معافیت پزشکی بیماری های استخوان شامل حال چه افرادی می شود؟
انواع معافیت پزشکی بیماری های استخوان و اسکلت و اعطای آن به مشمولان دارای این بیماری ها موضوع مهمی است که سازمان وظیفه اهمیت ویژه ای به آن داده است. همانطور که میدانید بیماری های مربوط به اسکلت و استخوان، بسیاری از فعالیت های فردی را با اخلال مواجه میکند. یکی از فعالیت های اساسی که طی بروز این بیماری ها فرد را درگیر میکند، از دست دادن قدرت حرکت به شکل کامل یا از دست دادن تنها بخشی از توان حرکتی است. این ناتوانی در دوره ی سربازی بیشتر به چشم میخورد. بنابراین برای هر بیماری با توجه به ویژگی های آن معافیت هایی در نظر گرفته شده است که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم:
-
بیماری هایی همچون: آسیب های عروق اندام ها، پاتلکتومی یک طرفه و دو طرفه، اختلال عملکرد بخاطر وجود جسم خارجی در مفاصل، پای چنبری که مانع از فعالیت شود، فلاپهای پدیکوله عضلانی آزاد همراه با اختلال عملکردی، استئوکندریت دیسکانت زانو و مچ پا درجه سه، اکی نیسم، دفورمیتی های مفصل پا و… در گروه بیماری های معافیت دائم قرار دارند که مشمول مبتلا به این اختلالات به خدمت اعزام نمیشود.
-
استئومیلیت حاد، شکستگی های جوش نخورده که حداکثر شش ماه از آن گذشته باشد، بیماری هایی هستند که برای درمان و کسب بهبودی نیاز به زمان معمولا شش ماهه دارند لذا این بیماری ها در گروه معافیت های موقت قرار میگیرند.
-
اغلب بیماری های استخوان و اسکلت باعث معافیت از رزم مشمول میشوند چرا که با توانایی حرکتی فرد در ارتباطند و قدرت انجام برخی امور از بین میرود. بیماری های شکستگی لگن از نوع open book، بیماری شوئرمان، تومورهای خوش خیم داخل استخوانی کمتر از ۳/۱ قطر، کیست استخوانی کوچک، کوتاهی پا بین ۱ تا ۵ سانتی متر برای افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاترو… از این دسته اند.
مهمترین بیماری های معافیت استخوان کدامند؟
بیماری های معافیت استخوان بیماری هایی است که توانایی بدنی و همچنین زندگی عادی مشمولان را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد. این بیماری ها در گستره ی وسیعی قرار دارند که هر یک با علائم و عوارض خاصی همراه است؛ هر نوع بیماری ممکن است به شکل حاد یا مزمن بروز کند و همین امر موجب تفاوت در نوع معافیت در نظر گرفته شده برای مشمول باشد. حال به شرح برخی از مهم ترین بیماری های مربوط به بخش استخوان و اسکلت میپردازیم:
-
هر گونه انحراف در ستون فقرات( مادرزادی یا اکتسابی)
-
شکستگی های قدیمی در حفره استابولوم که منجر به عوارض مفصلی شود.
-
نکروز آواسکولار سر استخوان ران به هر علتی که باشد.
-
شکستگی استخوان لگن
-
استئومیلیت
-
تومورهای خوش خیم استخوان
-
کیست های استخوانی که با توجه به اندازه کیست انواع مختلفی دارد.
-
شکستگی در استخوان های بلند که با توجه به نوع شکستگی و درجه بهبود آن، نوع معافیت نیز متفاوت است.
-
قطع عضو
-
کوتاهی پا
-
آنکلیوز مفاصل بزرگ
-
نداشتن شست و یا نداشتن ارزش کاری شست در یکی از دست ها
-
نداشتن انگشتان دست؛ این نوع اختلال با توجه به تعداد انگشتان و همچنین نوع مدرک تحصیلی مشمولان، تفاوت هایی در اعطای معافیت ها دارد.
اما از بین بیماری هایی که مطرح کردیم قطع انگشتان دست و یا نبود یکی از اندام ها از اهمیت بیشتری برخوردار است. چرا که این اختلالات به شکل ارثی و اکتسابی بروز میابند. همچنین میدانید که در دوره سربازی با توجه به استفاده از اسلحه و … این نقص ها مانع فعالیت های روتین دوره ی سربازی میباشد.
قوانین معافیت پزشکی بیماری های استخوان
قوانین معافیت پزشکی بیماری های استخوان در بخش هشتم از لیست بیماری های معافیت پزشکی و در قالب چندین بند شرح داده شده است. طبق این قوانین شرایط لازم برای معافیت برای هر بیماری و همچنین نوع معافیت مربوط به هر بیماری مشخص میشود. برخی از مهم ترین قوانین مربوطه در زیر آورده شده است:
-
بیماری های اکتسابی یا مادرزادی مربوط به انحراف ستون فقرات موضوع بند اول از قوانین معافیت بیماری های استخوان است طبق این قوانین کیفوز توراسیک بیش از ۷۰ درجه و کیفوز توراکو لومبار که بالای ۳۰ درجه باشد موجب معافیت دائم مشمول میشود. این درحالی است که کیفوز توراسیک بین ۵۰ تا ۷۰ و کیفوزاوراکولومبار بین ۱۰ تا ۳۰ درجه معافیت از رزم دارد. همچنین اسکولیوز های بیشتر از ۳۰ درجه نیز معافیت دارند.
-
در دومین بند شکستگی های قدیمی استابولوم بررسی میشود که طبق آن اگر باعث عوارض مفصلی و تغییر شکل شوند معافیت دائم، و در شکستگی های حاد معافیت موقت را در پی دارد.
-
نکروز آواسکولار سر استخوان ران موضوع بند سوم از قوانین است که دلیل بروز ان هرچه باشد منجر به معافیت دائم میشود.
-
بند۴: شکستگی لگن که به دو شکل اتفاق میفتد نوع مالگین و نوع open book که به ترتیب باعث معافیت دائم و معافیت از رزم میشوند.
- تومور های خوش خیم استخوان بیماری است که قوانین متعددی برای آن وضع شده است که به ترتیب مقابل است: اگر این تومورها با اختلالاتی همراه باشند و با جراحی درمان نشوند مشمول معافیت دائم میگیرد. تومورهای داخل استخوان های فمور، تالوس، هومروس، رادیوس و اولنا که قطر بیشتر از ۳/۱ دارند منجر به معافیت دائم میشوند اما برای تومورهای داخل استخوانی با قطر کمتر از این مقدار معافیت از رزم مطرح است.
شرایط معافیت قطع انگشت دست و پا چیست؟
شرایط معافیت قطع انگشت دست و پا چیست؟ این سوال یکی از متداول ترین پرسش های مربوط به معافیت های پزشکی بیماری های استخوان و اسکلت است. در پاسخ به این سوال باید بگوییم شرایط و نحوه معافیت قطع انگشت دست و پا به تعداد انگشتانی که قطع شده اند بستگی دارد. همچنین این موضوع که کدام انگشت قطع شده و محل قطع شدن انگشت کجا بوده نیز در این معافیت ها اهمیت دارد چرا که تاثیر مهمی در کارایی و توانایی مشمول دارد. همه ی شرایط و قوانینی که برای این معافیت در نظر گرفته شده به قرار زیر است:
-
مشمولانی که به طور کامل انگشت شست خود را از دست داده اند یا ارزش کاری انگشت شست را در یکی از دستهای خود از دست داده اند، معافیت دائم میگیرند. البته مشمولان با این نقص که مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر دارند تنها از خدمات رزمی معاف میشوند.
-
افرادی که سه تا از انگشتان دست خود را از دست داده اند، مشمول معافیت دائم میشوند. البته در این مورد نیز شرایط برای افراد با مدرک کارشناسی و بالاتر فرق میکند. یعنی این افراد تنها در صورت نبود بیش از سه انگشت و یا نبود انگشت شست و دو انگشت دیگر از یک دست، معافیت دائم میگیرند.
-
افرادی که یک بند از انگشت شست یا سبابه و یا دو بند از سایر انگشتانشان قطع شده باشد معافیت از رزم میگیرند.
-
قطع سه انگشت از یکی از پاها یا قطع شست هر دو پا باعث معافیت دائم میشود. البته برای مشمولان با مدرک کارشناسی و بالاتر اگر انگشت شست در بین این سه انگشت قطع شده نباشد تنها معافیت از رزم داریم.
-
افرادی که چهار انگشت پایشان قطع شده معافیت دائم میگیرند.
-
قطع انگشت شست یکی از پاها موجب معافیت از رزم مشمول میشود.
شرایط معافیت پارگی مینیسک چیست؟
شرایط معافیت پارگی مینیسک نیز یکی از بند های مربوط به معافیت های مربوط به بیماری های اسکلت و استخوان است. این آسیب معمولا منجر به ناپایداری مفاصل پا و در نتیجه اختلال در عملکرد آن میشود. اما قبل از اینکه به شرح شرایط معافیت پزشکی این بیماری بپردازیم لازم است اطلاعاتی درباره مینیسک و پارگی آن را در اختیار شما قرار دهیم. مینیسک یکی از قسمت های مهم زانو است که منجر به انعطاف، ضربه گیری و حرکت این قسمت میشود. این قسمت ممکن است در اثر انجام فعالیت های ورزشی و… پاره شود. پارگی های این بخش به دو شکل خفیف و شدید است. پارگی های شدید معمولا با انجام جراحی همراه است. این اختلال در حرکت فرد میتواند منجر به معافیت وی شود.
معافیتی که معمولا سازمان وظیفه برای مشمولان دارای این بیماری در نظر میگیرد معافیت از خدمات رزمی است. این معافیت برای افرادی که مورد جراحی قرار گرفته اند یا کسانی که این عمل را انجام نداده اند، یکسان است. بنابراین مشمولان نباید منتظر اخذ معافیت دائم به سبب پارگی مینیسک باشند. لازم به تذکر است که این اختلالات بایستی در مراحل مختلف و توسط شوراهای پزشکی بیمارستان یا شورای پزشکی وظیفه عمومی تایید شود. این شوراها معاینات و آزمایشاتی که برای تشخیص پارگی مینیسک لازم است را انجام میدهند و متناسب با نتایج به دست آمده وضعیت وظیفه عمومی فرد را مشخص میکنند. اگر ادعای فردی مبنی بر پارگی مینیسک رد شود حکم نهایی این شوراها مبنی بر اعزام وی به خدمت میباشد.
شرایط معافیت کوتاهی پا
شرایط معافیت کوتاهی پا نیز از موضوعاتی است که با توجه به میزان کوتاهی پا برای مشمولان متفاوت است. کوتاهی پا عارضه ای است که ممکن است به شکل مادرزادی وجود داشته باشد و همانطور که از نامش مشخص است در این بیماری یکی از پاها از دیگری کوتاهتر است و همین امر منجر به اختلال حرکتی میشود. همین اختلال در حرکت میتواند دلیل قانع کننده ای برای اعطای معافیت به مشمولان دارای این عارضه باشد. شرایط مربوط به معافیت کوتاهی پا در دوازدهمین بند از قوانین بیماری های استخوان و اسکلت مطرح شده است که این شرایط به ترتیب زیر است:
-
افرادی که به کوتاهی پا بیشتر از ۳ سانتی متر مبتلا هستند میتوانند از معافیت دائم برخوردار شوند. البته باید توجه داشته باشید که این معافیت پزشکی با توجه به نوع مدرک تحصیلی مشمولان نیز مشخص میشود مثلا افرادی که مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و بالاتر دارند تنها با کوتاهی بیش از ۵ سانتی متر به شکل دائم از خدمت معاف میشوند. لازم به ذکر است که این تفاوت در اندازه پاها توسط اسکنوگرام و طی مراجعه مشمول به بیمارستان های تحت نظر سازمان وظیفه عمومی انجام میشود.
-
مشمولانی که به کوتاهی پا بین ۱ تا ۵ سانتی متر مبتلا هستند تنها از انجام خدمات رزمی معاف میشوند یعنی این افراد به خدمت اعزام میشوند اما معمولا به شکل سرباز امریه یا در انجام امور اداری به کار گرفته میشوند و دوره اموزشی را انجام نمیدهند.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنیم این است که معافیت از رزم برای افراد با مدرک کارشناسی و بالاتر و کوتاهی پا بین ۱ تا ۵ سانتی متر نیز وجود دارد. پس شورای پزشکی وظیفه عمومی که تصمیم نهایی را برای معافیت مشمول میگیرد، علاوه بر مدارک پزشکی، مدارک تحصیلی مشمولان را نیز در نظر میگیرد.
مدارک لازم معافیت پزشکی بیماری های استخوان شامل چه مواردی است؟
مدارک لازم معافیت پزشکی بیماری های استخوان و چگونگی به دست آوردن این مدارک چالشی است که مشمولان در زمان اقدام برای اخذ معافیت با آن مواجه هستند. برخی نکات که مشمولان برای تکمیل مدارک لازم برای معافیت پزشکی استخوان و اسکلت رعایت کنند به ترتیب زیر است:
- مشمولان برای ارائه ی درخواست معافیت پزشکی بایستی برگه ها و فرم های موجود در دفترچه راهنمای خدمت سربازی را پر کنند.
- مشمولان میتوانند این دفترچه را از دفاتر پلیس + ۱۰ دریافت کنند.
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و دریافت بسته های مشاوره لطفا کلیک کنید.
تماس از تلفن همراه
بعد از اینکه مشمول دفترچه را دریافت کرد باید فرم های زیر را تکمیل کند و به سازمان وظیفه ارائه دهد:
- فرم تکمیل شده ی وضعیت مشمولان که شامل اطلاعات شخصی مشمول مثل شماره ملی، دین، تاریخ تولد و… میباشد.
- فرم مربوط به واکسیناسیون که بعد از انجام واکسیناسیون و توسط مراکز درمانی تکمیل میشود.
- فرم معاینه اولیه مشمول؛ این فرم توسط پزشک اولیه تکمیل میشود. همه ی مشمولان باید قبل از اعزام به خدمت و یا اخذ معافیت توسط پزشک اولیه معاینه شوند که نتایج معاینات در برگه معاینه درج میشود.
علاوه بر این ارائه ی موارد زیر نیز لازم است:
- تصویر و اصل شناسنامه عکسدار مشمول
- تصویر و اصل کارت ملی مشمول
- عکس پرسنلی با زمینه سفید
- ارائه ی یک شماره حساب به نام مشمول در بانک سپه
- اصل مدرک تحصیلی یا گواهینامه فارغ التحصیلی تحصیلی مشمول
مدارکی که در بالا عنوان کردیم برای دریافت همه ی انواع معافیت های پزشکی وجود دارد. اما برخی مدارک نیز وجود دارد که تنها در زمان درخواست معافیت پزشکی استخوان و اسکلت باید ارائه شود. این مدارک همان مدارک مربوط به اثبات بیماری شممول است که در طول انجام مراحل مختلف معافیت پزشکی به وی داده میشود. مثلا ارائه تاییدیه ی بیمارستان به شورای پزشکی وظیفه از این جمله مدارک است.
نحوه دریافت معافیت بیماری های استخوان چیست؟
امروزه قوانین وجود دارد که به متقاضیان خدمت سربازی کمک می کند تا شرایط خدمت خود را سهل و آسان کنند. این شرایط شامل : گرفتن کسری های خدمت سربازی، امریه سربازی عمومی، استفاده از معافیت های نظام وظیفه می باشد.
معافیت بیماری های استخوان نیز جزو معافیت پزشکی به حساب می آیند. این معافیت یکی از پر متقاضی ترین معافیت ها در چند سال اخیر بوده است. به دلیل گستردگی بیماری ها در فهرست معافیت پزشکی بسیاری از جوانان می توانند از این معافیت بهره مند شوند. فقط کافی است اطلاعات کامل را از مرکز مشاوره تلفنی سربازی بدست آورید. ما در این مقاله توضیجات مرتبط با معافیت های پزشکی به ویژه بیماری های استخوانی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
شرایط معافیت بیماری های استخوان
شرایط معافیت بیماری های استخوان در مقایسه با بیماری های دیگر معافیت پزشکی بسیار ساده تر است. زیرا مشمولین برای انجام خدمت وظیفه سربازی خود نیاز به آمادگی های جسمی داشته و باید از نطر جسمانی سلامت کامل داشته باشند. به همین دلیل نداشتن این توانایی باعث می شود فرد در پادگان های نظامی نتواند آمادگی نظامی و دفاعی خود را نشان دهد. بنابراین متقاضیان معافیت های بیماری های اسکلت و استخوان می توانند راحت تر در کمیسیون پزشکی رای موافق دریافت کرده و معاف شوند.
شرایط معافیت بیماری های استخوان برای افراد باید از طریق پرونده ی پزشکی آنان مورد بررسی قرار بگیرد. روند این کار کمی زمان بر خواهد بود. بنابراین داشتن پرونده پزشکی و مدارک مرتبط با بیماری مشمولین باعث سریع تر شدن روند معافیت پزشکی آن ها خواهد شد. اما این مدارک به تنهایی نمی تواند صدور قطعی معافیت را تضمین کند. زیرا شرایط مشمولین و نوع بیماری آن ها باید در مراحل زیر مورد پذیرش قرار گرفته و نوع بیماری و شدت آن تایید شود. این شرایط را با هم مرور می کنیم.
شرایط تایید بیماری های معافیت پزشکی اسکلت و استخوان
- معاینه پزشکی: این معاینه پس از اقدام متقاضیان برای گرفتن معافیت پزشکی توسط پزشک معتمد سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا صورت می گیرد.
- انجام معاینات تخصصی در بیمارستان های نیروهای مسلح: مشمول به بیمارستان احضار شده تا آزمایشات انجام داده و پزشکان متخصص بیماری آن را تایید کنند.
- دعوت به کمیسیون پزشکی: مشمولین پس از مراحل بالا به کمیسیون دعوت می شوند تا شورای پزشکان رای نهایی را برای نوع معافیت فرد متقاضی صادر
دریافت معافیت پزشکی بیماری های استخوان
دریافت معافیت بیماری های استخوان نیازمند کمی وقت وحوصله است. اولین اقدامات در زمینه این نوع معافیت ها بسیار مهم و ضروری است. بنابراین نسبت به انجام این مراحل دقت کافی داشته باشید.
مراحل دریافت معافیت پزشکی بیماری های استخوان
- مطالعه دفترچه نظام وظیفه عمومی از اولین مراحل برای کسب اطلاعات و تکمیل مدارک می باشد. این دفترچه را می توانید از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی دریافت کنید.
- قبل از آماده کردن مدارک، مشمولین باید نسبت به تکمیل پرونده ی پزشکی خود اقدام کنند.
- پس از تکمیل مدارک مورد نیاز خود، باید آن ها را به دفاتر پلیس + ۱۰ نزدیک محل زندگیتان تحویل دهید.
- پس از تحویل مدارک، نوبت به ثبت درخواست معافیت پزشکی می باشد. این درخواست توسط مرکز نام برده برای مشمولین ثبت می شود.
- در این مرحله بررسی مدارک و شواهد توسط خود سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا صورت می گیرد.
- پس از بررسی اگر نظر سازمان مثبت اعلام شود. مشمول برای انجام آزمایشات پزشکی به بیمارستان منتقل می شود.
- بعد از انجام معاینات بیمارستان ، مشمولین باید منتظر دعوت از سوی کمیسیون باشند.
- برگزاری کمیسیون شورای پزشکی برای مشمولین سرنوشت سازترین مرحله خواهد بود. زیرا رای نهایی توسط پزشکان در این کمیسیون تصویب خواهد شد.
در مرحله آخر پس از اعلام رای موافقت با معافیت پزشکی بیماری های استخوان، مشمول می تواند کارت معافیت خود را دریافت نماید.
انواع بیماری های اسکلت و استخوان
در زیر انواع بیماری های اسکلت و استخوان و نوع معافیت هایی را که برای هر یک وجود دارد آورده شده است. شما می توانید با کلیک بر روی هر یک، از اطلاعات جامعی که برای هر کدام از بیماری ها آورده شده است پیدا کنید.
مشاوره معافیت پزشکی بیماری های استخوان
مشاوره معافیت پزشکی بیماری های استخوان یکی از مهم ترین بخش های معافیت پزشکی به حساب می آید. امروزه افراد زیادی به انواع بیماری های اسکلت و استخوان مبتلا هستند. اسکلت و استخوان های بدن یکی از مهم ترین بخش های بدن است که در سوخت و ساز بدن فعالیت دارند. این بخش از کودکی تا بزرگسالی رشد کرده و تغییرات زیادی در آن ایجاد خواهد شد. برای گرفتن این نوع معافیت ها قبل از هر چیز باید نوع بیماری را بررسی کرد و درمورد آن مطالبی خواند. بیماری های مرتبط با اسکلت و استخوان در واقع در سوخت و ساز بدن اختلال ایجاد کرده و فرد را دچار مشکل می کند.
این بیماری ها در دو صورت مادرزادی و اکتسابی در بدن فرد ایجاد می شود. کارایی بدن افراد پایین آمده و آن ها احساس شدید ضعف را در خود حس می کنند. هم چنین ممکن است فرد از نظر جسمانی و جرکتی نیز دچار مشکلات شدید بشود. هم چنین این نوع بیماری های استخوانی در افراد جوان تر به مرور بیشتر مشاهده می شود. به دلیل پیچیدگی این بیماری و قوانین متعددی که در رابطه با بیماری های استخوان مطرح می شود. مشاوره معافیت بیماری های استخوان به فرد کمک می کند تا سریع تر مقدمات معافیت پزشکی خود را طی کرده و سریع تر کارت معافیت خود را دریافت کند.
سوالات متداول
انواع معافیت های پزشکی چند نوع می باشد؟
معافیت ها شامل نوع موقت ، دائم و معاف از خدمات رزمی است که بر اساس شرایط مشمول به آن تعلق خواهد گرفت.
آیا پس از رای شورای پزشکی در کمیسیون مشمول حق اعتراض به رای را خواهد داشت؟
باید در پاسخ بگوییم که پس از اعلام رای مشمول باید رای را پذیرفته و برای رفتن به خدمت سربازی اقدامات لازم را انجام دهد.
معایب معافیت پزشکی استخوان و اسکلت چیست ؟
مشمولان دارای این معافیت ها معمولا در ادارات و سازمان ها استخدام نمیشوند همچنین در دریافت گواهینامه رانندگی با مشکل مواجه هستند.
معافیت پزشکی بیماری های استخوان تحت چه شرایطی انجام میشود؟
اگر فردی به یکی از بیماری های مربوط به دسته ی استخوان و اسکلت مبتلا باشد و توانایی بدنی وی تحلیل رفته باشد میتواند از معافیت پزشکی استفاده کند.
لغو معافیت پزشکی بیماری های استخوان و اسکلت چگونه است؟
لغو این معافیت تنها از طریق کسب بهبودی کامل و بعد رفتن مشمول به خدمت امکان پذیر است.
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره آویژه
هدف مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات خدمت سربازی و افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره معافیت پزشکی به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.
معافیت پزشکی بیماری های استخوان و اسکلت
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و در صورت نیاز با تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۹۸۵ تماس بگیرید.
با سلام.من ۱۳ ساله که بیماری شارکوت ماری توث تیپ ۱ دارم.آیا معاف از رزم میشم؟یا معافیت دائم؟
سلام
ابتدا باید پرونده ی پزشکی شما توسط کارشناسان ما بررسی شود لذا با کارشناسان ما تماس بگیرید
سلام من ۳تا از انگشت دستم سمت چپ از دست دادم می خواستم بدون معاف هستم یانه؟
سلام
به احتمال زیاد بتوانید معافیت داعم را بگیرید اما پرونده پزشکی شما باید دقیق تر توسط کارشناسان ما بررسی شود
سلام من ۳۴ سالمه و متاهل هستم کتف چپ ام شکستگی داشته و ترقوه ام کج جوش خورده همچنین مچ چپم شکستگی داشته و چند سال پلاتین داشته و توانایی حمل اجسام سنگین رو ندارم به نظر شما معافیت دائم بهم تعلق میگیره؟
سلام
بستگی به پزشک نظام وظیفه دارد
سلام من دست راستم شکسته و دوتا پلاتین داخل دستمه و نرمی استخوان دوتا پاهام هم دارم و درد هم تو پاهام حس میکنم بنظرتون معاف دائم میشم???
سلام وقت بخیر
قوانین نظام وظیفه در این مورد شامل معافیت می شود اما برای نوع معافیت با ما تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر
من در سال های اخیر تصادف های زیادی کردم
و استخوان ساق پام قلم شد
استخون جمجه ام شکست
و جدیدا هم متاسفانه دیسکم پاره شده
زیاد نمیتونم سرپا بایستم زیاد نمیتونم یه جا بشینم
کوچترین سرمایی به پام وارد بشه درد شدیدی رو متحمل میشم.
معافیت نمیتونم بگیرم؟
سلام من دوسال پیش در رانندگی مهره سوم کمرم شکست والان در ستون فقراتم پلاتین هستش آیا میتونم معافیت پزشکی دائم بگیرم؟
وثت بخیر بررسی بیشتر با مشاوران
سلام
سلام عرض ادب
بنده۲۳سالمه، مدرکم دیپلم ، یکسری مشکلات دارم جفت پاهام صافی شدید و قوز شصت پا و دفورمیتی مچ پا دارم، کم کاری نسبتا شدید تیروئد هم دارم و دارو مصرف میکنم و همچنین وزنم۴۷ کمبود وزن هم دارم ایا مشمول معافیت دائم میشم؟
ممنونم بابت راهنماییتون
سلام
جناب شرایط شما باید دقیق تر بررسی شود
سلام من چند سال پیش ساق دست راستم شکست و دوتا پلاتین تو دستم هست جسم سنگین برمیدارم درد میکنه خیلی اوقات هم خود به خود درد داره بنظرتون معاف از رزم یا معاف دائم به من تعلق میگیره? خواهش میکنم راهنماییم کنین باتشکر
با سلام امکان معافیت دائم اگر مشکلات حرکتی سنگین داشته باشید هست
سلام
دست راست من از دست راستم تقریباً ۱۰ سانت کوتاه تره و دست راستم از ناحیه کتف بالا پایین نمیشه و نمیتونم وسایل سنگین بردارم
چقدر احتمال معافی هست ؟
الان دانشجو هستم میتونم اقدام کنم یا بعد از فارغ تحصیلی باید اقدام کنم
سلام وقت بخیر
برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سلام من دیسک کمر وگردن دارم ایا معافیت پزشکی بگیرم؟
سلام من سال۸۴ فرار از زیرپرچم داشتم وسال۹۵ سقوط از ارتفاع داشتم وجفت پاهام پلاک گذاری شدن وپای چپم اززانو رباط پارست ونود درجه حرکت داره مچ پاهام هم حرکتشون کامل نیست به گونه ای که گواهینامه رو خواستم بگیرم کمیسیون برام رانندگی فقط ماشین شخصی زد ایاالان برای معافیت گعاف میشم یانه کل پرونده پ زشکی دارم که شش بار عمل جراحی دلشتم
سلام وقت بخیر
در خصوص توضیحات شما باید خدمتتون عرض کنم که تحت شرایطی برای شما معافیت لحاظ خواهد شد
سلام
من مبتلا به اسپوندیلیت آنکلوزان هستم
احتمال معافی هیت یا نه؟
سلام
به احتمال زیاد معاف هستید اما باید دقیق تر شرایط شما بررسی شود
سلام روزتون به خیر
من مبتلا به اسپوتدیلیت آنکلوزان هستم
میخاستم ببینم احتمال معافی هست یا نه؟
سلام
به احتمال زیاد معاف هستید اما باید دقیق تر شرایط شما بررسی شود
سلام من در ارنج دستم یک استخوان اضافه وجود داره که نمی تونم وسیله سنگینی بردارم یا کار سنگینی انجام بدم می خواستم بدونم معاف میشم ؟
سلام وقت بخیر شرایط بیماری شما باید به طور کاملتری مورد بررسی قرار میگیرد
سلام من هر دو دست و هر دو پاهایم به صورت مادر زاد انگشت اضافه دارم،، و انگشتای وسط یکی از پاهایم به هم چسبیده، سال ۹۷رفتم ولی معاف از رزم شدم دیگه نرفتم اگر الان برم شرایط معاف شدن دارم؟
سلام وقتتون بخیر باشه بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد.
سلام من دستها و پاهایم به صورت مادرزاد انگشت اضافه دارند، هر دو دست و هر دو پا، یکی از پاهام انگشتان وسط به هم چسپیده،، ولی معاف از رزم شدم،ساله ۹۷بود رفتم، دیگه نرفتم خدمت، الان امکانش هست معاف بشم
سلام وقتتون بخیر باشه بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد.
سلام من پای چپ از وسط دو تیکه شده الانم پلاتین داره برای راه رفتنم نمی توانم خوب راه برم
سلام من پای چپ از وست دو تیکه شده الانم پلاتین داره برای راه رفتنم نمی توانم خوب راه برم
سلام من هر دو دست و هردو پا دارایه انگشت اضافه و دو انگشت وسط یکی از پاهام چسبیده به هم، اما برای معافیت سال ۹۷رفتم ولی معاف از رزم شدم نه معاف کامل، درصورتی که چون ارثی هست بیماری اقوامی شکل من بودن در سال قبلش معاف کامل شدن،، من دوباره اعتراض زدم ولی باز رد شد،، دیگه نرفتم،، آیا امکان معاف شدن هست اگه پیگیر بشم؟ اگر هست ممنونم راهنمای کنید
سلام من مدرکم لیسانس هس
کف پام صافه
و انگشت شصت دو پام مشگل هالوکس والگوس
کجی داره ب شدت
ایا میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
سلام وقت بخیر
اگر دفورمیتی مچ پا داشته باشید
سلام خسته نباشید
تو یه حادثه دچار پارگی مینیسک و رباط صلیبی شدم . پزشکی قانونی اینطوری نوشته:
۱ پارگی کامل رباط متقاطع قدامی زانو
۲ پارگی شاخ قدامی مینیسک داخلی زانو
۳ جدایی محل اتصال مینیسک داخلی و کپسول مفصلی زانو
میخواستم بدونم معافیت دائم میشم ؟
ممنون
باسلام برای بررسی شرایط شما با کارشناسان ما تماس بگیرید
سلام وقت بخیر خسته نباشید ، ببخشید من از ناحیه کمر مشکل دارم تصادف کردم چند سال پیش آیا معافیت موقت به من تعلق میگیره یا دائم ؟ ۲۰سالمه🙏
سلام وقت بخیر
با توجه به بررسی شرایط فعلی شما امکان معافیت تحت شرایطی وجود دارد
سلام وقت به خیر بنده چند بار بار شانه ی چپم در رفت ولی جا افتاد دفعه ی آخری که در رفت عصبم ضربه دید و سه ماه دستم تکون نمیخورد و هیچ زوری نداشت و شانه ی چپم دچار یخ زدگی شد و عمل آرتروسکوپی انجام دادم .حالا بعذ از ۸ ماه از عمل آرتروسکوپی شونه م یخ زدست و محدودیت حرکتی حدود ۳۰ درصد شایدم بیشتر دارم شانس معافیت دارم یا نه؟دستم نه از بغل نه از روبهرو بالا نمیاد و هنوزم که هنوزه درد دارم.
سلام وقت بخیر
بسته به نظر پزشک نظام وظیفه امکان معافیت برای شما وجود دارد
سلام کجا دستتان را عمل ارتروسکوپی کردید ؟؟اسم دکتر
سلام بجز این نوع معافیت دیگه با چه نوع معافیت هایی (پزشکی) در دریافت گواهینامه با مشکل مواجه میشیم؟
سلام،من رفتم پیش دکتر ایشون برام عکس نوشته بودن،عکس رو که بردیم پیشش با نقاله پرانتزی پامو توی عکس اندازه گرفت و گفت معاف میشم به شرط اینکه مدرک دانشگاهی نداشته باشم و منم نصفه انصراف دادم،الان امکان معافیتم چقدره،در ضمن پرانتزی پام به حدی هست که همش کمر درد دارم
سلام وقتتون بخیر بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد.
سلام من در زانوهام وقتی میخوام بشینم انگار زانوهام به هم کشیده میشه و صدای تق تق میده بدون درد و هیچ سوزشی هم نداره میخواستم بدونم معاف میشم ؟
سلام. در صورتی که مشکل حرکتی نداشته باشید معافیتی به شما تعلق نمیگیرد.
من دارم دوره کمیسیون رد می کنم دکتر واسم نوشته صافی کامل هر دو پا و نرمی استخوان امکان معافیت دارم
سلام وقت بخیر
تحت شرایطی از بیماری شما امکان معافیت وجود دارد
سلام من ۲۹ سالمه کتف راستم هرزه شده با کوچیک ترین حرکتی یا سنگینی در میره خواستم بدونم معاف پزشکی میتونم بگیرم
سلام دوست عزیز در رفتگی کتف زمانی معافیت خواهد داشت که در حین خدمت در یک ماه حداقل ۳ بار کتف شما دررفته باشد و با ام ار ای قابل برسی باشد دراین صورت شما به صورت دائم معاف خواهید شد
سلام من ۲۳ سالمه رفت پیش دختر ب علت ضعیفی بدن و پرانتزی بودن پاهام زده برام پزشکی احتمالش چقد معاف بشم کلن من ۵۳ کیلوم وسنم ۲۳ خیلی ضعیفم
سلام دوست عزیز
با توجه به مدرک تحصیلی و بی ام ای زیر ۱۷ امکان پذیر است