجه آزمایشات و معاینات متقاضی، زمان تشکیل کمیسیون پزشکی سربازی را تعیین می کند. متقاضی بایستی در زمان تعیین شده در محل شورای پزشکی نظام وظیفه حاضر شود تا بررسی ها صورت گیرد.
5- رای شورای پزشکیطی چند روز، نتیجه معاینات و بررسی های انجام شده توسط شورای پزشکی از سمت سازمان نظام وظیفه اعلام می شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت قرمز سربازی

لیست اختلالات اعصاب و روان

لیست بیماری های معافیت پزشکی که منجر به دریافت کارت قرمز سربازی می شوند، به شرح زیر هستند:

تشکیل کمیسیون پزشکی در سازمان نظام وظیفه

بند 1: اختلالات روان پریشیاختلالات روان پریشی از جمله اسکیزوافکتیو، اسکیزوفرنی، اختلالات هذیانی و سایر سایکوزها مشمول معافیت دائم می شوند. اختلالات سایکوز گذرا مشمول 6 ماه معافیت موقت هستند.
بند 2: اختلالات خلقیمتقاضیانی مبتلا به بیماری دو قطبی نوع یک و اختلال افسردگی مشمول معافیت دائم می شوند. اختلالات خلقی افسردگی خفیف از جمله دیس تایمی، سایکلوتایمی، اختلال خلقی دو قطبی نوع دو در صورت کنترل با دارو، مشمول معافیت از رزم هستند.
بند 3: اختلالات شخصیتیاختلالات شخصیتی از جمله پارانوئید، اسکیزوتایپال، اسکیزوئید، مرزی و ضد اجتماعی شامل معافیت دائم می شوند. سایر اختلالات شخصیتی در صورت عدم ناتوانی، معاف از رزم هستند.
بند 4: اختلالات اضطرابیمشمولانی که دچار نوع شدید مقاوم به درمان هستند، مشمول معافیت دائم می شوند. مشمولانی که دچار نوع خفیف مقاوم به درمان هستند، مشمول معافیت از رزم می شوند.
بند 5: انواع نقصیه های عقلانی و عقب ماندگی هامشمولانی که دارای انواع نقصیه های عقلانی و عقب ماندگی ها با ضریب هوشی زیر 70 هستند، معافیت دائم می گیرند. مشمولانی ضریب هوشی آن ها بین 70 تا 90 است، معاف از رزم می شوند.
بند 6: اختلالات تکلم و لکنت زباناختلالات تکلم و لکنت زبان که در مشکلات روانی و یا نورولوژیک ریشه دارند، موجب معافیت دائم می شوند.
بند 7: کژخوییافراد مبتلا به کژخویی هایی که با شئونات نظامی و اجتماعی مغایرت دارند، مشمول 6 ماه معافیت موقت هستند.
بند 8: اختلالات کنترل تکانه شدیدمشمولان مبتلا به اختلالات کنترل تکانه شدید، معافیت دائم می گیرند.
بند 9: مشکلات روان تنی یا جسمانیاگر مشکلات روان تنی یا جسمانی بیش از 2 سال طول بکشند، با ارائه مدرک پزشکی، مشمولان معافیت دائم می گیرند.
بند 10: اختلالات تیک صوتی یا حرکتیافرادی که نوع شدید این اختلالات را دارند، مشمول معافیت دائم و نوع خفیف آن، مشمول معافیت از رزم هستند.
بند 11: بیماری های فراگیر رشددر صورت افت واضح عملکرد، مشمول معافیت دائم و در موارد خفیف، مشمول معافیت از رزم می شود.
بند 12: اختلالات هویت جنسیبا ارائه گواهی پزشکی قانونی و تایید آن، مشمولان معافیت دائم دریافت می کنند.
بند 13: اعتیادمشمولان 6 ماه معافیت دائم می گیرند.
بند 14: معافیت از خدمات سنگینمشمولانی که از سلامت کامل برخوردار نیستند ولی توانایی طبابت در نیروهای مسلح را دارند، معاف از خدمات سنگین می شوند.

سخنی از مشاوران آویژه

با تمام توصیفاتی که در این مقاله داشتیم پس تلاش شما مشمولان به منظور دریافت معافیت دائم از خدمت سربازی به هر قیمتی عاقلانه نیست! توصیه ما به شما عزیزان در صورت داشتن شرایط اعزام، رفتن به خدمت مقدس نظام وظیفه می باشد. هر اندازه که حضور بیماران اعصاب و روان در پادگان ها خطرناک است، محدودیت هایی هم برای حضور دارندگان کارت قرمز سربازی در اجتماع وجود دارد. محدودیت های کارت قرمز شامل دریافت گواهینامه، صدور پاسپورت، مهاجرت، استخدام در سازمان های دولتی و غیردولتی و ازدواج می شود. محدودیت های کارت قرمز به قدری جدی هستند که دارندگان آن، تمایل به ابطال آن دارند.

سوالات متداول

❓آیا مشمولان با ابتلا به هرگونه از اختلالات اعصاب و روان از خدمت سربازی معاف می شوند؟

خیر! تمام کسانی که اختلالات اعصاب و روان فوق را دارند، از خدمت مقدس سربازی معاف نمی شوند. شدت اختلالات در معافیت دائم، موقت و معافیت از رزم تاثیر دارد. گاها شدت اختلالات مشمولان خفیف است و می توان آن ها را با دارو، کنترل و درمان کرد. از این رو، در شرایط مذکور مانعی برای رفتن به خدمت سربازی وجود ندارد.

❓آیا داشتن تاییدیه پزشک اولیه در پرونده پزشکی برای دریافت کارت قرمز سربازی، کافی است؟

علاوه بر تاییدیه پزشک اولیه، تاییدیه کمیسیون پزشکی بیمارستان مورد تایید سازمان نظام وظیفه و کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی حائز اهمیت می باشند.

❓چه عواملی بر نتیجه شورای پزشکی اعصاب و روان تاثیر دارد؟

مدت و تعداد دفعات بستری فرد در بیمارستان اعصاب و روان، مصرف داروهای اعصاب و روان بر اساس نوع و دوز، اقدام به خودکشی و خودزنی، رفتارهای ضد اجتماعی و خطرناک، سوابق پزشکی و شرایط فعلی بیمار بر نتیجه شورای پزشکی تاثیر دارند.

لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

معایب کارت قرمز سربازی + ۱۰ محدودیت معافیت اعصاب و روان

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات
- 91 نظر:
  1. سلام من سال 85معاف شدم بند 3 ماده 33فکرکنم میتونم معافی رو بردارم واقعا خسته شدم میشه راهنمایی کنید ممنون

  2. سلام وقت بخیرفردی که پایین کارت خدمتش نوشته معافیت ماده۳۲بند۱۱ یعنی دلیلش چی بوده ممکنه خدمت رفته باشه بعدمعاف شده باشه یااصلاخدمت نرفته؟شرایطش تاچه حدخطرناکه؟ممنون

  3. سلام کسانی ک گروه ب باشن و سربازیشون تموم بشه بعداز اون در طول زندگی با محدودیتی مثله بیمه شدن یا کردن مثل بیمه عمر ،تامین اجتماعی و…. و همچین چیزایی روبرو میشن یا خیر میشه توضیح بدین؟

  4. سلام وفتتون بخیر
    بنده معاف از رزم اعصاب و روان هستم که نامه شورا و حکم کمیسیون پزشکی من به صورت خدمت اداری و معاف از رزم تایید شده اما در شهرستانی که خدمت میکنم نامه بنده را قبول ندارند و اصرار به خدمت روز برگ اعم از روز تعطیل و غیر تعطیل دارند.
    اگر بنده به صورت اداری خدمت کنم و روزهای تعطیل و ساعت غیر اداری حضور نداشته باشم مشکلی برایم پیش می آید؟آیا امکان اضاف زدن هست؟ چون تهدید به یک ماه اضاف خدمت کرده اند!

    1. سلام وقت بخیر! اگر حکم شما معاف از رزم و خدمت اداری است، طبق قانون نباید مشکلی برایتان پیش آید. در صورتی که به خدمت اداری ادامه دهید و تهدید به اضافه خدمت دارید، بهتر است با مراجعه به نظام وظیفه محلی که خدمت می‌کنید، موضوع را پیگیری کنید و یا با کارشناسان تلفنی آویژه تماس بگیرید

  5. سلام وقت بخیر بخاطر استرس و اختلال دو قطبی و افسردگی دارو مصرف میکنم سه بار هم سابقه خودکشی داشتم و تو بیمارستان بستری شدم و رو بدنم خط هست آیا امکان دریافت کارت قرمز هست؟

  6. سلام من الان چهار ماهه در حال خدمتم از قبل خدمت زیاد آدم اجتماعی نبودم و بیش تر موقع ها دوست داشتم تنها باشم الان در خدمت به مشکل خوردم و نمیتونم شلوغی پادگان رو تحمل کنم ،اومدم بیمارستان ارتش با نامه اعزام دکتر اعصاب و روان تشخیص داد که اختلال شخصیت اسکیزوئید و اسکیزوتایپل دارم .
    میخواستم ببینم میتونم معافیت بگیرم؟؟؟

  7. سلام وقت بخیر
    بنده سربازم و اموزشیم تازه تموم شده
    متولد ۸۱هستم
    در این زمینه گروه ب هستم برای اعصاب و روان
    از قبل دوچار خودزنی و خوردن قرص برای ارام کردن خودم
    اینم بگم ک گواهیناممو گرفدم واسه اعصاب روان ۲ساله بهم دادن
    الان در حین خدمت خیلی روم فشاره تو اموزشی اونقدری بهم فشار اومد ک فقط فکرای اسیب رساندن ب خودم تو ذهنم بود فکرای منفی
    کلا فکر مشقول بیش از حد
    استراحت نمیتونستم کنم تایم بیکاری نمیتونستم حتی چشامو ببندم همش درگیر بودم
    الان اومدم تو یگان تو شهر خودمون حتی ۲۴ساعت خونه ام ۲۴ساعت پادگان ولی بازم نمیتونم خیلی خیلی اذیتم میکنه فکرم همش درگیره فکرای منفی اسیب رساندن ب خودم
    دنبال چیزای منفی
    مصرف قرصو این چیزا
    کلافم کرده
    دنبال کارت قرمزی ام خودم معاف کنم
    میخام بدونم یک معاف میشم یا ن؟
    دو اینکه گواهینامم ک ۲ساله هست ایا باطل میشه یا خیر
    لطفا کمک کنید خیلی گیرم
    ن نیاز ب پاسپورت دارم ن نیاز ب کار دولتی چون شغلم ازاده
    تنها چیزی ک هست همین گواهینامه دوسالم باطل نشه همین
    و اینکه میگم دنبال کارت قزم چون بیش از حد دارم ازیت میشم و روم فشاره
    لطفا کمکم کنید تشکر

  8. سلام خسته نباشید من خدمتو تازه تموم کردم معاف از رزم گروه ب بودم مشکلم اختلال وسواس و اضطراب بود ولی برام اختلال پانیک رو هم زده بودن در حالی که ندارم این موردو حالا برام کارت عادی معاف از رزم صادر میشه یا کارت قرمز؟

  9. سلام وقتتون بخیر من سابقه خودکشی دارم و خودزنی هم میکنم و هر ثانیه فکر خودکشی میاد ذهنم کلی دارو قوی خوردم بستری شدم یاسوج و کلی روانشناس رفتم اما جواب نداده بعد من اختلال دوقطبی دارم جنون آنی و ضد اجتماعی و اختلال شخصیت دارم و اعتقاد به هیچی ندارم دوست، دارم همه ادمارو با چاقو و تفنگ بکشم لطفا راهنمایی کنید

  10. سلام من دو سال هست زیر نظر پزشک اعصاب دارو مصرف میکنم و دچار اختلالات روان تنی مانند تپش قلب شدید و تاری دید هستم. مدرک تحصیلیم هم دیپلم هست آیا امکان داره معاف دائم بشم؟

  11. سلام
    من چند سالی می‌شه که چندتا از این مشکلات‌رو داشتم
    چند ماه پیش رفتم روانپزشک، دارو داد اما بخاطر اثرات بدی که روم گذاشت، بعد حدود یک ماه، مصرفش‌رو قطع کردم
    من وسواس شدید، تیک و به گفته‌ی روانپزشک، افسردگی هم دارم
    اما تابه‌حال به‌خاطر بیماری‌های روانی، جایی بستری نشدم.
    و سابقه‌ی خودکشی (که حداقل باعث شه راهی بیمارستان شم) هم ندارم
    می‌خواستم بدونم بازم ممکنه بتونم کارت قرمز و معافیت دائم بگیرم؟ بدون بستری شدن.

  12. سلام،من سی سالمه ،شش ساله پیش خودکشی و بستری در بیمارستان امام حسین دارم و چند ماه پیش برای بار سوم دچاره توهم و بستری در بیمارستان شدم.خواستم بدونم احتمال معافیتم هست یا خیر در حاله حاضر چندماه هست دارو مصرف میکنم.مممون

  13. سلام من معاف دائم گروه ب شدم فکر کنم اختلال دو قطبی بزنن برام برای کار در دستگاه دولتی طبق آماری که گرفتم بستگی داره بعضی جا ها شاید بگیرن

  14. سلام
    من مشکلات روانی دارم و اظطراب شدید. حتی این باعث مشکلات تنفسی هم شده و پیش متخصص ریه که رفتم گفت مشکلت فیزیکی نیست، روانیه. از سال ۹۶ داروی روان مصرف میکنم.
    الان هم به خاطر مشمول بودن ولی خدمت نرفتن بیکارم. خانوادم ازم متنفرن. فاصله م با طرد شدن کامل یه تار موئه.
    آیا اینها در معاف شدن تاثیری خواهد داشت؟

    1. سلام جزایری هستم.شما با تایید کمیسیون پزشکی میتوانید معافیت اعصاب و روان دریافت کنید.برای بررسی بیشتر بیماری با مشاورین مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید

  15. سلام خسته نباشید پسرم سربازی هست و گروه ب نه مشکل اعصاب و روان ونه تاتو خالکوبی نداره فقط یه خراش کوچک رو دستش هست به خاطر یه تصادف میشه راهنمایی بفرمائید

    1. درصورت تمایل به ابطال حکم معافیت باید درخواست ابطال دهید و سپس گواهی سلامت روان ارائه دهید

    2. سلام خسته نباشید من یه سوال دارم اونم اینه که من به دلیل خیانت نامزدم و مشکلات خانوادگی و کاری و چند تا مشکل دیگ دچار افسردگی شدم حتی قرص خوردم واسه خودکشی و خودزنی کردم و اینا و یمدت فراری بودم بخاطر این شرایط ولی دوباره برگشتم سر خدمتم خواستم ببینم اضافه خدمت هوایی که خوردم رو میشه کاریشون کرد یعنی راهی داره که بخشیده بشه یا با استفاده از استحقاق اضافه خدمتمو کم کنم اصلا راهی وجود داره؟

  16. من صد در صد میتونم معافیت روانی بگیرم چون اوضاع افتضاحه ولی چون پاسپورت رو لازم دارم نمیتونم اقدام کنم براش

    1. هیچ ربطی نداره شما.۲سال خدمت باید کنی اصلا ایزوفرنی یا دوقطبی واختلالات شخصیتی و۲قطبی بیشتر که نداریم بجز بیماران اسایشگاههای روانی.شما کلا۳تا۵ماه حداکثر زمان میبره تا صدورکارتت.فکر کن خدمت رفتی ۲۴ماه بعد کارتت را بهت میدن .با گذشت۱سال۳ماه به بالا۱۵ماه بیشتر هرکشوری قصد اقامت حتی داری قبلش برااخذ ویزای انجا ازت تست سلامتی میگیرن ومشکلی نباشه محدودیتی نداری.ولی ببخشیدهمین که میگی صد درصد میتونی بگیری بیمارنیستی پرونده سازی کردی وبیمار واقعی اصلا نمیدونه واختلالات خلق وخویی انزواوگوشه گیری حوصله جمع عدد را نداده از درصد شدن ونشدن شما میگین .برادر من دکترا تهران واقعا دکترهستن وازبس هرشهری معافیت میدادن گفتن همه اعزام از شهرشان به تهران کسی بود۲سال ازهمدان در رفت وامد بود واخرم اعزام به خدمت شد.اگراموزشی را تمام کنی وبه یگان مربوطه بعدبری و۱ماه خدمت کنی بعد اقدام کنی سریعتر.وحتی نوع معافیت بند.ماده خیلی اونموقع موثر هست.من شخصا۱۲ماه خدمت کردم ومعاف شدم سال ۸۴ .شرایطم را گفتم قبول نکردن ومتاسفانه پاسدار بودم وچند نفر را با تیرزخمی کردم خدا راشاکرم کسی جان نباخت اگر مشکل دارید نکنید من هم مشاوره نگرفتم از کارشناش نظامی که این مشکل و۱۶ماه حبس هم کشیدم .درپناه ایزد منان موفق باشید

      1. سلام دوستان من شال ۹۳ معافیتاعصاب و روان بخش ۵ بند ۳ گرفتم…زندگیم مختل شده
        ..تا میتونید بیخیال این قضیه بشید چون همه جا دور از جونتون گاو پیشونی سفید میشین هیچ جا قبولتون نمیکنن

  17. سلام کسانی که معافیت پزشکی اعصاب و روان بخش ۴بند۱۱رادارند میتوانند درآزمون افق مس شرکت کنند؟

  18. سلام پدر من کارت پایان خدمت قرمز دارد ومن پنج خواهر دارم خودم تک پسر هستم ایا از خدمت معاف میشوم

    1. سلام وقت بخیر
      برای بررسی شرایط شما با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    2. سلام من کارت اعصاب روان دارم چند سال پیش الکی خودمو معاف کردم دارای دو تا بچه دارم خداوگیلی اگه کسی میدونه چکار باید کرد اصلا میرن خدمت خداوگیلی هر کس میدونه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

  19. سلام من کارت معافیت دارم رو گرفتم بیماری من حاد وشدیدهست چندباره خودکشی کردم ولی خدا جونم نگرفت کل بدنم خودزنی هست افسردگی شدید دارم منم نمیدونم چمه آز کودکی کتک و فوش از پدرم خوردم که الان باهیچکس حرف نمیزنم از همچی بدم میاد دیگه هیچی منو خوشحال نمیکنه نه لباس نه تفریح هیچی هیچی از زندگی بدم میاد از خودم میترسم نه بلدم حرف بزنم آدم حساس شدم فقط فکر میکنم فقط بازهنم درون خودم حرف میزنم ولی ته ته دلم دوست دارم آدم خوبی بشم نمیتونم خونواده بدبختی دارم ولی هروز خدا توخونمون دعوا هست پدرم آدم گند اخلاق که همش مادرم روکتک میزنه همش فوش بد میده اینها باعث شدن که من اینجوری بشم الان تو روش وایمیسم دکتر رفتم ولی فایده نداشت یه مشت قرص علکی بهم داد که نمیدونم نخوردم بدبختی من اینه دوستان میترسم یبلای سرخودم بیارم همش دنبال مرگ خودم هستم شب روز گریه میکنم بدون کسی بفهمه هست کسی یک راه حل جلو پام بزاره اگه میتونه که چکار کنم دوباره برم دکترم اینارو بهش بگم چون تاحالا نگفتم بهش اینارو زود زبونم بند میاد یادم میره چی میخوام بگم شما بگین خواهشن خواهش دوستان ؟؟؟؟؟؟؟

    1. هم دارو درمانی خوبه هم روان درمانی پیش یه روانشناس بالینی که رو فکرهای بدت کار کنه قرص هم خوبه علائم افسردگی رو کم میکنه یه کار هم پیدا کن سرگرم باشی

    2. تو چاه مستراح نمیشه به عسل فکر کرد … میخوای آدم خوبی بشی میخوای حالت خوب بشه ؟ خانواده تو ترک کن ؛ نیازی نیست پدرتو ببینی اصلا
      برو دنبال زندگی خودت خدا میرسونه
      منم مثل تو بودم از یه جا دیگه خسته شدم و همه چیو ول کردمو از شهرمون رفتم و زندگی جدیدی شروع کردم . فکر کن مردن و خودتو راحت کن

    3. یکی هست تو رو دوست داشته باشه و تو هنوز اون شخص رو پیدا نکردی. اگر خودکشی کنی هیچ راه بازگشتی نداری ولی اگر زنده باشی می تونی موفق بشی. من تو رو دوست دارم، خودتو نکش

    4. سلام عزیز مطالبت روی یک برگه بنویس وبرای دکتربخون به همین راحتی

    5. منم شرایط خودت دارم روانشناس رفتم و قرص هم خوردم اما جنون دارم تیک میزنم فکر میکنم همه دشمنم هستن میخام همشون رو با چاقو بکشم فکری هستم دیگ خودزنی نمیکنم صدرصد خودکشی واقعا درمانی نیست مگر ذهن پاک شه

  20. سلام من سال ۸۶ خدمتم بود الان گرفتم دوبار سابقه خودکشی وزندان ومصرف موادمخدر وسابقه کمپ زیادی دارم الانم طلاق گرفتم حضانت بچمو دارم ک پیش فعالی دار دارم الان زدن برام عصاب روان وپیشنهاد شش ماه موقت ک بفرستم شورای عالی نمیدونم چی میشه یا اصلا برم یانه راهنمایم کنید اگ بخان بفرستنم خدمت واقعا نمیتونم

    1. سلام وقت بخیر شرایط شما باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد اما امکان معافیت شما به صورت دائم است

  21. سلام بنده ۴بار سابقه فرار داشتم بدنم هم پر از تتو و خودزنیه و معاف از رزم بودم و درنهایت تو یگان خودزنی کردم منو ۶ماه معاف موقت کردن سایر بیماری ها بند ۱۵ ب سابقه مصرف دارو هم داشتم و میخام دوباره مصرف کنم طی این ۶ ماه حالم خیلی بده چقد احتمالش هست معاف دائم بشم بعد از ۶ماه؟؟ممنونم از راهنماییتون

    1. باسلام برای اطلاعات بیشنر با کارشناسان ما تماس بگیرید

  22. سلام آیا معافیت از رزم و کسری در دوران آموزشی به خاطر بیماری خاص در کارت پایان خدمت درج میشود

  23. سلام من معاف با کارت قرمز هستم به دلیل مشکل بینایی همچنین تو کمیسیون پزشکی نظام وظیفه برای برادرم‌ کفالت از من به دلیل اینکه دید دو چشم اندازه یک چشم نیست برداشته شد من میتونم مدارکی و از نظام وظیفه بگیرم . آیا از کارافتادگی به من تعلق میگیرد…

  24. سلام میخواستم بپرسم معافیت دائم ناشی از لکنت زبان شدید ،کارت قرمزی به حساب میاد؟

    1. سلام وقت بخیر بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد که دلیل آن را چه چیزی مطرح کند

    2. سلام من کارت قرمزی هستم و میخواستم که خودم از کارت قرمزی دربیارم چکار باید انجام بدم

      1. سلام. شما میتوانید با مراجعه کردن به سازمان نظام وظیفه درخواست خود را نسبت به این موضوع ثبت نمایید. اما پاک کردن این مورد از پرونده، کاری بسیار دشوار و تقریبا غیرممکن است.

  25. سلام من ارتش خدمت میکنم جزو هیچکدوم نبودم ولی در حین خدمت ب شدت پانیک میشدم چن بار فرستادن ۵۰۵ معاف از نگهبانی و اسلحه شدم و قرص دادن ولی هربار رفتم روز اول پانیک میشدم برمیگشتم غیبت میکردم دوهفته باز میرفتم باز شب اول حالم بد میشد باز غیبت میکردم ولی نمیذاشتم فرار بخوره قبل فرار میومدم باز ولی اصلا نمیتونم بمونم اگه اقدام کنم واسه پانیک معاف میشم؟یا باید جایی بستری کنن؟

    1. سلام وقت بخیر باید به بهداری یگان مراجعه کنید و درخواست کمیسیون پزشکی داشته باشید تا در کمیسیون درباره شما تصمیم گیری شود

  26. سلام من روی بدنم و دستم چند تا تاتو دارم من معافیت پزشکی کردن اصاب روان برام ثبت کردن من روح روانم هیچ مشگلی نداره فقط تاتو دارم بعد خاستم ببینم میشه توی گروه الف خدمت کنم کارت پایان خدمت اصلی بگیرم

    1. سلام دراین باره سخت گیری وجود دارد و امکان حابجایی یا تغییر از گروه ب وجود ندارد.

      1. یه حقوقی هست به اسم حقوق بشر.به طور دقیق مطالعش کن و ازش نکات استخراج کن و سعیتو بکن از موارد استخراج شده به نفع خودت استفاده کنی.یه چیزی شبیه استناد و لایحه میشه و هر یک جمله بکار برده باید نظریه علمی یا احراز داشته باشه نه مذهبی یا قانون اساسی کشور.چون این قانون خودته.مثلا هدفت اینه که توجیه اینطور باشه: پایبند قوانین و تابع دین کشور بودن برات به معنای واقعی نامناسب اثبات و استناد هست و در اصل ناخواسته با وجود احترام به مرز و بوم امرار معاش میکنی و ابدا خودتو در چارچوب قوانین کشور نمیبینی جز یک مدت محدود.یک اشاره هم به احتمال تبعید و اقامت خودخواسته در موارد خواسته های فردی داری.طبیعیه که سیاست و قوانین سختکوشی دارن.چون جامعه ای رو سعی به ساختن دارن که با جمهوری اسلامی همسو و مطابقت دار با احکام اللهی باشه.جمله نهایی: با وجود احترام توهینی نسیت،فقط احترامی به اجرا غیر ممکن هستش.

  27. سلام من روی بدنم چندتا تاتو بزرگ دارم برام معافیت پزشکی ثبت کردن گروه ب شدم خاستم ببینم میشه از گروه ب در بیام برم تو گروه الفح اگر دکتر روانشناس اصاب روانم تاعید نکنه میشه گروه الف باشم؟؟!!

    1. سلام دراین باره سخت گیری وجود دارد و امکان حابجایی یا تغییر از گروه ب وجود ندارد.

  28. سلام من روی بدنم چندتا تاتو بزرگ دارم برام معافیت پزشکی صبت کردن گروه ب شدم خاستم ببینم میشه از گروه ب در بیام برم تو گروه الف

    1. سلام دراین باره سخت گیری وجود دارد و امکان حابجایی یا تغییر از گروه ب وجود ندارد.

  29. سلام من آموزشیم تموم شده و گروه ب شدم رو بازوم چندتا خط هست و تست روانشاسی 5 تاشو زدم خودکشی الان وارد یگان شدم و در نیروی پشتیبانی سپاه در حال خدمت هستم نمیتونم ادامه بدم حالم خیلی خراب میشه احساس افسردگی دارم میشه هین خدمت معافیت داعم بگیرم؟ باید پیش کی برم چکار کنم

  30. سلام من 18 سال دارم به دلایل مشکلات خانوادگی از قدیم به خودکشی و اعصاب روانی دچارم الانم در حال خدمت گروه ب هستم ولی اصلا نمیتونم خدمت کنم و واقعا تهت فشارم و به فکر خودکشی و فکرم همیشه مشغوله خواستم ببینم برای کمیسیون معافیت قبول میکنن؟؟…؟
    لطفاً کمک کنید خیلی خیلی اوضاع خوبی ندارم

    1. سلام. خیر کمسیون با بررسی همه جانبه رای به معافیت از رزم داده است و در این شرایط باید تابع قانون باشید.

    2. سلام برای گرفتن معافیت به بیمارستان ۵۰۵ تهران برید.جاهای دیگه خیلی اذیت میکنن ولی اونجا واقعا کمک میکنن.

  31. سلام، الان 3 ساله که دچار اختلال پانیک هستم، اگر اقدام به معافیت پزشکی کنم آیا بمن کارت قرمز می‌دهند؟

    1. سلام خدمت شما درصورتی که نوع شدید و مقاوم به درمان باشد بله .

  32. سلام من شیش ماه فراری بودم برگشتم خدمت فرستادنم ۵۰۵بستری شدم معاف میشم؟؟

    1. سلام من سال ۸۵معاف شدم کارت اعصاب روان گرفتم طبق بند ۳ماده ۳۳ الان چند ساله به حالت اولیه خودم برگشتم مشکلات مریضیم خوب شده میتونم‌ کارت پایان خدمت رو عوض کنم به کارت معافیت عادی

  33. سلام کارت معافیت از رزم اعصاب و روان با کارت معافیت از رزم بیماری های دیگر فرق داره؟

    1. سلام من 18 سال دارم به دلایل مشکلات خانوادگی از قدیم به خودکشی و اعصاب روانی دچارم الانم در حال خدمت گروه ب هستم ولی اصلا نمیتونم خدمت کنم و واقعا تهت فشارم و به فکر خودکشی و فکرم همیشه مشغوله خواستم ببینم برای کمیسیون معافیت قبول میکنن؟؟…؟
      لطفاً کمک کنید خیلی خیلی اوضاع خوبی ندارم

      1. سلام. خیر کمسیون با بررسی همه جانبه رای به معافیت از رزم داده است و در این شرایط باید تابع قانون باشید.

  34. سلام…من کارت قرمز برای اختلال دو قطبی نوع یک گرفتم…ایا میتونم پاسپورت بگیرم و از کشور خارج بشم؟در چه صورتی امکان پذیر است؟

    1. سلام در این مورد هر کشور قوانین خاص خودرا دارید، باید به سفارت کشوری که قصد سفر دارید مراجعه کنید و شرایط را بررسی کنید، در صورت مانع نبودن قوانین کشور مقصد میتوانید برای پاسپورت و سفر اقدام کنید.

      1. سلام من روی بدنم چندتا تاتو بزرگ دارم برام معافیت پزشکی صبت کردن گروه ب شدم خاستم ببینم میشه از گروه ب در بیام برم تو گروه الفح

        1. سلام دراین باره سخت گیری وجود دارد و امکان حابجایی یا تغییر از گروه ب وجود ندارد.

    2. سلام من دوره آموزشی رو گذروندم و ۸ روز دیگه قراره برم تهران خدمت کنم، خودم اهل تبریزم دچار اعصاب و ناراحتی میشم، خیلی وصتا میشینم گریه میکنم اشکم در میاد امکان اینکه معاف کارت قرمز بشم وجود داره؟

      1. سلام وقتتون بخیر بستگی داره نوع اختلال بیماریتون چی باش واگه نوع مقاوم به درمان باش وباداروکنترل نشه امکان معافیتتون هست اماازمعایب کارت قرمزباخبرید؟برای اطلاعات بیشتر ومراحلش وجزعیاتش میتوانید با مرکزمشاوره آویژه تماس بگیرید وجویاشویدوراهنماییتون میکنیم

          1. سلام اگر شرایط لازم برای گرفتن وام را داشته باشید بله

  35. سلام من مدرکم لیسانسه ودرحین خدمت بدلیل استرس واضطراب یعنی سربازی روبرای خودم سخت گرفتم .مجبورشدم برم دکتربیمارستان سپاه دکترمنو معاف ازکارهای سنگین مثل عدم حمل صلاح ونگهبانی وبهم یه نامه داد برای کمیسیون .بردم ثبتش کردن ولی من ازسربازی فرارکردم ودیگه نرفتم الان نزدیک ۶سال هست بازدوباره میترسم برم شایددوباره مثل قبل بشم. اگه برم باید ادامه خدمت روبزنم یا ازاول .تقریبا ۴_۵ماه خدمت کرده بودم .اول امریه بهزیستی گرفته بودم ورفتم کارهام روانجام دادم بعدجواب اومد سپاهه میشه من دوباره امریه بگیرم باوجوداینکه سرباز فراریم وبرگه سبز هم دارم.لطفا کل سوالایی که پرسیدم جواب بدین ممنون بابت پاسخ سوالات درپناه حق

    1. سلام شما بازم که وارد محیط نظام شوید دوباره دچار اضطراب میشوید و شما ممکنه دچار فوبیا باشید و بنظر من باید قبلش به یک روانشناس مراجعه کنید اگر تمایل دارید که خدمت کنید . و در مورد اینکه غیبت کردید باید برای خدمت به قسمت یا یگانی که فرار کردید بازگردید ولی امریه شامل شما نمیشود و در نهایت به دلیل فرار شما رو مجازات میکنند و مدتی اضافه خدمت شامل تون میشود ولی ممکنه حدود 3 ماه یا کمتر ولی جدیدا قانونی اجرا شده در مجازات تون تخفیف می دهند

      1. سلام من معافیت پزشکی بخش ۵ بند ۳ گرفتم میتونم گواهینامه یا پاسپورت بگیرم

        1. سلام در صورتی که معاینات انجام شود و پزشک شما را تایید می‌کند می‌تواند گواهینامه خاص خود یا پاسپورت مدنظر را به شرط این‌که کشور مقصد شما را با شرایط معافیت ای پخش شده بپذیرد بگیرید

          1. سلام حتی معاف از رزمِ گروه ب هم شامل این محدودیت های گرفتن ویزا برای کشور خارجی میشه؟

          2. سلام. خیر معافیت از رزم در هر دسته ای ممنوعیتی برای دریافت ویزا یا سایر خدمات ندارند.

          3. سلام حتی در صورت معاف از رزم گروه ب هم این مشکل در گرفتن ویزا برای کشور خارجی وجود داره؟

          4. سلام. خیر معافیت از رزم در هر دسته ای ممنوعیتی برای دریافت ویزا یا سایر خدمات ندارند.

        2. سلام من روی بدنم چندتا تاتو بزرگ دارم برام معافیت پزشکی ثبت کردن گروه ب شدم خاستم ببینم میشه از گروه ب در بیام برم تو گروه الفح اگر دکتر روانشناس اصاب روانم تاعید نکنه میشه گروه الف باشم؟؟!!

          1. سلام دراین باره سخت گیری وجود دارد و امکان حابجایی یا تغییر از گروه ب وجود ندارد.

      2. سلام من 18 سال دارم به دلایل مشکلات خانوادگی از قدیم به خودکشی و اعصاب روانی دچارم الانم در حال خدمت گروه ب هستم ولی اصلا نمیتونم خدمت کنم و واقعا تهت فشارم و به فکر خودکشی و فکرم همیشه مشغوله خواستم ببینم برای کمیسیون معافیت قبول میکنن؟؟…؟

        1. سلام. خیر کمسیون با بررسی همه جانبه رای به معافیت از رزم داده است و در این شرایط باید تابع قانون باشید.

          1. معافیتپزشکی علامت عدم ازدواج است

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

پنجشنبه

1403/10/13

جمعه

1403/10/14

شنبه

1403/10/15

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید