تماس از تلفن ثابت
9099071985

شرایط خروج از کشور برای مشمولین + سن و قوانین خروج از کشور پسران بالای 18 سال

شرایط خروج از کشور برای مشمولین

در کشور ایران سربازی رفتن برای مردان بالای 18 سال اجباری است. تمامی مردانی که دارای شرایط جسمی و ذهنی سالمی هستند، باید دوره سربازی را بگذرانند.

افرادی که دوره خدمت سربازی را می‌گذرانند، کارت پایان خدمت دریافت می‌کنند و برای خروج از کشور می‌توانند از کارت پایان خدمت خود استفاده کنند. اگر مشمولین قصد خروج از کشور را داشته باشند، بدون داشتن کارت پایان خدمت چطور می‌توانند پاسپورت دریافت کنند و از کشور خارج شوند؟ شرایط خروج از کشور مشمولین چگونه است؟ در ادامه با مشاوران مرکز مشاوره آویژه همراه باشید.

شرایط خروج از کشور مشمولین چگونه است؟

تمامی پسرانی که دارای 18 سال تمام هستند، به سن مشمولیت خروج از کشور رسیده‌اند. با این حال در اوایل 18 سالگی شما ناچار نیستید که خدمات نظام وظیفه را بگذرانید. در صورتی که قصد ادامه تحصیل داشته باشید، معافیت تحصیلی به شما تعلق می‌گیرد که مدت زمان آن بر اساس مقطع تحصیلی تعیین می‌شود.

🙆 با در اختیار داشتن معافیت تحصیلی می‌توانید از مزایای خروج از کشور مشمولین استفاده کنید.

روش‌های دیگری نیز برای اخذ معافیت وجود دارند که مشمولین را از خدمت نظام وظیفه معاف می‌کند. افرادی که دارای معافیت سربازی باشند، مجاز برای خروج از کشور هستند؛ اما برای تأیید درخواست خروج از کشور مشمولین شرایطی وجود دارد. متقاضیان نباید غیبت غیر موجه داشته باشند. همین طور مبلغی را به عنوان ودیعه پرداخت می‌کنند که وثیقه‌ای برای خروج از کشور محسوب می‌شود.

مبلغ وثیقه سالانه تعیین می‌شود و در سال 1403 به صورت زیر خواهد بود:

نوع سفرقصد سفرمدت زمان مجاز برای خروج از کشور مشمولینمبلغ وثیقه (به صورت وجه نقد یا ضمانت بانکی)
زیارتی· سفر به کشور عراق با هدف زیارت عتبات عالیات

· سفر به کشور عربستان با هدف انجام مناسک حج عمره و حج تمتع

· برای اساتید یا مبلغات دینی حداکثر 60 روز

· برای دانشجویان یا طلاب علوم دینی حداکثر 30 روز

· برای سفر با کاروان‌های زیارتی حداکثر 60 روز

50 میلیون ریال (5 میلیون تومان)
تفریحی و سیاحتی· گردش و آشنایی با کشور مقصد

· دیدن اقوام و آشنایان مقیم خارج از کشور

· افزایش اطلاعات و کسب تجربه از سفر

· حداکثر 30 روز برای دانشجویانی که دارای معافیت تحصیلی هستند.

· حداکثر 20 روز برای سایر مشمولین

300 میلیون ریال (30 میلیون تومان)
علمی· خروج از کشور مشمولین با هدف شرکت در همایش‌های علمی و کنفرانس‌ها

· برای شرکت در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها

· برای شرکت در کارگاه‌ها و دیگر دوره‌های آموزشی حداکثر 45 روز

· برای شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌ها حداکثر 30 روز

150 میلیون ریال (15 میلیون تومان)
تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشیدانشجویان محصل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند برای تحقیقات و آزمایش‌های مرتبط با رشته تحصیلی‌شان از کشور خارج شوند.· حداکثر 6 ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد

· حداکثر یک سال برای دانشجویان مقطع دکتری

150 میلیون ریال (15 میلیون تومان)
تحصیلیامکان خروج از کشور مشمولین برای ادامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های خارج از کشور وجود دارد.مدت زمان مجاز با توجه به مقطع تحصیلی تعیین می‌شود.400 میلیون ریال (40 میلیون تومان)
ورزشیمشمولین می‌توانند برای شرکت در مسابقات ورزشی از کشور خارج شوند. برای این نوع خروج از کشور نیاز به تأیید مسابقه توسط سازمان ورزش و جوانان وجود دارد.مشمول مجاز است در مدت زمان برگذاری مسابقات خارج از کشور اقامت داشته باشد.150 میلیون ریال (15 میلیون تومان) که به طور معمول توسط سازمان ورزش و جوانان پزداخت می‌شود.
درمانیدر صورتی که امکان درمان مشمولین در داخل کشور وجود نداشته باشد، با ارائه مدارک پزشکی می‌توانند از کشور خارج شوند.بر اساس طول دوره درمان مشمول، امکان تمدید مدت زمان اقامت او در کشور خارجی وجود دارد. به طور معمول تا پایان دوره درمان اجازه خروج از کشور مشمولین تمدید می‌شود.این نوع سفر نیازی به پرداخت وثیقه ندارد.
مشاوره حرفه ای تخصص ماست
برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید ساعت پاسخگویی 8:30 صبح الی 12 شب ایام تعطیل 10 صبح تا 10 شب.

تماس از طریق تلفن ثابت، بدون صفر و کد

9099071985
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

غیبت‌های غیر موجه و ممنوع الخروجی سربازی

برای پسرانی که غیبت سربازی داشته باشند، شرایط خروج از کشور دشوار می‌شود.

🙆سن ممنوع الخروجی سربازی حداکثر 20 سال است؛ یعنی در صورتی که دوران دانش‌آموزی را به اتمام رسانده باشید یا هنوز در حال تحصیل در مقطع دبیرستان باشید، تا سن 20 سالگی دارای معافیت تحصیلی دانش‌آموزی هستید.

🙆بعد از آن باید خود را برای اعزام به خدمت سربازی آماده کنید یا از انواع معافیت‌های سربازی استفاده کنید.

افرادی که غیبت نظام وظیفه دارند، تنها در صورتی می‌توانند درخواست خروج از کشور را داشته باشند که غیبت خود را موجه کنند. اگر دلایلی قانع‌کننده ارائه کنید و غیبت شما موجه در نظر گرفته شود، شما شرایط خروج از کشور برای مشمولین را به دست می‌آورید. برای اینکه غیبت نظام وظیفه را موجه کنید، باید به پلیس +10 مراجعه کنید تا در صورت امکان مشمول یکی از معافیت‌های سربازی شوید. بعد از دریافت معافیت می‌توانید برای خروج از کشور مشمولین اقدام کنید.

اگر غیبت سربازی دارید حتما این مقاله را بخوانید: توجیه غیبت سربازی

مجوز خروج از کشور مشمولین چه مدت اعتبار دارد؟

خروج از کشور و بازگشت به ایران مشمولین شرایط خاصی دارد که با توجه به نوع مجوز خروج و هدف سفر متفاوت خواهد بود.

افرادی که به قصد سفرهای سیاحتی و تفریحی از کشور خارج می‌شوند، حداکثر تا 30 روز مجاز هستند که در کشور مقصد بمانند.

اگر 30 روز زمان تعیین شده برای سفرهای تفریحی و سیاحتی مشمولین سربازی به پایان برسد و فرد به ایران برنگشته باشد، ممنوع الورود خواهد شد و تا سه سال اجازه بازگشت به خاک ایران را نخواهد داشت.

افرادی که مشمول سربازی هستند و معافیت تحصیلی دارند، بعد از گذشت 30 روز اجازه بازگشت به کشور را خواهند داشت؛ اما پس از بازگشت برای حداقل 6 ماه ممنوع الخروج خواهند شد و اجازه خروج از کشور مشمولین به آن‌ها داده نخواهد شد.

افرادی که دارای معافیت تحصیلی هستند و به قصد ادامه تحصیل اجازه خروج از کشور مشمولین را دریافت کرده‌اند، در طول دوران تحصیل می‌توانند به تعداد دفعات دلخواه به کشور وارد و از آن خارج شوند.

البته در نظر داشته باشید که کشور مقصد و شرایط ویزای دانشجویی مشمول روی تعداد دفعات مجاز برای سفر به وطن اثر می‌گذارد.

سن و قوانین خروج از کشور پسران بالای 18 سال

مجوز ورود و خروج از کشور برای مشمولین غایب

شرایط سفر به ایران برای مشمولین غایب کمی متفاوت خواهد بود. سن خروج از کشور مشمولین 18 سال تمام است.

🔵 در صورتی که مشمولین غایب بیشتر از 18 سال سن داشته باشند و حداقل به مدت سه سال متوالی در کشور مقصد اقامت داشته‌اند، جزو مشمولین غایب حساب می‌شوند.

🔵 این افراد می‌توانند برای حداکثر 2 بار (در مجموع 90 روز) به ایران رفت و آمد داشته باشند. این قانون تا پایان سال 1405 اعتبار خواهد داشت. با این حال پیش از سفر به ایران با مشاوره نظام وظیفه آویژه صحبت کنید تا از برقراری قانون ورود و خروج مشمولین غایب مطمئن شوید.

🔵 مشمولین غایب با داشتن گذرنامه ایرانی و مراجعه به سفارت ایران می‌توانند مهر مشمولین غایب را دریافت کنند و بعد از تأیید سفارت، آماده سفر به ایران شوند.

🔵 مشمولین غایب نیازی به مجوز خروج از کشور مشمولین یا پرداخت ودیعه و وثیقه ندارند؛ اما نباید بیشتر از مدت اعلام‌شده در خاک ایران بمانند.

شرایط خروج از کشور پسران بالای 18 سال با برگه اعزام

مشمولین در تمامی ماه‌های سال برای خدمت سربازی اعزام می‌شوند. متقاضیان بعد از دریافت دفترچه اعزام به خدمت حداقل 45 روز زمان دارند تا موعد اعزام آن‌ها فرا برسد. در این مدت می‌توانند برای حداکثر 15 روز مجوز خروج از کشور را دریافت کنند.

در نظر داشته باشید که در برخی شرایط امکان تمدید زمان اعزام به خدمت سربازی وجود دارد. به همین دلیل در شرایطی که قصد خروج از کشور را دارید، به هیچ وجه برای خدمت سربازی غیبت نکنید. بهتر است از راه‌های قانونی برای تمدید زمان اعزام اقدام کنید. هر نوع غیبت در خدمت سربازی شرایط خروج از کشور مشمولین را غیر ممکن می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر حتما این مقاله را بخوانید: سایت تمدید خدمت سربازی

درخواست ایست خدمت برای خروج از کشور مشمولین

بعد از اینکه برگه سبز اعزام به خدمت را دریافت کرده‌اید و وارد دوره سربازی شدید، امکان خروج از کشور را ندارید. شما باید دوره خدمت نظام وظیفه را به پایان برسانید و با دریافت کارت پایان خدمت، مجوز سفر را دریافت کنید. افرادی که در حال گذراندن خدمت سربازی هستند، در صورتی می‌توانند برای دریافت اجازه خروج از کشور مشمولین اقدام کنند که پذیرش تحصیلی داشته باشند.

اگر در طول دوره سربازی درخواست تحصیل شما پذیرفته شود، قوانین ایست خدمت موجب می‌شوند که توقفی به اندازه دوران تحصیل در خدمات نظام وظیفه شما ایجاد شود. البته در صورتی می‌توانید از ایست خدمت استفاده کنید که غیبت غیر موجه نداشته باشید. بعد از درخواست ایست خدمت و تایید آن با دریافت اجازه خروج از کشور مشمولین می‌توانید برای تحصیل از ایران خارج شوید و به کشور مقصد سفر کنید. بعد از پایان تحصیل و بازگشت به ایران باید برای اتمام دوره سربازی اقدام کنید تا در نهایت کارت پایان خدمت را دریافت کنید.

برای اطلاعات بیشتر حتما این مقاله را بخوانید: ایست خدمت سربازی

شرایط خروج از کشور مشمولین چگونه است؟

قوانین خروج از کشور مشمولین و بایدهایی برای سفر به خارج از کشور

زمانی که به سن مشمولیت سربازی برای خروج از کشور می‌رسید، فقط در شرایطی که قوانین در نظر گرفته‌شده برای خروج از کشور در مورد شما صدق کنند، مجاز به ترک ایران هستید. این قوانین با هدف جلوگیری از فرار مشمولین خدمات نظام وظیفه در نظر گرفته شده‌اند.

قوانین خروج از کشور مشمولین
متقاضیان خروج از کشور مشمولین نباید غیبت غیر موجه داشته باشند.
برای سفرهای تحقیقاتی و پژوهشی باید تأییدیه دانشگاه و گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشید.
افرادی که برای مسابقات ورزشی قصد خروج از کشور را دارند، باید تأییدیه فدراسیون ورزشی را ارائه دهند.
کسانی که به قصد ادامه تحصیل سفر می‌کنند، باید ویزای تحصیلی و تأییدیه تحصیلی از کشور مقصد داشته باشند.
ارائه مدارک پزشکی برای خروج از کشور مشمولین که قصد درمان دارند، ‌الزامی است.
با توجه به نوع سفر باید مبلغ وثیقه را پرداخت کنید.
برای درخواست خروج از کشور باید پاسپورت یا گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشید.

مدارک لازم برای درخواست خروج از کشور مشمولین

برخی از مدارک تعیین شده برای متقاضیان خروج از کشور با توجه به قوانین خروج از کشور مشمولین تعیین می‌شوند. گواهی سفر تحقیقاتی، گواهی اشتغال به تحصیل، ارائه برگه سبز اعزام به خدمت، تأییدیه وزارت بهداشت و علوم یا ویزای تحصیلی از کشور مقصد از مدارکی هستند که با توجه به نوع سفر نیاز به ارائه دارند.

مدارک لازم برای درخواست خروج از کشور مشمولین
گذرنامه یا پاسپورت
کارت ملی (رسید کارت ملی)
شناسنامه عکس‌دار
فیش واریز مبلغ ودیعه (وثیقه)
مهر خروج از کشور مشمولین

مراحل درخواست خروج از کشور مشمولین سربازی

دو روش برای ثبت درخواست خروج از کشور مشمولین وجود دارد. در روش اول شما باید با در دست داشتن مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و معافیت تحصیلی یا دیگر معافیت‌های مشمولین) به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید. در روش دوم شما تمامی مراحل ثبت درخواست خروج از کشور را به صورت اینترنتی انجام می‌دهید.

1. کد سخا را دریافت کنید

برای ثبت نام اینترنتی درخواست خروج از کشور مشمولین باید کد سخا داشته باشید. کد سخا را می‌توانید از دفاتر پلیس +10 دریافت کنید.

2. وارد سامانه سخا شوید

سامانه سخا به آدرس www.sakha.epolice.ir برای خدمات انتظامی در نظر گرفته شده است و مشمولین خدمت سربازی با مراجعه به این سامانه می‌توانند درخواست مجوز خروج از کشور را ثبت کنند.

مراحل درخواست خروج از کشور مشمولین سربازی

3. انتخاب گزینه درخواست مجوز خروج از کشور

بعد از ورود به سامانه در سمت راست صفحه، فهرست را مشاهده می‌کنید. ابتدا باید گزینه «خدمات وظیفه عمومی» را انتخاب کنید و بعد از فهرست جدیدی که باز می‌شود، روی گزینه «درخواست مجوز خروج از کشور» کلیک کنید.

درخواست مجوز خروج از کشور

4. کد رهگیری را یادداشت کنید

بعد از انتخاب گزینه «درخواست مجوز خروج از کشور»، صفحه پرداخت برای شما باز می‌شود. بعد از پرداخت هزینه ثبت درخواست خروج از کشور مشمولین یک کد رهگیری نمایش داده می‌شود. با توجه به اینکه برای پیگیری نتیجه درخواست مجوز خروج از کشور به کد رهگیری نیاز دارید، این کد را جایی یادداشت کنید یا از آن عکس بگیرید.

مدارک لازم برای درخواست خروج از کشور مشمولین

سخنی از مشاوران آویژه

شرایط خروج از کشور برای مشمولین نظام وظیفه آسان نیست. در اختیار نداشتن مدارک کافی و آگاه نبودن به مراحل ثبت درخواست خروج از کشور مشمولین مشکلات زیادی را برای متقاضیان به وجود می‌آورد. تأخیر در تأیید درخواست خروج از کشور مانعی بزرگ برای سفرهای خارجی محسوب می‌شود. در برخی شرایط این تأخیر، برنامه‌های سفر را با اختلال مواجه می‌کند. برای افرادی که به قصد تحصیل از کشور خارج می‌شوند، تأخیر در دریافت مجوز خروج از کشور باعث از دست رفتن یک ترم تحصیلی می‌شود یا موقعیت ثبت نام در دانشگاه را به خطر می‌اندازد.

مشاوران متخصص و باتجربه مرکز مشاوره آویژه آماده راهنمایی مشمولین خدمت سربازی هستند. با بهره‌مندی از مشاوره تخصصی کارشناسان آویژه می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن درخواست خروج از کشور مشمولین را ارائه کنید و با تأیید درخواستتان، ‌آماده سفر شوید. برای دریافت مشاوره از راه‌های ارتباطی موجود روی سایت استفاده کنید تا با با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

  1. اگر بعد از اعزام به خدمت پذیرش تحصیلی خارج از کشور گرفتیم، چطور اجازه خروج از کشور مشمولین بگیریم؟

بعد از اعزام به خدمت در صورتی که غیبت نداشته باشید و پذیرش تحصیلی داخلی یا خارجی بگیرید، باید از قوانین ایست خدمت استفاده کنید.

  1. سن مشمولیت سربازی برای خروج از کشور چقدر است؟

پسران بالای 18 سال مشمول سربازی و خدمات نظام وظیفه می‌شوند. به همین دلیل بعد از سن 18 سالگی باید برای خروج از کشور دارای یکی از انواع معافیت باشند یا در برخی شرایط با برگه اعزام به خدمت از کشور خارج شوند.

  1. آیا پسران زیر 18 سال برای خروج از کشور به وثیقه نیاز دارند؟

سن مشمولیت خروج از کشور 18 سال است. در نتیجه پسران زیر 18 سال مشمول خدمات سربازی محسوب نمی‌شوند و برای خروج از کشور نیاز به مجوز یا وثیقه ندارند.
لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

شرایط خروج از کشور برای مشمولین + سن و قوانین خروج از کشور پسران بالای 18 سال

شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.

برای مشاوره و هم اندیشی با کارشناسان مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید


در سراسر کشور با کلیک روی دکمه زیر

برای تماس با مشاور کلیک کنید
به اشتراک بگذارید
کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای عضویت در کانال آخرین اخبار نظام وظیفه و اطلاع از اخبار معافیت، امریه، کسری خدمت، خروج از کشور و ... کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات
- 58 نظر:
  1. سلام خسته نباشید
    من متولد 1485/3/24هستم
    معافیت تحصیلی گرفتم میشه
    از کشور خارج بشم (زیارتی)

  2. تاریخ بازگشت از تاریخ مجاز اعزام فراتر می باشد .
    سربازم برای اربعین و خروج از کشور این خطا میده

  3. با سلام و وقت بخیر
    افرادی که ویزای دانشجویی یک ساله آلمان توی پاسپورتشون زده شده، میتونن وثیقه سیاحتی مستقیم برای آلمان بزارن یا حتما باید وثیقه رو برای یک کشور ثالث (مثل: ترکیه) بزارن و با دوتا بلیت جدا (اول ترکیه بعد آلمان) از کشور خارج بشوند؟
    در صورتی که بشود وثیقه مستقیم برای آلمان گذاشت و یک بلیط مستقیم گرفت، مامور کنترل پاسپورت در فرودگاه نوع ویزا (و زمان آن را که بلند مدت است) تطابق نمیدهد با نوع وثیقه سیاحتی و از خروج از کشور جلوگیری نمیکند؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر، با ویزای دانشجویی آلمان، معمولاً نمی‌توان وثیقه برای کشور ثالث گذاشت. اگر ویزای شما برای آلمان است، باید خروج از کشور با توجه به نوع ویزا و مدت آن انجام شود. به‌طور کلی، اگر ویزا برای آلمان است، به شما اجازه سفر به کشورهای دیگر نمی‌دهند مگر اینکه ویزای شنگن یا ویزای کشور مقصد را داشته باشید.

  4. سلام خسته نباشین!
    من الان در حال تحصیل مدرک ارشدمم. یک سال ازش گذشته یک سال مونده و این تابستون که بینابینش هست میخام ۶۰ روز خارج کشور باشم. میدونم که حداکثر ۲۰ روز اجازه میدن. سوال اینه که الان مثلا بعد ۶۰ روز برگردم ایران:
    ۱. آیا وثیقه‌ی من برمی‌گرده؟؟؟
    ۲. میدونم ممنوع‌الخروج می‌شم برا ۶ ماه. آیا این ۶ ماه از زمان خروج از ایران شروع می‌شه یا برگشت به ایران؟
    ۳. آیا چیز دیگه‌ای هست که مشکل‌ساز بشه برام بعدا؟ مثلا موقع فارغ‌التحصیلی یا آزاد‌سازی مدرک یا اپلای تحصیلی و …

    در کل ممنون از سایت خوبتون. منتظر ریپلایتون هستم. ❤️

  5. سلام من متولد 1385\02\01 هستم
    همه کار ها رو برای ویزا اوسبیلدونگ المان رو انجام دادم سوالی که دارم اینه
    من اگر با ویزای سیاحتی از کشور خارج شوم بعد از مدت ۳ سال داخل المان که دوره اوسبیلدونگم تمام شه میتونم بیام ایران یا ممنوع الورود ام؟
    یا حتما باید بعد از گذراندن دوره ۳ سال اقامت دائم داشته باشی؟

    1. سلام! اگر با ویزای سیاحتی به آلمان بروید و دوره اوسبیلدونگ را به پایان برسانید، معمولاً مشکلی برای بازگشت به ایران نخواهید داشت. اما برای بازگشت به آلمان، باید ویزای جدید یا اقامت دائم بگیرید.

  6. سلام وقتتون بخیر
    من دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم. میخواستم ببینم در طول سال به صورت کلی چقدر میشه خارج از کشور موند؟ یعنی میشه توی سال 3 بار درخواست خروج از کشور به مدت 30 روز داد و کلا مثلا سه ماه خارج از کشور موند؟ یا کلا فقط یک ماه میشه خارج از کشور باشیم؟

  7. سلام
    من الان خارج از کشورم ۱۰ ماهه و وصیقه ام هم ضیط شده الان قراره برگردم ایران بخاطر این که مطمعن شدیم من معافیت پزشکیم صادر میشه ولی مثه اینکه که من ۶ ماه احتمالا ممنوع الخروج میشم میخواستم بدونم اگه من کارت معافیت از خدمتم ارسال بشه همچنان باز ۶ ماه ممنون الخروج میمیونم یا میتونم خارج بشم باز ؟
    خیلی واجبه ممنون میشم جواب بدین

  8. سلام
    من دارای برگه اعزام(سبز) هستم که 2 ماه دیگه تاریخ اعزام من هست. فارغ التحصیل ارشد هم هستم. آیا میتونم با گذاشتن وثیقه به ترکیه سفر کنم؟
    و اینکه من ویزای تحصیلی آلمان هم دارم اما معافیت تحصیلی هنوز ندارم. این موضوع موقع خروج مشکلی ایجاد نمیکنه؟

  9. با سلام
    پسر من در دانشگاه مشغول تحصیل است اگر برای رفتن به دانشگاه خارج از کشور اقدام کند و قبول شود به چه صورت برای تحصیل به آنجا میتواند برود؟

  10. سلام
    خسته نباشید
    در سال چندبار میتوان وثیقه گذاشت و برای خارج از کشور اقدام کرد
    بنده برای آزمون جی مت باید برلی 15 روز برم ترکیه و بعد برگردم و بعد از حدود ۳ الی ۴ ماه باید دوباره برگردم ترکیه
    میتونم این دو بار در مدت حدود ۶ ماه برای خارج از کشور اقدام کنم؟

    1. سلام در طول سال 90 روز اجازه خروج از کشور به شما داده میشود.

  11. با سلام . من الان در مقطع ارشد دانشگاه روزانه هستم و معافیت تحصیلی برایم صادر شده میخواستم برای اپلای به کانادا اقدام کنم . دانشگاه اینجا رو هم نمیخوام بخونم و ادامه بدم . مجوز خروج از کشور برای من به چه صورتیست؟؟ اگر انصراف بدم یا بعد از 2 ترم اخراج بشم از دانشگاه روزانه اینجا
    آیا مجوز خروج از کشور دارم ؟؟

    1. سلام بهد از انصراف شما 1 سال فرجه دارید که برای سربازی یا ادامه تحصیل اقدام کنید و در ان 1 سال میتوانید درخواست خروج از کیور بدهید و با پرداخت وثیقه به مدت 90 روز در سال از کشور خارج شوید.

  12. سلام کسی که بخدمت سربازی نرفته می تونه با گذاشتن وثیقه ویزا بگیره

    1. سلام در صورتی که در معافیت تحصیلی باشید با گذاشتن وثیقه میتوانید خروج از کشور داشته باشید اما در صورتی که غیبت داشته باشید امکان خروج از کشور را ندارید

    2. سلام
      با سن ۱۷ سال و ۷ ماه ایا مشکلی برای خروج از کشور دارم
      ممنون

  13. سلام .
    برای پسرم به مدت یک ماه گذرنامه مسافرتی گرفتیم ولی نتونستیم در این تاریخ مسافرت بریم .
    وثیقه هم در بانکه .
    میشه تاریخ رو عوض کنیم . دوباره باید همه مراحل رو بریم ؟

  14. سلام پسرم بعد از اخذ کارشناسی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا باتوجه به پذیرش از دانشگاه دالاس تگزاس به انجا رفته حال میخواهد خروج ازکشورش که به صورت سیاحتی ثبت شده را به خروج تحصیلی تبدیل کنیم چه مراحلی لازم است انجام شودواززمان خروج ازکشور چقدر وقت دارد که این فرایند انجام شود ممنون از راهنمایی اتان

    1. از طریق سامانه سخا و اقدام به دفاتر پلیس +۱۰

  15. سلام من مجوز خروج از کشورم را از تاریخ 22 مرداد تا 20 شهریور ماه درخواست دادم و فقط میتوانم در تاریخ 22 خارج شم یا میتوانم یک بار بین این دو بازه خارج شوم

  16. سلام. پسرم دانشجوی مقطع کارشناسی هست. اگر با وثیقه سیاحتی و ویزای توریستی بره کانادا و بابت اخذ مجوز کاری OWP مجبور بشه سه یا چهار ماه اونجا بمونه بعد برگرده ایران، وثیقه ش ضبط میشه؟ و آیا دو یا سه سال بعدش که مدرک کارشناسی ش را کرفت در اون فرصت یکساله نمیتونه با مجوز کاری که داره وثیقه بگذاره بره مجدد بره کانادا؟ اصلا راهی داره که با رفتنش سرباز فراری محسوب نشه و بتونه در مدت ویزای کاری که داره به ایران تردد کنه؟ ممنون میشم راهنمائی بفرمائید

    1. برای قبل ارشد نظام وظیفه مجوز برای بورسیه تحصیلی نمی دهد

  17. سلام روز بخیر
    پسر من الان هجده سال تمام است و‌معافیت تحصیلی اش را گرفته و منتظر امتحان‌کنکور میباشد
    آیا بعد از کنکور می تواند با دادن وثیقه برای دو مرحله از ایران خارج شود
    یک مرحله سه هفته ای برای سیاحت و یک مرحله هم برای تخصیل در دانشگاه
    منظورم این است آیا بک مشمول می تواند با قرار دادن وثیقه چند بار از ایران خارج شود

  18. سلام من نوه ای دارم در خارچ از کشور زندگی می کند سالانه برای ملاقات باما 50روزی به ایران می آید وحالا 18سال تمام دارد ودر پاسپورت ایشان قید شده تاسال 1402 اجازه خروج دارید در صورتی که نوه ام دارد درس می خواند باید چه کار کنیم که مشکلی برایش پیش نیاید لطفا راهنمایی بی بفرمایید

    1. میتوانید اگه در حال تحصیل می باشد برای ایشون معافیت تحصیلی دانشجویان خارج از کشور گرفته شود هم از دفاتر پلیس +10 میتوانید هم از سامانه سخا میتوانید برای معافیت اقدام کنید.

  19. سلام خسته نباشی من پدر و پدر بزرگم فوت شدن و متولد 1384 برج6 میتوانم از مرز عبور کنم

  20. سلام خسته نباشید، من معاف دائم شدم تقریبا یه هفته گذشته ولی تو سایت سخا نمیزنه مرحله بعد، هنوز تو دعوت برای شورای عالی گیر کرده، من میخام تا چند روز دیگه به ترکیه سفر کنم و مدتی برگشتم طول میکشه، راهی هست من بدون وثیقه برم، یا چه راه هایی هست، یجا نوشته بود وثیقه میزاری وکلات میدی به بستگان کارت که اومد میرن وثیقه رو ازاد میکنن درسته؟

    1. سلام از طریق پلیس +10 برای اصلاح وضعیت در سایت و درخواست خروج از کشور اقدام کنید.

  21. سلام من هنگام بازگشت از کشور یک روز تاخیر در ورود داشتم و اعلام کردن که 6ماه ممنوع الخروج هستی. برا رفع ممنوع الخروجی خودم چیکار بکنم؟؟

    1. سلام به یکی از مراکز پلیس +10 مراجعه کرده و درخواست لغو ممنوع الخروجی بزنید.

    2. شما تونستین ممنون الخروج بودن خودتون رو حل کنید ؟

  22. سلام و درود . پسرم متولد ۱۳۸۳/۰۴/۰۸ و با وثیقه بانکی ۳۰ میلیون تومنی براش پاسپورت گرفتیم و توی پاسپورت هم تاریخی که از ما پرسیده بودن که رفت و برگشت رو اعلام کنید ما هم از ۲۰ دی تا ۲۰ بهمن رو اعلام کردیم چون قصد تحصیل در خارج از کشور داشت و دنبال کاراش بودیم تا اومد درست بشه ۳ روز تا پایان مهلتش باقی مونده خواستم بپرسم موقع خروج مشکلی براش پیش نمیاد ؟

    1. سلام خدمت شما. سوال مبهم است. تاریخی که اعلام شده صرفا برای اخذ پاسپورت بوده یا خروج انجام شده؟ اگر برای اخذ پاسپورت بوده ، خیر مشکلی ندارد. صرفا بعد از تاریخ اعلام شده با در دست داشتن پاسپورت به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کرده و درخواست عودت مبلغ دهید.

  23. با سلام وقت به خیر ، اگر کسی درخواست معافیت پزشکی دهد ، تا نتیجه کمیسیون بیاد اجازه خروج از کشور دارد یا خیر؟

    1. سلام خیر. در صورتی که در معافیت تحصیلی باشید یا در فرجه 1 ساله سربازی باسید یا معافیت موقت داشته باشید در این شرایط اجازه خروج از کشور با پرداخت وثیقه دارید.

  24. سلام
    من متولد ۱۳۸۳/۱۲/۱۱هستم و میخوام به ترکیه سفرکنم.تا چند ماه قبل از رسیدن به سن قانونی میتوانم از کشور بدون وثیقه خارج بشوم

    1. تا یک ماه قبل از سن قانونی ۱۸ سال پاسپورت شما اعتبار داره

    1. درود وقت شما بخیر. آیا محدودیتی برای خروج از کشور برای دانشجویانی که معافیت تحصیلی دارند وجود داره؟ یعنی من بر فرض یک ماه دیگه از کشور خارج بشم، می‌تونم ۴ ماه دیگه باز هم خارج بشم؟

  25. سلام من یک ماه دیگه مشمول میشم آیا میتونم از کشور خارج شم یا خیر ؟

  26. سلام پسرم متولد ۱۳۸۳/۸/۱۱ میباشد تا چه تاریخی می‌تواند از کشور خارج شود و سفر خارج از کشور برود
    ممنون میشم جواب بدهید

    1. سلام وقتتون بخیر بستگی به شرایط شما برایی معافیت دارد ولی امکانش زیاد هست

  27. سلام من واسه مجوز خروج از کشور ثبت کنم ادرس یت نمیشه مینویسه خود اضهاری باید چکارکنمم

  28. سلام وقت بخیر من سنم به ۱۸ نرسید و نی خواهم به کربل بروم چه کاری باید انجام بدهم

  29. سلام
    من در تاریخ 15 تا 19 عازم دوبی هستم و خروج از کشورم تایید شده است. اما پس از آن از تاریخ 23 ام تا 27 ام عازم عراق هستم که دیگر نمیتوانم مجوز خروج از کشور بگیرم. باید از دوبی برگردم و سپس درخواست خروج از کشور بدهم؟ از این نظر که ممکن است تا تاریخ 23ام مجوز صادر نشود درخواست راهنمایی داشتم.

  30. سلام وقت بخیر
    من دانشجو هستم و برای کار میخام به عراق و چند ماه میخوام اونجا بمونم و رفتم پلیس +۱۰ اما اونا گفتن که باید تو سایت سخا درخواست بدم اما تو سایت گزینه کاری نداره و فقط ۳۰ روز اجازه میده عراق بمونم میتونید راهنماییم کنید🙏🙏

    1. سلام وقت بخیر
      باید تاریخ دقیق ورود و خروج را مشخص کنید

  31. سلام ؛ من هنگام ثبت درخواست خروج ، شماره حساب بانک سپه را به جای انگلیسی با اعداد فارسی ثبت کردم و الان در سامانه سخا قسمت خروج از کشور برای من به جای شماره حساب چند تا علامت سوال (؟) نوشته شده ، با توجه به این که من مبلغ وثیقه را واریز کردم در صورتی که اجازه خروج توسط نظام وظیفه تایید بشود ، پس از بازگشت میتونم از طریق نظام وظیفه یا پلیس +۱۰ نسبت به اصلاح شماره حساب و بازگرداندن وثیقه اقدام کنم ؟ مشکلی به وجود نمیاد؟

  32. سلام

    کسی که در خارج به دنیا امده و مدرک بالایی هم دارد ولی زبان فارسی را خوب بلد نیست
    و هیچی از ایران بلد نیست برای دیدن ایران باید باید 15 هزار یورو بدهد

    خب نمیاید این جز بد بینی جوانان به ایران چه فایده ای دارد
    مطابق اسلام هر کسی باید مطابق قوانین کشوری که زندگی میکند رفتار کند در جایی که این جوانان زندگی میکنند اگر به ایران بیایند برای سربازی کارشان را از دست میدهند
    و از قافله میدان کار درمیایند
    باید مطابق کشوری که زندگی میکنند سربازی نروند
    البته اگر خواستند ایران کار کنند ان موقع باید سربازی بروند که چون زبان را و محیط را نمیشناسند باید انها را بخشید
    این چه تشویقی است که برای کسی که اصلا هیچ امتیازی از ایران نداشته نه مدرسه رفته در انجا و نه از هیچ مزایایی استفاده کرده فکر کند این دولت باعث شده ایران نرود
    و از پدر مادر می گرسند شناسنامه ایرانی عیر از خاصیت در خواست پول هنگفت که جلوی ایران رفتن ما را گرفت میشه بگید چه نفعی برای ما داشته ؟

    1. سلام. افرادی که برای سالهای متمادی در خارج از کشور سکونت داشته تند می‌توانند هر سال در بازده های کوتاه به کشور وارد شوند و مجددا خارج شوند.

تماس با مشاور

تماس با موبایل

هزینه تماس:

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

جهت ادامه و تماس با مشاور کلیک کنید

تماس با تلفن ثابت

شماره تماس:
نحوه پرداخت
9099071224 بدون صفر
قبض تلفن

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

کاربر گرامی، برای ادامه روند دریافت مشاوره، لطفاً نام خود را وارد کنید:

گام بعدی
بازگشت

سلام در چه زمینه ای نیاز به مشاوره دارید؟

گام بعدی
بازگشت

بازه زمانی مورد نظر خود را برای مشاوره انتخاب کنید:

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

فوری

شنبه

1403/10/1

یکشنبه

1403/10/2

دوشنبه

1403/10/3

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

گام بعدی
بازگشت

موجودی شارژ شما:

با این میزان اعتبار شما می توانیددقیقه با مشاور صحبت کنید

دقیقه کافیست، ادامه
خرید شارژ بیشتر
بازگشت

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

خرید شارژ مشاوره:

بازگشت

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

تایید نهایی:

موضوع

مشاوره

مدت

مشاوره

زمان

مشاوره

دقیقه

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تایید نهایی
بازگشت

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 62999066-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 62999066-021 تماس حاصل نمایید

تماس با مشاوران آویژه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد

پاسخگویی 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
اگر تلفن ثابت ندارید اینجا کلیک کنید